Μετα απο 3 μερες μου εστειλε μηνυμα και γραφει οτι χρεωνει 100-500 για extra και 1000 γιια ολο το βραδυ.100 γιουρια για μια φραπεδια μονο??? Ποιος θα της τα δωσει?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανεξάρτητες κοπέλες για μασάζ στην Αθήνα (αισθητικοί ή μασέζ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gravitygr(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 666
- Εμφανίσεις 314K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 203185
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 557
- Πόντοι
- 21
Βλαμμένη είναι? Τι ζητάει ρε πούστη μου.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Ψαχνει για κοροϊδα. Αυτη ειναι να την παρεις να της πεις. "Να σου δωσω ενα δεκαρικακι να μου κανεις μια πιπα?"Μετα απο 3 μερες μου εστειλε μηνυμα και γραφει οτι χρεωνει 100-500 για extra και 1000 γιια ολο το βραδυ.
Τελευταία τροποποίηση:
Καλό φαίνεται το τζιλφ, που έχει κριτικές να διαβάσω και σε ποια τσόντα έπαιξε να δούμε πως κινείται; Μην είναι κάνα σαπακι.τζιλφ που εχει φαει τα μουρδελα αθηνας και βολου με το κουταλι και εχει γυρισει και μια τσοντα στην σιρινα
ηθελα να την δω μπας και γνωρισω μια φιλης της μιλφαρα στο μαμπα που δεν ειναι ανοιχτα της δουλειας αλλα εχει κοψει το anal και δεν το εχω δοκιμασει
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.483
- Πόντοι
- 8.345
Έπαιζε στην θεία από το Παρίσι τελευταία σκηνή/ τελευταία φώτο https://www.bourdela.com/ellinikes-tsontes/h-theia-apo-to-parisi.Καλό φαίνεται το τζιλφ, που έχει κριτικές να διαβάσω και σε ποια τσόντα έπαιξε να δούμε πως κινείται; Μην είναι κάνα σαπακι.
Για κριτικές δες εδώ γιατί έχει δουλέψει σε πολλά μπουρδελα και μετά κοίτα κριτικές σε αυτα
Που είναι οι κριτικές ρε παιδιά;αν δεν κανω λαθος 70, εχει ωραια φατσα για τζιλφ και στις κριτικες ειχα δει καλα σχολια
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.483
- Πόντοι
- 8.345
Εδώ είναι https://www.bourdela.com/forum/threads/tzoylia-alkamenoys-117.38928/ ξέχασα το λινκ χθεςΠου είναι οι κριτικές ρε παιδιά;
gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
..παλια μπαργουμαν της Γλυφαδας....αρκετα ευκολη για εμπειρους που στο τελος..ετρωγανμιας και ρωταμε ολοι κερεις κανεις τπτ για αυτην https://www.instagram.com/mataki_drizou/ ?
δεν εκανε βιζιτες , μονο πηδους απο καμακι..
feelings39
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
θα μπορουσε σε παρακαλω πολυ να μου στειλεις pm τις κοπελες που εχεις σε προσωπικο μυνημα? σε ευχαριστω εκ των προτερωνΚαλημέρα
Έχω κανα 2 κοπέλες δικές μου που μπορώ να σας στείλω μέσω π.μ
Έχω δοκιμάσει τα τοπ 5 γραφεία μασάζ στη Αθήνα
Κ ψάχνω κάτι το διαφορετικό... Όπως πολύ σωστά με κατάλαβες...
Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό που λες.. κατανοητό...
Σε ευχαριστώ πολύ
Καλο ΣΚ......
αν μπορεις στειλε...Καλημέρα
Έχω κανα 2 κοπέλες δικές μου που μπορώ να σας στείλω μέσω π.μ
Έχω δοκιμάσει τα τοπ 5 γραφεία μασάζ στη Αθήνα
Κ ψάχνω κάτι το διαφορετικό... Όπως πολύ σωστά με κατάλαβες...
Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό που λες.. κατανοητό...
Σε ευχαριστώ πολύ
Καλο ΣΚ......
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
καταλαβες οτι παρεθεσες αναρτηση προ εναμιση χρονο?αν μπορεις στειλε...
δεν ειδες οτι αυτος που παρεθεσες εχει να συνδεθει με αυτο το νικ απο τον περασμενο Οκτωβριο?
δεν εχεις δει πουθενα οτι ο συγκεκριμενος εχει και δευτερο ιδιο προφιλ εδω?
δεν το ειδα καν φιλαρακι,ευχαριστωκαταλαβες οτι παρεθεσες αναρτηση προ εναμιση χρονο?
δεν ειδες οτι αυτος που παρεθεσες εχει να συνδεθει με αυτο το νικ απο τον περασμενο Οκτωβριο?
δεν εχεις δει πουθενα οτι ο συγκεκριμενος εχει και δευτερο ιδιο προφιλ εδω?
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.185
- Πόντοι
- 11.836
Συναγωνιστές καλημέρα!
Η Ζωή δείχνει δυνατή! Έχει κάποιος εμπειρία να μας δώσει τα φώτα του και πως την βρίσκουμε?
Της έστειλες κάποιο μήνυμα για τηλέφωνο επικοινωνίας;
Πριν από καιρό είχα βρεθεί μαζί της, σύντομο μασάζ και όχι κάτι το ιδιαίτερο. Στο δεύτερο μέρος μόνο εκτόνωση με χέρι, με έξτρα χρήματα, και σε εμένα τουλάχιστον αρνήθηκε σθεναρά για οτιδήποτε παραπάνω.Δεν έστειλα. Αν οι γνώμες λένε πως αξίζει test drive τότε θα το κάνω με 1000
Cooper S
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.980
- Πόντοι
- 2.846
Κόστος;μια ώρα;Πριν από καιρό είχα βρεθεί μαζί της, σύντομο μασάζ και όχι κάτι το ιδιαίτερο. Στο δεύτερο μέρος μόνο εκτόνωση με χέρι, με έξτρα χρήματα, και σε εμένα τουλάχιστον αρνήθηκε σθεναρά για οτιδήποτε παραπάνω.
Λιγότερο από μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση. Κόστος 50 το βασικό συν 30 για την εκτόνωση με χέρι, συν το ξενοδοχείο.Κόστος;μια ώρα;
Cooper S
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.980
- Πόντοι
- 2.846
Ευχαριστημένος;Καθώς δεν μου φαίνεται και πολύ vfm;Λιγότερο από μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση. Κόστος 50 το βασικό συν 30 για την εκτόνωση με χέρι, συν το ξενοδοχείο.
Από εμφάνιση τι λέει η κοπέλα? Φραπέ με όρεξη η βαριεστημένα?Πριν από καιρό είχα βρεθεί μαζί της, σύντομο μασάζ και όχι κάτι το ιδιαίτερο. Στο δεύτερο μέρος μόνο εκτόνωση με χέρι, με έξτρα χρήματα, και σε εμένα τουλάχιστον αρνήθηκε σθεναρά για οτιδήποτε παραπάνω.
Ωραίο πρόσωπο, ωραίο σώμα με δυαράκι βυζί, δεν έβγαλε μπλούζα και σουτιέν, από εκτίμηση δική μου δυάρι, ενώ το φραπεδάκι ήταν της φάσης να τελειώνουμε να φύγουμε.Από εμφάνιση τι λέει η κοπέλα? Φραπέ με όρεξη η βαριεστημένα?
Δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου, χαμένα λεφτά αφού ούτε μπλούζα δεν ήθελε να βγάλει!Ευχαριστημένος;Καθώς δεν μου φαίνεται και πολύ vfm;