Νέα

Android κινεζικα κινητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexybay
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τα κινεζικα εχουν και θεμα με την ακτινοβολια sar (κατι βασικοτατο που μου διεφυγε να σου πω....)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Πωλουνται γιατι οι περισσοτεροι τα παιρνουν με επιδοτηση και θελουν αμεσα ρευστο, η δεν τους βολευει μια λειτουργια και τα σκοτωνουν, η απλα για λογους μοδας και καλα... τα αλλαζουν γρηγορα....

Εγω δεν παιρνω καθολου καινουργιο κινητο να το πληρωσω οσο κανει και η επιδοτηση μου ειναι πολυ μικρη μιας και δεν εχω μεγαλο συμβολαιο αφου δεν μου χρειαζεται οποτε....
Η αλλαγη σε καταστημα μεταχειρισμενων ειναι μια χαρα για μενα, αφου με ελαχιστα χρηματα συν το παλαιο κινητο μου, παιρνω παντα το τελευταιο μοντελο αυτου που θελω....  ;)

και με εγγύηση τι παίζει;

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
ισχυει οτι υπαρχει ενα μαγαζι στο μοναστηρακι που πουλαει αυθεντικα κινητα (αμφιβολου προελευσεως) στη μιση τιμη?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
και με εγγύηση τι παίζει;
πολλες φορες παιρνεις την αποδειξη αγορας του πρωην αγοραστη που σημαινει οτι εχεις την εγγυηση του υπολοιπου χρονου ....
Δηλαδη αν το κινητο εχει 2 ετη εγγυηση και το παρεις μεταχειρισμενο 3 μηνες τοτε εχεις 21 μηνες ακομη ....

Και πολλες φορες συν την εγγυηση του καταστηματος 6 μηνες

Εγω παντως οσο καιρο το παω ετσι (κατι χρονια) δεν μου εχει βγει προβλημα ειδικα σε iphone samsung....

Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την εξυπηρετηση και την ποιοτητα

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
ένα καλό κινητό για επαγγελματική χρήση πρέπει να έχει ...

Επίσης πέρα από την επαγγελματική χρήση,

Ρε φίλε,
τι ακριβώς εννοείς με το "επαγγελματική χρήση"?
Τι επάγγελμα πρέπει να κάνεις δηλαδή για να χρειάζεσαι "επαγγελματικό" κινητό?
Βίζιτα?

OP
OP
S

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Ρε φίλε,
τι ακριβώς εννοείς με το "επαγγελματική χρήση"?
Τι επάγγελμα πρέπει να κάνεις δηλαδή για να χρειάζεσαι "επαγγελματικό" κινητό?
Βίζιτα?

Καταρχιν το επαγγελματικη δεν το εγραψα εγω! κατα δευτερον απλα να σου πω οτι επειδη ειμαι ελευθερος επαγγελματιας χρειαζεται να λειπω αρκετες ωρες απο το γραφειο αλλα χρειαζεται να ελεγχω και τα μαιλ μου οποτε γιαυτο χρειαζομαι μεγαλη οθονη!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Φίλε sexybay ένα καλό κινητό για επαγγελματική χρήση πρέπει να έχει πρώτο και βασικότερο γρήγορο επεξεργαστή, μετά μπόλικη μνήμη, μεγάλη και ποιοτική οθόνη, αξιοπρεπή μπαταρία, μαζεμένο μέγεθος, υποστήριξη και αξιοπιστία. Όλα αυτά μαζί (άντε τα περισσότερα) θα τα βρεις μόνον στα επώνυμα κινητά.

Από την άλλη κινητό για επαγγελματική χρήση noname κινέζικο δεν λέει. Σκέψου μόνο τι θα σκέφτονται για το μέλλον της συνεργασίας σας όταν θα σε βλέπουν με αυτό οι επαγγελματίες συνεργάτες σου, και αν αυτό θα σε βοηθήσει τελικά...

Καλύτερα ένα μεταχειρισμένο όπως σου πρότειναν ήδη ή ένα καινούργιο φθηνό (με 2-3 κατοστάρικα βρίσκεις πλέον αξιοπρεπέστατα κινητά) παρά το noname.

Επίσης πέρα από την επαγγελματική χρήση, προσωπικά όσα no name κινητά ή tabs είδα κανένα δεν με έπεισε πως άξιζε τα λεφτά του.
και ποιο επάγγελμα είναι αυτό που τα απαιτεί αυτά;
γκόμενα από το μπουρνάζι;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε τις βασικες διαφορες του android απο το iphone...θα ηθελα να αγορασω ενα κινητο που να τα εχει ολα που λεμε και να συμφερει...επισης θα ηταν καλο να αγορασω μεταχειρισμενο η καινουργιο

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Εχεις μπερδευτει λιγο.Δεν υπαρχει τετοια συγκριση.το android ειναι λειτουργικο της google που υπάρχει σε απειρες συσκευες.Το Ιphone ειναι μια συσκευη της apple που παιρνει λειτουργικο ios.
Τωρα ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ ενος android κινητου και του iphone με το ios.
Λοιπον: android εχουν πολλες συσκευες με ποικιλες τιμες που ξεκινανε απο 80 ευρω περιπου και φτανουν εως 600 περιπου.IOS εχει μονο το iphone της apple,και ειναι παντρεμενο με το λειτουργικο ios.Aρα ακομα και να σου αρεσει το ios σαν λειτουργικο αποκλειεται να το βρεις σε συσκευη samsung px.Το iphone δεν επιτρεπει την μεταφορα αρχειων με bluetooth σε αλλα τηλεφωνα.Επισης δεν υπάρχει η αναφορα στα μηνυματα.Αυτο γινεται μονο με χακαρίσματα.Στο android δουλευουν τα πάντα πανευκολα και δεχοντε απειρες ταρζανιες που ειναι αμετρητες,γιατι το android παταει πανω σε linux,οποτε καταλαβαινεις.Δεν γινεται να συγκρινεις iphone με android.Το ενα ειναι συσκευη και το αλλο λειτουργικό.Συγκριση ειναι να βρουμε τις διαφορες απο το ιPhone 4s με το samsung galaxy s 2 πχ.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εχεις μπερδευτει λιγο.Δεν υπαρχει τετοια συγκριση.το android ειναι λειτουργικο της google που υπάρχει σε απειρες συσκευες.Το Ιphone ειναι μια συσκευη της apple που παιρνει λειτουργικο ios.
Τωρα ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ ενος android κινητου και του iphone με το ios.
Λοιπον: android εχουν πολλες συσκευες με ποικιλες τιμες που ξεκινανε απο 80 ευρω περιπου και φτανουν εως 600 περιπου.IOS εχει μονο το iphone της apple,και ειναι παντρεμενο με το λειτουργικο ios.Aρα ακομα και να σου αρεσει το ios σαν λειτουργικο αποκλειεται να το βρεις σε συσκευη samsung px.Το iphone δεν επιτρεπει την μεταφορα αρχειων με bluetooth σε αλλα τηλεφωνα.Επισης δεν υπάρχει η αναφορα στα μηνυματα.Αυτο γινεται μονο με χακαρίσματα.Στο android δουλευουν τα πάντα πανευκολα και δεχοντε απειρες ταρζανιες που ειναι αμετρητες,γιατι το android παταει πανω σε linux,οποτε καταλαβαινεις.Δεν γινεται να συγκρινεις iphone με android.Το ενα ειναι συσκευη και το αλλο λειτουργικό.Συγκριση ειναι να βρουμε τις διαφορες απο το ιPhone 4s με το samsung galaxy s 2 πχ.
ευχαριστω μεγαλε...για τα xperia τη γνωμη εχεις ?

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366

ποιο απο ολα? το 8? το 10? το pro? και καινουργια που ειναι μονο Sony?
το xperia ειναι brand name δεν ειναι μοντελο!

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Πολυ καλό φιλε φαινεται.Ομως δεν γραφει τιμές σε ευρω και θελω να ξερω πόσο κανουν

Πανω δεξια εχει τη λεξη currency και διπλα 4ς σημαιες, κλικαρε τη σημαια της Ευρωζωνης και θα σου βγαζει τις τιμες σε ευρω

Παντως με τα κινεζικα εχετε το νου σας μη γλυτωσετε 50 ευρω και κερδισετε τηγανιτο εγκεφαλο. Απο οσο ξερω δεν περνανε ελεγχους για ακτινοβολια.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Οποιος μπορει ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 41 μεγαλο μακροστενο μαγαζι ο τυπος πουλαει καλα κινεζικα κινητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom