Νέα

Ανεκπλήρωτες επιθυμίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
1.978
Πόντοι
216
Δουλεύω με μια γυναίκα π εχοθμε
Ίδια ηλικία 30 ετών αυτή έχει 2 παιδιά νομίζω ότι με κοιτάει επίμονα εδώ κ 2 χρόνια αλλά δεν κάνω κίνηση…βοηθήστε τ να κάνω μάγκες
Πες της,ρε τύπε,να βγείτε για ένα καφέ!
Σιγά το πράμα!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.409
Πόντοι
3.296
-Στο στρατο ηθελα να γαμησω τη γυναικα του δικα!
-Θα θελα να γαμησω διχως αυριο ενα ξανθο μοντελε κορμακι που βγηκα μερικες φορες αλλα το μονο που καταφερα ειναι κανα 5 αρι διεισδυσεις και με σταματησε γιατι ποναγε...μετα δεν ξαναειχα την ευκαιρια να επαναλαβω .
-εχω μια λιστα με 3-4 γκομενακια που για διαφορους λογους μου μειναν απωθημενο.Θα θελα να τα γαμησω θα ηταν πολυτιμη εμπειρια.
-θα θελα να μουν πιο τολμηρος στην εφηβεια μου δηλαδη στα λυκειακα χρονια.
Να χωνομουν περισσοτερο και σε περισσοτερες γκομενες.
Δεν ειναι οτι δε το εκανα.
Απλα επαιρνα τη χυλοπιτα κατακαρδα και σταματαγα το χωσιμο σε αλλους στοχους.
-Θα θελα να γαμουσα πιο συχνα σε μπουρδελα εκεινη την περιοδο που το γαμησακι ειχε 2000 δρχ στο μεταξι και 3000 δρχ Φυλης
Επισης να χα ανακαλυψει τα στουντιο της εποχης.
Εχω ακουσει ιστοριες απο παλιοτερους που με ιντριγκαραν πολυ.
-Θα θελα να ειχα επιχειρηματικο πνευμα απο μικρος στον τροπο σκεψης μου
Αυτο ισως με οδηγουσε σε καταλληλες επαγγελματικες επιλογες και φυσικα ρισκα,οταν οι εποχες ηταν πιο καταλληλες για κατι τετοιο.Προ κρισης εποχη.
Ωστοσο:
-περασα καλα,γαμησα αρκετο μουνι και εντος και εκτος αγοραιου ερωτα.
-δεν μασησα ποτε το παραμυθι της γυναικας και δεν παντρευτηκα,δεν εκανα οικογενεια.Ειμαι πολυ υπερηφανος για αυτο το επιτευγμα μου.
Η ζωη ειναι εδω,ειναι δικη μου η δυνατοτητα να δω τον κοσμο πιο σοφα και εξυπνα.
Καποτε βασιζομουν στη μυικη μου δυναμη και στη γνωση πολεμικων τεχνων για να επιβαλλομαι.
Ημουν οξυθυμος,τσαμπουκας,παντα με το μερος των αδυνατων και του δικαιου ωστοσο.Γι αυτο δε μετανοιωνω.
Ωστοσο θα απεφευγα να ρισκαρω να προκαλεσω ζημια σε μενα η τους αλλους.
Ανθρωποι ειναι και αυτοι.
Οι πιο πολλες διαφορες οφειλονται σε συνδυασμο "στιγμιαιας βλακειας" και εγωισμου των εμπλεκομενων.
Καταλαβαινεις το λαθος σου οταν δεις τον αντιπαλο σου να πονα πεσμενος στο εδαφος.
Τοτε μεσα μου ξυπνα κατι αλλο που δεν εχει σχεση με θυμο η εγωισμο.
Τελος παντων.
Διαβασα πολυ,προβληματιστηκα πολυ τα τελευταια 20 χρονια.
Τι ειναι καλυτερο για μενα;
Πως θα ζησω πιο ευτυχισμενα και πιο γαληνια;
Αξιζει να ρχομαι στη θεση του διπλανου μου;
Και το κυριοτερο:Να αγαπαμε εμας τυποι μου.
Εκει βρισκεται η αληθεια.
Οταν αγαπας εσενα μαθαινεις να αγαπας και τους αλλους.
Και αντιστροφα,μεσα απ τους αλλους μαθαινεις πραγματα και για σενα.
Η ευτυχια δεν ερχεται οταν καθεσαι σε ενα ισκιο και ξεκουραζεσαι.Στη λεγομενη comfort zone σου.
Θελει τολμη και αγωνα,αλλα...
να απολαμβανεις τη διαδρομη!
Αυτα μαγκες μου!
Την καλημερα μου στο μπου!
:hi:

Anastasis95

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2023
Like
1
Πόντοι
0
Ένα γκομενάκι στην Δευτέρα Λυκείου που της έκανα καμάκι,και στο δεύτερο ραντεβού ήθελε πήδημα πίσω από το σχολείο και έψαχνε περίπτερο για προφυλακτικά και εγώ ο ηλίθιος έκανα την πάπια και απλά την φάσωσα.Το ότι ίσως δεν έκανα σπουδές,και το τρίτο ότι δεν έμεινα στο στρατό και πήγα στην δουλειά που μου ετοίμασαν οι γονείς μου και κάποιες φορές μετανιώνω πίκρα.

rodolfos2393

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2019
Κριτικές
3
Like
193
Πόντοι
280
να βαλουμε στις ανεκπληρωτες και την ρουφιανα συναδελφο που με εχει στο friendzone.... ζω για την στιγμη που η εμφανιση της δεν θα ειναι το πιο δυνατο της σημειο.... μεγαλωνει σιγα σιγα.... ανετα ηταν μελετη περιπτωσης στο thread με τις ελλεΙνιδες...

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.524
Πόντοι
456
Ίδια ηλικία 30 ετών αυτή έχει 2 παιδιά νομίζω ότι με κοιτάει επίμονα εδώ κ 2 χρόνια αλλά δεν κάνω κίνηση…βοηθήστε τ να κάνω μάγκες
μην βιαζεσαι,ακομα δεν γνωριστηκατε

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

κανε κινηση :headbang:

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Καποιες γκομενες τις οποιες δε γαμησα γιατι ημουν βλακας
Το χειροτερο ηταν γυρω στα 19-20 ειχα ενα κολλητο ο οποιος συνεχεια βγαιναμε εγω, αυτος, η γκομενα του και μια αλλη γκομενα
Και διακοπες καναμε και τα παντα
Εγω χαμπαρι δεν ειχα παρει οτι βγαιναμε επιτηδες οι 4 μας
Ειχαμε παει και στο εξοχικο της γκομενας του οι 4 μας
Και το βραδυ μου λενε δυστυχως δεν υπαρχει δωματιο για να κοιμηθειτε ξεχωριστα με την κοπελα
Ειχε μονο ενα δωματιακι που το ειχαν κανει αποθηκη
Κι εγω αντι να παω να κοιμηθω με την κοπελα, κοιμηθηκα πανω σε κατι κατσαρολες :confused:
Αλλα δε μπορουσα καν να διανοηθω οτι αυτη η γκομενα με γουσταρε
Στα 40 χρονια ζωης μου δεν εχω δει πιο ωραια γκομενα
καλα εισουν ,$%^^*( αλλα κι αυτος ο φιλος σου δεν σου ειπε τπτ????? :headbang::headbang::headbang:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.637
Πόντοι
6.946
Πολλά πράγματα, αλλά τώρα πια δεν έχει και κανένα νόημα, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω.

Θα ήθελα να είχα μπει στον κόσμο του μπου σε μικρότερη ηλικία.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.854
Πόντοι
3.846
Ένα γκομενάκι στην Δευτέρα Λυκείου που της έκανα καμάκι,και στο δεύτερο ραντεβού ήθελε πήδημα πίσω από το σχολείο και έψαχνε περίπτερο για προφυλακτικά και εγώ ο ηλίθιος έκανα την πάπια και απλά την φάσωσα.Το ότι ίσως δεν έκανα σπουδές,και το τρίτο ότι δεν έμεινα στο στρατό και πήγα στην δουλειά που μου ετοίμασαν οι γονείς μου και κάποιες φορές μετανιώνω πίκρα.
Δηλαδή στον στρατό θα έβλεπες προκοπή;
Τόσο στρατοκαβλος;

Bruskos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2023
Like
459
Πόντοι
20
Φίλη της γυναίκας, με χτίσιμο και χαρακτήρα όπως γουστάρω, αλλά δεν τολμώ να κάνω κάτι μαζί της. Μου την πέφτει "φιλικά" όποτε βρεθούμε. Αλλά δεν.

OversizeX777

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2009
Κριτικές
8
Like
315
Πόντοι
20
Εκεί που θα κάθεστε...βγαλτον έξω. Αν τον πάρει στόμα σημαίνει ότι είχες καταλάβει σωστά.
Αν πάρει την αστυνομία σημαίνει ότι κατάλαβες λάθος και προχωράμε.

foulas

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Like
38
Πόντοι
1
Το χειροτερο ηταν γυρω στα 19-20 ειχα ενα κολλητο ο οποιος συνεχεια βγαιναμε εγω, αυτος, η γκομενα του και μια αλλη γκομενα
Και το βραδυ μου λενε δυστυχως δεν υπαρχει δωματιο για να κοιμηθειτε ξεχωριστα με την κοπελα
Κι εγω αντι να παω να κοιμηθω με την κοπελα, κοιμηθηκα πανω σε κατι κατσαρολες :confused:
εχω κανει την ιδια μαλ@@@ια με μια κοπελα που γνωρισα σε λεωφορειο ΚΤΕΛ και ειχαμε μιλησει και της ειχα πει που δουλευω, ειχε ερθει στη δουλεια να με δει και γω ο ΜΑΛΑΚΑΣ ειχα τον νου μου στη δουλεια και εκτος απο ενα απλο γεια κτλ δεν προχωρησα !!! Μιλαμε για μια κοπελα με μια ομορφια απεριγραπτη !!!! Σε ολους εχει συμβει :)

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.639
Πόντοι
486
Εκεί που θα κάθεστε...βγαλτον έξω. Αν τον πάρει στόμα σημαίνει ότι είχες καταλάβει σωστά.
Αν πάρει την αστυνομία σημαίνει ότι κατάλαβες λάθος και προχωράμε.
Άμα τον κοιτάει 2 χρόνια επίμονα με το που βγάλει έξω την ψωλη του θα την αρπάξει όπως ο βάτραχος την μύγα :grin:

Sotomayor

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2022
Like
664
Πόντοι
81
Να πάρω διπλή διείσδυση την γυναίκα μου ή κάποια πρώην μου...

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.727
Πόντοι
3.506
Να πάρω διπλή διείσδυση την γυναίκα μου ή κάποια πρώην μου...
Ξεκίνα τη με δονητές την ώρα που τη παίρνεις και αν τη βλέπεις να τρελλαίνεται, μετά ψησ'της το μυαλό τη θέση του δονητή να πάρει ένας ζωντανός.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.314
Πόντοι
5.595
Πόσες φορές αυνανιστηκες για εκείνη, τύπε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θελω εδω και χρονια να γαμησω την ξαδερφη μου σαν τρελος...
Πόσο χρονών είναι πια η ξαδέρφη σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom