apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Το είχαμε ξανασυζητήσει θυμάμαι για τον συγκεκριμένο,αυτός είναι πολύ μπροστά.
Το είχαμε ξανασυζητήσει θυμάμαι για τον συγκεκριμένο,αυτός είναι πολύ μπροστά.
Απο πουτανα το έπαθες και εσυ?
Βολδεμορτ μη λες βλακείες.
λογικά ναι, βέβαια χρησιμοποιώ πάντα σκουφάκι ακόμα και στο τσιμπούκι.
Μήπως "φταρνίστηκε" πάνω στο όσχεό σας, και την "πατήσατε" κι εσείς σαν τον φουκαρά τον κ. Κοζάμφια;
Μισό λεπτό...Το έπαθες ενώ είχες βάλει προφύλαξη?Πως γίνεται αυτό.λογικά ναι, βέβαια χρησιμοποιώ πάντα σκουφάκι ακόμα και στο τσιμπούκι.
τυπε για να κανει μονο ακαποτα τοσα χρονια και να μην εχει παθει τιποτα πρεπει να ξερει τα κολπα του μαρη
Παιδια μια κουβεντα μονο και την κάνω γιατι δεν θελω να σπαμάρω το θρέντ σας.
Φιλικη συμβουλη προς ολους ... ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ καμμένα άτομα σαν τον Picker που λενε οτι οι πουτάνες ειναι καθαρές.
Οι περισσοτερες απο αυτες παιζει να ειναι πολυ άρρωστες και βρώμικες επειδη παίρνουν οποιον έχει 20 ευρω στην τσέπη , οτι κάνετε με προφυλακτικο εκτος και αν δεν σας ενδιαφερει η υγεια σας. Καλό τριήμερο.
είχα περάσει ουρεόπλασμα πρίν κάποια χρόνια που είναι παρόμοια κατάσταση. Όντως δυσάρεστο αλλά περνάει με αντιβίωση. Μάλλον πρέπει να κάνεις και καλλιέργεια ουρεοπλάσματος που είναι επίσης δυσάρεστο αφού [size=10pt]σου βάζουν μπατονέτα στην ουρήρθα[/size] για να πάρουν δείγμα.
και όχι μπατονετες σαν αυτές για τα αυτιά.πολύ χοντρές,με τριπλάσιο πάχος.βούρτσες τις λένε οι γιατροί.και στις βάζουν πολύ βαθιά και μετά τις στρίβουν κιόλας.και μετά βάζουν και δεύτερη.
και όχι μπατονετες σαν αυτές για τα αυτιά.πολύ χοντρές,με τριπλάσιο πάχος.βούρτσες τις λένε οι γιατροί.και στις βάζουν πολύ βαθιά και μετά τις στρίβουν κιόλας.και μετά βάζουν και δεύτερη.
Μεγάλη προσοχή επίσης, στους μύστες που κάνουν ακά 69 με τραβέλια......για την συγκεκριμενη κορασιδα παντως εχουν ακουστει αρκετες καταγγελιες.οπου υπαρχει καπνος..........
Μεγάλη προσοχή επίσης, στους μύστες που κάνουν ακά 69 με τραβέλια......
ενας που μου ερχεται στο μυαλο εχει φυγει απο το σιτε
ΑΞΙΟΣ (ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ) !!!μαγκες προς ολους του χωρου. πριν 8 ημερες πηγα στο γνωστο μπουρδελο φυλης 109β .χθεσ μου διεγνωσαν βλεννορροια η πουτανα ηταν η αννα: ακα τσιμπουκι . καλος μαλακας και του λογου μου προσοχη και κοινοποιηστε το