Νέα

Άνδρες δημόσιοι υπάλληλοι και σχέσεις με γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 840
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.788
Πόντοι
1.196
Εγώ προσωπικά όσους ξέρω που δουλεύουν εκτός Δημοσίου είναι όλη μέρα έξω για 600 και 800 ευρώ.

Φίλος που δουλεύει σε κατασκευαστική πάει κάθε μέρα πλην Κυριακής από τις 7 μισή το πρωί μέχρι 8 το βράδυ για 800 ευρώ...Με σπουδές το παιδι και μεταπτυχιακό...

Άλλη γνωστή μου δικηγόρος τα ίδια, έχει φρικάρει γιατί 5 χρόνια τώρα δεν ανεβαίνει και σκέφτεται να δώσει για δικαστής...δημόσιος υπάλληλος δηλαδή...

Δεν διαφωνώ μαζί σου ,σαφώς και πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες είναι μια χαρά αλλά αυτό που όλοι κράζουν τους δημόσιους κάπου έχει κουράσει...
YΠΑΛΛΗΛΟΙ είναι αυτοί.
Για μηχανικός, 5 χρόνια κατεργο είναι πολλά, πρέπει να βγει εξω..
Αν δεν θελει ρισκα, δικό του θεμα.. ας γίνει ΔΥ

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.185
Πόντοι
11.836
Για να παρεις ιδιωτικη δουλεια νομιμα θελει να εχεις αδεια ιδιωτικου εργου και ελαχιστες υπηρεσιες το δέχονται.. Επίσης η φορολογια περα τον κανονικον κρατησεων εχει και ενα καπελο οπου στο τελος θα παρεις το 55-60% απο τα μικτά λεφτά της εργασίας σου οποτε δεν συμφερει κανενα να τον κανει. Μονοδρομος ειναι τα μαυρα και αυτά δεν ειναι για ολους π.χ. αν εισαι αστυνομικος σιγουρα θα πουλας προστασία αλλα δεν το κανουν ολοι αυτο ίσως μερικοι που δουλευουν ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, Ασφάλεια και το έχουν, αν εισαι εφοριακος δουλεύεις και σαν λογιστης το βραδυ και υπογραφει αλλος για εσενα κλπ κλπ

μόνο για μαύρα μιλάμε για τα υπόλοιπα δεν συμφέρει

paparoupas11

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
16
Πόντοι
0
Με τις γυναικες δημοσιους υπαλληλους τι παιζει; Τις θεωρειτε αντιερωτικες;

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Με τις γυναικες δημοσιους υπαλληλους τι παιζει; Τις θεωρειτε αντιερωτικες;
Αναλογα σε τι θεση ειναι, σιγουρα οχι αντιερωτικες αλλα αν εσυ δουλευεις ολη την ημερα ενα κερατο θα το φας :P
Σε γενικα πλαισια ειναι η καλυτερη φαση να ειναι ΔΥ η γυναικα σου μενει εγκυος παιρνει αδεια κλπ εχει λιγοτερα νευρα και στρες , εκει που δεν κινδυνευεις ειναι να μην σου την πηδανε για να εξελιθχει στην δουλεια της ή για να μεινει στην εργασια της οπως συμβαινει στον Ιδιωτικο τομεα

paparoupas11

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
16
Πόντοι
0
Αναλογα σε τι θεση ειναι, σιγουρα οχι αντιερωτικες αλλα αν εσυ δουλευεις ολη την ημερα ενα κερατο θα το φας :P
Σε γενικα πλαισια ειναι η καλυτερη φαση να ειναι ΔΥ η γυναικα σου μενει εγκυος παιρνει αδεια κλπ εχει λιγοτερα νευρα και στρες , εκει που δεν κινδυνευεις ειναι να μην σου την πηδανε για να εξελιθχει στην δουλεια της ή για να μεινει στην εργασια της οπως συμβαινει στον Ιδιωτικο τομεα
Αυτο θα πει τεκμηριωμενη τοποθετηση!

