Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.608
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny: ΤΙ ΜΑΛΑΚΑ(ες) ΕΙΝΑΙ!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.608
Πόντοι
2.606
προσπαθησαν να κανουν καμια κομπινα και δεν τους βγηκε ή απλα καναν πλακα???? :think:
:2funny: :2funny: NAI ρε συ πλακα κανουνε....σου λεει, δε μου ριχνεις τη μπαλα απο τα 2 μετρα με 90/κμ στη μουρη, να γελασουμε.... :2funny: :2funny: ΚΟΜΠΙΝΑ κανανε τα βλαμμενα μαστορα(προσπαθησανε)....αυτος που την εφαγε εμεινε ξερος τεζα κανα δεκαλεπτο  :2funny: :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.870
Πόντοι
26.141
:2funny: :2funny: NAI ρε συ πλακα κανουνε....σου λεει, δε μου ριχνεις τη μπαλα απο τα 2 μετρα με 90/κμ στη μουρη, να γελασουμε.... :2funny: :2funny: ΚΟΜΠΙΝΑ κανανε τα βλαμμενα μαστορα(προσπαθησανε)....αυτος που την εφαγε εμεινε ξερος τεζα κανα δεκαλεπτο  :2funny: :2funny:
ti κομπινα?????????? :think: :think: :think:
μαλλον πηγε να στοχευση στην κορυφη λιγο του κεφαλιου για να παρει πορεια η μπαλα αλλα μπανανα ????
και παλι πολυ κουφο ειναι αυτο που λεω αλλα δεν εχω αλλη εξηγηση??? :think: :think:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

Γενικά προσπαθώ να βγάζω μια συγκεκριμένη εικόνα προς τα έξω αλλά κάθε φορά με παίρνει χαμπάρι ο παπάς!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
-Μωρό μου πες μου κάτι να νιώσω αληθινή γυναίκα.
-Δε ξέρεις να παρκάρεις!

Πρώτη μέρα σήμερα στο γυμναστήριο και η πέρσοναλ τρέϊνερ με ρώτησε αν θέλω πόδια,πλάτη ή στήθος.
Στήθος κοτόπουλο και μια πατάτες,της είπα.

Ο πατέρας μου έχει μια λίστα με τα χαρακτηριστικά των ζωδίων. Είναι η Λίστα Πατέρα...

Πάλι καλά που παίρνουμε τα ακουστικά μαζί μας όταν βγαίνουμε έξω και τσούκου τσούκου μέχρι να τα ξεμπερδέψουμε περνάει η ώρα...

27 χρονων μαντραχαλος και με ρωταει η αλλη τι λαμπαδα θελω. ACTION MAN φυσικα.

Εσείς που λύνετε όλα τα προβλήματα με ηρεμία, με τον κόμπο του ντελιβερά τι κάνετε...;

Μπαμπά μπαμπά βγάλαμε σήμερα έξω τα πουλιά μας στο σχολείο και μάντεψε ποιος νίκησε...
-Εσύ φυσικά.
-Μα καλά που το κατάλαβες;
-Γιατί είσαι 17 χρονών και πας ακόμη στην πέμπτη δημοτικού. Καθυστερημένε

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Εσείς που λύνετε όλα τα προβλήματα με ηρεμία, με τον κόμπο του ντελιβερά τι κάνετε...;

Wolfakis, έχεις την καλοσύνη?
Αυτό δεν το κατάλαβα. Τι είναι ο κόμπος του ντελιβερά?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Wolfakis, έχεις την καλοσύνη?
Αυτό δεν το κατάλαβα. Τι είναι ο κόμπος του ντελιβερά?

:2funny:

οταν παραγγελνεις, για να ανοιξεις τον κομπο στη σακουλα με τα σουβλ κανεις μιση ωρα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.870
Πόντοι
26.141
Και τα δυο.
Αλλά επειδή τη σακούλα αυτήν την κόβω (και δεν προσπαθώ να λύσω τον κόμπο της), δεν το κατάλαβα το αστείο.
:grin: :grin: :grin: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
σωστος και εγω παντα τσατιζομουν με τις σακουλες

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Αλλά επειδή τη σακούλα αυτήν την κόβω (και δεν προσπαθώ να λύσω τον κόμπο της), δεν το κατάλαβα το αστείο.

αυτό ακριβώς σου λέει το ανέκδοτο..ό,τι δεν υπάρχει κάποιος που να έχει τόση υπομονή ώστε να λύσει τον κόμπο

Sylviaki

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Ένας δικηγόρος και μια ξανθιά κάθονται δίπλα δίπλα στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια μιας πολύωρης πτήσης. Ο δικηγόρος γυρίζει και τη ρωτάει αν θα ήθελε να παίξει ένα παιχνίδι για να περάσει η ώρα. Η ξανθιά είναι κουρασμένη και αρνείται ευγενικά. Ο δικηγόρος επιμένει και της λέει ότι το παιχνίδι είναι πολύ απλό κι έχει πλάκα. Της λέει:
"Θα σου κάνω ερωτήσεις και αν δεν ξέρεις την απάντηση,θα μου δώσεις κάποια λεφτά και το ίδιο θα κάνω κι εγώ αν δεν απαντήσω σε μια δική σου ερώτηση."
Η ξανθιά τον κοιτάει κουρασμένα και του ξαναλέει ότι δεν την ενδιαφέρει. Ο δικηγόρος το ξανασκέφτεται και της κάνει άλλη προσφορά:
"Λοιπόν,να σου προτείνω κάτι άλλο. Αν δεν ξέρεις εσύ την απάντηση θα μου δώσεις 5 ευρώ και αν δεν την ξέρω εγώ θα σου δώσω 500 ευρώ."
Η ξανθιά το ξανασκέφτεται και τελικά συμφωνεί να παίξει. Ο δικηγόρος τη ρωτάει:
"Ποια είναι η απόσταση μεταξύ της γης και της σελήνης;".
Η ξανθιά τον κοιτάει και χωρίς να του πει κουβέντα, ανοίγει το πορτοφόλι της και του δίνει 5 ευρώ. Ο δικηγόρος χαμογελάει και παίρνει τα λεφτά. Τώρα είναι η σειρά της ξανθιάς. Τον ρωτάει λοιπόν:
"Τι είναι αυτό που ανεβαίνει το βουνό με 3 πόδια και το κατεβαίνει με 4 πόδια;".
Ο δικηγόρος την κοιτάζει απορημένος. Βγάζει το laptop από την τσάντα του και ψάχνει όλα τα αρχεία του. Θυμωμένος που δε βρίσκει την απάντηση στέλνει e-mail σε όλους τους φίλους του μήπως και πάρει απάντηση. Μάταια όμως γιατί κανένας δε γνωρίζει. Μετά από καμιά ώρα που ψάχνει για την απάντηση, ανοίγει το πορτοφόλι του και δίνει στην ξανθιά 500 ευρώ. Εκείνη τα παίρνει και γυρίζει δίπλα να κοιμηθεί. Ο δικηγόρος φανερά εκνευρισμένος, τη σκουντάει και τη ρωτάει:
"Λοιπόν,τι είναι αυτό που ανεβαίνει το βουνό με 3 πόδια και το κατεβαίνει με 4 πόδια;".
Η ξανθιά τον ξανακοιτάει και χωρίς να του πει κουβέντα, ανοίγει το πορτοφόλι της και του ξαναδίνει 5 ευρώ και ξαναπέφτει για ύπνο...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.592
Πόντοι
41.813
πονηρεψαν κι οι ξανθιες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories