doctor milfer
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Έχουμε αγγελία της;Κάπου στον Κολωνό ήταν παλιά αν θυμάμαι δεν κατάφερα να πάω ποτέ.ευγενικη στο τηλέφωνο
Έχουμε αγγελία της;Κάπου στον Κολωνό ήταν παλιά αν θυμάμαι δεν κατάφερα να πάω ποτέ.ευγενικη στο τηλέφωνο
ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΊ Η ΑΛΕΞΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΥΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ!!! - erotikes.com
ΑΛΕΞΊΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ Η ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΒΛΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΕΛ.ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΥ!!! ΑΛΗΘΙΝΕΣwww.erotikes.com
Εδώ ξέρουμε τίποτα??
Στο τηλέφωνο κομπλε ακούστηκε
Εκ παραδρομής πόσταρα αυτήν την αγγελία που δεν αναφέρει για χώρο.Φίλε μου που κολλάει η κοπέλα στο συγκεκριμένο τοπικ εδώ που γράφουμε;
έχει δίκιο ο σύντροφος.......Εκ παραδρομής πόσταρα αυτήν την αγγελία που δεν αναφέρει για χώρο.
Η αγγελία που βρήκα και τηλεφώνησα ήταν σίγουρα με χώρο και επιβεβαιώθηκε από την ίδια.
Έκανες και ραντεβού μήπως; αν ναι αξίζει;;; κόστος που σου είπε;;Εκ παραδρομής πόσταρα αυτήν την αγγελία που δεν αναφέρει για χώρο.
Η αγγελία που βρήκα και τηλεφώνησα ήταν σίγουρα με χώρο και επιβεβαιώθηκε από την ίδια.
Η Ευη, απο την Κροατια, δεν μιλαει ελληνικα ουτε καν μια λεξη αγγλικα, γι'αυτο ολη η επικοινωνια θα γινει στα αγγλικα μεσο WhatsApp. Ειναι στη Μεγ. Αλεξανδρου στο Κεραμικο σε ενα AirBNB. Εντελως ερασιτεχνιδα, χαλια σεξ και μυριζει ιδρωτιλα. Το ποιο ασχημο ειναι οτι την ωρα που πηγα να βγω απο το διαμερισμα, μπηκε ο, μαλλον, αντρας της με ενα αγορακι 2 ετων στο καροτσακι.... Εχω κανει μαλακιες στη ζωη μου, αλλα φαινεται δεν εχουν τελειωσει.Είμαι η αρετουλα πληθωρική και ντροπαλουλα. Κάλεσε με να μάθεις την εκληξη που έχω για σένα
23 χρονών μωρό με πανέμορφο σώμα και διάθεση για σεξ χωρίς όρια σε περιμένω είμαι μελαχρινή Ελληνίδα με Πολύ όμορφο κορμί σέξι παρουσία κάνω σεξ για μία γεμάτη ωρίτσα θα σου μείνω αξέχαστη 6906028659 Αρετήkanesex.com
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Είμαι η Εύα μια 40χρονη φλογερή γυναίκα! - Prosopikes Aggelies Sex
Prosopikes αγγελίες για πουτάνες, γυναίκες milf, mistress που δέχονται στο χώρο τους, αγγελίες τρανς, άνδρες gay για μασάζ, aggelies sex.www.prosopikesaggelies.gr
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Είμαι η Εύα μια 40χρονη φλογερή γυναίκα! - Prosopikes Aggelies Sex
Prosopikes αγγελίες για πουτάνες, γυναίκες milf, mistress που δέχονται στο χώρο τους, αγγελίες τρανς, άνδρες gay για μασάζ, aggelies sex.www.prosopikesaggelies.gr
καλησπερα και χρονια πολλα ξερουμε κατι γι αυτα εδωΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΛΙΝΑ ΡΩΣΙΔΑ 6970324109
MELINA APO RUSSIA! PROSOPIKI AGGELIA! Πάρε τηλ 697 0324 109 να κλείσουμε ραντεβού για ερωτικά παιχνίδια,χαλαρωτικο ερωτικο μασαζακι. Ερχομαι σε δικό σου χώρο ή ξενοδοχείο. Μελίνα 6970324109kanesex.com
Μοιάζει με την Μαρία, Ναταλία ή όπως αλλιώς την λέγανε με προφίλ κ στο mamba.παλια έμενε Άγιο Νικόλαο αχαρνών.μονο 23 δεν είναιΗ Ευη, απο την Κροατια, δεν μιλαει ελληνικα ουτε καν μια λεξη αγγλικα, γι'αυτο ολη η επικοινωνια θα γινει στα αγγλικα μεσο WhatsApp. Ειναι στη Μεγ. Αλεξανδρου στο Κεραμικο σε ενα AirBNB. Εντελως ερασιτεχνιδα, χαλια σεξ και μυριζει ιδρωτιλα. Το ποιο ασχημο ειναι οτι την ωρα που πηγα να βγω απο το διαμερισμα, μπηκε ο, μαλλον, αντρας της με ενα αγορακι 2 ετων στο καροτσακι.... Εχω κανει μαλακιες στη ζωη μου, αλλα φαινεται δεν εχουν τελειωσει.
