lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
απολύθηκεΡε τυπε στο νησι ειναι ο ξαδερφος; Σε ποια μοναδα;
Κανεις λαθος, μερικοι καναμε οντως στρατο.
απολύθηκεΡε τυπε στο νησι ειναι ο ξαδερφος; Σε ποια μοναδα;
Κανεις λαθος, μερικοι καναμε οντως στρατο.
βρήκες νέο τροπάριο ζαβέ;δυσκολη εγγραφη σωματικη κουραση δεν ειχατε ουτε και ψυχικη.
Πχ δεν θα σε έχωνε κάποιος μέσα επειδη δεν έστρωσες καλα το κρεβάτι σου ουτε επειδη πηγες βάδιν.
Δηλαδη τι έκανες?
δυσκολη εγγραφη σωματικη κουραση δεν ειχατε ουτε και ψυχικη.
Πχ δεν θα σε έχωνε κάποιος μέσα επειδη δεν έστρωσες καλα το κρεβάτι σου ουτε επειδη πηγες βάδιν.
απολύθηκε
Δε λεω οτι πολεμησα, αλλα αυτα που εχω δει να γραφεις τα εκανα (ισως και περισσοτερα), πρωινο ξυπνημα, γυμναστικη, σκοπιες, αγγαρειες, βολες, ασκησεις, πορειες. Εχω περασει και ΛΥΒ
βρήκες νέο τροπάριο ζαβέ;
μαλάκας , ανίατη περίπτωσηάσχετος. Τον ξεγύμνωσες.
και τότε τι έχουμε κολλήσει όλοι και λέτε ότι είναι αδύνατη η μετάδοση απ'το ακάποτο τσιμπούκι;επειδἠ το γράφουν τα ιατρικά βιβλία;τα ιατρικά βιβλία δεν έχουν έχουν υπολογίσει το ενδεχόμενο το στόμα που τσιμπουκώνει να το χουν χύσει άλλες 10 πούτσες το προηγούμενο δίωρο.
Μετάδοση
Με πρωκτική, κολπική ή στοματική σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό. Τα μικρόβια μεταφέρονται και με χέρια που ήρθαν σε επαφή με μολυσμένο πέος, κόλπο ή ορθό έντερο /πρωκτό.
Μπόλντι....μου,το γάμησες και αυτό το θρεντάκι.... :S
mhn grapseis tpt allo
[7:04:10 AM] : postare icon me xesimo
mhn grapseis tpt alloΔε λεω οτι πολεμησα, αλλα αυτα που εχω δει να γραφεις τα εκανα (ισως και περισσοτερα), πρωινο ξυπνημα, γυμναστικη, σκοπιες, αγγαρειες, βολες, ασκησεις, πορειες. Εχω περασει και ΛΥΒ
Πως δεν ειχαμε ρε τυπε, σοβαρολογεις; Και σωματικη και ψυχολογικη, τουλαχιστον μεχρι να παλιωσουμε.
Τι ΕΣΣΟ ηταν; Στο νησι πηγε οντως; Σε ποια μοναδα;
Περισσοτερα αποκλειεται να έκανες
βασικα δεν συγκρινεται το φανταριλικι με την εκπαιδευση σε παραγωγικη σχολη αξιωματικων
Δεν ξερω που πηγες και τι ειναι το ΛΥΒ παντως.
mhn grapseis tpt allo
[7:04:10 AM] : postare icon me xesimo
εγώ είμαι αυτός που θα σου κοπανήσει το κεφάλι στα τσιμέντα ζαβέεσυ εισαι ο οχι_ο_νωντας?
εγώ είμαι αυτός που θα σου κοπανήσει το κεφάλι στα τσιμέντα ζαβέ
ΕΛΔΥΚ (ΕΛληνικη ΔΥναμη Κυπρου) υπηρετησα. Το ΛΥΒ ειναι Λοχος Υποψηφιων Βαθμοφορων. Δε θα τις βγαλουμε και να τις μετρησουμε ρε τυπε, απλα σου λεω οτι εμεις 2-3 πρωινα την εβδομαδα ειχαμε πρωινη γυμναστικη, τα μεσημερια αναλογα με τις καυλες του ΑΥΔΜ ειχαμε παραγγελματα και αγγαρειες, βολη ειχαμε τουλαχιστον καθε 2 εβδομαδες, πορειες επισης.
δυσκολη εγγραφη σωματικη κουραση δεν ειχατε ουτε και ψυχικη.
Oυτε επειδη ησουν ασυγχρονος σε ένα παραγγελμα. Τελοςπαντων για μενα κακως υπάρχει στρατιωτικη υποχρεωτικη θητεια καλυτερα μικρος στρατος και απο λιγους οσους θέλουν να πάνε.
αααα πηγες δηλαδη σε συγκεκριμενη μονάδα οκ. Γιατι νομιζα οτι μου μιλας για τους απλους φαντάρους που αμα τους βγάλεις να κανουν 2-3 γυρους αρχιζουν τα τηλέφωνα οτι κουράζονται.
είχα περάσει ουρεόπλασμα πρίν κάποια χρόνια που είναι παρόμοια κατάσταση. Όντως δυσάρεστο αλλά περνάει με αντιβίωση. Μάλλον πρέπει να κάνεις και καλλιέργεια ουρεοπλάσματος που είναι επίσης δυσάρεστο αφού σου βάζουν μπατονέτα στην ουρήρθα για να πάρουν δείγμα.