Στα φαγητά που μαγειρεύω βάζω μπεσαμέλ δικής μου παραγωγής
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Στα φαγητά που μαγειρεύω βάζω μπεσαμέλ δικής μου παραγωγής
Όχι, δε το έβαλα γι αυτό. Νομίζω άλλωστε ότι σκοπός σου είναι η ανταλλαγή συνταγών.
Αλλά να ξέρουμε τι έχει γραφτεί ε? Θησαυρός γνώσεων είναι το φόρουμ του Bourdela...
σαν καλος μοντ πρεπει να ξερεις καλα το φορουμ
σαν καλος μοντ πρεπει να ξερεις καλα το φορουμ
Μια χαρά και δυο τρομάρες!Ε μια χαρά πιστεύω.....
Νηστικό αρκούδι δε γαμάει τσίφτη.Η χαρά της της ζωής μετά το μαμίση..
Μια χαρά και δυο τρομάρες!
Δηλαδή, αν καλούσες σπίτι σου ένα θεσπέσιο πουλέν για ποδολαγνεία, θα του έφτιαχνες γιουβέτσι; Μην ξερνάει ο ντουνιάς...
Εδώ χρειάζεται γκουρμέ κουζίνα, όπως σκίουρο με σούπα αγκινάρα, κοάλα με εστραγκόν και πουρέ κάστανο, ξιφία σωτέ με ζελέ αχινού, κλπ.
Κι αν τα μάθεις αυτά, κωλοτρίψου στη Μανωλίδου να σε πάρει στο σόου. ;)
Νηστικό αρκούδι δε γαμάει τσίφτη. http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Sonstige/smilie_sonst_045.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Σωστό αυτό μια απο τις μεγαλύτερες αλήθειες.
Μια χαρά και δυο τρομάρες!
Δηλαδή, αν καλούσες σπίτι σου ένα θεσπέσιο πουλέν για ποδολαγνεία, θα του έφτιαχνες γιουβέτσι; Μην ξερνάει ο ντουνιάς...
Εδώ χρειάζεται γκουρμέ κουζίνα, όπως σκίουρο με σούπα αγκινάρα, κοάλα με εστραγκόν και πουρέ κάστανο, ξιφία σωτέ με ζελέ αχινού, κλπ.
Κι αν τα μάθεις αυτά, κωλοτρίψου στη Μανωλίδου να σε πάρει στο σόου. ;)
Η συνήθης εξέλιξη είναι η παρακάτω:
Όσο μένεις μόνος μαγειρεύεις ότι γουστάρεις.
Όταν κάνεις σχέσεις μαγειρεύεις είτε για να κάνεις τον καλό είτε γιατί το φαγητό της σχέσης δεν τρώγεται και το συχνό φαγητό έξω κοστίζει. Όμως ακούς καλά λόγια για τη μαγειρική σου και ρίχνεις και κανένα πήδημα.
Όταν παντρεύεσαι μαγειρεύεις γιατί ή σύζυγος εργάζεται και έρχεται αργά και το φαγητό σε πακέτο εκτός του ότι είναι σαβούρα κοστίζει αλλά το μόνο που ακούς είναι ότι έκανες άνω κάτω τη κουζίνα και ότι το παράψησες. Όσο για το πήδημα σου έχει ζαλίσει τα παπάρια τόσο πολύ που το ξεχνάς.
Των ποδιών?Αυτή τη στιγμή πάντως,φτιάχνω μια φασουλάδα,να γλύφετε τα δάκτυλά σας
Αυτή τη στιγμή πάντως,φτιάχνω μια φασουλάδα,να γλύφετε τα δάκτυλά σας
πρόσεχε μην σου καεί πάντως, γιατί όλο στο πληκτρολόγιο είσαι και ποστάρεις!!!
Δεν έχω πληκτρολόγιο ρε 64,και το νέτμπουκ το έχω στη κουζινα