Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Πάνε δυό φίλοι, ο Μήτσος και ο Κώστας, στο βουνό για ορειβασία και πέφτουν σε μια χιονοθύελλα τρομερή.
Για καλή τους τύχη πετυχαίνουν εκεί κοντά σε ένα χωριό ένα σπίτι και ζητούν καταφύγιο για να περάσουν την νύχτα.
Τους προκύπτει εκεί πέρα μια ωραία χήρα και τους λέει ότι για λόγους κουτσομπολιού δεν μπορούν να μείνουν στο σπίτι, αλλά στον στάβλο που είναι άδειος ...
και καθαρός.
Φυσικά οι τύποι δέχονται, άλλωστε είχαν και τον κατάλληλο εξοπλισμό: υπνόσακκο, κάριματ, θερμικά εσώρουχα, ρούχα κλπ.
Βολεύονται λοιπόν την νύχτα και γυρίζουν μετά στην Αθήνα.
Μετά από εννιά μήνες έρχεται ένας δικηγόρος στον Κώστα σταλμένος από την χήρα, του λέει κάτι και παθαίνει ζημιά!
Τηλεφωνεί λοιπόν στον Μήτσο να ρωτήσει:
-Έλα ρε Μήτσο, θυμάσαι την ωραία χήρα που μας φιλοξένησε;
-Φυσικά, γιατί ρωτάς;
-Μήπως ρε το βράδυ που κοιμόμουνα πήγες στο σπίτι της και την πή#@$;
-Μμμ, ναι, δεν μπορούσα να συγκρατηθώ.
-Μάλιστα, μήπως της έδωσες και το δικό μου όνομα για δικό σου;
-Ναι, ρε συγγνώμη, ελπίζω να μην σε πειράζει..
- Όχι, καθόλου!!! Γιατί πέθανε και μου άφησε όλη την περιουσία της!

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Δύο φίλοι παίζουν γκολφ. Ο ένας από τους δύο αστοχεί και αρχίζει να βρίζει..
- (.....) να πάρει, αστόχησα!
- Μη βρίζεις γιατί ο Θεός σε βλέπει, σε ακούει και θα σε τιμωρήσει.
Μετά από λίγο ξανααστοχεί και βρίζει πάλι..
- (.....) να πάρει, αστόχησα!
- Μη φέρεσαι έτσι γιατί ο Θεός θα σου στείλει κακό σημάδι..
Ο νευρικός τύπος αστοχεί και πάλι και συνεχίζει..
- (...) να πάρει αστόχησα!
Ξαφνικά πέφτει ένας κεραυνός αλλά χτυπάει τον άλλο παίχτη και ακούγεται μια φωνή από τα σύννεφα:
- Να πάρει, αστόχησα..

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Μια κυρία παίζει στην ρουλέτα αλλά όλο χάνει!΄Εχει μείνει
μόνο με 20 χιλιάρικα και μονολογεί παθιασμένα "-Μα τι
κωλοτύχη σήμερα κι αυτή..".Κάποιος που κάθεται δίπλα της
προσπαθώντας να την καθησυχάσει της προτείνει: "-Μα γιατί
δεν παίζετε κάποιον αριθμό...όπως την ηλικία σας;".Με το
που τελειώνει την φράση του ο κύριος φεύγει. Λίγα λεπτά
μετά ακούει σαματά, φασαρία από το τραπέζι της ρουλέτας.
"Ίσως νίκησε" σκέφτεται και σηκώνεται να δεί. Σπρώχνει τον
κόσμο που είχε μαζευτεί για να περάσει και βλέπει έκπληκτος
την κυρία στο πάτωμα και τον υπεύθυνο των στοιχημάτων από
πάνω της να της κάνει αέρα! "-Τι συμβαίνει; Είναι καλά;"
"Δεν ξέρω" ,λέει ο άλλος. "Πόνταρε όλα της τα λεφτά στο 29
και έπεσε το 36.Και τότε λιποθύμησε...."

