dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Ποια είναι? Κατερίνα Γκράβα?Αυτό πού σού θυμίζει είναι δεν κανείς λάθος
Ποια είναι? Κατερίνα Γκράβα?Αυτό πού σού θυμίζει είναι δεν κανείς λάθος
Στεφανία μασάζ.Ποια είναι? Κατερίνα Γκράβα?
Δεν την ξέρω...Στεφανία μασάζ.
Έχει καί νήμα εδώ, προσωπική άποψη δεν χάνεις και τίποτα τό ιδιαίτερο.Δεν την ξέρω...
ποιο είναι?Αν δεν υπήρχε το μετά παιχταρά μου θα κάναμε εντελώς άλλη κουβέντα όλοι μας εδώ μέσα!!!!
Υπάρχει στη γειτονιά μου μαγαζί μασάζ (χωρίς μετά όμως ) που οι θεραπεύτριες σε δένουν κόμπο και σε λύνουν για 20 ευρώ 45'!!!!Αυτό το μετά είναι που μας σέρνει!!!!
Ποιος ξέρει με ποια κυρία ξεκίνησε στο ίδρυμα στο κολωνακι και μετά τις έδιωξαν.ποιο είναι?
Αδυνάτισε. Πρώτη φορά την είχα δει το 2018 και ήταν αρκετά "ξεχειλωμένη" από μέση και κάτω. Πλέον έχει σουλουπωθεί αρκετά. Δεν είναι μοντέλο αλλά είναι στα όρια του αποδεκτού.εεεε την Στεφανια..... ή εχει πολυ φιλτρο στις φωτο ή αδυνατισε
Στεφάνια!!!επαγγελματικό μασάζ στον χώρο μ
στον χώρο μ Φιλοθέη προσφέρω επαγγελματικό μασάζ κ αισθησιακές υπηρεσίες (edging η ερωτική επαφή) 11 το πρωί ως 12 το βράδυ 698 620 1370kanesex.com
τι μου θυμιζει
Αν και παλιό το ποστ θα αναφέρω ότι πρόσφατα πήγα στην συγκεκριμένη καθώς ήμουν για δουλειά στο Κερατσίνι πραγματικά απίστευτη μποχα από τις γάτες , μπήκα στο σπίτι αλλά δεν άντεξα και έφυγα κατευθείαν...Καλησπέρα συναγωνιστές
Τι άποψη έχετε για την συγκεκριμένη;
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΟΛΟ ΚΑΥΛΑ 6942925833 30 ΕΥΡΩ ΠΕΡΑΜΑ
ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 6942925833 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟkanesex.com
ΑΑ τόσο καλά δλδ, εντάξει με μάσκα χημικών μπαίνειςΑν και παλιό το ποστ θα αναφέρω ότι πρόσφατα πήγα στην συγκεκριμένη καθώς ήμουν για δουλειά στο Κερατσίνι πραγματικά απίστευτη μποχα από τις γάτες , μπήκα στο σπίτι αλλά δεν άντεξα και έφυγα κατευθείαν...
Η σελίδα δε βρέθηκε λέει. Αν πρόκειται για την Έλενα από Πέραμα, επιβεβαιώνεις κι άλλους συναγωνιστές που έχουν γράψει τα ίδια!!!Αν και παλιό το ποστ θα αναφέρω ότι πρόσφατα πήγα στην συγκεκριμένη καθώς ήμουν για δουλειά στο Κερατσίνι πραγματικά απίστευτη μποχα από τις γάτες , μπήκα στο σπίτι αλλά δεν άντεξα και έφυγα κατευθείαν...
οτι παιρνεις τηλ και το σηκωνει η γιαγια απο το χωριο ενα πραμα..;!Αν και παλιό το ποστ θα αναφέρω ότι πρόσφατα πήγα στην συγκεκριμένη καθώς ήμουν για δουλειά στο Κερατσίνι πραγματικά απίστευτη μποχα από τις γάτες , μπήκα στο σπίτι αλλά δεν άντεξα και έφυγα κατευθείαν...
50+ καλο μασαζ, υγρη πιπα 50€ μιλαει συνεχεια στο τηλ.. Μεχρι εκει. Δεν θα ξαναπηγαινα.Για εδω αποψη κανεις?
ΕΙΔΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑ;; στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ χώρο 6976875711 Χρύσα Ρωσίδα. - Love List
6976875711 Χρύσα Ρωσίδα. ΕΙΔΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑ;; Έλα στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ χώρο στην Αθήνα!! Είμαι μια όμορφη γυναίκα με πολύ σέξυ αναλογίες […]www.lovelist.com.gr
50+ καλο μασαζ, υγρη πιπα 50€ μιλαει συνεχεια στο τηλ.. Μεχρι εκει. Δεν θα ξαναπηγαινα.
Ατακαρα όμως η άτιμη χαχαχ, μακάρι να είναι κ αληθινήΤΟ ΣΕΞ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ΜΕΓΑΛΕς ΚΑΜΠΥΛΕς 4 ΑΡΙ ΣΤΥΘΟς - Love List
Ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν;
“Με λένε Ντάνα η πουτάνα”… πέθανα!
Ποια είναι η Κατερίνα από Γκράβα ρε παιδιά?Ποια είναι? Κατερίνα Γκράβα?
Ειναι ωραια στο προσωπο? Ειναι μιλφ? Σε ποια περιοχη εχει το δικο της χωρο?50+ καλο μασαζ, υγρη πιπα 50€ μιλαει συνεχεια στο τηλ.. Μεχρι εκει. Δεν θα ξαναπηγαινα.