Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Και τέλος κι αυτόν...

[youtube=425,350]9oRQJK61MWs[/youtube]

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Traci Lords στον ρόλο της νοσοκόμας και Al Bundy - ακτύπητος συνδιασμός.  :grin:

[youtube=425,350]3Oyf29p8_3c[/youtube]

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Μέχρι στιγμής πίστευα ότι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να κάνει άνθρωπος ήταν αυτό που έκανε ο μεγάλος James Bond:
Τον κυνηγούσαν να τον σκοτώσουν και αυτός έτρεχε προς το γκρεμό με μια μηχανή πίσω από ένα αεροπλάνο του οποίου ο πιλότος είχε πεθάνει.

Πέφτει λοιπόν το ακυβέρνητο αεροπλάνο από το γκρεμό. Πέφτει από με τη μηχανή και ο Bond ... πιάνει το αεροπλάνο, το παίρνει και φεύγει.

Αυτό ήταν! Ο Bond έγινε το πρότυπό μου από κει και πέρα. Ήθελα και εγώ όταν μεγαλώσω να κάνω το ίδιο. Νόμιζα ότι ήταν το μεγαλύτερο κατόρθωμα που μπορούσε να κάνει άνθρωπος.

Πόσο λίγα ήξερα!!!

Υπάρχει κάποιος ο οποίος μπορεί να γαμάει τη Μόνικα Μπελούτσι και ταυτόχρονα (χωρίς να διακόψει το μαμήσι ούτε στιγμή) να σκοτώσει 10 κομμάντος που έχουν προηγουμένως περικυκλώσει το σπίτι. Σκοτώνοντας και τον τελευταίο έρχεται σε οργασμό η Μπελούτσι. Για όποιον δεν πιστεύει να το βίντεο με το ντοκουμέντο.

[youtube=425,350]PyawJV-h54Y[/youtube]

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.992
Πόντοι
12.056
Ποια ταινια ειναι αυτη??? :think: :think:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
τωρα αυτο υποτιθεται ειναι ταινια δρασης? :think: :think: :think:πιο πολυ κωμωδια μου φαινεται με αυτα που μας δειχνει :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ο Τζώρτζ Μπούς παθαίνει μπαράζ τριών εγκεφαλικών σε μισή ώρα, και μιά καρδιακή προσβολή μετά από λίγο, και πεθαίνει. Πηγαίνει στην κόλαση και βρίσκει το διάβολο, ο οποίος τον περιμένει καπνίζοντας, σκεπτικός καιφανερά αγχωμένος.
"Δεν ξέρω τι να κάνω τώρα με σένα" του λέει ο διάβολος. "Είσαι ο επόμενοςστη λίστα μου αλλά είμαστε κλεισμένοι φούλ, δεν υπάρχει άλλος χώρος στην κόλαση. Πρέπει όμως να μείνεις οπωσδήποτε στην κόλαση, δεν το συζητάμε...Οπότε θα σου πώ τι θα γίνει" συνεχίζει ο διάβολος. Έχω τρείς τύπους εδώ  που ήταν κακοί, αλλά όχι τόσο ελεεινοί όσο εσύ στην επίγεια ζωή σου. Θα αφήσω έναν από αυτούς να φύγει κι εσύ θα πάρεις τη θέση του. Επειδή με βρίσκεις και στις καλές μου, θα αφήσω ΕΣΕΝΑ να αποφασίσεις ποιός φεύγει για να  πάρεις τη θέσητου!". Η φάση καλοάρεσε στο Μπούς, και δέχτηκε αμέσως. Ο διάβολος ανοίγει το πρώτο δωμάτιο. Μέσα ήταν ο Ρίτσαρντ Νίξον σε μια μεγάλη βαθιά πισίνα με νερό. Ο Νίξον βουτούσε, κατέβαινε όσο βαθιά  μπορούσε, ξαναέβγαινε στην επιφάνεια ίσα ίσα για να πάρει μια αναπνοή και ξανά βουτούσε από την αρχή. Τέτοια ήταν η μοίρα του στην κόλαση. " Οχι, όχι!" Φώναξε ο Μπούς. "Δε νομίζω διάβολε. Από κολύμπι είμαι  άσχετος, και επίσης από φυσική κατάσταση εντελώς άχρηστος οπότε αποκλείεται να το αντέχω αυτό το πράμα όλη μέρα..."
Προχωράνε και ο διάβολος ανοίγει το δεύτερο δωμάτιο. Μέσα ήταν ο Τόνι  Μπλαίρ, με μιά σαραντάκιλη βαριοπούλα ανάμεσα σε μεγάλες ξερές πέτρες.  Καταιδρωμένος κόκκινος και κατάκοπος κοπανούσε σπάζοντας τις πέτρες, οι οποίες ξαναφύτρωναν ασταμάτητα... Τέτοιο ήταν το χάλι του δήθεν σοσιαλιστή  κομματάρχη απο την Αγγλία. "'Οχι καλύτερα... Έχω αυτό το πρόβλημα με τον ώμο μου (σκεφτόταν ότι μάλλον δε θα μπορούσε καν να σηκώσει τη βαριοπούλα)... και σίγουρα θα υποφέρω αν σπάω πέτρες ασταμάτητα όλη μέρα! Πάμε για το  τρίτο?"
Ανοίγει ο διάβολος το τρίτο δωμάτιο. Βλέπει μέσα ο Μπούς τον Κλίντον,
ξαπλωμένο στο πάτωμα χαλαρό με τα χέρια πίσω από το κεφάλι, να διαβάζει εφημερίδα και να ρουφάει το καφεδάκι του. Είχε τα πόδια του ανοιχτά και  από πάνω του σκυμμένη ήταν η Μόνικα Λεβίνσκι, η οποία συνέχισε να  ...  τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο εντελώς ατάραχη και αρκετά παθιασμένα.
Ο Μπούς σάστισε από τη χαρά του για λίγο, το χώνεψε και είπε στο διάβολο ευθύς "Ναί, αυτό μου κάνει. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάω μια χαρά  διάβολε!"
Ο διάβολος χαμογέλασε, του έκλεισε το μάτι και φώναξε..
OΚ Μόνικα, αρκετά κορίτσι μου.. είσαι ελεύθερη να φύγεις.... :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
[youtube=425,350]npGyugzkAPs[/youtube]

Γκουσγκούνης  για πάντα ...!  :2funny:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ο τρελός του χωριού είναι πάνω απο ένα πηγάδι, δείχνει με το χέρι του τον πάτο του πηγαδιού και χοροπηδώντας απο την χαρά του φωνάζει
-οτό!!!! οτό!!!!
οι χωρικοί σε μια γωνιά τον χαζεύουν αλλά φοβούνται να πάνε προς το μέρος του.
ένας βρίσκει το κουράγιο, βγαίνει μπροστά, τον πλησιάζει και τον ρωτάει.
- τι είναι ρε?
-οτό!!!! οτό!!!! δείχνοντας πάντα τον πάτο του πηγαδιού
-ρε μίλα καθαρά, τι λες?
-οτό!!! οτό!!!!
αφού δεν βρίσκει άκρη πλησιάζει το πηγάδι, σκύβει να δει τι διάολο του δείχνει και ..τσακ ο τρελός του χώνει μια κλωτσιά τον ρίχνει μέσα και αναφωνεί
-εννιά!!!!! εννιά!!!!!

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
:2funny: :2funny:.... :dancing:

[youtube=425,350]zOpvDRS7fvI&feature[/video]

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ένα ιταλόπουλο, ένα ελληνόπουλο και ένα αμερικανάκι παινεύονται για τη γρηγοράδα του πατέρα τους στη δουλειά του.
Εμένα είναι Ιταλός ποδοσφαιριστής, λέει το ιταλόπουλο. Χτυπάει κόρνερ, τρέχει και πετυχαίνει γκολ με το κεφάλι.
Εμένα είναι Αμερικανός ελαιοχρωματιστής, λέει το αμερικανάκι. Βάφει στον τελευταίο όροφο του ουρανοξύστη, του πέφτει το πινέλο, τρέχει από τις σκάλες και το προλαβαίνει πριν πέσει στο έδαφος.
Εμένα λέει το ελληνόπουλο, είναι δημόσιος υπάλληλος, σχολάει στις τρεις και ώρα μία είναι σπίτι.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ο Κάχι Καχιασβίλι παραμονή του μεγάλου αγώνα στην Ολυμπιάδα του 2004 βρίσκεται στο Ολυμπιακό χωριό μαζί με τους συναθλητές του και τον προπονητή Χρήστο Ιακώβου στο εστιατόριο. Εκεί βρίσκεται όρθιος με τον δίσκο του και επιλέγει το τι θα φάει. Αφού παίρνει σαλάτα λάχανο, μαύρο ψωμάκι, παραγγέλνει και μια μερίδα μακαρόνια με κιμά. Τη στιγμή εκείνη του λέει ο Ιακώβου: Ρε συ, πάρε κάτι άλλο γιατί τα μακαρόνια είναι βαριά και αύριο που θα ζυγιστείς για τον αγώνα δεν θα είσαι στα κιλά που πρέπει. Δεν πρέπει να ρισκάρεις τη συμμετοχή σου στην Ολυμπιάδα.

Ποίο είναι το ηθικό δίδαγμα?

Ακάκιε.............τα μακαρόνια θα'ναι ρίσκο...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Μπαίνει ο Σπύρος σπίτι του µετά τη δουλειά, πτώµα στην κούραση.
Πρίν προλάßει να κλείσει την πόρτα πίσω του, φωνάζει στη γυναίκα του "Γυναίκα, έλα πάρε µου µια πιπ@ ΤΩΡΑ! Δεν αντέχω!!"
-"Μα τι λες τώρα Σπύρο? τι έπαθες? πως µιλάς έτσι?"
-"Ελα σου λέω και δεν αντέχω!!"
-"Μα κάτσε να πούµε ένα γειά, να µιλήσουµε!!"
-"Γυναίκα, άσε τις π@π@ριές και έλα σου λέω!!"
-"Μα Σπύρο, έχω και τη σπανακόπιτα στο φούρνο, θα καεί!!"
-"Γ@µ@ τη σπανακόπιτα παιδί µου και τσακίσου", λέει και κατεßάζει το παντελόνι.
-"Τουλάχιστον έλα στη κουζίνα να'χω το νου µου στο φούρνο!!"

Πάνε λοιπόν στην κουζίνα, αρχίζουν τη δουλεία, η γυναίκα ρίχνει και κλεφτές µατιές στο φούρνο.
Σε κάποια φάση απλώνει το χέρι και τον κλείνει κιόλας.
Σε λίγο τελειώνει και ο Σπύρος, και ανακουφισµένος αράζει στην καρέκλα.
Βγάζει τη σπανακόπιτα η γυναίκα του απ'τον φούρνο, τρώει ο Σπύρος, την κάνει "ταράτσα".
Ποιό το ηθικό δίδαγµα της ιστορίας??

Και η πίπ@ ολόκληρη, και ο Σπύρος χορτάτος!!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ένας Σκωτσέζος βρίσκεται σε ένα πλοίο. Ξαφνικά ακούγεται η σειρήνα και μια φωνή από τα μεγάφωνα που λέει ότι το πλοίο βουλιάζει. Όλοι οι επιβάτες τρέχουν προς τις βάρκες, ενώ ο Σκωτσέζος χαρούμενος στρέφει το βλέμμα του στον ουρανό και λέει: -Σε ευχαριστώ Θεέ μου!
Ένας ναύτης που τον βλέπει του λέει: -Καλά, ρε φίλε, τρελός είσαι; Εδώ βουλιάζουμε κι εσύ ευχαριστείς το Θεό για αυτό;
-Μάλιστα κύριέ μου. Δοξάζω το Θεό που με έκανε να μη βγάλω εισιτήριο με επιστροφή!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ο Ιησούς, ο Μωυσής και ένας γέρος παίζουν γκολφ.

Πάει πρώτος ο Μωυσής ρίχνει μία... πλατς η μπάλα πέφτει μέσα σε μία λίμνη με νερό.
Πάει προς τα εκεί, ακουμπάει τη λίμνη με το ραβδί του και... χλααατς... ανοίγουν τα νερά.
Περπατάει μέσα στην κοίτη, ρίχνει μία με το μπαστούνι του και τσουκ η μπάλα μέσα στην τρύπα.

Πάει δεύτερος ο Ιησούς:
Ρίχνει μια μακρινή ψιλοκρεμαστή μπαλιά, πλατς πάλι η μπάλα μέσα στη λίμνη.
Περπατάει πάνω στα νερά κάνει ένα νεύμα με το χέρι του, η μπάλα ανεβαίνει στην επιφάνεια και στέκεται.
Ο Ιησούς την χτυπά ξανά, τσουκ μέσα στην τρύπα και αυτός.

Σειρά του γεράκου.
Ρίχνει μια με το μπαστούνι, η μπάλα πέφτει μέσα στο νερό και την καταπίνει ένα ψάρι.
Εκείνη την ώρα πετάει ένας γλάρος, βουτάει πιάνει το ψάρι και το καταπίνει.
Όπως σηκώνεται να φύγει ο γλάρος πετάγεται ένας κυνηγός και με την καραμπίνα του ρίχνει μια και τον πετυχαίνει.
Όπως τον παίρνουν τα σκάγια ο γλάρος ανοίγει το στόμα του και του φεύγει το ψάρι.
Το ψάρι πέφτει κάτω και όπως σπαρταράει του φεύγει η μπάλα από το στόμα κάνει γκελ χτυπάει πάνω στο σημαιάκι και μπαίνει στην τρύπα!

Γυρίζει τότε ο Ιησούς και λέει στον γεράκο:
- Ρε πατέρα είπαμε να παίξουμε γκόλφ, μη το ξεφτιλίσουμε τελείως

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Πάει ένας σε σουβλατζίδικο στην Ομόνοια 4.00 το πρωί και λέει στον σουβλατζή:
- Ρε, μάστορα φτιάξε ένα σουβλάκι με γύρο απ'όλα.
- Να περιμένεις στην σειρά, λέει ο σουβλαντζής.
Κοιτάει γύρω του, δεν βλέπει κανέναν, λέει στον σουβλατζή ξανά:
- Ρε, μαστορα φτιαξε ενα σουβλάκι που σου είπα. Έλα και πεινάω.
- Σου είπα, να περιμένεις στην σειρά.
Αυτό συνεχίζεται για λίγη ώρα.
Κάποια στιγμή ο τύπος τα παίρνει στο κρανίο και φωνάζει:
- Της μάνας σου!!!
Γυρνάει ο σουβλατζής αγριεμένος:
- Ποιός το'πε αυτό;
- Που να ξέρω, της πουτανας γίνεται εδώ!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Koιτάξτε τι κάνουν εδώ τα παληκάρια... :idiot: :new_shocked:
[youtube=425,350]G51NRaKRFZA&re[/youtube]

Bull_

Μέλος