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
YΠΑΛΛΗΛΟΙ είναι αυτοί.
Για μηχανικός, 5 χρόνια κατεργο είναι πολλά, πρέπει να βγει εξω..
Αν δεν θελει ρισκα, δικό του θεμα.. ας γίνει ΔΥ
Αυτό σκέφτεται, να φύγει εξωτερικό αλλά και πάλι δεν είναι και τόσο εύκολο...

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Δεν ξερω για αλλα επαγγελματα αλλα για επαγγελματα που εχεις δικαιωμα υπογραφης οπως π.χ. δικηγορος αν σε λεει οτι βγαζει 800ευρω ή σε κοροιδευει ή δεν το εχει γενικα. Σκέψου οτι για να βγει ενα διαζύγιο θελεις να δωσεις το λιγοτερο 700ευρω και τα παραβολα ειναι 150-200ευρω σκέψου οτι για να βγάλει μια συνταξη σου ζητάνε μια συνταξη δλδ 600-700ευρω και δεν εχει παραβολα μονο αγκαρια και να ξερεις τους νομους, σκεψου οτι για να σε καθαρισουν κανενα ακινητο σου απο το δανειο ζητάνε το λιγότερο 1500ευρω. Αλλα και τελείος αμπαλος να εισαι μια μετάφραση η σελίδα θελει 20-30ευρω ή μια αίτηση να κανει για τον ΑΣΕΠ ζητάνε 50-60ευρω+
Το ίδιο για Μηχανικούς όποιος ειναι Μηχανολογος, Τοπογράφος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Χημικος Μηχανικος και λεει οτι δεν βγαζει ή λεει ψεμματα ή απλα ειναι ατυχος
Είναι δικηγόρος σε γραφείο ,υπάλληλος δηλαδή...Μου έλεγε ότι σε πολύ γνωστή δικηγορική εταιρεία τους έχουν 9 το πρωί με 9 το βράδυ με όλα τα ταμεία πληρωμένα και μισθό καθαρά 1300 αλλά τους βγαίνει η Παναγία...

Δεν με κοροϊδεύει γιατί την ξέρω χρόνια την κοπέλα και δεν είναι ούτε μαλακισμενο ούτε άχρηστη...

Κουβέντα να γίνεται έτσι, περιπτώσεις υπάρχουν πολλές....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Το δημοσιο ειναι καλο για ανειδικευτους η οσους δεν εχουν ιδιαιτερες φιλοδοξιες για καριερα και αρκουνται στο χιλιαρικακι. Επισης ειναι καλο για μιζαδορους, κλεφτες, λαμογια, διαπλεκομενους. Για νορμαλ ανθρωπους που εχουν καποιες αξιοπρεπεις φιλοδοξιες, το δημοσιο ειναι σκετη φυλακη, τελμα, ψυχικος και πνευματικος θανατος. Ειδικα αμα πεσεις σε υπηρεσια με ατομα ζομπυ, κατι κυρατσες και κυρ Παντεληδες διορισμενους απο το 80, εκει κινδυνευεις να χασεις εντελως την προσωπικοτητα σου και να μετατραπεις κι εσυ σε ζομπυ και να ξεχασεις και αυτα που ξερεις. Οπως λεει και ο Δημητρακης "εχεις πεθανει και δεν το ξερεις"

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.788
Πόντοι
1.196
Το δημοσιο ειναι καλο για ανειδικευτους η οσους δεν εχουν ιδιαιτερες φιλοδοξιες για καριερα και αρκουνται στο χιλιαρικακι. Επισης ειναι καλο για μιζαδορους, κλεφτες, λαμογια, διαπλεκομενους. Για νορμαλ ανθρωπους που εχουν καποιες αξιοπρεπεις φιλοδοξιες, το δημοσιο ειναι σκετη φυλακη, τελμα, ψυχικος και πνευματικος θανατος. Ειδικα αμα πεσεις σε υπηρεσια με ατομα ζομπυ, κατι κυρατσες και κυρ Παντεληδες διορισμενους απο το 80, εκει κινδυνευεις να χασεις εντελως την προσωπικοτητα σου και να μετατραπεις κι εσυ σε ζομπυ και να ξεχασεις και αυτα που ξερεις. Οπως λεει και ο Δημητρακης "εχεις πεθανει και δεν το ξερεις"
Ειδα φίλο από τη σχολή, μετά από 30 χρόνια.
Τη γυναίκα του, επίσης συναδελφο, τη βλεπω πιο συχνά διότι ιδιωτέυει. Μια χαρα η Τ, μόνο λίγο ο χρόνος που μας ακουμπάει όλους.
Με τον Κ σοκαρίστηκα! Το παιδί ηταν Αλφα, χαμηλών τόνων βεβαια, αλλα άλφα. Αυτό που είδα φετος ήταν ο υπαλληλάκος του Λαζόπουλου, "δεν ξερω, δεν υπογραφω μόνος " κλπ, με καποιες σύντομες ανεξηγητες εκρήξεις δευτερολέπτων. Δεν ξέρω τι συνεβει στη ζωή του βεβαια, αλλά το κόβω να φταίει αυτό το γαμημενο γκρι κελί της Δημόσιας Υπηρεσίας 25 χρόνια μεσα..

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Πολύ δραματικά τα περιγράφετε κάποιοι. Η ρουτίνα σίγουρα κουράζει αλλά σαν δημόσιος μπορείς να κάνεις όσες δραστηριότητες θέλεις αν έχεις όρεξη.

Μην τραγικοποιείτε καταστάσεις.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.727
Πόντοι
3.656

Ψυχικός θάνατος είναι να ξυπνάς τα χαράματα για να πας σε κανα εργοστάσιο.Εκεί να δεις ζόμπι

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.727
Πόντοι
3.656
Ειδα φίλο από τη σχολή, μετά από 30 χρόνια.
Τη γυναίκα του, επίσης συναδελφο, τη βλεπω πιο συχνά διότι ιδιωτέυει. Μια χαρα η Τ, μόνο λίγο ο χρόνος που μας ακουμπάει όλους.
Με τον Κ σοκαρίστηκα! Το παιδί ηταν Αλφα, χαμηλών τόνων βεβαια, αλλα άλφα. Αυτό που είδα φετος ήταν ο υπαλληλάκος του Λαζόπουλου, "δεν ξερω, δεν υπογραφω μόνος " κλπ, με καποιες σύντομες ανεξηγητες εκρήξεις δευτερολέπτων. Δεν ξέρω τι συνεβει στη ζωή του βεβαια, αλλά το κόβω να φταίει αυτό το γαμημενο γκρι κελί της Δημόσιας Υπηρεσίας 25 χρόνια μεσα..

Και γιατί να μην φταίει η Τ;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Εννοείται πως ένας ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να έχει μια χαρά δραστηριότητες και οικονομική άνεση πολύ ανώτερη του δημοσίου.

Έχω περίπτωση γνωστού που εργάζεται σε διάφορες εταιρίες και του δίνουν το λιγότερο 5000 το μήνα γιατί είναι αστέρι σε αυτό που κάνει. Έχει αλλάξει σε 10 χρόνια 3 εταιρίες και δεν έπεσε ποτέ κάτω από 4-5 χιλιάρικα ΑΛΛΑ δουλεύει τουλάχιστον 12ωρα κάθε μέρα και δεν έχει ζωή, είναι μόνο δουλειά-σπίτι-δουλειά-σπίτι και άντε ένα Σάββατο να βγει για ποτά...

Ο καθένας το βλέπει διαφορετικά,εγώ αυτό το πράγμα δεν το έκανα...Να είμαι στην πίεση και στο άγχος όλη μέρα...Συγγενής μιας φίλης μου δουλεύει στην Amazon στην Αμερική...ΤΡΕΛΑ λεφτά αλλά του έχουν πέσει κυριολεκτικά τα μαλλιά από το άγχος...

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.788
Πόντοι
1.196
Και γιατί να μην φταίει η Τ;
Οτιδήποτε μπορεί να φταίει, εικασίες κανουμε. Η Τ πάντως τον αγαπάει, δεν δινει δικαιώματα έξω, η οικογένεια φαίνεται οκ, τώρα αν τον εχει διαλύσει εν τω οίκω αλλά εχει επιλέξει να μη φύγει, μόνο αυτός το ξέρει ..

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.774
Πόντοι
3.506
Οτιδήποτε μπορεί να φταίει, εικασίες κανουμε. Η Τ πάντως τον αγαπάει, δεν δινει δικαιώματα έξω, η οικογένεια φαίνεται οκ, τώρα αν τον εχει διαλύσει εν τω οίκω αλλά εχει επιλέξει να μη φύγει, μόνο αυτός το ξέρει ..
Η πλειοψηφία έτσι είναι δυστυχώς, επιλεγει τη βολή της φυλακής του, αν προσφέρει επιπλέον και κάποια ασφάλεια η ρουτίνα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.727
Πόντοι
3.656

Παιδιά έχουν;

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.788
Πόντοι
1.196
Εννοείται πως ένας ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να έχει μια χαρά δραστηριότητες και οικονομική άνεση πολύ ανώτερη του δημοσίου.

Έχω περίπτωση γνωστού που εργάζεται σε διάφορες εταιρίες και του δίνουν το λιγότερο 5000 το μήνα γιατί είναι αστέρι σε αυτό που κάνει. Έχει αλλάξει σε 10 χρόνια 3 εταιρίες και δεν έπεσε ποτέ κάτω από 4-5 χιλιάρικα ΑΛΛΑ δουλεύει τουλάχιστον 12ωρα κάθε μέρα και δεν έχει ζωή, είναι μόνο δουλειά-σπίτι-δουλειά-σπίτι και άντε ένα Σάββατο να βγει για ποτά...

Ο καθένας το βλέπει διαφορετικά,εγώ αυτό το πράγμα δεν το έκανα...Να είμαι στην πίεση και στο άγχος όλη μέρα...Συγγενής μιας φίλης μου δουλεύει στην Amazon στην Αμερική...ΤΡΕΛΑ λεφτά αλλά του έχουν πέσει κυριολεκτικά τα μαλλιά από το άγχος...
Πιθανά δουλευει με το κομματι. Αν δεν εχεις δικό σου πελατολόγιο, αλλά ως υπεργολάβος, μπορεί να γινει αυτό που περιγραφεις.
Εχω π.χ. κλείσει εγω μια δουλεια 10Κ. Λέω εφορία 25% προ εξόδων + 10% το γραφείο για τα εξοδα +20% σε αυτόν που εκλεισε τη δουλεια (σε εμενα εν προκειμένω, αλλά μπορεί να είναι οποιοσδήποτε)+5% προμηθειες τριτων - απρόβλεπτα, μενει 40% για την υλοποίηση, δηλαδή 4.000. Αν υποθεσουμε οτι δεν μπορέι να την βγαλει μόνος του, αλλά στο αντικείμενο του είναι το μισό, θα παρει 2000 για την δουλεια. Στον χωρο μου , μια δουλεια 10Κ θέλει εναν ανθρωπομήνα απασχόλησης, δηλ., ο δικός σου αν δούλευε φουλ θα ήθελε 2 εβδομάδες δουλεια.
Μπορεί κάποιος να μείνει στα 2000, αλλά αν θελει να μαζέψει προίκα, θα πάρει 3 δουλειες για το μηνα, (6000 μικτα) θα χρειαστεί όμως 240 ωρες εργασίας!

Τελευταία τροποποίηση:

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.788
Πόντοι
1.196
Ναι, αλλά τυχόν προβλημα με τα παιδιά θα επηρρεαζε και τους δύο.
Αν εννοείς μηπως καθετε για τα παιδια, είναι ενα σενάριο. Ελπίζω να μην του τύχαίνει, διότι το πέρασα και αυτη η διπλή διαχείριση (μωρό μου παμε βολτα με τη μαμα και τον μπαμπα + Α, γαμ. μαλάκω ) στο ίδιο σπίτι είναι σχιζοφρένεια

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.486
Πόντοι
216

Ωραια αναλυση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom