GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
Παίδες την άλλη βδομάδα μάλλον θα ανέβω Θεσσαλονίκη για μια εβδομάδα για δουλειές. Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό για δικό μου χώρο
από που μας έρχεσαι?
Παίδες την άλλη βδομάδα μάλλον θα ανέβω Θεσσαλονίκη για μια εβδομάδα για δουλειές. Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό για δικό μου χώρο
Από Αθήνα θα ερθω, επαγγελματικο ταξίδι μιας εβδομάδαςαπό που μας έρχεσαι?
Έπρεπε να φέρεις μία μαζί σου από την Αθήνα....Από Αθήνα θα ερθω, επαγγελματικο ταξίδι μιας εβδομάδας
Έπρεπε να φέρεις μία μαζί σου από την Αθήνα....
Λίγα τα λεμόνια στην πόλη μας..
εγώ άλλα έχω ακούσει....τέλος πάντων καλά να περνάτε έστω και χωρίς λεμόνιαΈπρεπε να φέρεις μία μαζί σου από την Αθήνα....
Λίγα τα λεμόνια στην πόλη μας..
Καλύτερα να κρατήσεις τα λεφτά για την Αθήνα..εγώ άλλα έχω ακούσει....τέλος πάντων καλά να περνάτε έστω και χωρίς λεμόνια
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε καυλες μου.
Απο Δευτέρα 4 Μαρτίου έως Παρασκευή 8 θα βρίσκομαι διαθέσιμη στη Θεσσαλονίκη οπότε όποιος θέλει μου στέλνει να κανονίσουμε.
Σας φιλώ θερμά.
8 Μαρτίου έχει πρεμιέρα κι ο Κιαμος,θα καταστραφούμε οικονομικά ρε μωρό
λινκ από αγγελία-προφίλ σου;
εγω οταν παω στη πολη για δουλειεσ εχω γνωρισει δυο φοιτητριες που κανουν καποια ραντεβου χωρισ γραφεια,πολυ καλεσ στο κρεβατι και στην παρεα.προτιμαω φοιτητριες που ψαχνουν χαρτζιλικι σαν αυτες.ειδικα η μια η στεφανια εινατι τοπ.απιστευτη και σε ομορφια και στο κρεββατι.
εγω οταν παω στη πολη για δουλειεσ εχω γνωρισει δυο φοιτητριες που κανουν καποια ραντεβου χωρισ γραφεια,πολυ καλεσ στο κρεβατι και στην παρεα.προτιμαω φοιτητριες που ψαχνουν χαρτζιλικι σαν αυτες.ειδικα η μια η στεφανια εινατι τοπ.απιστευτη και σε ομορφια και στο κρεββατι.
φιλος αν θέλεις να στείλεις τηλ από τις κοπέλες που γράφεις σε πμ...ευχαριστωεγω οταν παω στη πολη για δουλειεσ εχω γνωρισει δυο φοιτητριες που κανουν καποια ραντεβου χωρισ γραφεια,πολυ καλεσ στο κρεβατι και στην παρεα.προτιμαω φοιτητριες που ψαχνουν χαρτζιλικι σαν αυτες.ειδικα η μια η στεφανια εινατι τοπ.απιστευτη και σε ομορφια και στο κρεββατι.