Νέα

Android κινεζικα κινητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexybay
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Στο ιντερνετ τον τελευταιο καιρο (σε ελληνικα και ξενα site) κυκλοφορουν διαφορα android κινητα με 5΄΄ οθονες και πολλες λειτουργιες που ανταγωνιζονται τα iphone και τα samsung S2 τα εχει δοκιμασει κανεις? Ειναι πραγματικα αξιολογα κομματια η ειναι απο τις καταστασεις που ειναι αρκετα καλες για να ειναι αληθινες?

ΘΑ μου πειτε εν μεσω κρισης ασχολουμε με τετοια, δεκτο αλλα η αληθεια ειναι πως και λογω δουλειας χρειαζομαι ενα κινητο με 5 οδονη γιατι με αυτο που εχω μου εχουν βγεια τα ματια απο την αλλη να δωσω 600+ ευρω για κινητο δεν παιζει γιατι απλα δεν τα εχω....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Στο ιντερνετ τον τελευταιο καιρο (σε ελληνικα και ξενα site) κυκλοφορουν διαφορα android κινητα με 5΄΄ οθονες και πολλες λειτουργιες που ανταγωνιζονται τα iphone και τα samsung S2 τα εχει δοκιμασει κανεις? Ειναι πραγματικα αξιολογα κομματια η ειναι απο τις καταστασεις που ειναι αρκετα καλες για να ειναι αληθινες?

ΘΑ μου πειτε εν μεσω κρισης ασχολουμε με τετοια, δεκτο αλλα η αληθεια ειναι πως και λογω δουλειας χρειαζομαι ενα κινητο με 5 οδονη γιατι με αυτο που εχω μου εχουν βγεια τα ματια απο την αλλη να δωσω 600+ ευρω για κινητο δεν παιζει γιατι απλα δεν τα εχω....
Με 350 -400 βρισκεις ελαφρως μεταχειρισμενο (2-5 μηνων και μαλιστα το δινουν και με θηκουλα οι περισσοτεροι) samsung Note 16gb 5,3" οθονη που ειναι και γαμω τα κινητα
σε λιγο αναμενεται να πεσει λιγο ακομη αφου ανακοινωθει ο διαδοχος Note 2 μεχρι το τελος του μηνα

Tο εν λογω κινητο το ειχα και σε διαβεβαιω οτι ειναι και γαμω τα κινητα με αψογη οθονη, υψηλοτατης αναλυσης 1280χ720 και γρηγορο διπυρηνο επεξεργαστη

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΙΝΗΤΑ !!!!!!!

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Εγκατελειψε την ιδεα αγορας κινεζικου κινητου γιατι καποιος γνωστος μου που ειχε την ιδια ιδεα με σενα και την πραγματοποιησε κλαιει τα λεφτακια του.Μαπα το καρπουζι φιλε.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
διαφορετικα μπορεις να ψαξεις για κατι σε 4,3 η 4,7 ιντσες γυρω στα 280-320 ευρω ελαφρως μεταχειρισμενο ......

Οταν λεμε μεταχειρισμενα δεν εννοουμε ετους για να φοβασαι για τυχον προβληματα, αλλα μηνων με εγγυηση

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
γιατί πωλούνται τόσο καινούργια κινητά; πάντα μου έκανε εντύπωση αυτό

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε προσεχε γιατι αυτα σκανε
http://[URL unfurl="true"]www.corporate-eye.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/mobile-phone-explosion-300x223.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.wired.com/images_blogs/photos/uncategorized/2009/02/03/cellphone.jpg[/img[/URL]]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μουσαντενια αδερφε ειναι μην περνεις

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγω που εχω παρει κινεζικο κινητο απο ebay κιολας σας πληροφορω οτι ειναι απο τα καλυτερα κινητα που χω δουλεψει...Με 2 σιμ,τηλεοραση πανω,wifi,δεν ειναι android γιατι τοτε δεν ειχε βγει καλα καλα το android,με 2 μπαταριες και το χα παρει 70 ευρω.Το σχημα του ειναι απομιμηση του htc hero.Θα ξαναπαιρνα κινεζικο με κλειστα ματια.Απο το να δωσεις 300-400 ευρω για καποιο επωνυμο,παιρνεις ενα τετοιο με πολυ λιγοτερα λεφτα και κανεις τη δουλεια σου.Και αν παθει κατι και το παρεις απο σαιτ σοβαρο,το επιστρεφεις,σου το φτιαχνουν και σου το στελνουν πισω.Ενα σαιτ που ψωνιζω ειναι το .
Ειναι σοβαρο σαιτ και κατι που χα παρει στο παρελθον και χαλασε,τους το στειλα,μου το φτιαξανε και μου το στειλαν πισω.Ολη αυτη η δουλεια κρατησε 20 μερες...Ακομα δουλευει αυτο που χα παρει.
Απλα,τα κινεζικα υστερουν σε καμερα,μην περιμενεις megapixel οσα και να λενε κ επεξεργαστες δεν εχουν γρηγορους.
Ελπιζω να σε βοηθησα αγαπητε...

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μια χαρά ο κινέζος. Αρκεί να μην περιμένεις οτι με 50 Ευρό θα πάρεις iPhone.
Πήρα Κ599 τέλη του 99 με 2 κάρτες ΤιΒι (αναλογική WiFi μέχρι και ήχους περιβάλλοντος
που διαλέγεις "που θες να είσαι για τον συνομιλητή σου) κόστος 50 Ευρώπουλα.
Τον Μάιο το φούνταρα στη θάλασσα αλλά το έλυσα και το στέγνωσα αμμέσως με όλα τα γιατροσόφια.
Βλάβη το digitiser που ήρθε από Κίνα σε 1 μήνα με κόστος 5 δολλάρια με ταχυδρομικά.
Ο Κινέζος ποτέ δεν πεθαίνει!

To σάιτ ήταν στην Αγγλία (άρα όχι τελωνείο)δυστυχώςείναι κλειστό
εδώ και μήνες.

Για να κάνεις δουλειά μια χαρα, για να το περνάς για άη φώνη δε λέει.

nikos_s

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια μην ξεχνατε οτι τα κινεζικα κινητα δεν περνανε ελεγχους ακτινοβολιας οπως τα υπολοιπα.Τα sar  τους ειναι επικινδυνα.Αν τωρα θελεις να μιλας κ να σοθ ψηνεται το κεφαλι....

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Φίλε sexybay ένα καλό κινητό για επαγγελματική χρήση πρέπει να έχει πρώτο και βασικότερο γρήγορο επεξεργαστή, μετά μπόλικη μνήμη, μεγάλη και ποιοτική οθόνη, αξιοπρεπή μπαταρία, μαζεμένο μέγεθος, υποστήριξη και αξιοπιστία. Όλα αυτά μαζί (άντε τα περισσότερα) θα τα βρεις μόνον στα επώνυμα κινητά.

Από την άλλη κινητό για επαγγελματική χρήση noname κινέζικο δεν λέει. Σκέψου μόνο τι θα σκέφτονται για το μέλλον της συνεργασίας σας όταν θα σε βλέπουν με αυτό οι επαγγελματίες συνεργάτες σου, και αν αυτό θα σε βοηθήσει τελικά...

Καλύτερα ένα μεταχειρισμένο όπως σου πρότειναν ήδη ή ένα καινούργιο φθηνό (με 2-3 κατοστάρικα βρίσκεις πλέον αξιοπρεπέστατα κινητά) παρά το noname.

Επίσης πέρα από την επαγγελματική χρήση, προσωπικά όσα no name κινητά ή tabs είδα κανένα δεν με έπεισε πως άξιζε τα λεφτά του.

OP
OP
S

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Αυτο που μου ανοιξε την ορεξη ειναι οτι και η MLS rebranding στο κινεζικο εκανε και δημιουργησε το πρωτο ελληνικο κινητο!

frodos

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγω που εχω παρει κινεζικο κινητο απο ebay κιολας σας πληροφορω οτι ειναι απο τα καλυτερα κινητα που χω δουλεψει...Με 2 σιμ,τηλεοραση πανω,wifi,δεν ειναι android γιατι τοτε δεν ειχε βγει καλα καλα το android,με 2 μπαταριες και το χα παρει 70 ευρω.Το σχημα του ειναι απομιμηση του htc hero.Θα ξαναπαιρνα κινεζικο με κλειστα ματια.Απο το να δωσεις 300-400 ευρω για καποιο επωνυμο,παιρνεις ενα τετοιο με πολυ λιγοτερα λεφτα και κανεις τη δουλεια σου.Και αν παθει κατι και το παρεις απο σαιτ σοβαρο,το επιστρεφεις,σου το φτιαχνουν και σου το στελνουν πισω.Ενα σαιτ που ψωνιζω ειναι το .
Ειναι σοβαρο σαιτ και κατι που χα παρει στο παρελθον και χαλασε,τους το στειλα,μου το φτιαξανε και μου το στειλαν πισω.Ολη αυτη η δουλεια κρατησε 20 μερες...Ακομα δουλευει αυτο που χα παρει.
Απλα,τα κινεζικα υστερουν σε καμερα,μην περιμενεις megapixel οσα και να λενε κ επεξεργαστες δεν εχουν γρηγορους.
Ελπιζω να σε βοηθησα αγαπητε...

+1 συμφωνω απολυτως - δες και linghtinthebox.com - pandawill.com

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Φίλε sexybay ένα καλό κινητό για επαγγελματική χρήση πρέπει να έχει πρώτο και βασικότερο γρήγορο επεξεργαστή, μετά μπόλικη μνήμη, μεγάλη και ποιοτική οθόνη, αξιοπρεπή μπαταρία, μαζεμένο μέγεθος, υποστήριξη και αξιοπιστία. Όλα αυτά μαζί (άντε τα περισσότερα) θα τα βρεις μόνον στα επώνυμα κινητά.

Από την άλλη κινητό για επαγγελματική χρήση noname κινέζικο δεν λέει. Σκέψου μόνο τι θα σκέφτονται για το μέλλον της συνεργασίας σας όταν θα σε βλέπουν με αυτό οι επαγγελματίες συνεργάτες σου, και αν αυτό θα σε βοηθήσει τελικά...

Καλύτερα ένα μεταχειρισμένο όπως σου πρότειναν ήδη ή ένα καινούργιο φθηνό (με 2-3 κατοστάρικα βρίσκεις πλέον αξιοπρεπέστατα κινητά) παρά το noname.

Επίσης πέρα από την επαγγελματική χρήση, προσωπικά όσα no name κινητά ή tabs είδα κανένα δεν με έπεισε πως άξιζε τα λεφτά του.

Κάτι τέτοιες λογικές έχουν φτάσει τα i-phone* να κοστίζουν 600Ε και την Apple να έχει έσοδα περισσότερα από το ΑΕΠ της Ελλάδας.

*τα εν λόγω κινητά κατασκευάζονται στην Κίνα και η κατασκευή τους δεν κοστίζει περισσότερο από 70 δολλάρια.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
γιατί πωλούνται τόσο καινούργια κινητά; πάντα μου έκανε εντύπωση αυτό
Πωλουνται γιατι οι περισσοτεροι τα παιρνουν με επιδοτηση και θελουν αμεσα ρευστο, η δεν τους βολευει μια λειτουργια και τα σκοτωνουν, η απλα για λογους μοδας και καλα... τα αλλαζουν γρηγορα....

Εγω δεν παιρνω καθολου καινουργιο κινητο να το πληρωσω οσο κανει και η επιδοτηση μου ειναι πολυ μικρη μιας και δεν εχω μεγαλο συμβολαιο αφου δεν μου χρειαζεται οποτε....
Η αλλαγη σε καταστημα μεταχειρισμενων ειναι μια χαρα για μενα, αφου με ελαχιστα χρηματα συν το παλαιο κινητο μου, παιρνω παντα το τελευταιο μοντελο αυτου που θελω....  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom