You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Android κινεζικα κινητα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexybay
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 56
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
που το βρηκες τυπε?Υπάρχει κάποιος αδερφός να μου πεί που μπορώ να ξεκλειδώσω ένα iphone από Κίνα?
Ευχαριστώ
razormk
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στο ιντερνετ τον τελευταιο καιρο (σε ελληνικα και ξενα site) κυκλοφορουν διαφορα android κινητα με 5΄΄ οθονες και πολλες λειτουργιες που ανταγωνιζονται τα iphone και τα samsung S2 τα εχει δοκιμασει κανεις? Ειναι πραγματικα αξιολογα κομματια η ειναι απο τις καταστασεις που ειναι αρκετα καλες για να ειναι αληθινες?
ΘΑ μου πειτε εν μεσω κρισης ασχολουμε με τετοια, δεκτο αλλα η αληθεια ειναι πως και λογω δουλειας χρειαζομαι ενα κινητο με 5 οδονη γιατι με αυτο που εχω μου εχουν βγεια τα ματια απο την αλλη να δωσω 600+ ευρω για κινητο δεν παιζει γιατι απλα δεν τα εχω....
Επειδή γενικώς ασχολούμε με το θέμα της κινητής χρόνια , δουλευα και στην Apple στο uk και γενικως η τεχνολογια ειναι το ψωμί μου.. θα σου πρότεινα να μην πολυ ασχοληθείς με τα κινέζικα για πολλούς παραγοντες, ασε που ενας απο τους βασικούς λόγους ειναι το οτι αυτα τα περισσότερα ειναι "σπασμένα" στο δυκτιο που ανήκουν για να λειτουργούν στην χώρα τους.Άρα αυτόματα με το να "το σπάσουν" για να λειτουργήσει στην Ελλάδα για παράδειγμα, υπάρχει θέμα με το ότι ξεπερνάν το όριο της ακτινοβολίας και ουσιαστικα σου ψήνουν τον εγκέφαλο.
Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις μέσω αγγελιων βρίσκεις πολλες ευκαιρίες ;)
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
οταν λες κινεζικα και το μενου στα κινεζικα?
ΠΡΟΣΟΧΗ ορισμενα τηλεφωνα που πουλανε οι κινεζοι δεν εχουν ελληνικο μενου......
Οποιοs θελει ενααπο τα ποιο καλα και φτηνα κινεζικα κινητα ειναι αυτο εδω 4 πυρηνο, dual sim,8MP καμερα και ελληνικα....
Εγω φιλε μου πηρα ενα απο κινα,με 5αρα οθονη,2πλη σιμ,8αρα καμερα,4 γιγα εσωτερικη μνημη,1 γιγα ραμ,τετραπυρηνο.Στο ιντερνετ τον τελευταιο καιρο (σε ελληνικα και ξενα site) κυκλοφορουν διαφορα android κινητα με 5΄΄ οθονες και πολλες λειτουργιες που ανταγωνιζονται τα iphone και τα samsung S2 τα εχει δοκιμασει κανεις? Ειναι πραγματικα αξιολογα κομματια η ειναι απο τις καταστασεις που ειναι αρκετα καλες για να ειναι αληθινες?
ΘΑ μου πειτε εν μεσω κρισης ασχολουμε με τετοια, δεκτο αλλα η αληθεια ειναι πως και λογω δουλειας χρειαζομαι ενα κινητο με 5 οδονη γιατι με αυτο που εχω μου εχουν βγεια τα ματια απο την αλλη να δωσω 600+ ευρω για κινητο δεν παιζει γιατι απλα δεν τα εχω....
Ενα θα σου πω,το κινητο γαμαει!
Το πηρα 180 ευρω με τα μεταφορικα μεσα.
Για να καταλαβεις το εβαλα διπλα διπλα με το S3 και το δικο μου ηταν πολυ πιο γρηγορο και το εχω και φουλ φορτωμενο.
Ελληνικο μενου δεν εχει αλλα χεστηκα γιατι μιλαω απταιστα αγγλικα και δε με πειραζει και κατεβασα και το ελληνικο πληκτρολογιο απο το android market για να γραφω ελληνικα και ολα καλα!
Ειλικρινα δεν το αλλαζω με κανενα απο τα ακριβα και σκεφτομαι να παρω και ενα με μικροτερη οθονη για καβατζα που εχει με 120 ευρω μς τις ιδιες προδιαγραφες με το δικο μου.
το δικο μου ειναι το μοντελλο CREEK,μπες και χαζεψε...
Εγω φιλε μου πηρα ενα απο κινα,με 5αρα οθονη,2πλη σιμ,8αρα καμερα,4 γιγα εσωτερικη μνημη,1 γιγα ραμ,τετραπυρηνο.
Για να καταλαβεις το εβαλα διπλα διπλα με το S3 και το δικο μου ηταν πολυ πιο γρηγορο και το εχω και φουλ φορτωμενο.
Ελληνικο μενου δεν εχει αλλα χεστηκα γιατι μιλαω απταιστα αγγλικα και δε με πειραζει και κατεβασα και το ελληνικο πληκτρολογιο απο το android market για να γραφω ελληνικα και ολα καλα!
Ειλικρινα δεν το αλλαζω με κανενα απο τα ακριβα και σκεφτομαι να παρω και ενα με μικροτερη οθονη για καβατζα που εχει με 120 ευρω μς τις ιδιες προδιαγραφες με το δικο μου.
asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
στα ανωνυμα κινεζικα δεν ειμαι και εγω πολυ υπερ
αλλα εδω και 3 χρονια εχω μονο επωνυμα κινεζικα
απ τη κοσμοτε με επιδοτηση
γιατι ειναι φτηνα
ειχα zte blade
huawei 8650
και τωρα huawei Y300
τα εχω ακομα και τα 3! σαν καινουργια
το τελευταιο ειναι τρελα γρηγορο στο μομπαιλ ιντερνετ
αλλα εδω και 3 χρονια εχω μονο επωνυμα κινεζικα
απ τη κοσμοτε με επιδοτηση
γιατι ειναι φτηνα
ειχα zte blade
huawei 8650
και τωρα huawei Y300
τα εχω ακομα και τα 3! σαν καινουργια
το τελευταιο ειναι τρελα γρηγορο στο μομπαιλ ιντερνετ
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Το αγόρασα μέσω διαδυκτίου και ήρθε από Κίνα αλλά δεν μπορώ να κάνω κλήσεις με δικές μας σιμπου το βρηκες τυπε?