Νέα

Ανδρικός βιασμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NITRO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.353
Πόντοι
22.785
Κράτα γερά ρε φιλαράκι....! Κι εγώ συμπάσχω μαζί σου!  :headbang:
Μα δεν τους ακους τι λενε τα αληταρια......... και μην σου πω οτι αυτος
που ξεκινησε αυτο το thred τωρα ΛΟΓΙΚΑ πρεπη .......... ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΟΥΣΚΕΜΑ......... :jerking: :jerking: :jerking:
τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου........... :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
αδελφε πες μας που μενει να παμε ολοι να την γαμισουμε για να παρουμε εκδικιση για εσενα ?

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εσυ πηγαινε να σε βιαση το Ευακι   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Με βίασε πολλαπλώς και ευτυχώς μονον κατα φύση. Έκανα χρόνια θεραπεία για να συνέλθω από τον άγριο βιασμό της Εύας!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα προτιμούσα κάποια λιγότερο άγρια!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.353
Πόντοι
22.785
Με βίασε πολλαπλώς και ευτυχώς μονον κατα φύση. Έκανα χρόνια θεραπεία για να συνέλθω από τον άγριο βιασμό της Εύας!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα προτιμούσα κάποια λιγότερο άγρια!!!!!
Εγω οταν τις το ζηταω δεν το κανη........... α δεν παιζω.
Ευακι ετοιμασου θελω και εγω ....... δεν γινεται να περνη τετοια γλυκα ο μαρουλιας
τι ειναι μαγκας δεν καταλαβα.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εγω οταν τις το ζηταω δεν το κανη........... α δεν παιζω.
Ευακι ετοιμασου θελω και εγω ....... δεν γινεται να περνη τετοια γλυκα ο μαρουλιας
τι ειναι μαγκας δεν καταλαβα.

Γλύκα τον αποκαλείς εσύ το βιασμό;;;; Πονούσα και της έλεγα να σταματήσει, αλλά αυτή μου ξεφύτρωσε όλα τα μαρούλια μου.
Για έλα στα συγκαλά σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.353
Πόντοι
22.785
Γλύκα τον αποκαλείς εσύ το βιασμό;;;; Πονούσα και της έλεγα να σταματήσει, αλλά αυτή μου ξεφύτρωσε όλα τα μαρούλια μου.
Για έλα στα συγκαλά σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι αλλα κατι μου λεη οτι σου αρεσε......... α θελω το Ευακι και εγω
ελα ρε μαρουλια ολα για παρτη σου ;;;;;;;;;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μήπως θα ήταν καλύτερα να σε βίαζε η γνωστή Τζούλια ή έστω η Μαριάννα που είναι λιγότερο άγρια;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ο Εθνικός Σταρ μου έχει περιγραψει τον τριπλό βιασμό του κλαίγοντας γοερά. ήταν κάτι το απάνθρωπο
Νομίζω ότι θα πρέπει να πας το θέμα στην Ε.Ε ή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.
Πάντως πρέπει να συσταθεί Επιτροπή Εράνου και για σένα.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αφου το εβγαλες απο πανω σου nitro αυτο που σε απασχολουσε χρονια τωρα,νομιζω οτι πρεπει να παμε και σε μια αλλη ενοτητα
θελω να μου μιλησεις για τα παιδικα σου χρονια ,και κυριως τη σχεση με την μητερα σου,πιστευω εκει ειναι η ριζα του κακου,πιστευω οτι δεν εισεπραξες την αγαπη και τη προσοχη που ηθελες σαν παιδι γι αυτο και την ζητας με καθε τροπο
επισης θερμοπαρακαλω τους υπευθυνους του site να μετονομαστει αυτο το thread ως η ψυχαναλυση του nitro

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Νιτρο μπορει   να  εισαι  λιγο   ψεματουρης   και  λιγο   σκερβελες   αλλά   ολοι  ξερουμε  οτι  λες   την  μιση  αληθεια  και  αυτην   παραποιημενη.
Aυτη  που  σε  βιασε   ειναι η    Βασω  (μην   ξερασω)   Παπαντρεου   :grin: και  ενω  εσυ  στην  αρχη  δεν  ειχες   στυση   
μολις   σου   ειπε   για  το  εξυχρονιστικο   προγραμμα   του  πασοκ    και  σε  κοιταξε   με  αυτο  το  καυλωτικο   αγελαδισιο  βλεμμα  της            αρχισες   να  ταραζεσαι   συθεμελα   και   να  συναγωνιζεσαι  σε  στυση   τον  Σατυρο.
Εκτος   απο  το  να  κανεις   τον υπηρετη   σε  εβαλε    να  κανεις  και  τον  σκυλο  γιατι   σου   ειπε  οτι  εισαι  κοματοσκυλο  ημιαιμο  :o.Επειτα   οπως   εισουνα    γυμνος   σου  φορεσε  μια  γραβατα  και  σε  εβαλε  σε  μια  καρεκλα  να  κανεις   τον  καρεκλοκενταυρο,το  μωρο  επειτα  ηρθε  ντυμενη   γραμματεας   και  εσυ   εκμεταλευτηκες   την   θεση   σου  και  την  καλουπωσες.
Το  ψυχολογικο   προβλημα   που  σου   αφησε   ολη   αυτη   η  ιστορια   ειναι  οτι   μολις   βλεπεις   να  σε   κοιταζει  αγελαδα   ή   οταν   ακους   τρεις   συνεχομενες φορες  το  θα   να   εχεις  ξαφνικη   στυση

OP
OP
NITRO

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
ή καλύτερα ... έχουν περάσει πολλά χρόνια ? δεν πάς να σε ξαναγαμήσει  :2funny: :2funny: :2funny:

...μετά από 25 χρόνια πρέπει να πάω στη Νικολούλη να μου την βρει.
Το θέμα όμως είναι βαθύτερο...δεν σας είπα πως καθόλη την διάρκεια του sex με έβριζε αισχρά.
Αυτό την παιδική ψυχούλα μου την τραυμάτησε και της άφησε κατάλοιπα που μέχρι και σήμερα δεν μπορώ να ξεπεράσω.
Το τι μπινελίκι ρίχνω στο κρεβάτι όποτε κάποια μου την θυμίζει δεν περιγράφεται...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Γιατί λες ψέματα?
Η Μαργαρίτα είναι από την Καλλιθέα. :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Κάθε πρόταση για βιασμό από γυναίκα δεκτή! Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας :2funny: :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ρε φιλάρα - μήπως έχεις περικυκλωθεί από Ελεηνίδες όπως εγώ και ξεκινάς πυροβολημένα topics?

:headbang:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Κάθε πρόταση για βιασμό από γυναίκα δεκτή! Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας :2funny: :2funny: :2funny:
Χαρ χαρ χαρ χαρ χαρ, να έρθει καμία 150 κιλά και τριχωτή, αξύριστη και άπλυτη να γελάω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ή καμιά γριά με τα βυζιά ως το γόνατο και αντί για κώλο ένα μάτσο κρεμασμένα κρέατα, μαζί με δυο μπράβους. Οι μπράβοι να σε κρατάνε, η γριά να βγάλει τη μασέλα και να ασελγεί πάνω σου με το ρυτιδιασμένο, σταφιδιασμένο στόμα της  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom