Νέα

Ανεξάρτητες κοπέλες για μασάζ στην Αθήνα (αισθητικοί ή μασέζ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gravitygr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 666
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MILFHUNDER

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
149
Πόντοι
1
Την Καλημερα στους Φιλους....Κυριοι ζητω τα Φωτα σας......γνωριζουμε κατι για μια Lili στην πλατεια Κυψελης?????αξιζει να κανω τον κοπο????η θα κλαιω τα χρηματα??????
Για ενα 40αρι για τα χοντρα δεν ειναι κακο αλλα μην εχεις τρελες απαιτησεις

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Για ενα 40αρι για τα χοντρα δεν ειναι κακο αλλα μην εχεις τρελες απαιτησεις
Σ ευχαριστω Φιλε μου......δεν ειμαι των τρελλων απαιτησεων......απλως δεν μπορω τα μην εδω.....μη εκει....και διαφορα σπαστικα....παντως ευχαριστω

michael69

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
446
Πόντοι
20
Καλημέρα

Έχω κανα 2 κοπέλες δικές μου που μπορώ να σας στείλω μέσω π.μ

Έχω δοκιμάσει τα τοπ 5 γραφεία μασάζ στη Αθήνα
Κ ψάχνω κάτι το διαφορετικό... Όπως πολύ σωστά με κατάλαβες...

Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό που λες.. κατανοητό...

Σε ευχαριστώ πολύ

Καλο ΣΚ......
Φίλε μου αν θες στείλε πμ σχετικά με τις κοπέλες.. ευχαριστώ

panosglob

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
0
Και εδώ αν είναι ακόμα διαθέσιμες! Ευχαριστώ!

To-do

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα
Εγω ψαχνω για ερωτικό μασαζ μονο δεν θέλω τίποτα παραπάνω απλα αναλαφρα ντυμένη και κανενα πιασιματακι. Έχω διαβάσει εδώ αλλα τιποτα. Αν θελει να βοηθήσει καποιος ευχαρίστως σε πμ.

Castillo7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2020
Κριτικές
1
Like
65
Πόντοι
0
Παιδιά έχουμε κανένα νέο κορίτσι εμφανίσιμο για μασάζ , θα ανταποδώσω!

Vagos86

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2020
Like
180
Πόντοι
0
Τη Martha masaz από skype Κερατσίνι ,την έχει συναντήσει κανείς για να πει γνώμη;;

Θα σου πω την εμπειρια μου μιας και την είδα χτες την κοπέλα.
Πριν μερικές μέρες μου την έβγαλε προτεινόμενη στο fb. Είπα να δοκιμάσω μιας και μου άρεσε ότι έβλεπα στις φωτο. Στην συνομιλία μας μπήκε από μόνη της μπαμ στο ψητό με υπηρεσίες και τιμές , όποτε κι εγώ ένιωσα πως ξέρει τι θέλει και τι κάνει.
Στο δια ταύτα κλείνω ραντεβού για χτες , μου λέει την διεύθυνση και φτάνω στην ώρα μου. Πρώτο φάουλ ότι περίμενα δέκα λεπτά έξω από την πόρτα γιατί όταν χτύπησα το κουδούνι μου έστειλε πως κάνει ακόμα μπάνιο.δεν με πείραξε η αναμονή , αλλά ειχα ένα άγχος μην με πετύχει κανεις να περιμένω στον όροφο και δεν ήξερα τι δικαιολογία να πω.

Δεύτερο που δεν μου αρέσει εμένα και ευτυχώς δεν συμβαίνει συχνά είναι ότι ζήτησε τα λεφτά μπροστά.

Ευγενικότατη γυναίκα , πολύ εμφανίσιμη για τα γούστα μου , με ωραίες βυζαρες , να μην τις χορταίνεις. Κάτσαμε μιλήσαμε στο σαλόνι για διαφορα , με κέρασε και κρασάκι και όλα έδειχναν πως θα περάσω απίστευτα.

Και έρχεται η ώρα του ‘σεξ’ ....
Το πρόγραμμα της ήταν λίγα λεπτά αισθησιακό μασάζ και μετά ξεζουμισμα όπως είπε. Όποτε ξάπλωσα και ξεκινήσαμε .
Ωραία χάδια για κάμποση ώρα, με πολύ απαλό άγγιγμα . Ειδικά σε κάποια φάση που έτριβε τις βυζαρες στην πλάτη μου με είχε ετοιμάσει.
Η πίπα της χλιαρή και αεροπιπα , με χρήση προφυλακτικού. Για το προφυλακτικό έδωσα τόπο στην οργή γιατί λέω μπορεί να φοβάται. Διέκρινα έντονη προσπάθεια από μερους της να τελειώσω γιατί υπήρχε πολλη χρήση χεριού , σε κάποιες στιγμές απλά μαλακια μου τραβούσε. Όταν της ζητησα να την γλείψω εγώ , μου το αρνήθηκε. Στο σεξ παίξανε δυο στάσεις ,με χρήση διπλού προφυλακτικού από επιθυμία της. Για αρχή ανέβηκε από πάνω μου με εμένα να μην ξεκολλάω τα χέρια μου από τις βυζαρες της. Αλλά όλα ήταν πολύ soft. Στην συνέχεια γυρίσαμε στο κλασικό ιεραποστολικό , όπου και εκεί μόλις ανέβαζα ρυθμούς κολλούσε πάνω μου για να είναι μικρότερη η διείσδυση. Τελειώνω με τα πολλά και μου έρχεται η ταφόπλακα πως έπρεπε να φύγω γιατί ειχα δέκα λεπτά ακόμα.
Εν κατακλείδι , η κοπέλα εμφανισιακά για μένα είναι μουναρος γύρω στα 35.Αλλά , έδωσα εκατό ευρώ για μια ώρα οπου : δέκα λεπτά άργησε να μου ανοίξει , κανα τέταρτο το μπλαμπλα για να σπάσει ο πάγος , ένα δεκάλεπτο το μασάζ , δέκα λεπτά που έφυγα νωρίτερα και τα υπόλοιπα σεξ.

Ειχα σκεφτεί να μπω να ρωτήσω εδώ πριν πάω , αλλά σκέφτηκα πως θα είναι amateur φάση και δεν θα την ξέρει κανεις όποτε έκανα το κασκαντεριλικι. Δεν έκλαψα τα λεφτά , πέρασα πολύ ωραία και είναι πολλη ωραία γυναίκα, αλλά για τα λεφτά που έδωσα ήθελα περισσότερο σεξ.

Vagos86

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2020
Like
180
Πόντοι
0
Θα ξανά προσπαθήσω να σου γράψω κριτική γιατί την είδα χτες την κοπέλα. Πήγα να σου απαντήσω πριν κανα τρίωρο αλλά κάτι έκανα λάθος και δεν στάλθηκε.
Τη Martha masaz από skype Κερατσίνι ,την έχει συναντήσει κανείς για να πει γνώμη;;

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.663
Πόντοι
736

Κουνουπίδι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2014
Κριτικές
5
Like
885
Πόντοι
361
καλημέρα στελνω 1 παίρνω δελφίνι για Πειραιά και παω εδω σιγα σιγα. γνωμη?

Εχεις πάει,τις ξέρεις ή ζητάς πληροφορίες;
συγγνώμη καταλαθος απάντησα στο μασαζ κατ οικον. σωστές οι ερωτήσεις σου φικε εκφράστηκα λαθος. έφυγα από Αίγινα με σκοπο να ρισκαρω βλέποντας μια μιλφαρα να κανει μασαζ με 50ρικο οπως είπε δε τη γνωρίζω ούτε εχω παει ξανα. πηρα τηλέφωνο δε σηκωσε και απλά γύρισα πίσω μη φαω κανα 300αρι .πληροφορίες θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος ευχαριστώ

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
363
Πόντοι
21
Καλημέρα

Έχω κανα 2 κοπέλες δικές μου που μπορώ να σας στείλω μέσω π.μ

Έχω δοκιμάσει τα τοπ 5 γραφεία μασάζ στη Αθήνα
Κ ψάχνω κάτι το διαφορετικό... Όπως πολύ σωστά με κατάλαβες...

Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό που λες.. κατανοητό...

Σε ευχαριστώ πολύ

Καλο ΣΚ......
αν μπορείς να μου στείλεις.. Σε ευχαριστώ πολύ!

ladiesman

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Like
94
Πόντοι
0

Θα σου πω την εμπειρια μου μιας και την είδα χτες την κοπέλα.
Πριν μερικές μέρες μου την έβγαλε προτεινόμενη στο fb. Είπα να δοκιμάσω μιας και μου άρεσε ότι έβλεπα στις φωτο. Στην συνομιλία μας μπήκε από μόνη της μπαμ στο ψητό με υπηρεσίες και τιμές , όποτε κι εγώ ένιωσα πως ξέρει τι θέλει και τι κάνει.
Στο δια ταύτα κλείνω ραντεβού για χτες , μου λέει την διεύθυνση και φτάνω στην ώρα μου. Πρώτο φάουλ ότι περίμενα δέκα λεπτά έξω από την πόρτα γιατί όταν χτύπησα το κουδούνι μου έστειλε πως κάνει ακόμα μπάνιο.δεν με πείραξε η αναμονή , αλλά ειχα ένα άγχος μην με πετύχει κανεις να περιμένω στον όροφο και δεν ήξερα τι δικαιολογία να πω.

Δεύτερο που δεν μου αρέσει εμένα και ευτυχώς δεν συμβαίνει συχνά είναι ότι ζήτησε τα λεφτά μπροστά.

Ευγενικότατη γυναίκα , πολύ εμφανίσιμη για τα γούστα μου , με ωραίες βυζαρες , να μην τις χορταίνεις. Κάτσαμε μιλήσαμε στο σαλόνι για διαφορα , με κέρασε και κρασάκι και όλα έδειχναν πως θα περάσω απίστευτα.

Και έρχεται η ώρα του ‘σεξ’ ....
Το πρόγραμμα της ήταν λίγα λεπτά αισθησιακό μασάζ και μετά ξεζουμισμα όπως είπε. Όποτε ξάπλωσα και ξεκινήσαμε .
Ωραία χάδια για κάμποση ώρα, με πολύ απαλό άγγιγμα . Ειδικά σε κάποια φάση που έτριβε τις βυζαρες στην πλάτη μου με είχε ετοιμάσει.
Η πίπα της χλιαρή και αεροπιπα , με χρήση προφυλακτικού. Για το προφυλακτικό έδωσα τόπο στην οργή γιατί λέω μπορεί να φοβάται. Διέκρινα έντονη προσπάθεια από μερους της να τελειώσω γιατί υπήρχε πολλη χρήση χεριού , σε κάποιες στιγμές απλά μαλακια μου τραβούσε. Όταν της ζητησα να την γλείψω εγώ , μου το αρνήθηκε. Στο σεξ παίξανε δυο στάσεις ,με χρήση διπλού προφυλακτικού από επιθυμία της. Για αρχή ανέβηκε από πάνω μου με εμένα να μην ξεκολλάω τα χέρια μου από τις βυζαρες της. Αλλά όλα ήταν πολύ soft. Στην συνέχεια γυρίσαμε στο κλασικό ιεραποστολικό , όπου και εκεί μόλις ανέβαζα ρυθμούς κολλούσε πάνω μου για να είναι μικρότερη η διείσδυση. Τελειώνω με τα πολλά και μου έρχεται η ταφόπλακα πως έπρεπε να φύγω γιατί ειχα δέκα λεπτά ακόμα.
Εν κατακλείδι , η κοπέλα εμφανισιακά για μένα είναι μουναρος γύρω στα 35.Αλλά , έδωσα εκατό ευρώ για μια ώρα οπου : δέκα λεπτά άργησε να μου ανοίξει , κανα τέταρτο το μπλαμπλα για να σπάσει ο πάγος , ένα δεκάλεπτο το μασάζ , δέκα λεπτά που έφυγα νωρίτερα και τα υπόλοιπα σεξ.

Ειχα σκεφτεί να μπω να ρωτήσω εδώ πριν πάω , αλλά σκέφτηκα πως θα είναι amateur φάση και δεν θα την ξέρει κανεις όποτε έκανα το κασκαντεριλικι. Δεν έκλαψα τα λεφτά , πέρασα πολύ ωραία και είναι πολλη ωραία γυναίκα, αλλά για τα λεφτά που έδωσα ήθελα περισσότερο σεξ.

Πού τη βρίσκουμε αγαπητέ;

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Quaresma, πού χάθηκες ρε; :P
Επί τη ευκαιρία, δεν ξέρω κάτι. Κ εγώ στο ψάξιμο. :confused:

rainbow1

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
127
Πόντοι
0

Παιδιά sos, ξέρει κάποιος για αυτή την κοπέλα; Σας παρακαλώ άμα ξέρετε θέλω να μου πείτε, έστω σε πμ

Μα αφού έχει το τηλέφωνο της. Αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ, γιατί δεν της τηλεφωνάς να μιλήσετε και να σου λύσει ότι απορία έχεις;

Κουνουπίδι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2014
Κριτικές
5
Like
885
Πόντοι
361
Παιδιά καλησπέρα ξέρουμε κατι για μια ωρα μασαζ και μαλακια εδω?

Κουνουπίδι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2014
Κριτικές
5
Like
885
Πόντοι
361
Η ίδια μου χε πει οτι κανει μασαζ μια ωρα με 30. Στο μεσεντζερ αλλά ενω είναι μεσα δε διαβάζει τα μηνύματα ουτε επιστρέφει κλησεις θα ξαναδοκιμασω και θα ενημερώσω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom