Διαγραμμένο μέλος 235543
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2023
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
6948670793 βίσκομαι καλλιθέα για λίγες ημέρες το δωράκι μου είναι 50€
Τιλ 6948670793 Είμαι μια πολύ καυτή Λατίνα, με μεγάλα βυζιά και πολύ νόστιμο μουνί, μου αρέσει το σεξ, μου 8αρέσει να τελειώνουν τα βυζιά μου, οι υπηρεσίες μου είναι εξαιρετικές και πλήρεις, μου αρέσει το σεξ και στο κρεβάτι μου όλα αυτά που παίζεις μπορείτε να φανταστείτε, διαθέσιμο ΤΙΛ στο θα...
kanesex.com
Επίσκεψη στην εν λόγω τύπισσα. Οι φωτογραφίες είναι μεν δικές της αλλά παραποιημένες! Από το τηλέφωνο φαινόταν αγενής, ήθελα όμως να δώσω μια ευκαιρία και έκλεισα συνάντηση. Ο χώρος άθλιος! Ένα μικρό και βρώμικο ισόγειο διαμέρισμα στην Καλλιθέα που θα το παρομοίαζα με υγειονομική βόμβα. Η ίδια βρώμικη, άσχημη και αγενής! Ζήτησα να πάω στην τουαλέτα να πλύνω τα χέρια μου και αντικρύζω κάτω νερά, στο διάδρομο ένας πεσμένος κουβάς με μια σφουγγαρίστρα με βρωμόνερα και μια λεκάνη γεμάτη ακαθαρσίες! Ζητάει 60 ευρώ για βασικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει στάση 69, πίπα με προφυλακτικό και σεξ φυσιολογικό. Όταν μπήκα μου είπε να καθήσω και άναψε τσιγάρο. Πήγε να μου πιάσει κουβέντα για να περάσουμε στο διαταύτα. Σε 2 λεπτά είχα ιδρώσει από τη ζέστη (δεν υπάρχει κλιματισμός) και η μπόχα με είχε περικυκλώσει. Εννοείται ότι σηκώθηκα κι έφυγα! Όχι να πληρώσεις... και να με πλήρωναν δεν καθόμουν!