Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
[size=13pt]WELCOME TO RUSSIA[/size]

μιλαμε εχω λιωσει, δειτε το προσωπο του...καλα ποσο μπορει να πιει τελικα ενας ανθρωπος, ποσο;
[youtube=425,350]-4M5KE1FeyY[/video]

ενα μπουκαλι vodka σε 20 δευτερολεπτα
[youtube=425,350]8byv8qNmuTQ&feature=related[/video]

ελεος....
[youtube=425,350]xHmWReSiT8g&feature=related[/video]

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
[size=12pt]WELCOME TO RUSSIA II[/size]

μερα μεσημερι....ελεος
[youtube=425,350]fLR0Suf_oCI[/video]

εκτος τοπου και χρονου
[youtube=425,350]hEniX0LmGJo&feature=related[/video]

russian wedding
[youtube=425,350]NR3KTz5c9l8[/video]

2arcoudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Συνεπιβάτης σε τραίνο....! TV Φάρσα
οι καλοί τρόποι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι...

[youtube=425,350]7RxQhptxJgE[/youtube]

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Η δασκάλα βάζει έκθεση στα παιδιά με θέμα: "το βουνό". Ολα τα παιδιά έγραψαν κάτι σχετικό. Ο Τοτός έγραψε: "Στο βουνό ο παππούς μου έχει ένα κτήμα. Έχει μια άσπρη και μια μαύρη αγελάδα. Έχει κι έναν ταύρο. Ο ταύρος πήδηξε την άσπρη αγελάδα".
Η δασκάλα δεν του λέει τίποτα.
Την επόμενη εβδομάδα το θέμα ήταν: "οι λίμνες". Ολα τα παιδιά έγραψαν κάτι σχετικό. Ο Τοτός έγραψε: "Πολλές λίμνες είναι στα βουνά. Στο βουνό ο παππούς μου έχει ένα κτήμα. Έχει μια άσπρη και μια μαύρη αγελάδα. Έχει κι έναν ταύρο. Ο τάυρος πήδηξε την άσπρη αγελάδα".
Η δασκάλα πάλι δεν του λέει τίποτα.
Την επόμενη εβδομάδα το θέμα ήταν: "το ποτάμι". Ολα τα παιδιά έγραψαν κάτι σχετικό. Ο Τοτός έγραψε: "Το ποτάμι πηγάζει από το βουνό.Στο βουνό ο παππούς μου έχει ένα κτήμα. Έχει μια άσπρη και μια μαύρη αγελάδα. Έχει κι έναν ταύρο. Ο ταύρος πήδηξε την άσπρη αγελάδα".
Αυτή τη φορά η δασκάλα εκνευρίζεται:
- "Τοτό, δεν φτάνει που ξεφεύγεις εντελώς από το θέμα, γράφεις και λέξεις που δεν επιτρέπονται!!"
- "Ποιες είναι αυτές οι λέξεις κυρία;" - "Εγραψες τη λέξη πήδηξε, ενώ θα μπορούσες να τη γράψεις διαφορετικά. Για παράδειγμα θα μπορούσες να γράψεις ότι της έκανε έκπληξη..."
Την επόμενη εβδομάδα το θέμα ήταν: "η θάλασσα". Ολα τα παιδιά έγραψαν κάτι σχετικό. Ο Τοτός έγραψε: "Στη θάλασσα χύνεται το ποτάμι που πηγάζει από το βουνό. Στο βουνό ο παππούς μου έχει ένα κτήμα. Έχει μια άσπρη και μια μαύρη αγελάδα. Έχει κι έναν ταύρο. Ο ταύρος έκανε έκπληξη στην άσπρη αγελάδα και πήδηξε τη μαύρη!"

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ένας τύπος πήγε στην Εκκλησία και μετά το τέλος της λειτουργίας περίμενε να συγχαρεί τον ιερέα. Τού λέει:
- Πάτερ, θέλω να σας πω ότι η λειτουργία ήταν γαμάτη. Πρώτη φορά γούσταρα τόσο πολύ, μπράβο είσαι και ο πρώτος μάγκας.
Ο ιερέας απάντησε:
- Σας ευχαριστώ, αλλά θα προτιμούσα να μην χρησιμοποιείτε τέτοια γλώσσα στον Οίκο του Θεού.
Ο άντρας συνέχισε:
- Μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση, τα είδα όλα σου λέω ρε μεγάλε, τόσο που έβαλα στον δίσκο 1000 Ευρώ.

Και ο ιερέας απαντά:
- Έλα ρε δικέ μου, σοβαρά; Δεν πιστεύω να μου λες μαλακίες τώρα;

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Φθινόπωρο και πρώτη μέρα στα θρανία για τους μαθητές του Αμερικανικού κολεγίου. Η δασκάλα παρουσιάζει στα αμερικανάκια έναν καινούριο συμμαθητή τους, τον Ιάπωνα Σακίρο Σουζούκι  και το μάθημα αρχίζει με μικρές ερωτήσεις ιστορίας.

- Για να δούμε λοιπόν, πόσο καλοί είστε στην αμερικανική ιστορία;» λέει η δασκάλα. «Ποιος είπε 'δώστε μου ελευθερία ή δώστε μου θάνατο;»

Κάποιοι μουρμουρίζουν αλλά κανείς δεν σηκώνει το χέρι του, εκτός από τον καινούριο:

- Ο Πάτρικ Χένρυ το 1775 στη Φιλαδέφεια», απαντά.

