Νέα

Ανεξάρτητες κοπέλες για μασάζ στην Αθήνα (αισθητικοί ή μασέζ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gravitygr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 666
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Έστειλε μήνυμα στο βαιμπερ πως είναι ανεξαρτητη λαδοκορη σε τύπους που δεν την ήξεραν καν..
Που διάολο βρήκε τηλ;
Εδω διαβαζει το φορουμ,το παιζει κυρια και πουλαει και πνευμα η κυρα Καρολινα :jerking:

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
έχει προφίλ εδώ?

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
σωστά, έχω ξεχάσει πολλά από το σάιτ

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.255
Πόντοι
2.456
Εδω διαβαζει το φορουμ,το παιζει κυρια και πουλαει και πνευμα η κυρα Καρολινα :jerking:
Κανένα σεβασμό στους μύστες του μπου που την είχαν στηρίξει οικονομικά για την εκλογή της στην βού Αθηνών..

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Δεν ασχολούμαι πια
Μηδέν επαγγελματισμός
Είχα διαβάσει πως συναγωνιστής είχε πληρώσει 170 ευρά για μια ώρα
Έτσι για να περνά η ώρα της έκανα παζάρι τις προάλλες

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.255
Πόντοι
2.456
Δεν ασχολούμαι πια
Μηδέν επαγγελματισμός
Είχα διαβάσει πως συναγωνιστής είχε πληρώσει 170 ευρά για μια ώρα
Έτσι για να περνά η ώρα της έκανα παζάρι τις προάλλες για να περνά η ώρα
Γκάρι τυπαρα...
Οι μύστες του μπου περιμένουν απο σενα καινούργια Μαρία σλουρπ ..
Όχι βέβαια στο 50ρικο γιατί ήρθε η ανάπτυξη..

• Like
Αντιδράσεις: gari10

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.255
Πόντοι
2.456
  • Like
Αντιδράσεις: gari10

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
λοιπόν ανεξάρτητες για μασσαζ κατ οικον απο κορίτσια απο ιστιτούτα αισθητικής,γυμνασστήρια κλπ πολύ δύσκολο οχι ακατόρθωτο.είχα μια τέτοια περίπτωση αλλά επειδή υπάρχει αλληλοεκτίμηση δεν θάδινα σε κάποιον τηλέφωνο μέσω ιντερνετε ποτέ.όλα αυτα που γραφτικαν ποιο πάνω ισχύουν δηλαδή περισσότερος χρόνος και καλή συμπεριφορά,την συγκεκριμένη κοπέλα έδωσα σε 3 φίλους που γνωρίζω πολύ καλά και γενικά κινείται μεσω γνωριμιών και με φιλτραρισμα μεσω face book,ήθελε κανενα 1000ρικο επιπλεον τον μήνα...ταπεινή μου άποψη επειδη και η συγκεκριμένη ξεκίνησε απο απλα μασσατζίδικα του 20ρικου στο μισάωρο βγένει άκρη απόεκεί αλλά θέλει υπομονή.αφήνουμε τιπ στο 20ρικο κανενα 10ρικο επιπλεον και αφου εχουμε πάει 2 με 3 φορές ζητάμε εμπιστευτικάτο κινητό τους για σπίτι,προσοχή ομως οχι σε οποιαδήποτε,κοιτάμα ναμαστε συμπαθείς και πιάνουμε κουβέντα για τα οικογενειακά κλπ,πρόταση για δείπνο σαν να τις γνωρίζουμε σε καφετερια.είναι οι καλύτερες περιπτώσεις,αλλά θελει υπομονή.επίσης την τελευταία φορά που πήγα μαζί της έκατσε κανένα οκτάωρα ήπααμε ένα μπουκάλι ουσίσκυ και αν και μου το πρότεινε αρνήθικα να την πηδήξω.λειτούργισα συναιθηματικά και την είδα σαν φίλη.θα με πείτε μαλάκα αλλά έιτσι έκανα... με αποτέλεσμα να δημιουργηθουν κάποια προβλήματα με κάποιες σμβουλές που της έδωσα.ηταν μαθητρια του 19 ,,είχε παρατησει της σπουδές της χρωσταγε 12 μαθήματα με προφιενσυ στα αγγλικά και μιλούσε και γαλικά από επαρχία με γονεις εκπαιδευτικούς πούχαν πεθάνει...έμενε 30 χιλιομετρα από αθήνα με έναν μαλάκα χαπάκια που για να την κάνει υποτακτική διότι δεν είχε άλλο τρόπο της έδινε καμμια 10ρια μπάφους την ημέρα με υπνοστεντον,.εκεί τα πήρα στο κρανίο και ανακατεύτικα με αποτελεσμα να διακόψει επικοινωεία μαζζί μου και μαθαίνω αν είναι καλά μέσω των φύλων που τους έδωσα το τηλέφωνο,φυσικά γίναν και άλλα που δεν θαθελα να γραψω
μετά από όλα αυτά πόσα μαθήματα χρωστάει ?
Εσυ δεν είχες παει κ με την αδερφή της (Μιράντα) κ πήγε να σε αφήσει αχυστο; Έλα με τα ζώα μωρε
Βοήθησα μια επιστήμονα και είμαι πράουντ οβ ιτ

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.549
Πόντοι
2.256

mitsos1357

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Like
1.669
Πόντοι
201
Καλημέρα υπάρχει μια φοιτήτρια από Γλυφάδα που κάνει μασάζ κατ οίκο μελαχρινη με μακρια μαλλια που δουλευε στο king massage ,την εχει παρει μηπως κανεις να μου πει αν προσφερει τιποτα παραπανω ,γιατι μου την συστησε φιλος που δεν εχει καταφερει τιποτα παραπανω ,αλλα ουτε κι εγω που την εχω δει καποιες φορες προσφεροντας της καποιο αξιολογο ποσον,οποιος εχει πληροφοριες ας μου στειλει σε PM

Pipis1541

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
886
Πόντοι
81
Παιδιά υπάρχουν και αυτές που κάνουν μόνο μασάζ επαγγελματικο το οποίο δεν πρέπει να το χρεώνουν πάνω από 15€ και πολλά λέω. Τώρα αν η χρέωση είναι 50€ και πάνω τότε και κάτι άλλο προσφέρει.

• Like
Αντιδράσεις: tawara
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Καλημέρα υπάρχει μια φοιτήτρια από Γλυφάδα που κάνει μασάζ κατ οίκο μελαχρινη με μακρια μαλλια που δουλευε στο king massage ,την εχει παρει μηπως κανεις να μου πει αν προσφερει τιποτα παραπανω ,γιατι μου την συστησε φιλος που δεν εχει καταφερει τιποτα παραπανω ,αλλα ουτε κι εγω που την εχω δει καποιες φορες προσφεροντας της καποιο αξιολογο ποσον,οποιος εχει πληροφοριες ας μου στειλει σε PM
ρε φιλε που να ξερουμε σε ποια αναφερεσαι αν δεν βαλεις αγγελια?

mitsos1357

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Like
1.669
Πόντοι
201

Μα δεν βαζει αγγελια δουλευει στομα με στομα δεν υπαρχει πουθενα αγγελια της και εμενα φιλος μου την εδωσε

hotshoot

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2017
Like
203
Πόντοι
21
Οι παλιοί συναγωνιστές γνωρίζουν περί Γιούλης. Να αναφέρω διότι έλειπα καιρό στας εξοχάς πως το κορίτσι έχει επανέλθει στην ενεργό δράση εδώ και ένα χρόνο ίσως και παραπάνω, αθόρυβα.
Τιμές ίδιες όπως μαθαίνω όλα μέσα με μασαζάκι καλό.
αν δεν σου κανει κοπο και θες , σε παρακαλω δωσε και σε μενα με πμ τηλεφωνο γιουλης. ευχαριστω. καλλες διαδρομες.

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Σου την σύστησε φίλος σου που δεν πήρε τίποτα παραπάνω , δοκίμασες και εσυ μερικές φορές και δεν πήρες κάτι άλλο παρά τις προσφορές σου … άρα είναι στα δεν ! Υπάρχουν και κορίτσια που κάνουν μόνο μασαζ στο σύστημα

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.182
Πόντοι
1.056
Οι παλιοί συναγωνιστές γνωρίζουν περί Γιούλης. Να αναφέρω διότι έλειπα καιρό στας εξοχάς πως το κορίτσι έχει επανέλθει στην ενεργό δράση εδώ και ένα χρόνο ίσως και παραπάνω, αθόρυβα.
Τιμές ίδιες όπως μαθαίνω όλα μέσα με μασαζάκι καλό.
Share the fun!!

• Like
Αντιδράσεις: acab3

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom