paris.str
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 136
- Πόντοι
- 1
Φίλε εγώ την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα και η αίσθηση ήταν πολύ καλή, ειδικά από πίσω ήταν φανταστικήΠολυ δουλεμενη ρε φιλε φαινεται...!!!
Φίλε εγώ την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα και η αίσθηση ήταν πολύ καλή, ειδικά από πίσω ήταν φανταστικήΠολυ δουλεμενη ρε φιλε φαινεται...!!!
Καθοδηγησε εσυ αμα θες που εχεις περισσοτερη εμπειρια και εισαι καθε μερα εδω μεσα. Εγω δε μπαινω συχνα,ουτε κανω κριτικες. Μια απλη απαντηση εδωσα.εν τω μεταξύ κανείς δεν σου επίβαλε τίποτα, απλά σου είπανε ότι είναι λίγο ύποπτο αυτά που γράφεις-προωθείς!
Αλλά οκ, λίγο καιρό είσαι εδώ και έκανες και φίλο απο το 2009 και έμπειρο με κριτικές που θα σε καθοδηγήσει!
και πολύ καλά έκανες!Καθοδηγησε εσυ αμα θες που εχεις περισσοτερη εμπειρια και εισαι καθε μερα εδω μεσα. Εγω δε μπαινω συχνα,ουτε κανω κριτικες. Μια απλη απαντηση εδωσα.
Μάκη όταν ρώτησα, υπήρχε μόνο τηλ, μετά ανεβηκε το ποστ με την αγγελία της στο νήμα..Πόσο δύσκολο είναι να googlάρετε το τηλέφωνο και να δείτε με τα ματάκια σας τι λέει η αγγελία ???
αυτό σου είπε, ότι αν βάλεις το τηλέφωνο της στο google θα βρεις και τις αγγελίες της και τις υπηρεσίες της!Μάκη όταν ρώτησα, υπήρχε μόνο τηλ, μετά ανεβηκε το ποστ με την αγγελία της στο νήμα..
Αλλά τα μάτια του λαγού κ άλλα της κουκουβάγιας..
Υποτίθεται πως ο τύπος έβαλε μονο τηλ γιατί είπε πως του το έδωσε η μπέμπα στο στούντιο..αυτό σου είπε, ότι αν βάλεις το τηλέφωνο της στο google θα βρεις και τις αγγελίες της και τις υπηρεσίες της!
καλα μαλακιες κανει,για δε το παει 200 να τελειωνει? να τολμησω να προτεινω και 250! μερικες μου φαινεται τις εχει χτυπησει ο κορωνοιος στην κεφαλα. ντω μεταξυ υπαρχουν γραφεια με μουναρες που παιρνουν 120 ξερω 'γω και η αλλη θελει μισο νεφρο για μια ωρα.ζητάει 180 για μια ώρα?
ναι και ύστερα εγώ πήγα και το gooγλαρα και ποσταρα την αγγελία!Υποτίθεται πως ο τύπος έβαλε μονο τηλ γιατί είπε πως του το έδωσε η μπέμπα στο στούντιο..
Τέλος πάντων μικρή σημασία έχει..
Ακριβώς..ναι και ύστερα εγώ πήγα και το gooγλαρα και ποσταρα την αγγελία!
Αυτό εννοούσε!
Πάμε παρακάτω, μικρή σημασία έχει όλο αυτό!
Απλά ο τύπος Χχ δεν είναι για να τον εμπιστεύεσαι!
198 σελίδα!ρε 'σεις που στο πουτσο υπαρχει το τηλ αυτης της αφροδιτης που ειχε και λογαριασμο εδω μεσα? στα site που την εχω βρει ζηταει να κανεις λογαριασμο για να στειλεις μηνυμα. οτι να'ναι.
ναι το εχω δει αυτο,μαλιστα βρηκα κ αλλες αγγελιες της. τηλεφωνο πουθενα ομως,ζηταει να κανεις λογαριασμο για να μπορεσεις να στειλεις απλα μηνυμα.198 σελίδα!
Πρώτο post!
Ναι ναι, έτσι λειτουργεί και ραντεβού στον χώρο της!ναι το εχω δει αυτο,μαλιστα βρηκα κ αλλες αγγελιες της. τηλεφωνο πουθενα ομως,ζηταει να κανεις λογαριασμο για να μπορεσεις να στειλεις απλα μηνυμα.
α οκ,ευχαριστω!Ναι ναι, έτσι λειτουργεί και ραντεβού στον χώρο της!
Την έχω πάρει στα 40 σε στούντιο στο σχηματαρι και δεν τα άξιζεΤυπάρα γράψε σε παρακαλώ υπηρεσίες κ τιμή σε παρακαλώ..
πώς γίνεται όμως να βρήκες το post του τύπου απο τον φεβρουάριο(που κανείς δεν έδωσε σημασία) που και αυτός έκανε εγγραφή τ 2021!Επανέρχομαι με κριτική για Μαρίνα το βραδάκι.. ;)
Εφψ
Μήπως γαμαω άλλη εδώ κ 2μηνο??που είδες τα χαλιά δόντια??ότι να'ναι ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!ρε φίλε, μα το Θεό όταν πάω να τη πηδήξω μες στη βδομάδα θα βγάλω φωτο τα δόντια της για να φανείς λαλακας,πες ότι εινσι νευρική πες ότι είναι ξινή, Όχι μουφες όμως ...καλά μου είπε ένας φίλος εδώ παλιοσειρα για μερικά καλο παιδα...χαχαχαχαχαχα!!
Την έχω πάρει στα 40 σε στούντιο στο σχηματαρι και δεν τα άξιζε
Googlara ανεξαρτήτες με χώρο και έβγαλε ποστ από μπουρδελα από Φεβρουάριο 2021 και είδα για 1,2 κορίτσια που έχω πάρει και μου φάνηκε φουλ περίεργη κριτικη
Αμα έχεις τα κοχωνια βγάλε!!Τη τέταρτη έχω ραντεβού μαζί της μα το Θεό θα βγάλω δοντάκια φωτο ρε να δούμε μετά αντίδραση σου ????? ψοφαω να αποδείξω τη λαλάκια σου!!Τι γέλια Ρίχνω εδώ μέσα ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ!!!