GroundZero
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2020
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
Καμιά τίμια granny με χώρο της έχουμε παιδιά στα υπόψιν?
Αν σου αρεσουν οι πολυ γεματες ναι αξιζει.Αξίζει?
Έχω πάει αρκετές φορές σχετικά καλά είναι για τα γούστα του καθενός βέβαια συνήθως έχει 3-4 και πολλές φορές παραπάνω..με κάμερες δεν υπάρχει φόβος τραβάει μόνο την πράξη απλά για διαφήμιση ούτε πρόσωπα ούτε τίποταGroup στην Αθήνα
Μαζευόμαστε 1-2 γυναίκες με 5-6 άντρες και περνάμε όμορφα με εχεμηθεια και ασφάλεια. Αν θες να δηλώσεις συμμετοχή και είσαι άντρας γυναίκα η ζευγάρι στειλε μήνυμα στο viber WhatsApp 6986386400 We gather 1-2 women with 5-6 men and have a nice time with confidence and safety. If you want to...kanesex.com
Oi κοπέλες τι λένε;; η αναλογία πως είναι;Έχω πάει αρκετές φορές σχετικά καλά είναι για τα γούστα του καθενός βέβαια συνήθως έχει 3-4 και πολλές φορές παραπάνω..με κάμερες δεν υπάρχει φόβος τραβάει μόνο την πράξη απλά για διαφήμιση ούτε πρόσωπα ούτε τίποτα
Εκεί είναι καθαρά το γούστο του καθένα... είναι 2 μπαμπατσικες με βυζάρες μια άλλη αδύνατη με φάτσα έτσι και έτσι..αυτές είναι στάνταρ...και φέρνει συνέχεια και καινούργιες κατά καιρούς και ζευγάριαOi κοπέλες τι λένε;; η αναλογία πως είναι;
Δεν ακούγεται κακοΕκεί είναι καθαρά το γούστο του καθένα... είναι 2 μπαμπατσικες με βυζάρες μια άλλη αδύνατη με φάτσα έτσι και έτσι..αυτές είναι στάνταρ...και φέρνει συνέχεια και καινούργιες κατά καιρούς και ζευγάρια
Καλησπέρα θα μπορούσες να μας πεις και κανένα άλλο βυζιτακι για ινστα????Δυστυχως, δεν εχω τηλεφωνο. αν σαρεσει πολυ η ρωσιδαρα Ελλη και δικαιως, κανε ενα λογαριασμο και στειλε της, συνηθως απανταει! Να ξερεις οτι στο instagram θα βρεις και αλλα βιζιτακια, οποτε καλο ειναι να εχεις λογαριασμο!
Σίγουρα παίζουν ρόλο τα γούστα του καθενός. Και εμένα εντάξει μου φάνηκε η φάση και σκέφτομαι να πάωΈχω πάει αρκετές φορές σχετικά καλά είναι για τα γούστα του καθενός βέβαια συνήθως έχει 3-4 και πολλές φορές παραπάνω..με κάμερες δεν υπάρχει φόβος τραβάει μόνο την πράξη απλά για διαφήμιση ούτε πρόσωπα ούτε τίποτα
Είναι μαζί με την magic που είχε χώρο στην Νίκαια παλιοτεραΕιπαμε...η γνωστη Τζενη...νταρντανα με μπουταρες κ κωλαρα...πολυ καλη αποδοση. Εχει κ μια φιλη κοντη αδυνατη μιλφ. Κανουν κ διπλο.
Τη Μάτζικ την έχω πάρει στο ξεκίνημά της σε χώρο δικό της..δεν ήταν κακή στα 50Είναι μαζί με την magic που είχε χώρο στην Νίκαια παλιοτερα
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να αγγίζει κατηγορία grannyΤη Μάτζικ την έχω πάρει στο ξεκίνημά της σε χώρο δικό της..δεν ήταν κακή στα 50
Επιτέλους κάτι νέο και..ελπιδοφόροΊσως η καλύτερη εμφανισιακά σε κοπέλα με δικό της χώρο που έχω συναντήσει.θα έλεγα πως είναι εύκολο να την καψουρευτης,οπότε οι αγαπουληδες προσοχή.Εντυπωσιακη γυναίκα όπως στις φωτογραφίες ,είναι δικές της έχει χώρο κοντά στο σταθμό Λαρίσης,οκ σαν χώρος δεν λέει και τίποτα.εκανα πρόγραμμα μισής ώρας με μια εκτόνωση στα 60€,οκ το τέλος ήρθε πριν το μισάωρο γιατί ήμουν και αρκετά φορτωμένος αλλά και τρελάθηκα με την θεά όταν την είχα στα 4.Πιθανον να μην είναι 26 που λέει η αγγελία αλλά πάνω από 30 αποκλείεται πεντακάθαρη και μοσχομυριστη.Ειχε και μια άλλη πιτσιρικά μαζί πιο πετιτ και αυτό αρκετά καλό λέω να το δοκιμάσω σύντομα .ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ 6995094159 - Thelo Sex
Είμαι έτοιμη για όλα αρκεί να μου το ζητήσεις,έχω την εμπειρία και την γνώση και να απογειώσω την ηδονή μέχρι εκεί που δεν φαντάζεσαι.Πάρεthelosex.eu
και τι προγραμμα κανει το μωρο;;;δυνατό ειναι οντως!Ίσως η καλύτερη εμφανισιακά σε κοπέλα με δικό της χώρο που έχω συναντήσει.θα έλεγα πως είναι εύκολο να την καψουρευτης,οπότε οι αγαπουληδες προσοχή.Εντυπωσιακη γυναίκα όπως στις φωτογραφίες ,είναι δικές της έχει χώρο κοντά στο σταθμό Λαρίσης,οκ σαν χώρος δεν λέει και τίποτα.εκανα πρόγραμμα μισής ώρας με μια εκτόνωση στα 60€,οκ το τέλος ήρθε πριν το μισάωρο γιατί ήμουν και αρκετά φορτωμένος αλλά και τρελάθηκα με την θεά όταν την είχα στα 4.Πιθανον να μην είναι 26 που λέει η αγγελία αλλά πάνω από 30 αποκλείεται πεντακάθαρη και μοσχομυριστη.Ειχε και μια άλλη πιτσιρικά μαζί πιο πετιτ και αυτό αρκετά καλό λέω να το δοκιμάσω σύντομα .ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ 6995094159 - Thelo Sex
Είμαι έτοιμη για όλα αρκεί να μου το ζητήσεις,έχω την εμπειρία και την γνώση και να απογειώσω την ηδονή μέχρι εκεί που δεν φαντάζεσαι.Πάρεthelosex.eu
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να αγγίζει κατηγορία granny
Ως τα δύο αντίθετα;.. μπορείΜπορει να κανει καλο διδυμο με την νταρντανα Τζενη
Στα 60€ μου είχε πει για μισή ώρα ,πρωκτικό δεν ρώτησα πίπα ακα μου έκανε τα υπόλοιπα φυσιολογικά μου είπε στη αρχή και για αυταρχικό ότι κάνει αλλά είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει.και τι προγραμμα κανει το μωρο;;;δυνατό ειναι οντως!
το θέμα είναι και το πρόγραμμα....μισή ώρα; μία; με τι μενού;Απο τιμη όπως το πετρέλαιο..
Από 50 στα 70 ..
Τελευταία τιμη στα 60 έγραψαν οι μύστες..
Μην πληρώσουμε και φάμε και ξύλο και από πάνω.. χαχαχαΣτα 60€ μου είχε πει για μισή ώρα ,πρωκτικό δεν ρώτησα πίπα ακα μου έκανε τα υπόλοιπα φυσιολογικά μου είπε στη αρχή και για αυταρχικό ότι κάνει αλλά είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει.