You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν τα γαμησε.Οχι σε σχεση με ολους τους αλλουςΤώρα αυτό δεν είναι επιχείρημα. Ο Ανδρέας ήταν διάνοια. Δεν είπαμε να μη γαμήσει. Να μη τα γαμήσει είπαμε
paykiller αφου εχεις αφισα του ανδρεα στο δωματιο σου μη το κουραζεις.το καταλαβαμε πως για εσενα ειναι ο ηγετης που μας πηγε μπροστα.σε καταλαβαινω γιατι τωρα βρεχει και μενεις σπιτι.οταν ξαναβγει ο ηλιος (ευτυχως οχι ο δικος σας ο πρασσινος) πηγαινε μια βολτα εξω μετα παρε ενα αεροπλανακι για οποιαδηποτε ευρωπαικη χωρα και ελα μετα να μας πεις για τη ζωη σου..
Φιλε μου το να παραδεχεσαι καποια πραγματα τα οποια μαλιστα εζησες,δεν ειναι κακο.Το να ευγνομωνεις καποιον και κυριως αδολα παλι δεν ειναι κακο.Το να ζεις στη ληθη και να κατηγορεις οποιονδηποτε σε ευεργετησε και δη σαν εθνος ειναι καταπτιστο.Επειδη εχω παει σε ευρωπαικες χωρες ξερω τη γενικη θεση αυτων πριν και μετα Αντρεα.Δεν έω οτι ηταν ο τελειος ηγετης.Λεω οτι μακραν ηταν οτι καλυτερο περασε τα τελευταια 40 50 χρονια απ τη χωρα.Αν το αρνειστε καποιοι τοτε μπραβο σας.Ρωτηστε να μαθετε της ωραιες παλαιες κυβερνησεις της δεξιας και θυμηθειτε λιγο την κυβερνηση του καταραμενου μητσοτακη.Ασε Σημιτη-τωρινο Καραμανλη.
Από τότε που γνώρισε τη Μιμή μας πήρε όλους...
Σε αυτο εχεις δικιο.Αναμφισβητητα
Τώρα αυτό δεν είναι επιχείρημα. Ο Ανδρέας ήταν διάνοια. Δεν είπαμε να μη γαμήσει. Να μη τα γαμήσει είπαμε
Απλά κορυφαίο...
Αν δεν δουλευαμε θα τρωγαμε σκατα,ας κυβερνουσε και ο θεος.Ασε σημιτη καραμανλη θα πει οτι ειναι τα ιδιαΣκατά μας ευεργέτησε.αν δεν δουλευαμε θα σου ελεγα εγω.
τι θα πει ασε σημιτη-τωρινο καραμανλη?
βρε paykiller θα μας τρελάνεις
κατ'αρχάς τι λες και ξαναλες για κυβερνήσεις δεξιάς και παραδεξιάς δεν ξέρω πόσων ετών είσαι αλλά εγώ γεννήθηκα μετά το 70 και δεν γνωρίζω ακριβώς τι γινόταν τότε παρά μόνο για το μετέπειτα, και έχω γνώμη σχηματισμένη μόνο από ότι έχω ακούσει και βέβαια η γνώμη μου είναι πολύ διαφορετική από την δική σου ακόμα και για αυτή την περίοδο
εγώ γνωρίζω για την πολιτική κατάσταση από το 70 και κυριώς από το 80 και μετά και για αυτή έχω σίγουρη προσωπική άποψη
εάν θες να μιλήσουμε για πριν την δικτατορία θα πρέπει να έχεις υπόψην έναν εμφύλιο ο οποίος προηγήθηκε και στον οποίο ευτυχώς και κέρδισαν οι δεξιοί κατά την άποψη μου γιατί αλοιώς θα ήμασταν κάτι μεταξύ ρουμανίας και βουλγαρίας και αυτή η νίκη μας ενέταξε στο στρατόπεδο της δύσης και όχι στο ανατολικό μπλοκ (ευτυχώς)
βέβαια αυτό είχε τις συνέπειες όντως κάποιοι να κυνηγηθούν και να υποστούν διώξεις συμφωνώ (και μιλω κυρίως για αριστερούς )
βρισκόμαστε όμως μην ξεχνάς σε μια ψυχροπολεμική περίοδο με έντονη αντιπαλότητα ανατολής δύσης με οξυμένα πολιτικά πάθη και σαφείς επιδράσεις και μέσα στην ελλάδα
και βέβαια ούτε τολμώ να φανταστώ τι θα γινόταν από πλευράς διώξεων εάν είχαν επικρατήσει οι αριστεροί εξάλου τα παραδείγματα είναι ουκ ολίγα από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ
θέλω να πω ότι το κάθε πράγμα πρέπει να εντάσεται μέσα στο κλίμα της εποχής του και όχι να απομονώνεται για να βγαίνει ένα βολικό πολιτικό συμπέρασμα
και βέβαια όλα αυτά καμία σχέση δεν έχουν με τα μετά της δικτατορίας πολιτικά πράματα
και έχει πλάκα να ακους τον γιωργάκη να μιλά για δεξιά και δεξιά προσπαθώντας να αρμέξει ψήφους και να συσπειρώσει το κόμμα του αδυνατωντας να καταλάβει ότι αυτά έχουν ήδη ξεπεραστεί γιατί πολύ απλά έχουν αλλάξει οι εποχές και η πολιτική θα πρέπει να γίνεται βάση θέσεων και προγραμμάτων και όχι βάση θυμηκού όπως έκανε ο λαϊκιστής με Λ κεφαλαίο πατέρας του
κατ'αρχάς τι λες και ξαναλες για κυβερνήσεις δεξιάς και παραδεξιάς δεν ξέρω πόσων ετών είσαι αλλά εγώ γεννήθηκα μετά το 70 και δεν γνωρίζω ακριβώς τι γινόταν τότε παρά μόνο για το μετέπειτα, και έχω γνώμη σχηματισμένη μόνο από ότι έχω ακούσει και βέβαια η γνώμη μου είναι πολύ διαφορετική από την δική σου ακόμα και για αυτή την περίοδο
εγώ γνωρίζω για την πολιτική κατάσταση από το 70 και κυριώς από το 80 και μετά και για αυτή έχω σίγουρη προσωπική άποψη
εάν θες να μιλήσουμε για πριν την δικτατορία θα πρέπει να έχεις υπόψην έναν εμφύλιο ο οποίος προηγήθηκε και στον οποίο ευτυχώς και κέρδισαν οι δεξιοί κατά την άποψη μου γιατί αλοιώς θα ήμασταν κάτι μεταξύ ρουμανίας και βουλγαρίας και αυτή η νίκη μας ενέταξε στο στρατόπεδο της δύσης και όχι στο ανατολικό μπλοκ (ευτυχώς)
βέβαια αυτό είχε τις συνέπειες όντως κάποιοι να κυνηγηθούν και να υποστούν διώξεις συμφωνώ (και μιλω κυρίως για αριστερούς )
βρισκόμαστε όμως μην ξεχνάς σε μια ψυχροπολεμική περίοδο με έντονη αντιπαλότητα ανατολής δύσης με οξυμένα πολιτικά πάθη και σαφείς επιδράσεις και μέσα στην ελλάδα
και βέβαια ούτε τολμώ να φανταστώ τι θα γινόταν από πλευράς διώξεων εάν είχαν επικρατήσει οι αριστεροί εξάλου τα παραδείγματα είναι ουκ ολίγα από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ
θέλω να πω ότι το κάθε πράγμα πρέπει να εντάσεται μέσα στο κλίμα της εποχής του και όχι να απομονώνεται για να βγαίνει ένα βολικό πολιτικό συμπέρασμα
και βέβαια όλα αυτά καμία σχέση δεν έχουν με τα μετά της δικτατορίας πολιτικά πράματα
και έχει πλάκα να ακους τον γιωργάκη να μιλά για δεξιά και δεξιά προσπαθώντας να αρμέξει ψήφους και να συσπειρώσει το κόμμα του αδυνατωντας να καταλάβει ότι αυτά έχουν ήδη ξεπεραστεί γιατί πολύ απλά έχουν αλλάξει οι εποχές και η πολιτική θα πρέπει να γίνεται βάση θέσεων και προγραμμάτων και όχι βάση θυμηκού όπως έκανε ο λαϊκιστής με Λ κεφαλαίο πατέρας του
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
αυτα τα εχεις "κουβεντιασει"με τον πολυδωρα (κουκουλοφοροι=συνασπισμος=καθηγητες) η με τον βουλγαρακη(πακιστανοι) η με τη ζαρντινιερα και το παπι που δερναν τον Κυπριο?????????και βέβαια όλα αυτά καμία σχέση δεν έχουν με τα μετά της δικτατορίας πολιτικά πράματα
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Απαντας στα μισα και απαντας ανιστορητα.Τα πακετα Ντελορ που αναφερεσαι ηταν τα δευτερα πακετα επιδοτησεων.Για τα πρωτα θα εχεις και εκει μεσανυχτα.Για τη Μιμη εχω να σου πω οτι αν φτασεις 70 χρονων και σου την πεσει μια 27 28 μην ενδωσεις.Εδω την πεφτουν στα χουφταλα της ψωροσυνταξης του ΙΚΑ.Λεσ να μην την εβαζαν να την πεσει σε πρωθυπουργο??
Αν και πιτσιρικάς εκείνη την περίοδο (87-89) θυμάμαι ακόμα τους πρωτοκλασσάτους πασόκους, ακόμη και εκείνους που θεωρούσα σοβαρά άτομα να προσπαθούν πάση θυσία να δικαιολογήσουν το γεροντοέρωτα του Ανδρέα με επιχειρήματα που ξεπερνούσαν τη γελοιότητα...Να θυμηθώ τα περί "φρεγάτας" ή το "Μιμή έλα" στη σκάλα του αεροπλάνου;
Να θυμηθώ τον παραγκωνισμό της παλιάς ηγετικής ομάδας από κάθε λογής αστρολόγους, καφετζούδες και πρώην συναδέλφους της Μιμής;
Φυσικά όσοι Πασόκοι εναντιώθηκαν σε εκείνο το καρακατσουλιό (που κορυφώθηκε στο Ωνάσειο) τους έτρωγε το μαύρο σκοτάδι τόσο εσωκομματικα όσο και από το φίλιο τύπο που είχε προσδώσει στη Μιμή status ιερής αγελάδας...
Τώρα, 11 χρόνια μετά το θάνατο του Ανδρέα οι πρώην χειροκροτητές κάνουν ότι δεν τη γνωρίζουν, κάνουν ότι δεν καταλάβαιναν τότε ποια ήταν και φυσικά προσπαθούν να απαλλάξουν τον ηγέτη τους από το άγος αυτό λέγοντας ότι τον ξεγέλασε, τον μάγεψε και άλλα απίθανα..
Μάλιστα ο φίλος paykiller πάει ένα βήμα παραπέρα και λέει ότι την έβαλαν να την πέσει στον Ανδρέα...(ποιοι άραγε; οι Αμερικάνοι; Ο Μητσοτάκης; Ο καταχθόνιος Σημίτης; )..
Το γεγονός ότι μπορεί να φταίει απλά και μόνο ο Ανδρέας για τις επιλογές του ούτε που τους περνά από το μυαλό...Πώς να παραδεχτούν ότι αυτός που τους έδωσε υπόσταση ακόμη και στο θυρωρό της πολυκατοικίας τους πιάστηκε κώτσος;
ʼλλωστε, με την τυπική πασοκική λογική, για όλα φταίνε οι άλλοι...Ποτέ οι ίδιοι..
Επισκέπτης
Διαπιστώνω ότι οι οπαδοί της ΝΔούλας έχουν περιέλθει σε πανικό,και θυμήθηκαν και τη Μιμή,και σιγά σιγά θα ακολουθήσει και η λασπολογία του 1989...Ίσως και τα ειδικά δικαστήρια-παρωδία!
Ενώ η ΝΔημοκρατική λογική δεν είναι η ίδια...Φαίνεται από τις κινήσεις και τα λεγόμενα του 39ου γκαφατζή στον κόσμο,κ.Αλογοσκούφη.Να σημειώσουμε εδώ,ότι ο θιασώτης των ιδιοτικοποιήσεων,μαζί με τον κ.Παυλόπουλο,και μια σειρά άλλων,ήταν κρατικοδίαιτοι...Τώρα πετούν την αλογο-σκούφια τους για τις ιδιοτικοποιήσεις-ξεπούλημα...Τον Παπανδρέου έλεγαν ψεύτη και "ΘΑ",αλλά ξέχασαν ήδη τις προεκλογικές υποσχέσεις του κ.Καραμανλή,για 250,000 μονιμοποιήσεις συμβασιούχων,για κατάργηση του ΣΔΟΕ-μετονομάστηκσε σε Υ.Ε.Ε!-για κατάργηση της συνάφειας-μετονομάστηκε σε περαίωση-για αύξηση συντάξεων-μόλις φέτος έγινε μια μικρή στις αυξήσεις του ΟΓΑ.και άλλα πολλά...Οπότε καλά θα κάνουν οι οπαδοί των στρουμφ να ασχολούνται με το ζοφερό παρόν και αβέβαιο μέλλον...
Γιακουμάτος,Πολύδωρας...Αν δεν είναι αυτοί ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ποιοι είναι;
ʼλλωστε, με την τυπική πασοκική λογική, για όλα φταίνε οι άλλοι...Ποτέ οι ίδιοι..
Ενώ η ΝΔημοκρατική λογική δεν είναι η ίδια...Φαίνεται από τις κινήσεις και τα λεγόμενα του 39ου γκαφατζή στον κόσμο,κ.Αλογοσκούφη.Να σημειώσουμε εδώ,ότι ο θιασώτης των ιδιοτικοποιήσεων,μαζί με τον κ.Παυλόπουλο,και μια σειρά άλλων,ήταν κρατικοδίαιτοι...Τώρα πετούν την αλογο-σκούφια τους για τις ιδιοτικοποιήσεις-ξεπούλημα...Τον Παπανδρέου έλεγαν ψεύτη και "ΘΑ",αλλά ξέχασαν ήδη τις προεκλογικές υποσχέσεις του κ.Καραμανλή,για 250,000 μονιμοποιήσεις συμβασιούχων,για κατάργηση του ΣΔΟΕ-μετονομάστηκσε σε Υ.Ε.Ε!-για κατάργηση της συνάφειας-μετονομάστηκε σε περαίωση-για αύξηση συντάξεων-μόλις φέτος έγινε μια μικρή στις αυξήσεις του ΟΓΑ.και άλλα πολλά...Οπότε καλά θα κάνουν οι οπαδοί των στρουμφ να ασχολούνται με το ζοφερό παρόν και αβέβαιο μέλλον...
Γιακουμάτος,Πολύδωρας...Αν δεν είναι αυτοί ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ποιοι είναι;
δεν διαφωνει κανεις με την νοημοσυνη του, απλα λεμε οτι τα χρονια του ηταν τα χαμενα χρονια για την Ελλαδα. Επεσαν τα απειρα λεφτα απο την ΕΕ και φτασαμε να ειμαστε ακομα οι τελευταιοι σε ολους τους τομεις στην Ευρωπη.Τώρα αυτό δεν είναι επιχείρημα. Ο Ανδρέας ήταν διάνοια. Δεν είπαμε να μη γαμήσει. Να μη τα γαμήσει είπαμε
Που πηγαν τα ???; "Θυμαστε τα Τσοβολα δωστα ολα"; Ετσι επαιρνε τις εκλογες...
Και την ωρα που η ευρωπη δημιουργουταν αυτος εκανε συμμαχιες με Αραφαν και Κανταφι!!!!
Μετα ηρθε και ο Σημιτης, χρησιμοποιησε τον θεσμικο του ρολο σαν πρωθυπουργος και εβαλε τον κοσμο να βαλει ολα του τα λεφτα (και τα δανεια) στο χρηματιστηριο, και του τα εφαγαν!
Και σημερα εχουν τα μουτρα οι κουλουρηδες, οι μπιστηδες και οι βενιζελοι να κανουν αντιπολιτευση,
και βρισκουν και ακροατηριο!!!!!
Και φυσικα για αυτους για ολα φταιει η κυβερνηση του Μητσοτακη των 2,5 (περιπου) χρονων, μετα απο 1/4 του αιωνα!!! και οι τσαουσεσκου λιγοτερο εκατσαν...
και βρισκουν και ακροατηριο!!!
Επισκέπτης
Ευτυχώς που έκανε συμμαχίες με Αραφάτ και Καντάφι και δεν είχες τους τρομοκράτες στην πόρτα σου.Και ποιες συμμαχίες έκαναν οι Ευρωπαίοι;Με τους Αμερικανούς για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας;
Επισκέπτης
Και φυσικα για αυτους για ολα φταιει η κυβερνηση του Μητσοτακη των 2,5 (περιπου) χρονων, μετα απο 1/4 του αιωνα!!! και οι τσαουσεσκου λιγοτερο εκατσαν...
και βρισκουν και ακροατηριο!!!
Σε 2,5 χρόνια τα ξεπούλησε όλα.Σκέψου να καθόταν και άλλο...Θα πληρώναμε ενοίκιο και για τον αέρα που αναπνέουμε...Τι να θυμηθούμε...Τους "νοικοκύρηδες" λεωφοριούχους που έπαιρναν επιδότηση εισιτηρίου από το κράτος και έκλειναν τα λεωφορεία στις 20:00 επειδή έτσι γούσταραν και θυμάμαι ότι είχα γυρίσει 1 φορά από την Φυλής στο Περιστέρι με τα πόδια...Τι να θυμηθούμε,που είχε αγοράσει κάποια εκατομμύρια σφαίρες για Μ1 που ο στρατός δε χρησιμοποιούσε μόνο και μόνο για να τις ξεφορτωθούν οι ΗΠΑ;Την πώληση της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στους Ιταλούς;Τη βασιλική περιουσία που έφυγε νύχτα;Το θέμα με τα σκόπια;Έλεος,θα μας πείτε ότι ο γκαντέμης ήταν και μεγαλός ηγέτης...Ο αποστάτης που μετά έβριζε τον Σαμαρά.!!!!
λάγαρε το να παίρνεις ένα γεγονός αστυνομικής βίας, που μπορεί να το βρεις σε όλες τις αστυνομίες του κόσμου, και το οποίο είναι κατακριτέο βέβαια, και το οποίο δεν χαρακτηρίζει οπωσδήποτε όλους τους αστυνομικούς και από αυτό να βγάζεις συμπεράσματα περί εμφάνισης δεξιού και οργανωμένου παρακράτους αυτό αποτελεί τεράστιο άλμα και τεράστια ανοησία
βέβαια αυτό βολέυει να ειπωθεί για να δημιουργηθεί η εντύπωση
είναι σαν αυτό που είπε ο αλαβάνος του συνασπισμού πως επειδή κάποιος είπε τους κουκουλοφόρους αναρχικούς αυτό το συνέδεσε με την χούντα που για να δικαιολογήση την χρήση βιας έλεγε τους φοιτητές αναρχικούς
και μόνο η ταύτιση των κουκουλοφόρων των πορειών που κατά καιρούς εμφανίζονται με τους φοιτητες του πολυτεχνείου αποτελέι ύβρη
βέβαια αυτό βολέυει να ειπωθεί για να δημιουργηθεί η εντύπωση
είναι σαν αυτό που είπε ο αλαβάνος του συνασπισμού πως επειδή κάποιος είπε τους κουκουλοφόρους αναρχικούς αυτό το συνέδεσε με την χούντα που για να δικαιολογήση την χρήση βιας έλεγε τους φοιτητές αναρχικούς
και μόνο η ταύτιση των κουκουλοφόρων των πορειών που κατά καιρούς εμφανίζονται με τους φοιτητες του πολυτεχνείου αποτελέι ύβρη
dstp όλο αναφέρεις την τριετία μητσοτάκη
έχω να σου πω ότι ο μητσοτάκης πολιτικά ανήκε στο κέντρο και όχι στην δεξιά
θέλω να πω ότι δεν ήταν ένας πολιτικός με παραδοσιακή δεξιά αντίληψη κάτι που είναι ο καραμανλής
εξάλου τα πρωτακλασάτα στελέχη της τριετίας του, Μάνος , Ανδριανόπουλος αυτή την στιγμή περιτριγυρίζουν τον γιωργάκη όπως πολύ καλά γνωρίζεις άρα έχει αναγνωριστεί η προσφορά τους σε αυτή την περίοδο από τον νυν αρχηγό του κόμματος που ψηφίζεις
θέλω να πω ότι δεν ήταν ένας πολιτικός με παραδοσιακή δεξιά αντίληψη κάτι που είναι ο καραμανλής
εξάλου τα πρωτακλασάτα στελέχη της τριετίας του, Μάνος , Ανδριανόπουλος αυτή την στιγμή περιτριγυρίζουν τον γιωργάκη όπως πολύ καλά γνωρίζεις άρα έχει αναγνωριστεί η προσφορά τους σε αυτή την περίοδο από τον νυν αρχηγό του κόμματος που ψηφίζεις
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Η Κρήτη έβγαλε ένα μεγάλο Ελληνικό πνεύμα τον Καζαντζάκη. Για να επέλθει ισορροπία, η φύσης εγέννησε και ένα μεγάλο Έλληνα ιντριγκαδόρο & μέγα διδάσκαλο της πάρτης. Δεν ξαναγράφω το όνομα μην πέσει ο σέρβερ.
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
dstp όλο αναφέρεις την τριετία μητσοτάκη
Ο Γιωργακης ειναι κεντροδεξιος και ο Καραμανλής ΚΑΡΑΔΕΞΙΟΣ.
Ποιος σου ειπε οτι ειναι κεντροος ο Γιωργακης?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K