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Κυριούλα μπαίνει στον μπακάλη της γειτονιάς, τον καλημερίζει και του ζητάει μισό κιλό τυρί Αλτσχάιμερ.
Εμβρόντητος ο μπακάλης της απαντάει ότι δεν έχουν τέτοιο τυρί.
"Μα πώς!" αναφωνεί η κυριούλα." Προχθές πάλι αγόρασα από σας αυτό τυρί!"
Ο μπακάλης προσπαθεί να της εξηγήσει ότι μάλλον κάνει κάποιο λάθος, διότι αυτός ποτέ δεν έχει φέρει τέτοιο τυρί και στο τέλος της λέει: "Μήπως το αγοράσατε από τον Βασιλόπουλο και δεν το θυμάστε;"
Απογοητευμένη, φεύγει και πάει στον Βασιλόπουλο. Κατευθύνεται στον πάγκο των τυριών και ζητάει και πάλι 1/2 κιλό τυρί Αλτσχάιμερ.
Ο υπάλληλος ευγενικότατα της απαντάει ότι δεν έχουν τέτοιο τυρί.
"Μα πώς!" αναφωνεί η κυριούλα. "Προχθές πάλι αγόρασα από σας αυτό τυρί!"
Αφού γίνεται μια ψιλοφασαρία , η κυριούλα ζητά τον διευθυντή του καταστήματος. Έρχεται ο διευθυντής, της επαναλαμβάνει τα ίδια, η κυριούλα έχει πλέον απογοητευτεί πλήρως και ανήμπορη να επιμείνει πλέον, καταλήγει:
"Τι να σας πω βρε παιδιά μου..." Φέρνει το δάχτυλο στο κεφάλι... "Έχω κι αυτό το Έμενταλ που με ταλαιπωρεί...!"

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Μπαίνει ο Χίτλερ στο κελί των Εβραίων και λέει:
- "Σήμερα θα αλλάξετε σώβρακα!"
- "Ζήτω... Μπράβο Αδόλφε!" Φωνάζουν σαφώς ικανοποιημένοι οι Εβραίοι!
Και συνεχίζει ο Χίτλερ:
- "Εσύ με αυτόν... Εσύ με αυτόν!"

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Ήταν ο Μελισανίδης (ολυμπιονίκης στην γυμναστική )με μια παρέα άλλων φίλων και έμπαινε από τα αστέρια στην γλυφάδα, 4:00 το πρωί να πάει σπίτι του. Με το που μπαίνουν στη παραλιακή τους σταματάει η αστυνομία για αλκοτέστ......Πάει λοιπόν ο χωροφύλακας στον Μελισανίδη και του λέει να φυσήξει στο ακροφύσιο... τσαντίζεται ο Μελισανίδης, τον αγριοκοιτάζει, μα καλά ξέρετε ποιος είμαι του λέει.... Ιδέα ο χωροφύλακας... τα παίρνει στο κρανίο ο Μελισανίδης βγαίνει από το αμάξι, παίρνει 5 βήματα φόρα , τρέχει βουτιά στον αέρα, μπαμ προσγειώνεται τριπλή ανάποδη τούμπα, διπλή μπροστινή, τινάζετε εναέρια, σπαγκατ, χαμό.....τώρα με θυμάσαι του λέει.... Τίποτα, χαμπάρι ο χωροφύλακας.... Τσαντίζεται περισσότερο ο Μελισανίδης, 10 βήματα φορά, τρέχει, ρόδα, μια δύο τρεις κολοτούμπες στον αέρα, μπαμ προσγείωση, τρεις ανάποδες τούμπες, διπλό σπαγκατ, κατακόρυφες, της πουτάνας.... Μπαμ τέλεια προσγείωση μισό μέτρο από τον χωροφύλακα....
Εν τω μεταξύ είχαν σταματήσει και άλλα αμάξια οι μπάτσοι, ήταν και δυο τύποι ψιλομεθυσμένοι τρία αμάξια πιο πίσω και παρακολουθούσαν, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλο....

- Μεγάλε το έχουν δυσκολέψει πολύ το αλκοτέστ δεν το περνάμε με τίποτα...........

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Μια παρέα ζωγράφων αρχίζει τις ιστορίες της.
-Εγώ πήρα ένα ξύλο, το έβαψα με τα χρώματα του μάρμαρου, το έριξα στη
θάλασσα και αυτό βούλιαξε! Λέει ο ένας.
-Α! Εγώ να δείτε! Ζωγράφισα ένα φίλο μου τόσο ζωντανό, που αναγκάζομαι κάθε
δύο μέρες να του ξυρίζω τα γένια. Λέει ο άλλος!

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Στους πρόποδες του Παρνασσού ένας βοσκός έβοσκε τα πρόβατα του.
Ένα από αυτά ξεφεύγοντας από τον έλεγχο του τρέχει προς τον γκρεμό. Στην προσπάθεια του να το πιάσει βρίσκεται να αιωρείται στον γκρεμό. Πιασμένος από ένα κλαδί κάποιου μικρού θάμνου,
ανήμπορος να κάνει κάτι άρχισε να καλεί βοήθεια φωνάζοντας :
- "Συμπατριώτες ακούει κανείς, ακούει κανείς."
Κάποια στιγμή μετά από αρκετή ώρα και πολλές παρακλήσεις από το ανήμπορο βοσκό, ο ουρανός σκοτεινιάζει, γεμίζει με σύννεφα και μια επιβλητική φωνή ακούγεται να προτρέπει το βοσκό:
- "Ανθρωπε μου οι εκκλήσεις σου εισακούστηκαν πέεεσε είμαι ο θεός και θα σε σώσω." Και ο βοσκός με ύφος σαστισμένο μα συνάμα και απογοητευμένο αποκρίνεται:
- "Αλλος ακούει;"

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Κάπου, σε ένα απόμακρο χωριό, στον επαρχιακό δρόμο ο οποίος κατά κανόνα είναι στενός με μία λωρίδα σε κάθε ρεύμα κυκλοφορίας, ο μοναδικός ήχος που ακούγεται (εκτός από το κελάηδισμα των πουλιών και το θρόισμα των φύλλων) είναι οι ρόδες από την άμαξα του κυρ Κώστα, που επιστρέφει από το χωράφι στο σπίτι.
Ξαφνικά η ερημιά και η (σχεδόν) απόλυτη ησυχία διακόπτεται από τον εκκωφαντικό θόρυβο της μηχανής και των ελαστικών ενός σπορ αυτοκινήτου που κινείται με υπερβολική ταχύτητα στον μικρό επαρχιακό δρόμο. Ο οδηγός, κυριλέ κύριος με τα όλα του, βλέποντας το κάρο του κυρ Κώστα, πλακώνεται στα φρένα για να γλυτώσει το "αυτοκινητάκι" του. Με δυσκολία καταφέρνει και κοκαλώνει το αυτοκίνητο ακριβώς δίπλα στην άμαξα του κυρ Κώστα που αργοκινείται στο δρόμο. Το γέρικο άλογο του κυρ Κώστα δίνει πραγματική μάχη για να κουβαλήσει την άμαξα και τον κυρ Κώστα στο δρόμο της επιστροφής

Ο καθώς πρέπει κύριος κατεβάζει το παράθυρο στο σπορ αυτοκίνητό του και γυρίζει και λέει στον κυρ Κώστα:

- Εεε, εσύ εκεί πάνω! Δεν θα προτιμούσες να έρθεις με το αυτοκίνητό μου για να φτάσεις πιο γρήγορα στο χωριό σου;

- Μπα, προτιμώ την σιγουριά του αλόγου μου και της άμαξάς μου.

- Καλή η σιγουριά, απαντά ο τύπος, αλλά δεν θα προτιμούσες το αυτοκίνητό μου; Βλέπεις, έχω 200 άλογα κάτω από το καπό.

Με σιγουριά και ηρεμία ο κυρ Κώστας απαντά..

- Μπα.. προτιμώ το αλογάκι μου...

- Σίγουρα;

- Σίγουρα, καταλήγει ο κυρ Κώστας...

Ο κυριλέ τύπος βάζει πρώτη στο "αυτοκινητάκι" του και ξεχύνεται στον δρόμο. Πεντακόσια μέτρα παρακάτω, ο δρόμος έχει μια φοβερή στροφή και κάτω από αυτή μια λίμνη. Η στροφή είναι πολύ κλειστή και ερχόμενος με υπερβολική ταχύτητα δεν προλαβαίνει να την δει και καταλήγει μέσα στη λίμνη. Βγαίνει πανικόβλητος ο τύπος από το αυτοκίνητό του για να διαπιστώσει ότι το είχε καταστρέψει και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Δεν περνούν παραπάνω από 5 λεπτά όταν καταφθάνει αργά και σταθερά ο κυρ Κώστας με την άμαξά του... Έκθαμβος αντικρίζει το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο του τυπά, και γυρίζει και του φωνάζει...

- Τώρα τι κάνεις; Ποτίζεις τα άλογά σου;

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Εδώ και 12 χρόνια, δυο γριούλες συναντιόνται στο πάρκο και απολαμβάνουν τη λιακάδα. Πιάνουν κουβέντα περί ανέμων και υδάτων. Κάποια μέρα η μια λέει στην άλλη:
- Σε παρακαλώ μην το πάρεις στραβά αυτό, αλλά, μετά από τόσα χρόνια φιλίας, προσπαθώ να θυμηθώ το όνομά σου και δεν τα καταφέρνω. Θα μπορούσες να μου το θυμίσεις;
Η άλλη την κοίταξε για κάνα-δυο λεπτά χωρίς να λέει τίποτα, με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Στο τέλος ρώτησε:
- Πόσο σύντομα τη θέλεις την απάντηση;

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Τρεις τύποι κάθονταν σε ένα μπαρ και συζητούσαν τι δώρο πήραν στις
γυναίκες τους.
Ο πρώτος λεει: Εγώ μάγκες της πήρα κάτι που πάει 0 - 100 σε 6 δευτερόλεπτα.
Οι άλλοι δύο δεν μπορούσαν να βρουν τι είναι κι έτσι ο τύπος το αποκαλύπτει:
Ε...Της πήρα μια ωραία Πόρσε.
Ο δεύτερος λεει: Εγώ φιλαράκια μου της πήρα κάτι που πάει από 0 - 100 σε 4 δευτερόλεπτα.
Οι άλλοι του λένε «Ε! Αυτό πρέπει να είναι...Φεράρι». Ναι λεει περήφανα ο τύπος. Της αγόρασα μια κατακόκκινη Φεράρι.
Ο τρίτος λοιπόν λεει Εγώ ρε παιδιά της πήρα κάτι που πάει από 0 - 100 κάτω από ένα δευτερόλεπτο.
Οι φίλοι του ενθουσιάστηκαν. Τι λές ρε μάγκα. Αυτό δεν γίνεται η Φεράρι είναι το γρηγορότερο αμάξι του κόσμου.
Είστε περίεργοι τί της πήρε;

KANTE ΚΛΙΚ ΕΔΩ...   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Χαχαχαχαχα  χαχαχαχα

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Γιός ενός Αραβα Σεΐχη πήγε για σπουδές στη Τσεχία. Μετά από ένα µήνα γράφει στους δικούς του:
"Η Πράγα είναι απίθανη, οι άνθρωποι πολύ άνετοι και μ'αρέσει εδώ. Μόνο που µερικές φορές ντρέπομαι όταν πηγαίνω στο Πανεπιστήµιο µε την χρυσή µου Mercedes και βλέπω τον καθηγητή µου να κατεβαίνει από το Τραµ"
Μετά από µερικές µέ...ρες παίρνει µια επιταγή µε 1 εκατοµµύριο δολάρια µε µια σηµείωση από τους γονείς του:
"Μην µας προσβάλεις! Αγόρασε κι εσύ ένα τραµ".

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
anekdoto gia gaurous!!:p
Ο Ολυμπιακός χάνει άλλο ένα ματς στην Ευρώπη και ο κόσμος αγανακτεί.Εισβάλλουν λοιπόν στα αποδυτήρια και τους κάνουν τόπι στο ξύλο. Τότε έρχεται μια ιδέα του Κωνσταντίνου: "Θα φέρω μια στολή αστυνομικού στα αποδυτήρια, ώστε όταν ξαναγίνουν επεισόδια, θα την φοράω και... θα φεύγω άνετα!". Όντως, την επόμενη φορά (όπως πάντα) ξαναγίνονται επεισόδια.Φοράει γρήγορα ο Κωνσταντίνου τη στολή του μπάτσου, κανένας δεν τον αναγνωρίζει και φεύγει ανενόχλητος. Στο δρόμο, του φωνάζει μια γριούλα: "Κωνσταντίνου, παιδάκι μου, μπορείς να με περάσεις απέναντι;". Τρελλαίνεται ο Μιχαλάκης! Καθώς την περνάει απέναντι, σκέφτεται: "Καλά,εδώ ξέφυγα από τόσους οπαδούς που με βλέπουν συνέχεια και με γνωρίζουν, η γριά πώς με αναγνώρισε;;;". Την επόμενη αγωνιστική, ξανά χάνει ο θρύλος,ξανά επεισόδια, ξαναβάζει τη στολή του μπάτσου, φεύγει ανενόχλητος... ξανά η γριά στο δρόμο: "Μιχαλάκη, με περνάς σε παρακαλώ απέναντι;" Κόκκαλο ο Μιχαλάκης! Την περνάει ξανά απέναντι, και φεύγοντας σκέφτεται: "Την επόμενη φορά, θα την ρωτήσω πώς με αναγνωρίζει". Έρχεται η επόμενη φορά, ξανά ήττα, ξανά επεισόδια, ξανά στολή, ξανά η γριά να την περάσει απέναντι. Μιχαλάκης: "Θα σε περάσω γιαγιά, αλλά πες μου σε παρακαλώ, δεν με αναγνωρίζουν οι οπαδοί, εσύ πώς με αναγνωρίζεις;".

Κι η γριά: "Σκάσε ρε μαλάκα! Ο Ανατολάκης είμαι!!!"

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Γυρνάει μία κοπέλα από το ραντεβού της, τελείως καταπτοημένη.
- Τι έχεις; ρωτά η μητέρα της. Χωρίσατε;
- Όχι, αντίθετα! Ο Κώστας μου ζήτησε να τον παντρευτώ!
- Και γιατί στενοχωριέσαι;
- Γιατί μου είπε επίσης ότι είναι άθεος. Μαμά, δεν πιστεύει καν ότι υπάρχει Κόλαση!!!
- Παντρέψου τον. Και μην φοβάσαι, θα του δείξουμε πόσο άδικο έχει ..

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Ο Billy πήγε στο Τέξας και αγόρασε από ένα αγρότη ένα γάιδαρο έναντι του ποσού των $100. Ο αγρότης συμφώνησε να του τον παραδώσει την επόμενη μέρα.  Την επόμενη μέρα ο αγρότης του είπε, 'Συγνώμη αλλά έχω άσχημα νέα, ο γάιδαρος ψόφησε."  Ο Billy απάντησε, "Τότε δώσε μου τα λεφτά μου πίσω.'  Ο αγρότης είπε, 'δεν μπορώ να το κάνω γιατί τα έχω ήδη ξοδέψει.'  Ο Billy είπε, 'Εντάξει, τότε δώσε μου τον νεκρό γάιδαρο.'  Ο αγρότης ρώτησε, 'Τι θα τον κάνεις?'  και ο Billy απάντησε, "θα τον βγάλω σε λοταρία.'  Ο αγρότης του απάντησε με μια δόση ειρωνείας, 'Αποκλείεται
να βγάλεις σε λοταρία τον ψόφιο γάιδαρο.'  και ο Billy απάντησε 'φυσικά και μπορώ, απλά δεν θα πω σε κανένα ότι είναι ψόφιος.' 

Ένα μήνα αργότερα ο αγρότης βρέθηκε ξανά με τον Billy και ρώτησε. ' Τι έγινε με τον ψόφιο γάιδαρο?'  Ο Billy είπε, 'Τον έβγαλα σε λοταρία. Πούλησα 500 εισιτήρια προς δύο δολάρια το ένα και έτσι κέρδισα $998.'  Ο αγρότης ρώτησε, 'Καλά κανένας δεν παραπονέθηκε?' και ο Billy απάντησε, ' Μόνο ο τύπος που τον κέρδισε, και για να μην φωνάζει του έδωσα πίσω τα δύο του δολάρια.'

Ο Billy τώρα δουλεύει για τη Goldman Sachs

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ασθενής: - Γιατρέ πόσο ακόμα θα ζήσω;
Γιατρός: - Λυπάμαι αλλά έχεις ακόμα μόνο 5
Ασθενής: - Τι 5 γιατρέ; Χρόνια; Μήνες; Εβδομάδες;
Γιατρός: - ...

4 .....3.....2

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
ΓΙΑ ΤΑ GPS
ένας φίλος μου είπε πρόσφατα ότι κάποιο ζευγάρι βρήκε το αυτοκίνητό τους σπασμένο, ενώ βρίσκονταν σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου. Το αυτοκίνητό τους ήταν δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο παρκινγκ των φιλάθλων. Πράγματα που έχουν κλαπεί από το αυτοκίνητο -
τηλεχειριστήριο πόρτας γκαράζ, κάποια χρήματα και ένα GPS, το οποίο είχαν αφήσει
στο ταμπλό.
Όταν τα θύματα πήγαν σπίτι, διαπίστωσαν ότι το σπίτι τους είχε λεηλατηθεί.

Οι κλέφτες είχαν χρησιμοποιήσει το GPS για να τους καθοδηγήσει στο σπίτι. Στη συνέχεια  χρησιμοποίησαν το τηλεχειριστήριο του γκαράζ για να ανοίξουν την πόρτα του γκαράζ και  να μπουν στο σπίτι. Οι κλέφτες γνώριζαν ότι οι ιδιοκτήτες βρίσκονταν στο ποδοσφαιρικό αγώνα, ήξεραν τι ώρα θα τελείωνε  το παιχνίδι και ήξεραν πόσο χρόνο θα έπρεπε να «καθαρίσουν» το σπίτι. &nb sp;φαίνεται ότι είχαν φέρει ένα φορτηγό για να το αδειάσουν από του περιεχομένο του. 

Να προσέχετε εάν έχετε ένα GPS - Μην τοποθετείτε τη διεύθυνση του σπιτιού σας
    σε αυτό. Βάλτε ένα κοντινό σημείο (όπως ένα κατάστημα ή βενζινάδικο) ώστε να
    μπορεί ακόμα να βρείτε το δρόμο σας σπίτι, εάν χρειάζεται, αλλά κανένας άλλος δεν θα ξέρει που ζείτε, αν είχε κλέψει το GPS σας.

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Μια μέρα ένας ξυλοκόπος εκεί που πελεκούσε ένα κορμό δίπλα σ' ένα
ποτάμι, του φεύγει το τσεκούρι και πέφτει μέσα στο θολό νερό.

Μεγάλη η ζημιά και τον είχαν πάρει σχεδόν τα κλάματα, όταν εμφανίζεται
ο Κύριος και τον ρωτάει:

- Γιατί κλαις;

Ο ξυλοκόπος του λέει για το τσεκούρι, ο Κύριος βυθίζεται στο ποτάμι
και, όταν ξαναεμφανίζεται, κρατάει ένα χρυσό τσεκούρι:

- Αυτό είναι το τσεκούρι σου; τον ρωτάει..

Ο ξυλοκόπος απαντάει:

- Όχι!

Ο Κύριος ξαναβυθίζεται και εμφανίζεται με ένα ασημένιο τσεκούρι:

- Αυτό είναι το τσεκούρι σου; ρωτάει.

Ο ξυλοκόπος:

- Όχι!

Τρίτη βουτιά ο Κύριος και βγαίνει με ένα σιδερένιο τσεκούρι:

- Μήπως, αυτό είναι το τσεκούρι σου;

- Ναι!

Ο Κύριος χάρηκε για την τιμιότητα του ξυλοκόπου και του χάρισε ΚΑΙ τα
άλλα δυο πολύτιμα τσεκούρια. Ο ξυλοκόπος γύρισε σπίτι του πανευτυχής
...

Μετά από καιρό, καθώς έκαναν βόλτα με τη γυναίκα του άκρη - άκρη στο
ποτάμι, τρώει αυτή μια γλίστρα και παρ' την μέσα. Ο ξυλοκόπος, που δεν
ήξερε μπάνιο, το 'ριξε στο κλάμα, οπότε να σου πάλι ο Κύριος:

- Γιατί κλαις;

- Κύριε, η γυναίκα μου έπεσε μέσα στο ποτάμι!

Ο Κύριος ρίχνει μια βουτιά και βγαίνει με την Κλώντια Σίφερ:

- Αυτή είναι η γυναίκα σου;

- Ναι! φώναξε ο ξυλοκόπος.

Ο Κύριος έγινε έξαλλος:

- Τι λες, ρε ψεύτη του κερατά!

Ο ξυλοκόπος:

- Συγχώρεσέ με, Κύριε... πρόκειται για παρανόηση... Αν έλεγα "όχι"
στην Κλώντια Σίφερ, μετά θα μου έβγαζες τη Σάρον Στόουν... και αν
έλεγα "όχι" και σ' αυτήν, μετά θα μου έβγαζες τη γυναίκα μου... εγώ θα
Ελεγα ναι... και θα μου τις έδινες και τις τρεις... αλλά, Κύριε, εγώ
είμαι ένας φτωχός ξυλοκόπος, πώς να τις συντηρώ ΤΡΕΙΣ γυναίκες;.....
γι' αυτό είπα "ναι"!

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι ότι όποτε ένας άντρας λέει ψέματα,
το κάνει για κάποιο αξιοπρεπή και συνετό λόγo ...

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
- Κύριε Μπάμπη μου, ζητώ το χέρι της κόρης σας.
- Γιατί, δεν κατάλαβα, εσύ δεν έχεις χέρι;
- Έχω, κύριε Μπάμπη, αλλά έχω βαρεθεί πια με το δικό μου χέρι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom