paris.str
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 136
- Πόντοι
- 1
Δόντια δε βάζει,κάνει κ dt. Το δικό μου σχεδόν το εξαφάνισε.Απο πιπα πως παει βαζει δοντια??και ασε που με μπλοκαρε χωρις λογο εμενα!!!!
Δόντια δε βάζει,κάνει κ dt. Το δικό μου σχεδόν το εξαφάνισε.Απο πιπα πως παει βαζει δοντια??και ασε που με μπλοκαρε χωρις λογο εμενα!!!!
Εντωμεταξυ, αυτη ηθελε και φωτο στο viber. Της ειχα στειλει κάποια.. μιλήσαμε και επειδη ημουν σκεπτικος, αρχισε τις βρισιες και με εκανε block. Μετα απο καιρο την ξαναπηρα τηλ, το ιδιο υφακι/στυλακι... με βρηκε στο viber οτι ξαναμιλησαμε και αρχισε τα ιδια. Πρέπει να κουβαλάει μια τρέλα, όχι απαραίτητα καλή. Δεν θα την προτεινα.παντως εριξα μια ματια στην αγγελια αυτης της τζο,ρε φιλε να χαλαρωσει λιγο. μονο καμια σφαλιαρα που δε σου δινει ξερω'γω. εγω προσωπικα δε θα πηγαινα μονο και μονο για το υφος γραφης της αγγελιας. τωρα τα υπολοιπα τα ξερουν καλυτερα οσοι εχουν παει. ντω μεταξυ γραφει οτι δεν εχει μπανιο ή κατι τετοιο????
Αν σου αρέσουν τα παιδιά που δεν έγιναν άντρες. Δοκίμασε εχω ακούσει καλα λόγια για τις υπηρεσίες αλλά απο εμφάνιση δεν λέει πολλά.https://sex-sex.gr/Aggelia-Sex/ελινα-7/ παιδια αυτην την εχει δοκιμασει κανενας ? ευχαριστω
Σε ποιά περιοχή είναι ?Bella ονειροπαγιδα την έχω πάρει σε στούντιο στην Φιλαδέλφεια μου έχει δώσει το τηλέφωνο της πλέον δουλεύει μόνη της σε δικό της χώρο πολύ καλό 6975360256
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν έχουν ακουστεί και τα καλύτερα τύπε, θα την βρείς και σαν Μαρίνα Φατσάκι ή κάπως έτσι!!! Αγενής με ψευτομάγκικο στυλ στο τηλέφωνο, με απέτρεψε μόνο και μόνο το ύφος της!!!https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/synodoi/gynaikes-synodoi/eimai-i-poutana-sou_i1308312 έχεις κάνεις εμπειρία με την συγκεκριμένη?
Τυπε μου γάμησες τον εγκέφαλο. .... Τι σκ@τα γράφεις!!! Δεν κατάλαβα τίποτα λέμε!!!Επίσκεψη στην κυρία ο χώρος Πατήσια ακούς 7 όροφο λες καλά θα είναι εκεί τελειώνουν και όλα τα καλά ανέβασμα και η βρώμα μέχρι τον διάδρομο μπορεί να έχει να σκουπίσει το δωμάτιο και από πάντα βρώμικα σεντόνια δύο μονά κρεβάτια σε ένα με βυζάκια σε μπικίνι που δεν τα ακουμπάς είναι σε θεραπεία πάμε στα του αγώνα κατέβασμα για περιποίηση ούτε για αστείο μασάζ με κάτι που έμοιαζε με λάδι αλλά δεν ήταν πολλά λόγια ακόμα τα κλαίω ΟΥΤΕ για καλησπέρα την πάτησα εγώ να γλυτώσουμε όσοι μπορούμε.ani elinida sex
ΑΝΙ 34 ΧΡΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΗΔΑ είμαι εδώ για να νοιώσεις υπέροχο ελεύθερο στοματικό με ελευθερη εκτονοση ..69... κ σεξακι φυσιολογικό.. χαδια φιλια ...εκτός πρωκτικου σε περιμένω στον χώρο μου με ανεση χρονου...τηλ..6988600156 σε μυνηματα και αποκρηπση δεν απαντο...6988600156,,,,,, KE GIA OSOUS...kanesex.com
Τι δεν καταλαβαινεις? Συγχρονη νοελληνικη γλωσσα!Τυπε μου γάμησες τον εγκέφαλο. .... Τι σκ@τα γράφεις!!! Δεν κατάλαβα τίποτα λέμε!!!
Τι εμπειρίες και αυτές...Τουλάχιστον να ξέρουμε.Προς αποφυγήΕπίσκεψη στην κυρία ο χώρος Πατήσια ακούς 7 όροφο λες καλά θα είναι εκεί τελειώνουν και όλα τα καλά ανέβασμα και η βρώμα μέχρι τον διάδρομο μπορεί να έχει να σκουπίσει το δωμάτιο και από πάντα βρώμικα σεντόνια δύο μονά κρεβάτια σε ένα με βυζάκια σε μπικίνι που δεν τα ακουμπάς είναι σε θεραπεία πάμε στα του αγώνα κατέβασμα για περιποίηση ούτε για αστείο μασάζ με κάτι που έμοιαζε με λάδι αλλά δεν ήταν πολλά λόγια ακόμα τα κλαίω ΟΥΤΕ για καλησπέρα την πάτησα εγώ να γλυτώσουμε όσοι μπορούμε.ani elinida sex
ΑΝΙ 34 ΧΡΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΗΔΑ είμαι εδώ για να νοιώσεις υπέροχο ελεύθερο στοματικό με ελευθερη εκτονοση ..69... κ σεξακι φυσιολογικό.. χαδια φιλια ...εκτός πρωκτικου σε περιμένω στον χώρο μου με ανεση χρονου...τηλ..6988600156 σε μυνηματα και αποκρηπση δεν απαντο...6988600156,,,,,, KE GIA OSOUS...kanesex.com
μηπως εισαι κι εσυ παραγοντας του Εδεσσαικου μπρο?Επίσκεψη στην κυρία ο χώρος Πατήσια ακούς 7 όροφο λες καλά θα είναι εκεί τελειώνουν και όλα τα καλά ανέβασμα και η βρώμα μέχρι τον διάδρομο μπορεί να έχει να σκουπίσει το δωμάτιο και από πάντα βρώμικα σεντόνια δύο μονά κρεβάτια σε ένα με βυζάκια σε μπικίνι που δεν τα ακουμπάς είναι σε θεραπεία πάμε στα του αγώνα κατέβασμα για περιποίηση ούτε για αστείο μασάζ με κάτι που έμοιαζε με λάδι αλλά δεν ήταν πολλά λόγια ακόμα τα κλαίω ΟΥΤΕ για καλησπέρα την πάτησα εγώ να γλυτώσουμε όσοι μπορούμε.ani elinida sex
μηπως εισαι κι εσυ παραγοντας του Εδεσσαικου μπρο?
ακαταληπτα τα οσα γραφεις.
Μετάφραση. Πάντως καλύτερα μια ενημέρωση τύπου Εδεσσαικού παρά καθόλου ενημέρωση. Μπράβο στον τύπο για το θάρρος του.Επίσκεψη στην κυρία ο χώρος Πατήσια ακούς 7 όροφο λες καλά θα είναι εκεί τελειώνουν και όλα τα καλά ανέβασμα και η βρώμα μέχρι τον διάδρομο μπορεί να έχει να σκουπίσει το δωμάτιο και από πάντα βρώμικα σεντόνια δύο μονά κρεβάτια σε ένα με βυζάκια σε μπικίνι που δεν τα ακουμπάς είναι σε θεραπεία πάμε στα του αγώνα κατέβασμα για περιποίηση ούτε για αστείο μασάζ με κάτι που έμοιαζε με λάδι αλλά δεν ήταν πολλά λόγια ακόμα τα κλαίω ΟΥΤΕ για καλησπέρα την πάτησα εγώ να γλυτώσουμε όσοι μπορούμε.ani elinida sex
δύο μονά κρεβάτια σε ένα με βυζάκια σε μπικίνι...τι δεν καταλαβες???παρολα αυτα,ευγε στον φιλο για την ενημερωση..Τυπε μου γάμησες τον εγκέφαλο. .... Τι σκ@τα γράφεις!!! Δεν κατάλαβα τίποτα λέμε!!!
Η φάτσα ρε φιλέ δε σε τρομαζε να πας;Μετάφραση. Πάντως καλύτερα μια ενημέρωση τύπου Εδεσσαικού παρά καθόλου ενημέρωση. Μπράβο στον τύπο για το θάρρος του.
Επίσκεψη στην κυρία της αγγελίας. Περιοχή Πατήσια σε διαμέρισμα 7ου ορόφου, όταν σου λέει 7ος όροφος νομίζεις ότι θα τελειώσει εκεί η ζωή σου αν χρειαστεί να ανέβεις με τις σκάλες στο διαμέρισμα. Η βρώμα από το διαμέρισμα σου έρχεται με το που βγαίνεις από το ασανσέρ και μπαίνοντας στο διαμέρισμα η εικόνα δεν είναι καλύτερη. Εκτός από την σκόνη και το βρώμικο πάτωμα το οποίο πρέπει να έχει να καθαριστεί μήνες, το κρεββάτι ή μάλλον τα δύο ενωμένα μονά κρεββάτια είναι καλυμμένα με βρωμερά σεντόνια που δεν έχουν αλλαχτεί. Η δεσποινίς φόραγε έναν μπικίνι το οποίο δεν το έβγαλε και δεν με άφησε να παίξω με τα βυζάκια της επειδή έκανε μια επέμβαση πρόσφατα και είναι σε ανάρρωση.
Στα του αγώνα δεν είναι καλύτερη η κατάσταση, ανύπαρκτο μασάζ με ένα υγρό που έμοιαζε με λάδι (αλλά δεν ήταν) και άρνηση από την δεσποινίδα για πίπα. (εδώ μπορεί να εννοεί ότι αυτή αρνήθηκε να την γλύψει ο κασκαντέρ μας). ΓΕΝΙΚΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.
Εμπειρια πριν αρκετα χρονια ... τσιγγάνα και πολύ πολύ χοντρή και φυσικα πολυ δυσκολα διαχειρισημη στο σεξ λογο του σωματοτυπου ... με πιπες την εβγαλα .https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/synodoi/gynaikes-synodoi/eimai-i-poutana-sou_i1308312 έχεις κάνεις εμπειρία με την συγκεκριμένη?
Από συμπεριφορά ήταν όντως αγενής όπως λένε πιο πάνω?Εμπειρια πριν αρκετα χρονια ... τσιγγάνα και πολύ πολύ χοντρή και φυσικα πολυ δυσκολα διαχειρισημη στο σεξ λογο του σωματοτυπου ... με πιπες την εβγαλα .