You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανεξάρτητες κοπέλες για μασάζ στην Αθήνα (αισθητικοί ή μασέζ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gravitygr(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 666
- Εμφανίσεις 314K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ΔΑΜΟΣ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.767
- Πόντοι
- 1.196
Το σαν μου αρέσει....Σαν να προμοταρεις το παραπάνω site μου φαίνεται..
Μήπως πρέπει να πέσει το νήμα;
Και οι ανεξάρτητες ποιες είναι?
Εγώ μόνο για μια Μήνα έχω ένα πμ...Για άλλη δεν έστειλες...80 ευρώ χωρίς να ξεκαθαρίσει αν θα την γαμησουμε η όχι...
Λοιπόν γιατί να μη πάρω από γραφείο που είναι 50 και με κάνα έξτρα θα πάρω κάτι και να δώσω 80 σε αυτήν???
Tα ευκόλως ευνοούμενα παραλείπονται . Έτσι δεν λέγαμε στο σχολείο?Το σαν μου αρέσει....
Και οι ανεξάρτητες ποιες είναι?
Εγώ μόνο για μια Μήνα έχω ένα πμ...Για άλλη δεν έστειλες...80 ευρώ χωρίς να ξεκαθαρίσει αν θα την γαμησουμε η όχι...
Λοιπόν γιατί να μη πάρω από γραφείο που είναι 50 και με κάνα έξτρα θα πάρω κάτι και να δώσω 80 σε αυτήν???
ΔΑΜΟΣ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.767
- Πόντοι
- 1.196
Παίδες στα 80 μασάζ και αν θέλει προχωράει...Εγώ έτσι καταλαβα...Τα γραφεία είναι 50...Άρα η ανεξάρτητη δε συμφέρει...γιατί, υπάρχει κοπέλα γραφείου με 80 ευρώ?
από 120 ξεκινάνε...
Καλησπέρα σε όλους. Γενικά με μασάζ στο σπίτι δεν έχω καμία εμπειρία οπότε θα ήθελα τα φώτα σας. Αν θέλετε στείλτε μου σε p.m αν ξέρετε κάποια κοπέλα που να κάνει μασάζ και να προχωράει κιόλας γτ από όσο κατάλαβα δεν είναι στάνταρ.
poutsa4x4
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2019
- Like
- 394
- Πόντοι
- 26
40 με 50 ευρώ είναι η τιμή από γραφείο.γιατί, υπάρχει κοπέλα γραφείου με 80 ευρώ?
από 120 ξεκινάνε...
vgale_sentra
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
Στείλε κάνε το ψυχικό και στείλε πμ τότε γκαρβιτι τις πληροφορίες σου...Καλημέρα
Έχω κανα 2 κοπέλες δικές μου που μπορώ να σας στείλω μέσω π.μ
Έχω δοκιμάσει τα τοπ 5 γραφεία μασάζ στη Αθήνα
Κ ψάχνω κάτι το διαφορετικό... Όπως πολύ σωστά με κατάλαβες...
Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό που λες.. κατανοητό...
Σε ευχαριστώ πολύ
Καλο ΣΚ......
vgale_sentra
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
Τη Martha masaz από skype Κερατσίνι ,την έχει συναντήσει κανείς για να πει γνώμη;;
.......αν υπάρχει , και κάποιοι από δω την ξέρουν , είμαι βέβαιος πως δεν θα το πουν εδώ ...είναι η ερώτηση του 1.000.000 $Υπάρχει κάποια σχετικά εμφανίσιμη που να έχει χώρο και να κάνει καλό μασάζ πάνω από όλα?
Εννοείται πως παίζει ρόλο η εκτόνωση, γιατί αν είναι καλό το μασάζ γίνεσαι τούρμπο
Αν σου κάνουν κανονικό μασάζ με πιέσεις και δύναμη δεν γίνεσαι τούρμπο. Αν σου κάνουν όμως αισθησιακό γίνεσαι πύραυλος.Υπάρχει κάποια σχετικά εμφανίσιμη που να έχει χώρο και να κάνει καλό μασάζ πάνω από όλα?
Εννοείται πως παίζει ρόλο η εκτόνωση, γιατί αν είναι καλό το μασάζ γίνεσαι τούρμπο
happyending
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2017
- Like
- 240
- Πόντοι
- 20
Μη επαγγελματιες/ερασιτεχνες. Πραγματικα αυτο ειναι το ζητουμενο για πολλους απο εμας. Κοπελιτσες της διπλανης πορτας. Το θεμα ειναι απο που να ξεκινησουμε για να τις βρουμε. Μου φαινεται δυσκολο μεσα απο σαιτ. Εχει καποιος καμια ιδεα;
Royal Thai Trepanator
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Like
- 261
- Πόντοι
- 21
Η ταϋλανδεζα απο το [size=10pt]massage4you[/size] στο facebook φενεται να ειναι ανεξαρτητη αλλα δεν εχω μαθει ακομη τι εξτρα προσφερει.
Διαγραμμένο μέλος 140410
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
Η ταϋλανδεζα απο το [size=10pt]massage4you[/size] στο facebook φενεται να ειναι ανεξαρτητη αλλα δεν εχω μαθει ακομη τι εξτρα προσφερει.
μπορεις να βαλεις ενα λινκ γιατι δεν μπορω να την βρω
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.946
- Πόντοι
- 1.056
Την Καλημερα στους Φιλους....Κυριοι ζητω τα Φωτα σας......γνωριζουμε κατι για μια Lili στην πλατεια Κυψελης?????αξιζει να κανω τον κοπο????η θα κλαιω τα χρηματα??????