Νέα

Ανεβαινω Αθηνα και θελω βοηθεια για σωστη επιλογη studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bill777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bill777

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σε λιγες μερες θα ειμαι Αθηνα. Δεν εχω ξανα παει σε στουντιο γενικα. Επειδη δεν εχω ποκυ χρονο να ψαξω θελω να σας πω πως θελω την κοπελα και να μου πειτε που να παω.
Αυτο που θελω ειναι να ειναι απο 18 εως 22 το πολυ, γενικα μαρεσουν οι λεπτουλεσ και οχι οι νταρντανες ,να ειναι μινιον, κοντουλα,, να ειναι αδυνατουλα , μικρο σφυχτο βυζακι ,σφυχτο στρογγυλο κολαρακι και να ειναι ευχαριστη και οχι κακομουτσουνη. Υπαρχει καμια τετοια που να γνωριζετε;

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
θελει ψαξιμο λογω καλοκαιριου λειπουν σε διακοπες

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ορθογραφία αν δεν ξέρει δεν σε πειράζει να φανταστώ  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φίλε πλάκα κάνουμε μη μασάς,διάβασε κριτικές και το φόρουμ και θα βρεις αυτό που ψάχνεις  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σε λιγες μερες θα ειμαι Αθηνα. Δεν εχω ξανα παει σε στουντιο γενικα. Επειδη δεν εχω ποκυ χρονο να ψαξω θελω να σας πω πως θελω την κοπελα και να μου πειτε που να παω.
Αυτο που θελω ειναι να ειναι απο 18 εως 22 το πολυ, γενικα μαρεσουν οι λεπτουλεσ και οχι οι νταρντανες ,να ειναι μινιον, κοντουλα,, να ειναι αδυνατουλα , μικρο σφυχτο βυζακι ,σφυχτο στρογγυλο κολαρακι και να ειναι ευχαριστη και οχι κακομουτσουνη. Υπαρχει καμια τετοια που να γνωριζετε;
πηγαινε αννα μαρια ....οτι πρεπει για σενα και για μια φορα....δες που δουλευει απο το σαιτ και βουρ....

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Λολα απο Βριλησσου 42 και Φραντζη 47!!!
Δες και κριτικες........
www.bourdela.com/stountio/athina/vrilhssou-42-studio-star/]http://www.bourdela.com/stountio/athina/vrilhssou-42-studio-star/[/url]

OP
OP
B

bill777

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οχι δεν με πειραζει γιατι ουτε εγω ξερω.... Θα παρεκαλουσα ομως απαντησεις πανω στο θεμα, δεν ξερω πιες κριτικες να διαβασω αν ειναι δωστε λινκ για κοπελες που ειναι οπως τις ψαχνω

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
στα μετρα που ζητας πρεπει να ειναι και η ρεα απο βουλιαγμενης 83 αλλα δεν ξερω αν δουλευει

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
ρε terminator αυτη η αννα μαρια δουλευει σε στουντιο :think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κώλο θα τα κάνετε πάλι  :2funny: :2funny: :2funny:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
ειπα και γω ρε gl

Filogeno

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2010
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
Οχι δεν με πειραζει γιατι ουτε εγω ξερω.... Θα παρεκαλουσα ομως απαντησεις πανω στο θεμα, δεν ξερω πιες κριτικες να διαβασω αν ειναι δωστε λινκ για κοπελες που ειναι οπως τις ψαχνω

Φιλαράκι ούτε εμείς ξέραμε αλλά κάτσαμε και ψάξαμε μέσα στο site...Τόσο δύσκολο είναι να πατήσεις έστω τα λινκ με τα στούντιο να δεις φωτογραφίες για την εμφάνιση και μετά να δεις και τις κριτικές για αυτή που σου έκανε κλικ;
Δε νομίζω, απλά βαριέσαι να το κάνεις και περιμένεις έτοιμες απαντήσεις...
Και ξέπεσες και στα στούντιο, εσύ που ήθελες να πηδήξεις celebrity...τι έγινε, έπεσε έξω ο προϋπολογισμός σου;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η Λολα που προτεινει και ο spoon ειναι η κοπελα που ανταποκρινεται κατα το πλειστον σε αυτα που ζητας.
Ξανθια, νεαρη, με αναλογιες που περιγραφεις και σχεδον παντα με διαθεση στο δωματιο.

Η Αννα Μαρια ειναι εξαιρετικη, επισης, επιλογη αλλα  δεν ανταποκρινεται στις απαιτησεις σου.

Ειναι  μεγαλυτερη απο 22 χρονων, και με πλουσιες καμπυλες.
Στο δωματιο ομως ειναι μια απο τις κορυφαιες.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
στις απαιτησεις σου ισως ανταποκρινετε και η φριντα απο το βριλησσου 42. μερικες φωτογραφιες τις θα βρεις στο σχετικο thread με το ονομα της.  ;)

σε γενικες γραμμες δες απο τα site των μαγαζιων τις κοπελες και αφιεροσε χρονο να βρεις κριτικες!
λιγο πολυ ολοι αυτο κανουμε για τις κοπελες που δεν ξερουμε! ;)

η αννα μαρια οπως λεει και ο cheyenne δεν κανει για σενα. ειναι καλη στο δωματιο αλλα δεν ανταποκρινετε σε αυτο που ζητας εμφανισιακα!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Φιλαράκι ούτε εμείς ξέραμε αλλά κάτσαμε και ψάξαμε μέσα στο site...Τόσο δύσκολο είναι να πατήσεις έστω τα λινκ με τα στούντιο να δεις φωτογραφίες για την εμφάνιση και μετά να δεις και τις κριτικές για αυτή που σου έκανε κλικ;
Δε νομίζω, απλά βαριέσαι να το κάνεις και περιμένεις έτοιμες απαντήσεις...
Και ξέπεσες και στα στούντιο, εσύ που ήθελες να πηδήξεις celebrity...τι έγινε, έπεσε έξω ο προϋπολογισμός σου;
o ιδιος ειναι παλι; :grin: :grin: :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πολλα ζητας ρε τυπε εσυ
ποσο κοντη την θες δικε μου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom