Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Δν φαινεται για 48Σωστός τύπε , πρόκειται για την κυρία Ντίνα στα κάτω Πατήσια.
Δν φαινεται για 48Σωστός τύπε , πρόκειται για την κυρία Ντίνα στα κάτω Πατήσια.
μάλλον γιατί μία φωτογραφία της είναι από περασμένη 10ετία, γι'αυτό κ μου τη θύμησεΔν φαινεται για 48
Δεν θα το έλεγα...γράφει κανονικα για σεξ, αλλά είναι σε site και καλα γνωριμιών...και λέω κατσε μην πάω και μου βγει κάνας αράπης και με καθαρίσει...
Τύπε μην είσαι ρατσιστής!!! Το πολύ πολύ να σου φάει κανένα νεφρό ?Δεν θα το έλεγα...γράφει κανονικα για σεξ, αλλά είναι σε site και καλα γνωριμιών...και λέω κατσε μην πάω και μου βγει κάνας αράπης και με καθαρίσει...
Ούτε οι φωτό μου κάνουν για την Ντίνα..Δν φαινεται για 48
Τόσο πρέπει να είναι ,άντε 1-2 χρόνια παραπάνω. Καλό σώμα, υπηρεσίες μέτριες ειδικά στο σπίτι της , στα 50 € πριν 3 χρόνια.Δν φαινεται για 48
Είναι χειμώνας κ μπαζει..Τόσο πρέπει να είναι ,άντε 1-2 χρόνια παραπάνω. Καλό σώμα, υπηρεσίες μέτριες ειδικά στο σπίτι της , στα 50 € πριν 3 χρόνια.
Αν ξαναδοκιμαζα θα την πήγαινα καλύτερα σε ξενοδοχείο.
ακομα στο στρωμα στο πατωμα...η πηρε κρεββατι?Τόσο πρέπει να είναι ,άντε 1-2 χρόνια παραπάνω. Καλό σώμα, υπηρεσίες μέτριες ειδικά στο σπίτι της , στα 50 € πριν 3 χρόνια.
Αν ξαναδοκιμαζα θα την πήγαινα καλύτερα σε ξενοδοχείο.
Σωστός μας είχε βγει ο πάτος ??ακομα στο στρωμα στο πατωμα...η πηρε κρεββατι?
Πάντως είναι όμορφη, ωραίο σώμα, καθαρή, με καλή συμπεριφορά αλλά λίγο κομοδινέΣωστός μας είχε βγει ο πάτος ??
Ο χώρος της που είναι επίσης ξέρουμε;τιμή;❤️ 6945502191 Ηλέκτρα Ώριμη Ελληνίδα στο χώρο μου. - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
Καλημέρα σε όλους!
Έχει κανείς εμπειρία με την κυρία?
Ευχαριστώ εκ των προτέτων.
Ή Ντίνα στα κάτω Πατήσια είχαμε βρεθεί πριν 2 με 3 χρόνια ηλικία άνω τον 50 σίγουρα, ψηλή μέ καλό σώμα για τήν ηλικία τής αδύνατο μέ ωραίο βυζακι καί καλή ελεύθερη πιπα, ήταν για απλά ήρεμα πράγματα τότε...χωρίς ιδιαίτερες προτοβουλιες, καλή σαν χαρακτήρας 60€ ήταν η συνάντηση μία ώρα, ο αγώνας έγινε σε στρώμα στο πάτωμα κρεβάτι δέν.... τώρα δέν ξέρω αν έχει αλλάξει πρόγραμμα καί τιμές.αυτή μήπως είναι μια 'Ντίνα' που είχε εμφανιστεί πριν χρόνια εδώ, πολύ αδύνατη με μέτριες υπηρεσίες?
xoris anal - Love List
Εργαζόμενη, ανεξάρτητη ξενη γυναικα, εμβολιασμενη, 48, 175/62, 6946274771, οχι sms, κέντροwww.lovelist.com.gr
Την πήρα τηλεφωνο και μου είπε οτι ο χώρος της είναι στον σταθμό Λαρίσης και η τιμή είναι 50 την μισή ώρα και 80 την ώρα με 2 εκτονώσεις.Ο χώρος της που είναι επίσης ξέρουμε;τιμή;
καμμια σχεση τυπε.
Πλάκα κάνω τύπε, έτυχε και το είδα ?καμμια σχεση τυπε.
επειδη αναφερεσαι στο μηνυμα μου στο αλλο τοπικ,αυτη που εγραψα εγω εκει δεν ειχε-εχει αγγελιες.
Η διαφήμιση είναι σωστή, οι φωτογραφίες είναι αληθινές.Παίδες εδώ τι παίζει;
50 ευρώ και... κωλο;;; πολύ καλό για να είναι αληθινό.. εχει κάνεις εμπειρία;;
☎️ 6946602765 WhatsApp - Love List
Appointment: ☎️ 6946602765 WhatsApp, ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ I am Eva a 40-year-old fiery woman! If you visit, you can be sure that you will be happy with […]www.lovelist.com.gr
Εδώ... κράξιμο πολύ όμως...
6944291143 – Αριθμός αξιολογήσεων: 13× Ενοχλητικός …
Απόψεις για τον αριθμό τηλεφώνου 6944291143: άΑπτη Μγλάεη ΡΗΟΟΧΠΣ ΑΗΠΑΤ Το ωνέφληοτ ιεαήκν σε υζτβιοι οτ υγλακγακηοσρ ακι το διαε Δνε εαινί υατή σητ…www.white-pages.gr
oι φωτο δεν ειναι αληθινες,προκειται για μια απλυτη με λαδωμενο μαλι απο κροατια,ελληνικα μηδεν και σου προτεινει και ακαποτο με 100..εχει αναφερθει παλιοτερα,πριν κανα εξαμηνο..Η διαφήμιση είναι σωστή, οι φωτογραφίες είναι αληθινές.
Είναι Σέρβος, +20 για CIM, φιλιά και ντους μαζί.