Τη Martha masaz από skype Κερατσίνι ,την έχει συναντήσει κανείς για να πει γνώμη;;
Θα σου πω την εμπειρια μου μιας και την είδα χτες την κοπέλα.
Πριν μερικές μέρες μου την έβγαλε προτεινόμενη στο fb. Είπα να δοκιμάσω μιας και μου άρεσε ότι έβλεπα στις φωτο. Στην συνομιλία μας μπήκε από μόνη της μπαμ στο ψητό με υπηρεσίες και τιμές , όποτε κι εγώ ένιωσα πως ξέρει τι θέλει και τι κάνει.
Στο δια ταύτα κλείνω ραντεβού για χτες , μου λέει την διεύθυνση και φτάνω στην ώρα μου. Πρώτο φάουλ ότι περίμενα δέκα λεπτά έξω από την πόρτα γιατί όταν χτύπησα το κουδούνι μου έστειλε πως κάνει ακόμα μπάνιο.δεν με πείραξε η αναμονή , αλλά ειχα ένα άγχος μην με πετύχει κανεις να περιμένω στον όροφο και δεν ήξερα τι δικαιολογία να πω.
Δεύτερο που δεν μου αρέσει εμένα και ευτυχώς δεν συμβαίνει συχνά είναι ότι ζήτησε τα λεφτά μπροστά.
Ευγενικότατη γυναίκα , πολύ εμφανίσιμη για τα γούστα μου , με ωραίες βυζαρες , να μην τις χορταίνεις. Κάτσαμε μιλήσαμε στο σαλόνι για διαφορα , με κέρασε και κρασάκι και όλα έδειχναν πως θα περάσω απίστευτα.
Και έρχεται η ώρα του ‘σεξ’ ....
Το πρόγραμμα της ήταν λίγα λεπτά αισθησιακό μασάζ και μετά ξεζουμισμα όπως είπε. Όποτε ξάπλωσα και ξεκινήσαμε .
Ωραία χάδια για κάμποση ώρα, με πολύ απαλό άγγιγμα . Ειδικά σε κάποια φάση που έτριβε τις βυζαρες στην πλάτη μου με είχε ετοιμάσει.
Η πίπα της χλιαρή και αεροπιπα , με χρήση προφυλακτικού. Για το προφυλακτικό έδωσα τόπο στην οργή γιατί λέω μπορεί να φοβάται. Διέκρινα έντονη προσπάθεια από μερους της να τελειώσω γιατί υπήρχε πολλη χρήση χεριού , σε κάποιες στιγμές απλά μαλακια μου τραβούσε. Όταν της ζητησα να την γλείψω εγώ , μου το αρνήθηκε. Στο σεξ παίξανε δυο στάσεις ,με χρήση διπλού προφυλακτικού από επιθυμία της. Για αρχή ανέβηκε από πάνω μου με εμένα να μην ξεκολλάω τα χέρια μου από τις βυζαρες της. Αλλά όλα ήταν πολύ soft. Στην συνέχεια γυρίσαμε στο κλασικό ιεραποστολικό , όπου και εκεί μόλις ανέβαζα ρυθμούς κολλούσε πάνω μου για να είναι μικρότερη η διείσδυση. Τελειώνω με τα πολλά και μου έρχεται η ταφόπλακα πως έπρεπε να φύγω γιατί ειχα δέκα λεπτά ακόμα.
Εν κατακλείδι , η κοπέλα εμφανισιακά για μένα είναι μουναρος γύρω στα 35.Αλλά , έδωσα εκατό ευρώ για μια ώρα οπου : δέκα λεπτά άργησε να μου ανοίξει , κανα τέταρτο το μπλαμπλα για να σπάσει ο πάγος , ένα δεκάλεπτο το μασάζ , δέκα λεπτά που έφυγα νωρίτερα και τα υπόλοιπα σεξ.
Ειχα σκεφτεί να μπω να ρωτήσω εδώ πριν πάω , αλλά σκέφτηκα πως θα είναι amateur φάση και δεν θα την ξέρει κανεις όποτε έκανα το κασκαντεριλικι. Δεν έκλαψα τα λεφτά , πέρασα πολύ ωραία και είναι πολλη ωραία γυναίκα, αλλά για τα λεφτά που έδωσα ήθελα περισσότερο σεξ.