You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Aristippos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2011
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
-Mπαμπα μπαμπα ο Κωστακης στο σχολειο με λεει gay
-Bαλτον κατω αγορι μου τραβα του δυο μπουκετα σπασ του τα μουτρα
-Α δε μπορω ειναι τοσο γλυκουλης
-Bαλτον κατω αγορι μου τραβα του δυο μπουκετα σπασ του τα μουτρα
-Α δε μπορω ειναι τοσο γλυκουλης
amilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 110
- Πόντοι
- 1
Ένα αεροπλάνο όπου επιβαίνουν ένας Κινέζος, ένας Άραβας και ένας Έλληνας πέφτει στο έδαφος μετά από βλάβη.
Βγαίνοντας από τα συντρίμμια ο Κινέζος συνειδητοποιεί πως έχει σπάσει τα πόδια του και αναφωνεί : "Σε ευχαριστώ φιλεύσπλαχνε Βούδα μου που με έσωσες από αυτό τον κίνδυνο!".
Στη συνέχεια βγαίνοντας ο Άραβας, ο οποίος έχει σπάσει τα χέρια του, λέει : "Θα σου είμαι πάντα ευγνώμων παντοδύναμε Αλλάχ που μου χάρισες τη ζωή!".
Τέλος βγαίνει ο Έλληνας, ο οποίος δεν έχει ούτε γρατσουνιά. Τινάζοντας τη σκόνη από τα ρούχα του λέει : "Μωρέ γ@μώ την Παναγία μου, παραλίγο να σκοτωθούμε σήμερα!".
Βγαίνοντας από τα συντρίμμια ο Κινέζος συνειδητοποιεί πως έχει σπάσει τα πόδια του και αναφωνεί : "Σε ευχαριστώ φιλεύσπλαχνε Βούδα μου που με έσωσες από αυτό τον κίνδυνο!".
Στη συνέχεια βγαίνοντας ο Άραβας, ο οποίος έχει σπάσει τα χέρια του, λέει : "Θα σου είμαι πάντα ευγνώμων παντοδύναμε Αλλάχ που μου χάρισες τη ζωή!".
Τέλος βγαίνει ο Έλληνας, ο οποίος δεν έχει ούτε γρατσουνιά. Τινάζοντας τη σκόνη από τα ρούχα του λέει : "Μωρέ γ@μώ την Παναγία μου, παραλίγο να σκοτωθούμε σήμερα!".
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Eνας βάτραχος παίρνει τηλέφωνο στο 090 ένα μέντιουμ και το ρωτάει για το μέλλον του:
B: - Πώς τα βλέπεις τα πράματα;
M: - Βλέπω συνάντηση με μια πολύ ωραία κοπέλα που θα θελήσει να μάθει τα πάντα για σένα.
B: - Ααχ υπέροχα! Και που θα συναντηθούμε, σε πάρτι;
M: - Όχι. Σε εργαστήριο βιολογίας.
B: - Πώς τα βλέπεις τα πράματα;
M: - Βλέπω συνάντηση με μια πολύ ωραία κοπέλα που θα θελήσει να μάθει τα πάντα για σένα.
B: - Ααχ υπέροχα! Και που θα συναντηθούμε, σε πάρτι;
M: - Όχι. Σε εργαστήριο βιολογίας.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Κάποιος επισκέφθηκε ένα φίλο του και κατάπληκτος τον βλέπει να παίζει τάβλι με τον σκύλο του.
Παρακολούθησε εκστασιασμένος το παιχνίδι και λέει: «Δεν μπορώ να πιστέψω το τι βλέπω, αυτό είναι το εξυπνότερο σκυλί που έχω δει»
Κι ο φίλος του λέει: «Τι έξυπνος και κουραφέξαλα, πάντα κερδίζω τρία παιχνίδια στα πέντε»
Παρακολούθησε εκστασιασμένος το παιχνίδι και λέει: «Δεν μπορώ να πιστέψω το τι βλέπω, αυτό είναι το εξυπνότερο σκυλί που έχω δει»
Κι ο φίλος του λέει: «Τι έξυπνος και κουραφέξαλα, πάντα κερδίζω τρία παιχνίδια στα πέντε»
Ο Εβραίος ορθόδοξος μπαμπάς καθόταν σε μια ξαπλώστρα στην παραλία και χάζευε το μικρό του γιό που έπαιζε ανέμελα στο κύμα με το κουβαδάκι του.
Ξαφνικά σηκώνεται ένα τεράστιο κύμα που παρασύρει το παιδί στα βάθη της θάλασσας και το εξαφανίζει μπροστά στα έκπληκτα μάτια του πατέρα του.
Απελπισμένος ο πατέρας σηκώνει τα μάτια και τα χέρια του στον ουρανό, γονατίζει στην άμμο και αρχίζει να ουρλιάζει σα δαιμονισμένος:
ΚΥΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΚΥΡΙΕΕΕΕΕ.....
-Θεέ μου γύρνα πίσω το παιδί μου,
-Θεέ μου στείλε μου πίσω το μονακριβο γιό μου,
-Είναι το φώς της ζωής μου...
-Είναι η ζωή μου όλη....
-Θεέ του Ισραήλ κάνε το θαύμα σου,
στείλε πίσω τον Αλόν,
-Θεέ μου άκου τη φωνή του δούλου σου και λυπήσου με....
ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ξαφνικά....ένα δευτερο μεγάλο κύμα επιστρέφει το παιδί του...και τότε ό άντρας κοιτώντας τον ουρανό με ευλάβεια και ταπεινοφροσύνη ψελλίζει...
-....... το κουβαδάκι;
Ξαφνικά σηκώνεται ένα τεράστιο κύμα που παρασύρει το παιδί στα βάθη της θάλασσας και το εξαφανίζει μπροστά στα έκπληκτα μάτια του πατέρα του.
Απελπισμένος ο πατέρας σηκώνει τα μάτια και τα χέρια του στον ουρανό, γονατίζει στην άμμο και αρχίζει να ουρλιάζει σα δαιμονισμένος:
ΚΥΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΚΥΡΙΕΕΕΕΕ.....
-Θεέ μου γύρνα πίσω το παιδί μου,
-Θεέ μου στείλε μου πίσω το μονακριβο γιό μου,
-Είναι το φώς της ζωής μου...
-Είναι η ζωή μου όλη....
-Θεέ του Ισραήλ κάνε το θαύμα σου,
στείλε πίσω τον Αλόν,
-Θεέ μου άκου τη φωνή του δούλου σου και λυπήσου με....
ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ξαφνικά....ένα δευτερο μεγάλο κύμα επιστρέφει το παιδί του...και τότε ό άντρας κοιτώντας τον ουρανό με ευλάβεια και ταπεινοφροσύνη ψελλίζει...
-....... το κουβαδάκι;
Μπαίνει ο σύζυγος αιφνιδιαστικά στο σπίτι του και βλέπει την γυναίκα του στο κρεβάτι με τον καλύτερο του φίλο.
Βγάζει το πιστόλι και μπαμ μπαμ καθαρίζει τον φίλο του.
Μετά από μια μικρή σιωπή, λέει η γυναίκα του:
- Τάκη, έτσι όπως πας σε λίγο θα μείνεις χωρίς φίλους!
Βγάζει το πιστόλι και μπαμ μπαμ καθαρίζει τον φίλο του.
Μετά από μια μικρή σιωπή, λέει η γυναίκα του:
- Τάκη, έτσι όπως πας σε λίγο θα μείνεις χωρίς φίλους!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ελιωσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααΜπαινει ενας τρομοκρατης σενα pet shop , αφηνει μια βομβα και λεει οτι θα εκραγει σε 60 sec .
Και ακουγεται η χελωνα απο το βαθος του διαδρομου : ε , εισαι και πολυ μαλακας ...
Συζητάνε δύο φίλοι. Λέει ο πρώτος: - Τι ζητάς από μια γυναίκα; - Μεγάλα βυζιά, του απαντάει ο άλλος. - Όχι, εννοώ προκειμένου να κάνεις μια σχέση μαζί της, ξαναλέει ο πρώτος. - Σχετικά μεγάλα βυζιά. - Όχι, ξαναπροσπαθεί ο πρώτος, εννοώ τι ζητάς από μια γυναίκα προκειμένου να περάσεις μαζί της την υπόλοιπη ζωή σου. - Να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου με μία γυναίκα; Καμία γυναίκα δεν έχει τοοοοσο μεγάλα βυζιά!
ε κέντρο απεξάρτησης ναρκομανών, οι χρήστες κάθονται γύρω-γύρω κι αρχίζουν να φωνάζουν ένας-ένας:
- Είμαι η Μαρία κι έχω να πάρω δόση 3 μέρες!
- Ζήτωωωω!!!...ολοι οι αλλοι
- Είμαι ο Δημήτρης κι έχω να πάρω δόση 5 μέρες!
- Ζήτωωωω!!!.....
- Είμαι ο Χρήστος κι έχω να πάρω δόση μία εβδομάδα!
-Ζήτωωωω!!!...
- Είμαι ο Μπάμπης κι έχω πάνω μου 8 γραμμάρια!
- ΝΤΟΥΥΥΥ!!!!
- Είμαι η Μαρία κι έχω να πάρω δόση 3 μέρες!
- Ζήτωωωω!!!...ολοι οι αλλοι
- Είμαι ο Δημήτρης κι έχω να πάρω δόση 5 μέρες!
- Ζήτωωωω!!!.....
- Είμαι ο Χρήστος κι έχω να πάρω δόση μία εβδομάδα!
-Ζήτωωωω!!!...
- Είμαι ο Μπάμπης κι έχω πάνω μου 8 γραμμάρια!
- ΝΤΟΥΥΥΥ!!!!
Παει ο Χιτλερ σε ενα γκρεμο, τοποθετει κατι Εβραιους στη σειρα και αρχιζει...
-Εσυ θα πεσεις με ανοιχτα τα χερια..εσυ με ανοιχτα τα ποδια..εσυ ετσι.....εσυ αλλιως....
Ξαφνικα ερχεται ενας αξιωματικος...
-Χαι Χιτλερ!!!....σας ζητανε στον ασυρματο!
-Ρε μαλακα,δε σου εχω πει να μη με διακοπτεις οταν παιζω TETRIS!!??
-Εσυ θα πεσεις με ανοιχτα τα χερια..εσυ με ανοιχτα τα ποδια..εσυ ετσι.....εσυ αλλιως....
Ξαφνικα ερχεται ενας αξιωματικος...
-Χαι Χιτλερ!!!....σας ζητανε στον ασυρματο!
-Ρε μαλακα,δε σου εχω πει να μη με διακοπτεις οταν παιζω TETRIS!!??
περναει η κοκκινοσκουφιτσα μεσα απο το δασος και βλεπει τον κακο τον λυκο πισω απο ενα δεντρο...
-Λυκε σε βλεπω!!
Φευγει ο λυκος και παει πισω απο ενα αλλο δεντρο
-Λυκε σε βλεπω!!
Ξαναγευγει ο λυκος και παει πισω απο ενα αλλο δεντρο
-Λυκε σε βλεπω!!
-Ρε,θα με αφησεις ησυχο να χεσω?
-Λυκε σε βλεπω!!
Φευγει ο λυκος και παει πισω απο ενα αλλο δεντρο
-Λυκε σε βλεπω!!
Ξαναγευγει ο λυκος και παει πισω απο ενα αλλο δεντρο
-Λυκε σε βλεπω!!
-Ρε,θα με αφησεις ησυχο να χεσω?
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Συζητάνε δύο φίλοι. Λέει ο πρώτος: - Τι ζητάς από μια γυναίκα; - Μεγάλα βυζιά, του απαντάει ο άλλος. - Όχι, εννοώ προκειμένου να κάνεις μια σχέση μαζί της, ξαναλέει ο πρώτος. - Σχετικά μεγάλα βυζιά. - Όχι, ξαναπροσπαθεί ο πρώτος, εννοώ τι ζητάς από μια γυναίκα προκειμένου να περάσεις μαζί της την υπόλοιπη ζωή σου. - Να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου με μία γυναίκα; Καμία γυναίκα δεν έχει τοοοοσο μεγάλα βυζιά!
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος