argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.848
- Πόντοι
- 9.297
Συλλυπητήρια και από εμένα FARAW.Μην ξεχνάς ότι ο μπαμπάς σου σε είδε επαγγελματικά αποκατεστημενο.
Έτσι τύπε! Αν είσαι Κουασιμόδος δεν παίζεις πουθενά. Μόνο κωλόμπαρα και πουτάνες.Φίλε δούλεψα δύο μήνες στη εθνική τράπεζα πάλι οι πουτανες μου φάγαν τα λεφτα
Τι αίρεση είναι αυτή πάλι;Ζωή σε εσάς Φαραω.
Το Δημοσιο μισθολογικα εγινε μεροδουλι- μεροφα'ι'.Με τους υψηλους( προ μνημονιων) μισθους και τα δωρα ολοι εβαζαν μπρος για σπιτια , αυτοκινητα , γαμο κτλ.Τωρα χωρις τις πλατες των γονιων πολυ δυσκολα γινεται κατι απο τα παραπανω.Η μονιμοτητα ειναι το μονο που αξιζει σε σχεση με τον ιδ.τομεα.
Λογω μονιμοτητας στο δημοσιο ειναι μονιμοι και στις σχεσεις τουςΟι δ.υ. ποτέ δεν είχαν πλεονέκτημα στα θέματα σχέσεων. Γάμων ίσως.
Τα καθαρά πόσο σου έβγαιναν?Ημουν για 2 χρόνια στο ΤΑΠΑ (Υπουργειο πολιτισμού ταμειο αρχαιολογικων πορων απαλοτριωσεων) Εργασία μηδεν ολο εξω και βολτεσ 8-3. Συμβασιούχος μηχανικοσ με 1800 ευρα. Γαμαγα αρχαιολογεσ ρωσοποντιες που εργαζονταν εκει διοτι ειχα ευχερια λογου κια ικανοτητα σχεσεων - παντρεμενες 45-55 ετων. Μετα 2 χρονια ΔΕΗ με συμβαση - διευθυνση νήσων με 2000 μισθο - μηδεν εργασία και ολη μερα φατσοβιβλιο και πολλα μεσα απο web. Καλά γαμησια με γυναικες 35-50 ετων παντρεμενες .......
Καμμία γυναίκα από τα 25-30 και πάνω δεν ψάχνει για σχέση.Εστω για καφέ να βγει με καποιον αυτό είναι αξιολόγηση για το κατά πόσο θα είναι καλός για σύζυγος.Εμεις λειτουργούμε αλλιώς...Οι δ.υ. ποτέ δεν είχαν πλεονέκτημα στα θέματα σχέσεων. Γάμων ίσως.
Εντελώς αλλιώς όμως.Καμμία γυναίκα από τα 25-30 και πάνω δεν ψάχνει για σχέση.Εστω για καφέ να βγει με καποιον αυτό είναι αξιολόγηση για το κατά πόσο θα είναι καλός για σύζυγος.Εμεις λειτουργούμε αλλιώς...
Αυτο ακριβως. Ειδικα στις ηλικιες 20 - 40 και την εποχη 1995-2015 οι ΔΥ ειχανε τρομερο προβαδισμα. Δηλαδη στη γενια πχ βγηκε απο Λυκειο αρχες 90'ς, οσοι χωθηκαν στο Δημοσιο απο νωρις, ειχανε τρομερο προβαδισμα και απολαυσαν ολα αυτα που λες, γαμο νωρις, σπιτια, αυτοκινητα, μισθους, "καταξιωση", κλπ χωρις κοπο. Αντιθετα οσοι ειχανε το μικροβιο για κατι παραπανω και μπλεχτηκαν με σπουδες, δικες τους δουλειες, κλπ οι περισσοτεροι περασαν οδυσσεια, αλλοι εμειναν ανυπανδροι μεχρι αργα, αλλοι χρεωθηκαν, μακροχρονιες ανεργιες, σκατοδουλειες στον ΙΤ για ψιχουλα, κλπΕίμαι πάνω από 30. Με πανεπιστήμιακη εκπαίδευση, μεταπτυχιακό, γλώσσες κομπιούτερ. Δουλεύω οικοδομή όμως γιατί έχει μαγαζί ο πατέρας μου και τον βοηθάω να πάρει σύνταξη (ΕΦΚΑ συν ρυθμίσεις παλαιών οφειλών , λειτουργικά έξοδα είναι πάνω από 2Κ /μηνα) . Δεν περισσεύει τίποτα , φυσικά ελεύθερος χρόνος ούτε για δείγμα κ τρέξιμο πολύ/άγχος.
Προς τι η εισαγωγή; Έχω φίλους/συμμαθητές που μπήκαν ΕΠΟΠ, ειδικοί φρουροί, συνοριοφύλακες, δήμο με μέσον. Αυτοί όλοι τους είναι παντρεμένοι με γκόμενες που έχουν καλύτερο επίπεδο γνώσεων/εμφάνισης/status. Σε συζητήσεις όλες κάνουν "κρα" για ένστολους επειδή έχουν σίγουρο και ΚΑΛΟ μισθό. Επίσης χρόνο ελεύθερο, άγχος μηδέν. Οι πιο πολλοί τις καλές εποχές τράβηξαν αμαξάρες με δόσεις,έκαναν καβατζες γιατί έμεναν με γονείς και τώρα είναι και μουρατοι κ άνετοι. Οπότε το συμπέρασμα μου είναι πως μετράει πολύ ο σταθερός μισθός.
Καμμία γυναίκα από τα 25-30 και πάνω δεν ψάχνει για σχέση.Εστω για καφέ να βγει με καποιον αυτό είναι αξιολόγηση για το κατά πόσο θα είναι καλός για σύζυγος.
Ενώ αυτές τις αξιολογεί κανένας αν θα'ναι καλές σύζυγοι;
Μάλλον όχι,γιατί οι περισσότεροι έχουν μηδέν απαιτήσεις.Ειδικά όσοι είναι μαλακοαγάμητοι.Αυτούς φυσικά τους κυνηγάνε για συζύγους οι ελλεεινίδες αφού θα τους κάνουν ότι θέλουν.
Τι ακριβώς να αξιολογησουμε εμεις? Να γαμησουμε και να φύγουμε θέλουμε σε τετοιες ηλικίες.
Επειδή ειμαι σε αυτο το γκρουπ δε θα το ελεγα. Εχουν αλλαξει οι εποχές. Οι γυναίκες μπορεί στα 30 να ψάχνουν να ανοίξουν σπιτικο και να γινουν μάνες γτ ο χρόνος για αυτες κυλαει αντίστροφα,αλλα ένας αντρας δυσκολα στα 30 να εχει την οικονομική ανεση να ανοιξει σπιτικο. Νομίζω οτι για τους αντρες εχει παει γυρω στα 37-40 πλεονΜην το λες,και οι πιο πολλοί 30ρηδες γάμο ψάχνουν