Roditis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Like
- 437
- Πόντοι
- 21
Ωχ απολογουμαι τωρα το προσεξα. Υπαρχει καποιο αντιστοιχο νημα για καποελες χωρις χωρο?Τυπε ρωτάς σε λαθος νημα..
Ωχ απολογουμαι τωρα το προσεξα. Υπαρχει καποιο αντιστοιχο νημα για καποελες χωρις χωρο?Τυπε ρωτάς σε λαθος νημα..
Στις ανεξάρτητεςΩχ απολογουμαι τωρα το προσεξα. Υπαρχει καποιο αντιστοιχο νημα για καποελες χωρις χωρο?
Ενα λινκ αν σου ειναι ευκολο? Ειμαι νεοπας εδω και δεν ξερω πως να ψαξωΣτις ανεξάρτητες
Εδώ είσαι...Ενα λινκ αν σου ειναι ευκολο? Ειμαι νεοπας εδω και δεν ξερω πως να ψαξω
Ευχαριστω μαεστρο
Παίχτη δεν μας τα λες καλά!Τούμπανο είναι την πήδηξα πριν 2 μήνες και πάω συχνά ,προπονητρια μου είπε και φαίνεται, ίσως ο φίλος που τη κράζει έφαγε πόρτα, είναι ζόρικη όντος ???
για δωστε ινφοΟπααα την έχω κ ινστα..κάνει κάτι παραπάνω από μασάζ???;ν ξέρουμε πείτε να κανονίσω!
Χθες έβαλε και νέες αγγελίες...... τι κάνει νιάου νιάου στην κεραμοσκεπή? Πόσο βλήματα είναι κάποιοι ρε γαμώτο?Παίχτη δεν μας τα λες καλά!
Είναι πολλοί οι μύστες που έχουν αναφερθεί στη κοπέλα με διόλου κολακευτικά λόγια!
Σορρυ αλλά μου κάνεις για λίγο παραμυθάς!
Χθεσινή εγγραφή και με 2 μηνύματα για την ίδια !
Τροφή για σκέψη..
Ηρεμα το λέω!
Είναι για πολύ πούτσα αυτή αλλά ακριβή..μίλησα χτες στο σαιτ να κανονίσουμε για τρίτηΑσφαλώς και ξέρουμε, έχουμε δοκιμάσει. Θέλει 150 για μία ώρα (και παραπάνω κάθισα εγώ, χαλαρά) και 200 με άναλ, σε δικό της χώρο. Δεν παίρνει ιδιαίτερες πρωτοβουλίες και αφήνει σε σένα να κάνεις παιχνίδι. Γενικά πέρασα καλά, αλλά δεν το λες και VFM.
σώπα ρε φίλε!!!!Φίλε πήγα πριν 2 μήνες είναι γυμνασμένη φουλ, μου είχε πει προπονητρια σε ομάδα,42 αρα σίγουρα ηλικία, αλλά περιποιημένη. Από τότε έχω πάει 4 φορές, κάνει ωραίο τσιμπούκι με γλώσσα παιχνιδάκι και δίνει τη κωλαρα της(δυνατή κωλαρα)
καλημερα, τι τουμπανο ρε φιλε, πλακα μας κανεις, κατ αρχην ειναι τρελη, και απο τα υπολοιπα εν το λες και ιδιαιτεροΤούμπανο είναι την πήδηξα πριν 2 μήνες και πάω συχνά ,προπονητρια μου είπε και φαίνεται, ίσως ο φίλος που τη κράζει έφαγε πόρτα, είναι ζόρικη όντος ???
επίσης τύπε έχεις να μου προτείνεις και καμιά άλλη?Φίλε πήγα πριν 2 μήνες είναι γυμνασμένη φουλ, μου είχε πει προπονητρια σε ομάδα,42 αρα σίγουρα ηλικία, αλλά περιποιημένη. Από τότε έχω πάει 4 φορές, κάνει ωραίο τσιμπούκι με γλώσσα παιχνιδάκι και δίνει τη κωλαρα της(δυνατή κωλαρα)
Πολυ δουλεμενη ρε φιλε φαινεται...!!!Ασφαλώς και ξέρουμε, έχουμε δοκιμάσει. Θέλει 150 για μία ώρα (και παραπάνω κάθισα εγώ, χαλαρά) και 200 με άναλ, σε δικό της χώρο. Δεν παίρνει ιδιαίτερες πρωτοβουλίες και αφήνει σε σένα να κάνεις παιχνίδι. Γενικά πέρασα καλά, αλλά δεν το λες και VFM.
ζητάει 180 για μια ώρα?Μονικα την έχω πάρει πολλές φορές όταν ήταν σε στούντιο πολύ καλή πλέον έχει δικό της χώρο καλιθεα. 6970512601
Ναι εγώ βέβαια την πήρα 2 ώρες την έσκισα αντέχειζητάει 180 για μια ώρα?