Και το χειρότερο ότι θέλει 80 για έναν φραπέ που δεν προσφέρει με όρεξη αν κατάλαβα καλάΔεν το ευχαριστήθηκα καθόλου, χαμένα λεφτά αφού ούτε μπλούζα δεν ήθελε να βγάλει!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανεξάρτητες κοπέλες για μασάζ στην Αθήνα (αισθητικοί ή μασέζ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gravitygr(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 666
- Εμφανίσεις 314K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
Axreiastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2021
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Το έχω δει κι εγώ και σκέφτομαι να καλέσω. Πρέπει να έχει αρκετά προγράμματα για να αναφέρει ταντρικο και να βάζει τέτοια φωτογραφία. Έκανες κάποια απόπειρα μέχρι στιγμής;;ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΣΕΖ - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Καλημερα σε ολους
ξερουμε τιποτα για αυτη την ανεξαρτητη μασερ ?
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
Τόσα λαγωνικά εδω μέσα κανένας δεν έχει βρει καμία απο αγγελίες ανεξάρτητη να ενημερώσει? Μόνο 5-10 άνθρωποι θα κάνουνε όλη την δουλεία?
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.640
- Πόντοι
- 216
Δυστυχώς και βρει κάποιος δεν θα την κάψει εδώ μέσα...τα στάνταρακια δεν τα καίνε εύκολα..ειδικά τα amateurΤόσα λαγωνικά εδω μέσα κανένας δεν έχει βρει καμία απο αγγελίες ανεξάρτητη να ενημερώσει? Μόνο 5-10 άνθρωποι θα κάνουνε όλη την δουλεία?
Που την βρήκες ρε παλικαρε; Την ξαχνω αλλα δεν......Συναγωνιστές καλημέρα!
Η Ζωή δείχνει δυνατή! Έχει κάποιος εμπειρία να μας δώσει τα φώτα του και πως την βρίσκουμε?
dracoumel
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 107
- Like
- 5.685
- Πόντοι
- 17.806
και 2000 για να σου κάνει φασίνα στο σπίτι.... ασε μας κουκλίτσα μου πες τηνΜετα απο 3 μερες μου εστειλε μηνυμα και γραφει οτι χρεωνει 100-500 για extra και 1000 γιια ολο το βραδυ.
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 496
παντως οι φωτο ειναι μουφα (tineye)Το έχω δει κι εγώ και σκέφτομαι να καλέσω. Πρέπει να έχει αρκετά προγράμματα για να αναφέρει ταντρικο και να βάζει τέτοια φωτογραφία. Έκανες κάποια απόπειρα μέχρι στιγμής;;
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
ανταλλαγή με παλιούς δίσκους lp,σπάνιους δέχεσαι?Χρόνια Πολλά.. αν θέλει κάποιος να ανταλλάξουμε ανεξάρτητα κορίτσια εχω κάτι pm όποιος έχει κάτι σοβαρα με λίγα λόγια κ εχεμυθα
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.961
- Πόντοι
- 3.506
Οχι ρε μαν, οι δίσκοι είναι ιερά κειμήλια στην εποχή μαςανταλλαγή με παλιούς δίσκους lp,σπάνιους δέχεσαι?
Φίλος θες να μου πεις κάτι με αυτό δε σε καταλαβαίνωανταλλαγή με παλιούς δίσκους lp,σπάνιους δέχεσαι?
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Μούφα τρελή!Συναγωνιστές καλημέρα!
Η Ζωή δείχνει δυνατή! Έχει κάποιος εμπειρία να μας δώσει τα φώτα του και πως την βρίσκουμε?
Αν διαβάσεις σε κάποια αλλα νήματα η τυπισσα ειναι απάτη, σε ξεκινάει με 20 ευρω και σε φτανει στα 50 για ενα φραπέ του κωλου.
Koronaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2014
- Like
- 2.463
- Πόντοι
- 446
Ετσι ακριβως,ειναι οπου σε πιασει!!Μούφα τρελή!
Αν διαβάσεις σε κάποια αλλα νήματα η τυπισσα ειναι απάτη, σε ξεκινάει με 20 ευρω και σε φτανει στα 50 για ενα φραπέ του κωλου.
Ζηταει 50-60 για το μασαζ και μολις σε δει ντουρο σου λεει αν θελεις εκτονωση +30-40-50
Μαγκακι του κωλου!
Εγω τις εδωσα 50 +30 για μια εκτονωση βαριεστημενη οπως ειπαν καποιοι φιλοι (+23 ξενοδοχειο)
υψηλο το κοστος !!!
Πανω στην κουβεντα μου αφησε και καλα υπονοιες για κατι παραπανω σε επομενα ραντεβου!!!
Το μονο θετικο οτι ειναι μια ομορφη κοπελλα !!!
Γ αυτό κρατά τους δίσκους κ εσύ κ ασχωλεισου με τα άλλα νήματα... Δεν είναι ανάγκη να είσαστε παντούΟχι ρε μαν, οι δίσκοι είναι ιερά κειμήλια στην εποχή μας
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
ότι σου την έχουν πει άλλοι 2 εκτός από εμένα, δεν το έχεις καταλάβει ε?Φίλος θες να μου πεις κάτι με αυτό δε σε καταλαβαίνω
Και στο φινάλε ρε τύπε γιατί να σου δώσει κάποιος πληροφορίες με πμ?
Ποιός είσαι? ένα τυχάρπαστο μέλος!
Ρε φίλε ειλικρινά γ κάτι τύπους σαν εσάς δε γράφω... Δεν έχετε αφήσει νήμα ασχολειαστοότι σου την έχουν πει άλλοι 2 εκτός από εμένα, δεν το έχεις καταλάβει ε?
Και στο φινάλε ρε τύπε γιατί να σου δώσει κάποιος πληροφορίες με πμ?
Ποιός είσαι? ένα τυχάρπαστο μέλος!
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
καλα δεν εχεις γραψει και τιποτα ουσιωδες 11 χρονια που εισαι μελος.Ρε φίλε ειλικρινά γ κάτι τύπους σαν εσάς δε γράφω... Δεν έχετε αφήσει νήμα ασχολειαστο
μη λες οτι θες.
ουτε καμμια κριτικη.
Φίλε εχω σώσει κ εγώ δώσει πολλές πληροφορίες στα τόσα χρόνια... Δεν εχω ούτε το χρόνο ούτε την υπομονή να γράψω κάτι κ να πρέπει να απαντήσω σε τόσα μήνυμα... σταματήστε να γράφετε ο κόσμος μπαίνει να βρει κάτι κ Όχι να βλέπει αντιπαράθεση...καλα δεν εχεις γραψει και τιποτα ουσιωδες 11 χρονια που εισαι μελος.
μη λες οτι θες.
ουτε καμμια κριτικη.