Εχει και μια φίλη λέει... αν έχεις κάνει κάποιος την εξόρμηση ας μας πει... μήπως σωθούμε ή το... ανάποδο...Ωραίο φαίνεται.Καλο όπως λες αν και μιλφ την βλέπω.
Αν ψάξεις λίγο θα την δεις... ψάξε με το τηλΝαι αλλά η φίλη δεν έχει φωτό...
Μην βγει τίποτα και τρέχουμε...
Ναι αλλά η φίλη δεν έχει φωτό...
Μην βγει τίποτα και τρέχουμε...
Για άλλη μιλάς και άλλη ποστάρεις!Η Ευη, απο την Κροατια, δεν μιλαει ελληνικα ουτε καν μια λεξη αγγλικα, γι'αυτο ολη η επικοινωνια θα γινει στα αγγλικα μεσο WhatsApp. Ειναι στη Μεγ. Αλεξανδρου στο Κεραμικο σε ενα AirBNB. Εντελως ερασιτεχνιδα, χαλια σεξ και μυριζει ιδρωτιλα. Το ποιο ασχημο ειναι οτι την ωρα που πηγα να βγω απο το διαμερισμα, μπηκε ο, μαλλον, αντρας της με ενα αγορακι 2 ετων στο καροτσακι.... Εχω κανει μαλακιες στη ζωη μου, αλλα φαινεται δεν εχουν τελειωσει.
Συλλεκτικες!Οι φωτογραφίες είναι από όταν η Αλίκη ήταν στο ναυτικό!
ειδικά αν κοιτάξεις τις πρίζες στον τοίχο.....Τι έχουμε εδώ παίδες;;; σαν πολύ καλό για νάναι αληθινό φαίνεται...
26 ΧΡΟΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΙΡΗ 6940784290
Είμαι 26 χρονών κοριτσάκι.Μόλις ήρθα απο Ουκρανία θα μείνω για λίγες μέρες στην Αθήνα.Εαν εισαι κύριος,διακριτικός και εχέμυθος πάρε με στο 6940784290 και εγω θα σε περιμένω στον όμορφο,καθαρό και διακριτικό μου χώρο. Μαίρη 6940784290kanesex.com
Υγεία φίλε μου και όλα τα άλλα διορθώνονται.Η Ευη, απο την Κροατια, δεν μιλαει ελληνικα ουτε καν μια λεξη αγγλικα, γι'αυτο ολη η επικοινωνια θα γινει στα αγγλικα μεσο WhatsApp. Ειναι στη Μεγ. Αλεξανδρου στο Κεραμικο σε ενα AirBNB. Εντελως ερασιτεχνιδα, χαλια σεξ και μυριζει ιδρωτιλα. Το ποιο ασχημο ειναι οτι την ωρα που πηγα να βγω απο το διαμερισμα, μπηκε ο, μαλλον, αντρας της με ενα αγορακι 2 ετων στο καροτσακι.... Εχω κανει μαλακιες στη ζωη μου, αλλα φαινεται δεν εχουν τελειωσει.
Ρωσίδες σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο 50 ευρώ καθαρός χώρος όμορφες οι γκόμενες, δεν κλαις τα λεφτά σου, αξίζει μια δοκιμή.Αν ψάξεις λίγο θα την δεις... ψάξε με το τηλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΤΟΝΩΣΩ 6980806675 ΤΑΤΙΆΝΑ
Εάν είσαι πιεσμένος στην διάρκεια της ημέρας,πάρε με τηλ 6980806675 για να έρθεις στον χώρο μου στα Νότια προάστια.Ειμαι μια ερωτική 45αρα Ρωσίδα η Τατιάνα Θα σου κάνω ένα εξαιρετικό μασάζ και θα σε εκτονωσω με κάθε τρόπο που ξέρω. Τατιάνα 6980806675kanesex.com