DogStorm1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2022
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, έχεις κάποιος να μου προτείνει κάποια που να κάνει καλό μασάζ μαζί με happy end;
παρακαλω θα επιθυμούσα το τηλ της σε Pm και αν εχεις παραπανω πληροφοριες. ευχαριστωΟι παλιοί συναγωνιστές γνωρίζουν περί Γιούλης. Να αναφέρω διότι έλειπα καιρό στας εξοχάς πως το κορίτσι έχει επανέλθει στην ενεργό δράση εδώ και ένα χρόνο ίσως και παραπάνω, αθόρυβα.
Τιμές ίδιες όπως μαθαίνω όλα μέσα με μασαζάκι καλό.
παρακαλω θα επιθυμούσα το τηλ της σε Pm και αν εχεις παραπανω πληροφοριες. ευχαριστω
Και ? Έχεις δοκιμάσει ? Εκτός ότι είναι milf και γυρνάει όλη την Ελλάδα κατά διαστήματα ?6942214721 Strapon σε γυναίκες/άνδρες και ζευγάρια
Πραγματικές φωτογραφίες!!! Για καλύτερη επικοινωνία Facebook Anna Annoula Masaz Valeria Email annoula.anna2424@yahoo.com Instagram Annoula.masaz Twitter Anna.annoula.masaz @MasazAnna56103 Είμαι Καλλονή, ψηλή, ξανθιά και σού κάνω μασάζ χαλαρότεικο για περίπου μια ώρα!!! Στείλτε μου μήνυμα εδώ για...kanesex.com
Και ? Έχεις δοκιμάσει ? Εκτός ότι είναι milf και γυρνάει όλη την Ελλάδα κατά διαστήματα ?
σε χώρο ? hoteli ?Οι παλιοί συναγωνιστές γνωρίζουν περί Καρολίνας Βραζιλιάνας. Το τεμάχιο είναι freelancer κανά εξάμηνο ίσως και παραπάνω. Την πέτυχα .. μάλλον με πέτυχε από αγγελία που είχα βάλει το καλοκαίρι και μου έστειλε viber για μασαζάκι με τελείωμα στα 80. Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις και καταλήξαμε στα 80 με δύο μπάλες για μια ώρα
ξ/δσε χώρο ? hoteli ?
ΚαλησπεραΟι παλιοί συναγωνιστές γνωρίζουν περί Γιούλης. Να αναφέρω διότι έλειπα καιρό στας εξοχάς πως το κορίτσι έχει επανέλθει στην ενεργό δράση εδώ και ένα χρόνο ίσως και παραπάνω, αθόρυβα.
μακριά....ουδεμία σοβαρή υπηρεσία προσφέρουσαη Καρολίνα Βραζιλιάνα, λέει τίποτα? την έχει πάρει κανείς?
Συμφωνώ με τον συναγωνιστή για τις υπηρεσίες της, συν ότι αυτό που προσέφερε προ τριετίας ήταν φτηνότερο - 50 ευρά - και στηνόταν και για δεύτερο γύρο. Τώρα έβαλε πόρτα τα 80 με μία κατάθεση.μακριά....ουδεμία σοβαρή υπηρεσία προσφέρουσα
Τηλέφωνο ισχύει το παλιό που τελείωνε σε 89 ή έχει αλλάξει? Αν ισχύει το ίδιο, απλά την παίρνουμε τηλέφωνο και κλείνουμε?Οι παλιοί συναγωνιστές γνωρίζουν περί Γιούλης. Να αναφέρω διότι έλειπα καιρό στας εξοχάς πως το κορίτσι έχει επανέλθει στην ενεργό δράση εδώ και ένα χρόνο ίσως και παραπάνω, αθόρυβα.
Θες να μας πεις info πως θα βρούμε τη Γιούλη ή είναι μυστικόΟι παλιοί συναγωνιστές γνωρίζουν περί Γιούλης. Να αναφέρω διότι έλειπα καιρό στας εξοχάς πως το κορίτσι έχει επανέλθει στην ενεργό δράση εδώ και ένα χρόνο ίσως και παραπάνω, αθόρυβα.
Τηλέφωνο ισχύει το παλιό που τελείωνε σε 89 ή έχει αλλάξει? Αν ισχύει το ίδιο, απλά την παίρνουμε τηλέφωνο και κλείνουμε?
Έστειλε μήνυμα στο βαιμπερ πως είναι ανεξαρτητη λαδοκορη σε τύπους που δεν την ήξεραν καν..Οι παλιοί συναγωνιστές γνωρίζουν περί Καρολίνας Βραζιλιάνας. Το τεμάχιο είναι freelancer κανά εξάμηνο ίσως και παραπάνω. Την πέτυχα .. μάλλον με πέτυχε από αγγελία που είχα βάλει το καλοκαίρι και μου έστειλε viber για μασαζάκι με τελείωμα στα 80. Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις και καταλήξαμε στα 80 με δύο μπάλες για μια ώρα