You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Android κινεζικα κινητα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexybay
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 56
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πωλουνται γιατι οι περισσοτεροι τα παιρνουν με επιδοτηση και θελουν αμεσα ρευστο, η δεν τους βολευει μια λειτουργια και τα σκοτωνουν, η απλα για λογους μοδας και καλα... τα αλλαζουν γρηγορα....
Εγω δεν παιρνω καθολου καινουργιο κινητο να το πληρωσω οσο κανει και η επιδοτηση μου ειναι πολυ μικρη μιας και δεν εχω μεγαλο συμβολαιο αφου δεν μου χρειαζεται οποτε....
Η αλλαγη σε καταστημα μεταχειρισμενων ειναι μια χαρα για μενα, αφου με ελαχιστα χρηματα συν το παλαιο κινητο μου, παιρνω παντα το τελευταιο μοντελο αυτου που θελω.... ;)
και με εγγύηση τι παίζει;
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
πολλες φορες παιρνεις την αποδειξη αγορας του πρωην αγοραστη που σημαινει οτι εχεις την εγγυηση του υπολοιπου χρονου ....και με εγγύηση τι παίζει;
Δηλαδη αν το κινητο εχει 2 ετη εγγυηση και το παρεις μεταχειρισμενο 3 μηνες τοτε εχεις 21 μηνες ακομη ....
Και πολλες φορες συν την εγγυηση του καταστηματος 6 μηνες
Εγω παντως οσο καιρο το παω ετσι (κατι χρονια) δεν μου εχει βγει προβλημα ειδικα σε iphone samsung....
Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την εξυπηρετηση και την ποιοτητα
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
ένα καλό κινητό για επαγγελματική χρήση πρέπει να έχει ...
Επίσης πέρα από την επαγγελματική χρήση,
Ρε φίλε,
τι ακριβώς εννοείς με το "επαγγελματική χρήση"?
Τι επάγγελμα πρέπει να κάνεις δηλαδή για να χρειάζεσαι "επαγγελματικό" κινητό?
Βίζιτα?
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Α, μεγάλη φίρμα, όπως πάει θα "φάει" τη Μιραράκη!τιναι αυτος ρε τυπε
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Εμένα γιατί μου θυμίζει τον Καμμένο?Α, μεγάλη φίρμα, όπως πάει θα "φάει" τη Μιραράκη!
Ρε φίλε,
τι ακριβώς εννοείς με το "επαγγελματική χρήση"?
Τι επάγγελμα πρέπει να κάνεις δηλαδή για να χρειάζεσαι "επαγγελματικό" κινητό?
Βίζιτα?
Καταρχιν το επαγγελματικη δεν το εγραψα εγω! κατα δευτερον απλα να σου πω οτι επειδη ειμαι ελευθερος επαγγελματιας χρειαζεται να λειπω αρκετες ωρες απο το γραφειο αλλα χρειαζεται να ελεγχω και τα μαιλ μου οποτε γιαυτο χρειαζομαι μεγαλη οθονη!
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
γιατί υπάρχουν πολλά καταναλωτικά ζώαγιατί πωλούνται τόσο καινούργια κινητά; πάντα μου έκανε εντύπωση αυτό
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
και ποιο επάγγελμα είναι αυτό που τα απαιτεί αυτά;Φίλε sexybay ένα καλό κινητό για επαγγελματική χρήση πρέπει να έχει πρώτο και βασικότερο γρήγορο επεξεργαστή, μετά μπόλικη μνήμη, μεγάλη και ποιοτική οθόνη, αξιοπρεπή μπαταρία, μαζεμένο μέγεθος, υποστήριξη και αξιοπιστία. Όλα αυτά μαζί (άντε τα περισσότερα) θα τα βρεις μόνον στα επώνυμα κινητά.
Από την άλλη κινητό για επαγγελματική χρήση noname κινέζικο δεν λέει. Σκέψου μόνο τι θα σκέφτονται για το μέλλον της συνεργασίας σας όταν θα σε βλέπουν με αυτό οι επαγγελματίες συνεργάτες σου, και αν αυτό θα σε βοηθήσει τελικά...
Καλύτερα ένα μεταχειρισμένο όπως σου πρότειναν ήδη ή ένα καινούργιο φθηνό (με 2-3 κατοστάρικα βρίσκεις πλέον αξιοπρεπέστατα κινητά) παρά το noname.
Επίσης πέρα από την επαγγελματική χρήση, προσωπικά όσα no name κινητά ή tabs είδα κανένα δεν με έπεισε πως άξιζε τα λεφτά του.
γκόμενα από το μπουρνάζι;
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Εχεις μπερδευτει λιγο.Δεν υπαρχει τετοια συγκριση.το android ειναι λειτουργικο της google που υπάρχει σε απειρες συσκευες.Το Ιphone ειναι μια συσκευη της apple που παιρνει λειτουργικο ios.
Τωρα ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ ενος android κινητου και του iphone με το ios.
Λοιπον: android εχουν πολλες συσκευες με ποικιλες τιμες που ξεκινανε απο 80 ευρω περιπου και φτανουν εως 600 περιπου.IOS εχει μονο το iphone της apple,και ειναι παντρεμενο με το λειτουργικο ios.Aρα ακομα και να σου αρεσει το ios σαν λειτουργικο αποκλειεται να το βρεις σε συσκευη samsung px.Το iphone δεν επιτρεπει την μεταφορα αρχειων με bluetooth σε αλλα τηλεφωνα.Επισης δεν υπάρχει η αναφορα στα μηνυματα.Αυτο γινεται μονο με χακαρίσματα.Στο android δουλευουν τα πάντα πανευκολα και δεχοντε απειρες ταρζανιες που ειναι αμετρητες,γιατι το android παταει πανω σε linux,οποτε καταλαβαινεις.Δεν γινεται να συγκρινεις iphone με android.Το ενα ειναι συσκευη και το αλλο λειτουργικό.Συγκριση ειναι να βρουμε τις διαφορες απο το ιPhone 4s με το samsung galaxy s 2 πχ.
Τωρα ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ ενος android κινητου και του iphone με το ios.
Λοιπον: android εχουν πολλες συσκευες με ποικιλες τιμες που ξεκινανε απο 80 ευρω περιπου και φτανουν εως 600 περιπου.IOS εχει μονο το iphone της apple,και ειναι παντρεμενο με το λειτουργικο ios.Aρα ακομα και να σου αρεσει το ios σαν λειτουργικο αποκλειεται να το βρεις σε συσκευη samsung px.Το iphone δεν επιτρεπει την μεταφορα αρχειων με bluetooth σε αλλα τηλεφωνα.Επισης δεν υπάρχει η αναφορα στα μηνυματα.Αυτο γινεται μονο με χακαρίσματα.Στο android δουλευουν τα πάντα πανευκολα και δεχοντε απειρες ταρζανιες που ειναι αμετρητες,γιατι το android παταει πανω σε linux,οποτε καταλαβαινεις.Δεν γινεται να συγκρινεις iphone με android.Το ενα ειναι συσκευη και το αλλο λειτουργικό.Συγκριση ειναι να βρουμε τις διαφορες απο το ιPhone 4s με το samsung galaxy s 2 πχ.
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
πειτε μου την γνωμη σας για αυτο! www.ahappydeal.com/]http://www.ahappydeal.com/ εχω[/URL] ψηθει γιατι ειναι πολυ φτηνο!
ευχαριστω μεγαλε...για τα xperia τη γνωμη εχεις ?Εχεις μπερδευτει λιγο.Δεν υπαρχει τετοια συγκριση.το android ειναι λειτουργικο της google που υπάρχει σε απειρες συσκευες.Το Ιphone ειναι μια συσκευη της apple που παιρνει λειτουργικο ios.
αυτο παντως ειναι σιγουρα εγγυημενοπειτε μου την γνωμη σας για αυτο! www.ahappydeal.com/]http://www.ahappydeal.com/[/url] εχω ψηθει γιατι ειναι πολυ φτηνο!
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ευχαριστω μεγαλε...για τα xperia τη γνωμη εχεις ?
Την χειροτερη.Σκατα εγγυηση και αν καει η πλακέτα σου λενε την χαλασες εσυ!Μακρια!
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
αυτο παντως ειναι σιγουρα εγγυημενο
Πολυ καλό φιλε φαινεται.Ομως δεν γραφει τιμές σε ευρω και θελω να ξερω πόσο κανουν
Πολυ καλό φιλε φαινεται.Ομως δεν γραφει τιμές σε ευρω και θελω να ξερω πόσο κανουν
Πανω δεξια εχει τη λεξη currency και διπλα 4ς σημαιες, κλικαρε τη σημαια της Ευρωζωνης και θα σου βγαζει τις τιμες σε ευρω
Παντως με τα κινεζικα εχετε το νου σας μη γλυτωσετε 50 ευρω και κερδισετε τηγανιτο εγκεφαλο. Απο οσο ξερω δεν περνανε ελεγχους για ακτινοβολια.