Καλησπέρα τύποι
Επειδή σήμερα είμαι κρεββατωμένος λόγω ίωσης (αρρώστησε ο μπέμπης!!!), και έχω χρόνο στη διάθεσή μου, ανεβάζω κριτική για την γνωστή, στους περισσότερους από εμάς, Βίκυ - Στεφανία.
Χώρος: Διαμέρισμα στο Μαρούσι, κομψό και ζεστό, και απ ότι κατάλαβα είναι και η κατοικία της εκεί. Πάρκινγκ άνετο, αλλά μέχρι να φτάσεις η Κηφισίας μονίμως μποτιλιαρισμένη. Σ' αυτό φυσικά δεν φταίει σε κάτι η κοπέλα.
Κοπέλα: Η Στεφανία είναι σωματικά όπως την βλέπουμε στις φωτογραφίες. Ηλικιακά πρέπει να είναι πλέον πάνω από 30 - ίσως 32. Χαμογελαστή, ευγενική και πρόσχαρη, σου δίνει μια ευχάριστη διάθεση, βασική για να χαλαρώσεις. Με χαρά πάντως διαπίστωσα πως από την τελευταία φορά που την είδα, λίγο μετά τη λήξη του 2ου λοκ ντάουν, έχει χάσει κάμποσα κιλά, γιατί, από τη μέση και κάτω είχε ξεφύγει.
Μασάζ: Αρκετά εώς πολύ καλό μασάζ, ιδίως στην πλάτη και στη μέση που είχα θέμα. Δείχνει ότι το κατέχει το άθλημα. Στην πορεία, και ενώ είχα πάει με σκοπό να κάνω και σεξ, χαλάρωσα τόσο που προτίμησα να με τελειώσει με το χέρι, και συγκεκριμένα με edging. Το πάλεψε μεν, αλλά ήταν εμφανές ότι έχει ακόμα δρόμο μπροστά της. Δεδομένου ότι στο σωστό edging εκτός από τα ακροδάχτυλα πρέπει να συμμετέχει και η γλώσσα, και δεδομένου ότι η κοπέλα δεν χρησιμοποιεί τη γλώσσα (μου είπε ότι θα το σκεφτεί να το προσθέσει στο μέλλον), δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς έχω συναντηθεί για edging κάμποσες φορές με κοπέλες, και, αν η κοπέλα ξέρει να το κάνει, το χύσιμο είναι επικό.
Κόστος: Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, με τελείωμα μόνο με το χέρι, 60 ευρώ.
*Ανεβάζω την κριτική εδώ, και όχι στο νήμα της κοπέλας, αφενός μεν για να την διαβάσουν περισσότεροι, αφετέρου δε γιατί εκεί όλο και κάποιος αγαπούλης μπορεί να πιαστεί από μια λέξη και να μου ζαλίσει τα συκώτια, και δεν είναι σωστό να μπαχαλεύουμε το νήμα της κοπέλας.
** @antisthenis : Καλό είναι να ανοίξει μια σελίδα κριτικών για την κοπέλα. Στο νήμα της και τις βλέπουν λίγοι τις κριτικές και αυτές χάνονται μέσα στον όγκο των σελίδων.
Αυτά