Πες της,ρε τύπε,να βγείτε για ένα καφέ!Δουλεύω με μια γυναίκα π εχοθμε
Ίδια ηλικία 30 ετών αυτή έχει 2 παιδιά νομίζω ότι με κοιτάει επίμονα εδώ κ 2 χρόνια αλλά δεν κάνω κίνηση…βοηθήστε τ να κάνω μάγκες
Σιγά το πράμα!
Πες της,ρε τύπε,να βγείτε για ένα καφέ!Δουλεύω με μια γυναίκα π εχοθμε
Ίδια ηλικία 30 ετών αυτή έχει 2 παιδιά νομίζω ότι με κοιτάει επίμονα εδώ κ 2 χρόνια αλλά δεν κάνω κίνηση…βοηθήστε τ να κάνω μάγκες
Ριξ'της δύοριξτης ενα μπουτσο
Εχεις δεί την TL πρόσφατα;να πηδήξω την Tracy Lords
την είχα δει παλιότεραΕχεις δεί την TL πρόσφατα;
μην βιαζεσαι,ακομα δεν γνωριστηκατεΔουλεύω με μια γυναίκα π εχοθμε
Δουλεύω με μια γυναίκα π εχοθμε
καλα εισουν ,$%^^*( αλλα κι αυτος ο φιλος σου δεν σου ειπε τπτ?????Καποιες γκομενες τις οποιες δε γαμησα γιατι ημουν βλακας
Το χειροτερο ηταν γυρω στα 19-20 ειχα ενα κολλητο ο οποιος συνεχεια βγαιναμε εγω, αυτος, η γκομενα του και μια αλλη γκομενα
Και διακοπες καναμε και τα παντα
Εγω χαμπαρι δεν ειχα παρει οτι βγαιναμε επιτηδες οι 4 μας
Ειχαμε παει και στο εξοχικο της γκομενας του οι 4 μας
Και το βραδυ μου λενε δυστυχως δεν υπαρχει δωματιο για να κοιμηθειτε ξεχωριστα με την κοπελα
Ειχε μονο ενα δωματιακι που το ειχαν κανει αποθηκη
Κι εγω αντι να παω να κοιμηθω με την κοπελα, κοιμηθηκα πανω σε κατι κατσαρολες
Αλλα δε μπορουσα καν να διανοηθω οτι αυτη η γκομενα με γουσταρε
Στα 40 χρονια ζωης μου δεν εχω δει πιο ωραια γκομενα
Δηλαδή στον στρατό θα έβλεπες προκοπή;Ένα γκομενάκι στην Δευτέρα Λυκείου που της έκανα καμάκι,και στο δεύτερο ραντεβού ήθελε πήδημα πίσω από το σχολείο και έψαχνε περίπτερο για προφυλακτικά και εγώ ο ηλίθιος έκανα την πάπια και απλά την φάσωσα.Το ότι ίσως δεν έκανα σπουδές,και το τρίτο ότι δεν έμεινα στο στρατό και πήγα στην δουλειά που μου ετοίμασαν οι γονείς μου και κάποιες φορές μετανιώνω πίκρα.
Εκεί που θα κάθεστε...βγαλτον έξω. Αν τον πάρει στόμα σημαίνει ότι είχες καταλάβει σωστά.Δουλεύω με μια γυναίκα π εχοθμε
εχω κανει την ιδια μαλ@@@ια με μια κοπελα που γνωρισα σε λεωφορειο ΚΤΕΛ και ειχαμε μιλησει και της ειχα πει που δουλευω, ειχε ερθει στη δουλεια να με δει και γω ο ΜΑΛΑΚΑΣ ειχα τον νου μου στη δουλεια και εκτος απο ενα απλο γεια κτλ δεν προχωρησα !!! Μιλαμε για μια κοπελα με μια ομορφια απεριγραπτη !!!! Σε ολους εχει συμβειΚαποιες γκομενες τις οποιες δε γαμησα γιατι ημουν βλακας
Το χειροτερο ηταν γυρω στα 19-20 ειχα ενα κολλητο ο οποιος συνεχεια βγαιναμε εγω, αυτος, η γκομενα του και μια αλλη γκομενα
Και το βραδυ μου λενε δυστυχως δεν υπαρχει δωματιο για να κοιμηθειτε ξεχωριστα με την κοπελα
Άμα τον κοιτάει 2 χρόνια επίμονα με το που βγάλει έξω την ψωλη του θα την αρπάξει όπως ο βάτραχος την μύγαΕκεί που θα κάθεστε...βγαλτον έξω. Αν τον πάρει στόμα σημαίνει ότι είχες καταλάβει σωστά.
Αν πάρει την αστυνομία σημαίνει ότι κατάλαβες λάθος και προχωράμε.
Ξεκίνα τη με δονητές την ώρα που τη παίρνεις και αν τη βλέπεις να τρελλαίνεται, μετά ψησ'της το μυαλό τη θέση του δονητή να πάρει ένας ζωντανός.Να πάρω διπλή διείσδυση την γυναίκα μου ή κάποια πρώην μου...
Πόσες φορές αυνανιστηκες για εκείνη, τύπε?Καποιες γκομενες τις οποιες δε γαμησα γιατι ημουν βλακας
Πόσο χρονών είναι πια η ξαδέρφη σου?Θελω εδω και χρονια να γαμησω την ξαδερφη μου σαν τρελος...