NTINA – ΑΝΕΞΑΡΗΤΗ –
Αν ενδιαφέρεσαι για μια 24χρονη μελαχρινή φοιτήτρια που θα σε κάνει να ξεφύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας, τότε είσαι στην σωστή αγγελία! Σε περιμένω καθημερινά καθημερινά στο χώρο μου για ανεπανάληπτες στιγμές ηδονής και πάθους! Το σκέφτεσαι ακόμη?!
Αυτό είναι το βόδι που είχα αναφέρει πριν κάποιες σελίδες. Και επειδή κάποιοι συναγωνιστές με ρώτησαν. Είπαμε: βόδι , πίπα αέρος χέρι και ανάσκελα ξάπλα σταυρωμένα πόδια χέρι ούτε για αστείο βυζομαλαξη μπας και σου σηκωθεί , καμμία συμμετοχή. Γενικά όχι απλά το κλαίς αλλά και να σου κάτσει τσάμπα τρέχα να φύγεις. Είναι όπως στις φωτό. Κοντή χοντρή κοιλιά τα βυζιά ναι μεν μεγάλη ρώγα αλλά τα μαζεύει για να τα κεντραρεις, κάτω μισό ξυρισμενη. Και το βασικό για εμένα ντουζακι δεν έκανε ... Πριν! Είπε ότι είχε κάνει. Μετά παρόλο το χύσιμο στην κοιλια-βυζια, σκουπιστηκε με χαρτί και στην κουζίνα για τσιγάρο. Έλεος ρε μαλακές ...να μου λέει για πελάτες και τέτοια και ότι 3χει τακτικούς κ.α Σοβαρά τώρα υπάρχουν τακτικοί σε τέτοιου είδους βόδια;
Εγώ έκανα το κασκαντεριλικι λόγω έλλειψης χρόνου και μαλακίας μου, οι άλλοι όμως τι βίτσια μπορεί να χουν? Είπαμε να μην κρίνουμε. Σορυ. Αυτά τα ολίγα.