- Μπράβο Σουζούκι, και ποιος είπε: “Κυβέρνηση του λαού, από το λαό και για το λαό;», ξαναρωτά την τάξη η δασκάλα.

- «Ο Αβραάμ Λίνκολν, το 1863 στο Γκέτυσμπουργκ», απαντά και πάλι  ο Σουζούκι.

Η δασκάλα κοιτάζει αυστηρά την τάξη και λέει: «Ντροπή σας! Ο Σουζούκι είναι γιαπωνέζος και ξέρει την αμερικανική ιστορία  καλύτερα από σας!»

Τη σιωπή στην τάξη σπάει μια μικρή φωνή από τα πίσω θρανία:

- «Ρε δεν πάτε να γ...θείτε όλοι, μαλάκες γιαπωνέζοι!»

-«Ποιος το είπε αυτό;;;» ρωτάει αυστηρά η δασκάλα.

Ο Σουζούκι σηκώνει το χέρι του και χωρίς να περιμένει λέει: «Ο στρατηγός Μακάρθουρ, το 1942, στη διώρυγα του Παναμά και ο Λι Ιακόκα, το 1982 στη γενική συνέλευση της Τζένεραλ Μότορς.

Η τάξη βυθίζεται στη σιωπή. «Θέλω να ξεράσω», ακούγεται μια ξεψυχισμένη φωνή.

- «Ποιος το είπε αυτό;;;» ξαναρωτάει με το ίδιο βλοσυρό ύφος η δασκάλα.

Και ο Σουζούκι πετάγεται πάλι: «Ο Τζορτζ Μπους ο πρώτος, στον πρωθυπουργό Τανάκα κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στο Τόκιο το 1991».

Ένας μαθητής σηκώνεται όρθιος και ξεσπάει: «Ρε δε μας παίρνεις  καμιά πί.α, λέω γω!!!»

Και ο Σουζούκι, ψύχραιμα: «Μπιλ Κλίντον στη Μόνικα Λουίνσκι, το 1997, στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου».

Δυο τρεις μαθητές πετάγονται και φωνάζουν: «Α γ..ήσου ρε μαλακισμένο, Σουζούκι».

Ατάραχος ο γιαπωνέζος: «Βαλεντίνο Ρόσι, παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας, ράλι Νότιας Αφρικής, το 2002».

Κόλαση στην τάξη, οι μαθητές ουρλιάζουν και πετάνε καρέκλες, η δασκάλα έχει σωριαστεί λιπόθυμη και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο διευθυντής:

«Ε, μα την Παναγία δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μπουρδέλο».

Και στο βάθος ακούγεται πάλι η φωνή του Σουζούκι: «Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κώστας Καραμανλής, το 2004, στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησής του».

Πρεπει να παραδεχτεις οτι ειναι παρα μα παρα πολυ παλιο...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ...

ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ,ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΕΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ...

ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΒΟΔΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ...

ΗΤΑΝ ΞΥΠΟΛΥΤΗ, ΕΤΣΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΜΟΔΑΣ...

ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΥΩΝΕ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ...

ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΧΙΣΜΕΝΑ, ΕΤΣΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΙΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ...

ΕΠΕΙΤΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ, ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΙΑ?????

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλό βρε το copy-paste.........αλλά πρέπει να τα κάνεις μικρά!!! ;)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
φιλησε με φωναζει παθιαρικα η κοπελα..,

Δεν μπορω  εισαι η γυναικα του αδελφου μου!
Κανονικα και που πηδιομαστε κακως κανουμε...

2arcoudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ο Βασίλης Λεβέντης μιλάει για την Ρούλα Βροχοπούλου!

[youtube=425,350]BPpVSTrCWos[/youtube]

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τι λενε τα ζωδια μετα απο sex..

Κριος - ωραια, παμε παλι απο την αρχη

Ταυρος - πειναω, πιασε την πιτσα

Διδυμοι - Ειδες πουθενα το τηλεκοντρολ ?

Καρκινος - Ποτε παντρευομαστε ?

Λεων - Καλα ε ? .. Δεν παιζομαι.

Παρθενος - Πρεπει να πλυνω τα σεντονια.

Ζυγος - Μου αρεσε, αν σου αρεσε..

Σκορπιος - Εχω την αισθηση οτι πρεπει να σε "λυσω"

Τοξοτης - Μην με παρεις εσυ τηλεφωνο, θα σε παρω εγω.

Αιγοκερος - Α !! εχεις και πιστωτικες..

Υδροχοος - Τωρα ας δοκιμασουμε και χωρις ρουχα.

Ιχθεις - Πως ειπαμε πως σε λενε ?

ΥΓ - Αν εχει ξαναγραφτει, παρακαλω τον υπευθυνο mod να το σβησει..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πιο ηλιθιος και απο την σκια του
[youtube=425,350]SkzsWyuKLQo&feature=related[/youtube]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αφιερωμενο στο σαιτ και στους τσακωμους του,που απ' οτι ειδα παιχτηκαν πολλοι το ΣΚ..ελεος ρε γκαις..

[youtube=425,350]L0oUeZWu4VM[/youtube]

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ουυυυυ..........!
τι ξεφτυλας ειναι αυτος ρε???
θα τις ειχε αρπαξει αν μου κανε τετια..........!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom