Alexia9090
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2022
- Like
- 12.268
Ποπ κορν Αλεξια. Το νημα σου εχει παντα σουσου
Ποπ κορν Αλεξια. Το νημα σου εχει παντα σουσου
Ευχάριστο πολύΈχει εδώ δικό της νήμα φίλε
Έχει τηλέφωνο και φωτό η κοπέλα
Αλεξία - bourdela.com forum
1 ωρα: 80 ευρώ 2 ωρες: 160 ευρώ 3 ώρες: 220 ευρώ 20 ευρώ κωλο (ανάλογα το μέγεθος ) Ξενοδοχείο που πάω: Ανδρομέδα,Ωκεανις, ρεξ, Ροτόντα, Filoxenia Πιπα χωρίς προφυλακτικό Προφυλακτικά λιπαντικό εχω εγωwww.bourdela.com
Ωρα για συναντησηΕίμαι η Άννα 35 ετών, καστανή καθημερινή κοπέλα, ανεξάρτητη.
Το ύψος μου είναι 1.60 και είμαι περίπου 62 κιλά.
Δεν διαθέτω δικό μου χώρο και επιθυμώ τα ραντεβού παρακαλώ σε ξενοδοχείο για να νιώθω πιο άνετα.
Αδυναμία μου είναι το anal, και μου αρέσει πολύ και το bdsm
Μου αρέσει να με υποτάσσουν.
Απαράβατος κανόνας να με επιλέγετε.
Σε περίπτωση που έχουμε κλείσει ραντεβού και δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε με ενημερώνετε να φύγω, το ίδιο ισχύει και από την πλευρά μου.
Μου αρέσει η καθαριότητα και διαθέτω αντισηπτικά και προφυλακτικά.
Το ραντεβού ανέρχεται στα 100 ευρώ από 1 έως 2 ώρες όσες εκτονώσεις θέλεις ακόμα και αν χρειαστεί να με πάρεις από κώλο και 3 φορές γιατί με φτιάχνει ακόμα περισσότερο
Δεν περιορίζω την ώρα για να μην είμαστε πιεσμένοι και να μπορέσει να βγει η κάβλα στο 100%.
Στοματικό ελεύθερο
Μου αρέσει και περισσότεροι από ένας άντρας.
Τηλ επικ : 6943021310
Έγινε η συνάντηση τελικά?Γράψε μια κριτική να μάθουμε εντυπώσεις τυπεΩρα για συναντηση
Σε προσπαθεια ανευρεσης χρονου για την συναντηση, θα ενημερωσω μετα το περας της συναντησηςΈγινε η συνάντηση τελικά?Γράψε μια κριτική να μάθουμε εντυπώσεις τυπε
Κατεβαινεις Αθηνα γλυκουλα?6999406623
Να αναφερω την Ντεμι ντεμακι η demi demaki καπως ετσι για οσους ψαχνουν δυνατη μιλφ σε αποδοση καθως την εχω παρει και στα προ μιλφ της.Απο τις πιο σταθερες αξιες σε αποδοση και χαρακτηρα της πολης.Νομιζω αλλαζει και πολεις πλεον αλλα αν την βρειτε στην περιοχη αξιζει σιγουρα!Σωματικα πολυ δυνατη και φατσικα αρκετα ομορφη με σημα τα τατου της που δεν περνανε απαρατηρητα!Στο γαμησι αντεχει ανετα με δυναμη και ταχυτητα συν την πιπα που το κατεχει!Ευχαριστη σαν ατομο δεν θα χασετε και ειναι και παλια καραβανα.
Δύσκολα, απόλυτη μυστικότητα....Καλησπέρα υπάρχει κάποια αγγελία η κάποιο τηλ επικοινωνίας?
Σαν καινούργιος θα κάνω καιρό μάλλον να μπω στα κόλπαΔύσκολα, απόλυτη μυστικότητα....
Για ποια ρωτάς?Καλησπέρα υπάρχει κάποια αγγελία η κάποιο τηλ επικοινωνίας?
Για Άλεξ η δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο καλό με χώροΓια ποια ρωτάς?
Eχει νήμα εδώ μέσα, με το τηλέφωνο τηςΓια Άλεξ η δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο καλό με χώρο
Σόρρυ σύντροφε απλά δεν το βρηκα αν το δεις κάπου στείλτο σε μήνυμα ευχαριστώEχει νήμα εδώ μέσα, με το τηλέφωνο της