λοιπόν ανεξάρτητες για μασσαζ κατ οικον απο κορίτσια απο ιστιτούτα αισθητικής,γυμνασστήρια κλπ πολύ δύσκολο οχι ακατόρθωτο.είχα μια τέτοια περίπτωση αλλά επειδή υπάρχει αλληλοεκτίμηση δεν θάδινα σε κάποιον τηλέφωνο μέσω ιντερνετε ποτέ.όλα αυτα που γραφτικαν ποιο πάνω ισχύουν δηλαδή περισσότερος χρόνος και καλή συμπεριφορά,την συγκεκριμένη κοπέλα έδωσα σε 3 φίλους που γνωρίζω πολύ καλά και γενικά κινείται μεσω γνωριμιών και με φιλτραρισμα μεσω face book,ήθελε κανενα 1000ρικο επιπλεον τον μήνα...ταπεινή μου άποψη επειδη και η συγκεκριμένη ξεκίνησε απο απλα μασσατζίδικα του 20ρικου στο μισάωρο βγένει άκρη απόεκεί αλλά θέλει υπομονή.αφήνουμε τιπ στο 20ρικο κανενα 10ρικο επιπλεον και αφου εχουμε πάει 2 με 3 φορές ζητάμε εμπιστευτικάτο κινητό τους για σπίτι,προσοχή ομως οχι σε οποιαδήποτε,κοιτάμα ναμαστε συμπαθείς και πιάνουμε κουβέντα για τα οικογενειακά κλπ,πρόταση για δείπνο σαν να τις γνωρίζουμε σε καφετερια.είναι οι καλύτερες περιπτώσεις,αλλά θελει υπομονή.επίσης την τελευταία φορά που πήγα μαζί της έκατσε κανένα οκτάωρα ήπααμε ένα μπουκάλι ουσίσκυ και αν και μου το πρότεινε αρνήθικα να την πηδήξω.λειτούργισα συναιθηματικά και την είδα σαν φίλη.θα με πείτε μαλάκα αλλά έιτσι έκανα... με αποτέλεσμα να δημιουργηθουν κάποια προβλήματα με κάποιες σμβουλές που της έδωσα.ηταν μαθητρια του 19 ,,είχε παρατησει της σπουδές της χρωσταγε 12 μαθήματα με προφιενσυ στα αγγλικά και μιλούσε και γαλικά από επαρχία με γονεις εκπαιδευτικούς πούχαν πεθάνει...έμενε 30 χιλιομετρα από αθήνα με έναν μαλάκα χαπάκια που για να την κάνει υποτακτική διότι δεν είχε άλλο τρόπο της έδινε καμμια 10ρια μπάφους την ημέρα με υπνοστεντον,.εκεί τα πήρα στο κρανίο και ανακατεύτικα με αποτελεσμα να διακόψει επικοινωεία μαζζί μου και μαθαίνω αν είναι καλά μέσω των φύλων που τους έδωσα το τηλέφωνο,φυσικά γίναν και άλλα που δεν θαθελα να γραψω