jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.495
- Πόντοι
- 456
Ψάξε 登录 FacebookΥπάρχουν τόσες έλενες Λάμπρου.... αν μπορεί ας στείλει προφίλ
Ψάξε 登录 FacebookΥπάρχουν τόσες έλενες Λάμπρου.... αν μπορεί ας στείλει προφίλ
Μιλησα μεσω μεσεντζερ μετα απο 3 ημερες που της εστειλα μηνυμα μου ειπε οτι κανει μονο επαγγελματικο μασαζ και αν θελω να μαθω περισσοτερα να της δωσω το τηλεφωνο μου και οποτε εχει χρονο θα με καλεσει να με ενημερωσει.Δεν χρειαζεται να σχολιασω μετα απο αυτα που μου εγραψε.Οτι κανει επαγγελματικο αλλα θα μου πει περισσοτερα στο τηλεφωνο.Οτι οταν βρει χρονο θα με καλεσει.Οτι παπαρολογια απο αυτην .Και φαινεται απο το προφιλ της ειναι αρκετα ψωνισμενη.Αυτα φιλε μουΌσες φορές δοκίμασα να επικοινωνήσω μαζί της , δεν απάντησε ποτέ ούτε σε κλήσεις, ούτε σε μηνύματα
Σου έχει δώσει κάνα τηλ?Έχουμε συζητήσει για μασάζ και μου είπε ότι κάνει και κουρεματακι αλλά δεν έχω πάει.
Το μασάζ ξεκινάει με 25€
Αμφιβάλω αν γίνονται έξτρα.
Ας ενημερώσει κάποιος αν ξέρει παρακαλώ.
Εγώ νομίζω πως παίζει μπάλα η συγκεκριμένη , δεν έχω εμπειρία αλλά δηλώνει επαγγελματίας στο "χώρο ". Έπισης αν δηλώσεις ότι είσαι του bou θα φας άκυρο επί τόπου .
τονωτική θεραπεία του νευρολογικού δέντρου του σώματός σας........
Δοκιμάστηκε πρόσφατα,κάνει τα πάντα από μασάζ κούρεμα χτένισμα πίπα στον καβαλάει καλά και πρωκτικό το οποίο δεν δοκίμασα .ζητάει 100€ για φουλ πακέτο αλλά μου φάνηκε σαν βιαστική και τελείως μηχανικά όλα εάν ήταν πιο φθηνά μπορεί να ξαναδοκιμαζα μήπως έτυχε σαν πρώτη φορά αλλά με 100€+ ξενοδοχείο μάλλον όχιΚαλημέρα! Έχει κανείς εμπειρία από μια μασέζ Ελένη Λάμπρου??? Μέσω fb η επικοινωνία...
Ηλικιακά ισχύει ότι είναι κοντά στα 50 ?? γιατί ακούστηκε ότι έχει και 3-4 παιδιά...Δοκιμάστηκε πρόσφατα,κάνει τα πάντα από μασάζ κούρεμα χτένισμα πίπα στον καβαλάει καλά και πρωκτικό το οποίο δεν δοκίμασα .ζητάει 100€ για φουλ πακέτο αλλά μου φάνηκε σαν βιαστική και τελείως μηχανικά όλα εάν ήταν πιο φθηνά μπορεί να ξαναδοκιμαζα μήπως έτυχε σαν πρώτη φορά αλλά με 100€+ ξενοδοχείο μάλλον όχι
Εκεί κοντά είναι... Κρατιέται καλά για την ηλικία της να ξέρεις. Φαίνονται τα χρόνια αλλά βλεπεται δεν θα ξενερώσεις με το πρόσωπο. Από σώμα δεν ξέρω γιατί δεν το έχω δει ολόκληροΗλικιακά ισχύει ότι είναι κοντά στα 50 ?? γιατί ακούστηκε ότι έχει και 3-4 παιδιά...
Δεν την δοκίμασα γιατί μιλήσαμε στο τηλέφωνο και είχε ένα ύφος πολύ τσαμπουκαλεμενο και κακογαμημενο. Ξενέρωσα μόνο κ μόνο από την επικοινωνία στο τηλ...Δοκιμάστηκε πρόσφατα,κάνει τα πάντα από μασάζ κούρεμα χτένισμα πίπα στον καβαλάει καλά και πρωκτικό το οποίο δεν δοκίμασα .ζητάει 100€ για φουλ πακέτο αλλά μου φάνηκε σαν βιαστική και τελείως μηχανικά όλα εάν ήταν πιο φθηνά μπορεί να ξαναδοκιμαζα μήπως έτυχε σαν πρώτη φορά αλλά με 100€+ ξενοδοχείο μάλλον όχι
Ισχύουν και τα δύοΗλικιακά ισχύει ότι είναι κοντά στα 50 ?? γιατί ακούστηκε ότι έχει και 3-4 παιδιά...
Αλλά το σώμα κρατιέται πολύ καλά με πολύ ωραίο στήθος νομίζω είναι το καλύτερο σημείο πάνω τηςΗλικιακά ισχύει ότι είναι κοντά στα 50 ?? γιατί ακούστηκε ότι έχει και 3-4 παιδιά...
Πολλά σου πήρε.. Εμένα μου ζήτησε 80€ για body to body μασαζ μαζι με σεξ. Για εντυπώσεις μη με ρωτήσεις. Την απέρριψα γιατι μου φάνηκαν πολλά τα 80€ που ζητάειΔοκιμάστηκε πρόσφατα,κάνει τα πάντα από μασάζ κούρεμα χτένισμα πίπα στον καβαλάει καλά και πρωκτικό το οποίο δεν δοκίμασα .ζητάει 100€ για φουλ πακέτο αλλά μου φάνηκε σαν βιαστική και τελείως μηχανικά όλα εάν ήταν πιο φθηνά μπορεί να ξαναδοκιμαζα μήπως έτυχε σαν πρώτη φορά αλλά με 100€+ ξενοδοχείο μάλλον όχι
Καλά δεν υπάρχει μασάζ μην το σκέφτεσαι ,και εμείς στο τηλέφωνο έτσι είχαμε πει αλλά από κοντά μαλλον δεν το θυμόταν και μου λέει κάνω και μασάζ αν θέλεις ,το δοκίμασα αλλά οκ δεν αξίζει το κλασικό χαιδεμα που κάνουν όλες και μιλούσε ακατάπαυσταΠολλά σου πήρε.. Εμένα μου ζήτησε 80€ για body to body μασαζ μαζι με σεξ. Για εντυπώσεις μη με ρωτήσεις. Την απέρριψα γιατι μου φάνηκαν πολλά τα 80€ που ζητάει
Στα 60€ ίσως έκανα μια επανάληψη αλλά στα 100€ όχιΠολλά σου πήρε.. Εμένα μου ζήτησε 80€ για body to body μασαζ μαζι με σεξ. Για εντυπώσεις μη με ρωτήσεις. Την απέρριψα γιατι μου φάνηκαν πολλά τα 80€ που ζητάει
Ευχαριστώ!
τελικα ? στειλε και πριβε αν τηελεισ τηλεφςνο και για να τα πουμε .ευχαριστωλοιπόν ανεξάρτητες για μασσαζ κατ οικον απο κορίτσια απο ιστιτούτα αισθητικής,γυμνασστήρια κλπ πολύ δύσκολο οχι ακατόρθωτο.είχα μια τέτοια περίπτωση αλλά επειδή υπάρχει αλληλοεκτίμηση δεν θάδινα σε κάποιον τηλέφωνο μέσω ιντερνετε ποτέ.όλα αυτα που γραφτικαν ποιο πάνω ισχύουν δηλαδή περισσότερος χρόνος και καλή συμπεριφορά,την συγκεκριμένη κοπέλα έδωσα σε 3 φίλους που γνωρίζω πολύ καλά και γενικά κινείται μεσω γνωριμιών και με φιλτραρισμα μεσω face book,ήθελε κανενα 1000ρικο επιπλεον τον μήνα...ταπεινή μου άποψη επειδη και η συγκεκριμένη ξεκίνησε απο απλα μασσατζίδικα του 20ρικου στο μισάωρο βγένει άκρη απόεκεί αλλά θέλει υπομονή.αφήνουμε τιπ στο 20ρικο κανενα 10ρικο επιπλεον και αφου εχουμε πάει 2 με 3 φορές ζητάμε εμπιστευτικάτο κινητό τους για σπίτι,προσοχή ομως οχι σε οποιαδήποτε,κοιτάμα ναμαστε συμπαθείς και πιάνουμε κουβέντα για τα οικογενειακά κλπ,πρόταση για δείπνο σαν να τις γνωρίζουμε σε καφετερια.είναι οι καλύτερες περιπτώσεις,αλλά θελει υπομονή.επίσης την τελευταία φορά που πήγα μαζί της έκατσε κανένα οκτάωρα ήπααμε ένα μπουκάλι ουσίσκυ και αν και μου το πρότεινε αρνήθικα να την πηδήξω.λειτούργισα συναιθηματικά και την είδα σαν φίλη.θα με πείτε μαλάκα αλλά έιτσι έκανα... με αποτέλεσμα να δημιουργηθουν κάποια προβλήματα με κάποιες σμβουλές που της έδωσα.ηταν μαθητρια του 19 ,,είχε παρατησει της σπουδές της χρωσταγε 12 μαθήματα με προφιενσυ στα αγγλικά και μιλούσε και γαλικά από επαρχία με γονεις εκπαιδευτικούς πούχαν πεθάνει...έμενε 30 χιλιομετρα από αθήνα με έναν μαλάκα χαπάκια που για να την κάνει υποτακτική διότι δεν είχε άλλο τρόπο της έδινε καμμια 10ρια μπάφους την ημέρα με υπνοστεντον,.εκεί τα πήρα στο κρανίο και ανακατεύτικα με αποτελεσμα να διακόψει επικοινωεία μαζζί μου και μαθαίνω αν είναι καλά μέσω των φύλων που τους έδωσα το τηλέφωνο,φυσικά γίναν και άλλα που δεν θαθελα να γραψτελικα