gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
are απατεωνα γι αυτο δεν κανει τπτ το μαραφέτι σου...του jo τα θυμιατηρια δεν δουλευουν ειναι κινεζικα.!!
are απατεωνα γι αυτο δεν κανει τπτ το μαραφέτι σου...του jo τα θυμιατηρια δεν δουλευουν ειναι κινεζικα.!!
ουπς λάθος ή βίκη,αλα τωρα χαλαρωσα εσυ δεν περνας me milf ,ελα εδω που τα λεμε εχει σωμα που θα το ζήλευε καθε εικοσαχρονο
...του jo τα θυμιατηρια δεν δουλευουν ειναι κινεζικα.!!
ουπς λάθος ή βίκη,
Αντε ρε ληξιαρχε πανε να δεις γιατι αυτη σε σε λιγο θα μας πει οτι δουλευει η Βουγιουκλακηεεεε τσαμπα με ξεσυκωσες...
θα περασω να την ριξω ενα βλεφαρο...για παρα περα δεν νωμιζω, το εχω αλλου ταγμενο σημερα...
νομειζις !!!! κανενασ πυστισ δεν θα καταφερει να πουν κατι για τιν καθαριοτιτα του μαγαζιου μουNα υποθεσω δηλαδη οτι για κανενα μηνα δε πλησιασει κανεις στο Λαφαμ
Σε ποιο δωμάτιο σας έχεσε ο τύπος να μην πατήσω;;;νομειζις !!!! κανενασ πυστισ δεν θα καταφερει να πουν κατι για τιν καθαριοτιτα του μαγαζιου μου
αυτος τελικα τα εχει κανει κ σε αλλα μαγαζια να δω απο ποιον θα τις φαει στο τελοςΣε ποιο δωμάτιο σας έχεσε ο τύπος να μην πατήσω;;;
Στα υπόλοιπα....μαύρη ζώνη.
Απ'όλους...σε αναπηρικό καροτσάκι τον βλέπω.αυτος τελικα τα εχει κανει κ σε αλλα μαγαζια να δω απο ποιον θα τις φαει στο τελος
τι εγινε ?αυτο το κοντοστουπηκο παπαρι οταν τελειωσε με την κοπελα εκατσε κ εχεισε ολα τα χαλια στο δωματιο πασαλειψε το τζακουζι το δουζ τισ κουρτινεσ το στρωμα με το σκατο του .τα πεταξα ολα ασε που βρωμαει το μαγαζι χλωρινη τωρα για να τα καφαρισουμε ολα αλα αυτος αν νομιζει οτι εκανε μαγια θα τον κανω εγω να μι ξανα πλισιασει τα μαγαζια μασ εχω την φατσα του κ θα βγαλω φωτο να τα κολισουν ολη στα μαγαζια τουσ
sumera biki - lili
apo avrio maria - lili
Φερε μας πισω την Αλεξ..
Ωραία σε 10 μέρες θα έχουμε και λεφτάedw einai alex se kamia 10 meres tha doulepsei
Τι θα γινει θα ερθει επιτελους η λουση καμια φορα θεσσαλονικη?