Νέα

Ανεβαινω Αθηνα και θελω βοηθεια για σωστη επιλογη studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bill777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να παιρνει το τσιμπουκι ορθια μαλλον....εχει καμια τετοια κωλοκυνθους που γυρνας; :grin: :grin:
τυπε εχει μια που ειναι περιπου στο υψος της κατερινας
και αδυνατη
αλλα δεν ξερω αν κανει στον τυπο
φαινεται βρωμιαρα :2funny:

Επισκέπτης
Σε λιγες μερες θα ειμαι Αθηνα. Δεν εχω ξανα παει σε στουντιο γενικα. Επειδη δεν εχω ποκυ χρονο να ψαξω θελω να σας πω πως θελω την κοπελα και να μου πειτε που να παω.
Αυτο που θελω ειναι να ειναι απο 18 εως 22 το πολυ, γενικα μαρεσουν οι λεπτουλεσ και οχι οι νταρντανες ,να ειναι μινιον, κοντουλα,, να ειναι αδυνατουλα , μικρο σφυχτο βυζακι ,σφυχτο στρογγυλο κολαρακι και να ειναι ευχαριστη και οχι κακομουτσουνη. Υπαρχει καμια τετοια που να γνωριζετε;
απο σελεμπριτυ σε στουντιο???
ξεπεσες ρε παιχτη..
τελικα γαμησες στην κομοτηνη???
Υ.Γ μου αρεσει που απαντατε κανονικα στο καθε πυροβολημενο πιτσιρικα..
αυτο ουτε σε δελο δεν εχει μπει ακομη ρε..

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Σε λιγες μερες θα ειμαι Αθηνα. Δεν εχω ξανα παει σε στουντιο γενικα. Επειδη δεν εχω ποκυ χρονο να ψαξω θελω να σας πω πως θελω την κοπελα και να μου πειτε που να παω.
Αυτο που θελω ειναι να ειναι απο 18 εως 22 το πολυ, γενικα μαρεσουν οι λεπτουλεσ και οχι οι νταρντανες ,να ειναι μινιον, κοντουλα,, να ειναι αδυνατουλα , μικρο σφυχτο βυζακι ,σφυχτο στρογγυλο κολαρακι και να ειναι ευχαριστη και οχι κακομουτσουνη. Υπαρχει καμια τετοια που να γνωριζετε;

Nαι γνωριζω.....

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Η Λολα που προτεινει και ο spoon ειναι η κοπελα που ανταποκρινεται κατα το πλειστον σε αυτα που ζητας.
Ξανθια, νεαρη, με αναλογιες που περιγραφεις και σχεδον παντα με διαθεση στο δωματιο.

Η Αννα Μαρια ειναι εξαιρετικη, επισης, επιλογη αλλα  δεν ανταποκρινεται στις απαιτησεις σου.

Ειναι  μεγαλυτερη απο 22 χρονων, και με πλουσιες καμπυλες.
Στο δωματιο ομως ειναι μια απο τις κορυφαιες.

Κι εσυ που το ξερεις???

robocock

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
0
Και πού βρίσκεται συνήθως αυτή η Αννα Μαρία;

Stories

Νέο!