Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
εννοειτε δικαιο εχεισ.παντοσ προσεχετε κ εσεισ λιγακι γιατι υπαρχουν κ καλα παιδια που παν στα σπιτακια για να περασουνε απλα ευχαριστα.αλλα οπωσ κ στην ολη κοινωνια υπαρχουν κ αλλοι που θα βγουν τη νυχτα ψαχνωντασ βρε αννα αλλα πραγματα ληστειεσ κτλ κτλ κτλ.αυτουσ λιωστε τουσ η μαλλον τελειωστε τουσ. :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:
δεν εχω προβλημα με λιστεσ μια φορα πατησε η καθαριστρια το συναγερμο κατα λαθος κ μονο τα ματ δεν ειρθαν εχω ομαδα σεκιουριτι κ συνδεση με αστυνομια

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
πολυ σωστα μπραβω σου,,,γιατι τα πραγματα εχουν ξεφυγει για τα καλα εξω.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
με καλα παιδια δεν εχω προβλημα κ 1 χρονο εδω που μιλαω με τα παιδια κραταω καλεσ σχεσεισ κ χαμιλουσ τονουσ ,αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μπορω να γινω κ εγω σκιλα εκει που πρεπι

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ενοειτε βρε σωβαρα μιλασ.......κ γω ετσι ειμε κανε οτι θελεισ αλλα μην πασ να μπεισ στο σπιτι μου με σκοπο να κανεισ κακο ,,εκει σε κατεδαφησα.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
ενοειτε βρε σωβαρα μιλασ.......κ γω ετσι ειμε κανε οτι θελεισ αλλα μην πασ να μπεισ στο σπιτι μου με σκοπο να κανεισ κακο ,,εκει σε κατεδαφησα.
αυτος το εχει ξανακανει αλα τοτης δεν μίλησα αλλα οχι φτανει περασε τα ορια,σέβομαι το καθε γουστο πανω sto sex αλλά όχι τέτοιες ανωμαλιες γιατι εδω σιγουρα για ανωμαλο προκειται

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εγω αννα ξερω 2 πραγματακια.κανεισ ενα ωραιο μπανακι σπιτι σου πριν φυγεισ ,,,γιατι καταλαβα εκτοσ απο τη χημεια με μια κοπελα η καθαριοτητα εινε το παν γιατι κ τα κοριτσια ανθροποι εινε κ σιγουρα πιο καθαρα απο πολλουσ πελατεσ.βλεπεισ πια σου αρεσει περνασ ομορφα αν ξερεισ να πεξεισ μπαλα γιατι εγω καταλαβα πωσ εξαρταται κ απο τον πελατη αν περασει καλα παιζουν πολλα ρολο .κρατασ μια επαφη ζεστη κ ανθρωπινη με τα κοριτσια κ παντα αν ξερεισ να φερθεισ κ να πεξεισ ωραια θα περνασ καλα,,,,,,αυτα νομιζω δεν ξερω μπορει να κανω κ λαθοσ.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλημεραααααααα  :cheesy:

Τι αλλο θα ακουσουμε ρε πουστη  :cheesy: Ερε ανωμαλια που εχει ο κοσμος  :S
Ας ξεπληνει η Κυριακατικη βροχη τς Σαββατιατικες Αμαρτιες  :priest:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=407355;image[/img[/URL]]
Τελικα πρεπει να φτιαξω πυρινικο θυμιατηρι ουτε το υδραυλικο κανει δουλεια...

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
εγω αννα ξερω 2 πραγματακια.κανεισ ενα ωραιο μπανακι σπιτι σου πριν φυγεισ ,,,γιατι καταλαβα εκτοσ απο τη χημεια με μια κοπελα η καθαριοτητα εινε το παν γιατι κ τα κοριτσια ανθροποι εινε κ σιγουρα πιο καθαρα απο πολλουσ πελατεσ.βλεπεισ πια σου αρεσει περνασ ομορφα αν ξερεισ να πεξεισ μπαλα γιατι εγω καταλαβα πωσ εξαρταται κ απο τον πελατη αν περασει καλα παιζουν πολλα ρολο .κρατασ μια επαφη ζεστη κ ανθρωπινη με τα κοριτσια κ παντα αν ξερεισ να φερθεισ κ να πεξεισ ωραια θα περνασ καλα,,,,,,αυτα νομιζω δεν ξερω μπορει να κανω κ λαθοσ.
να σου πω κατι σε πολλα εχεις δικιο ξερω απο τα κοριτσια οτι πολλες φορες παιρνει καποιος γυμνο κ ενω το δινουμε πετσετα δεν ξερει πως πλενετε το πουλι του εχω πει στα κοριτσια οποιος μυριζει να τον στείλουν παλι για μπανιο κ αν δεν θελει να φευγουν,ακομα κ σε απλο οταν πρεπι να κανει  τσιμουκι κοπελα η μποχα ειναι μποχα οποτε δεν ειναι κακο να ζηταει καποιος πετσετα και κανει δουζακι κ να μι γραφουν μονοοτι κοπελα εκανε 10 δευτερολεπτα πιπα αλλα να κατσουν  κ να αναροτιφουντο γιατι, αυτο φυσικα δεν ισχυ για ολουσ

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Καλημεραααααααα  :cheesy:

Τι αλλο θα ακουσουμε ρε πουστη   :cheesy: Ερε ανωμαλια που εχει ο κοσμος  :S
Ας ξεπληνει η Κυριακατικη βροχη τς Σαββατιατικες Αμαρτιες  :priest:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=407355;image[/img[/URL]]
Τελικα πρεπει να φτιαξω πυρινικο θυμιατηρι ουτε το υδραυλικο κανει δουλεια...

[/quote]

αρε φιλε κ να ξερες τι τραβανε τα κοριτσια

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
τι εγινε ?αυτο το κοντοστουπηκο παπαρι οταν τελειωσε με την κοπελα εκατσε κ εχεισε ολα τα χαλια στο δωματιο πασαλειψε το τζακουζι το δουζ τισ κουρτινεσ το στρωμα με το σκατο του .τα πεταξα ολα ασε που βρωμαει το μαγαζι χλωρινη τωρα για να τα καφαρισουμε ολα αλα αυτος αν νομιζει οτι εκανε μαγια θα τον κανω εγω να μι ξανα πλισιασει τα μαγαζια μασ εχω την φατσα του κ θα βγαλω φωτο να τα κολισουν ολη στα μαγαζια τουσ

να υποθεσω οτι το σωστο ειναι... :shit: ...γιατι μεχρι να βγαλω νοημα εσπασα το κεφαλι μου να καταλαβω πως μπορεσε με τα χυσια του να τα κανει ολα αυτα...

:2funny:

...μαλλον δεν θα του αρεσε η κοπελα  :boobies: ... :2funny:

παντως περα της πλακας ειναι κατακριτεο αυτο που εκανε ο παιχτης, και αφου εχεις την φατσα του καλα ειναι να προβεις σε νομιμες διαδικασιες...

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
τι εγινε ?αυτο το κοντοστουπηκο παπαρι οταν τελειωσε με την κοπελα εκατσε κ εχεισε ολα τα χαλια στο δωματιο πασαλειψε το τζακουζι το δουζ τισ κουρτινεσ το στρωμα με το σκατο του .τα πεταξα ολα ασε που βρωμαει το μαγαζι χλωρινη τωρα για να τα καφαρισουμε ολα αλα αυτος αν νομιζει οτι εκανε μαγια θα τον κανω εγω να μι ξανα πλισιασει τα μαγαζια μασ εχω την φατσα του κ θα βγαλω φωτο να τα κολισουν ολη στα μαγαζια τουσ
"Δυο πραγματα ειναι απειρα σ΄αυτον τον κοσμο, η ανθρωπινη βλακεια και το συμπαν! Για το δευτερο δεν ειμαστε και τοσο σιγουροι!"
Einstein
Ειμαστε μαζι σου Αννουλα!  :rockon: :rockon: :rockon:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
να υποθεσω οτι το σωστο ειναι... :shit: ...γιατι μεχρι να βγαλω νοημα εσπασα το κεφαλι μου να καταλαβω πως μπορεσε με τα χυσια του να τα κανει ολα αυτα...

:2funny:

...μαλλον δεν θα του αρεσε η κοπελα  :boobies: ... :2funny:

παντως περα της πλακας ειναι κατακριτεο αυτο που εκανε ο παιχτης, και αφου εχεις την φατσα του καλα ειναι να προβεις σε νομιμες διαδικασιες...
νομικά δεν θα παω δεν τρεχω στουσ μπατσουσ για τετοια μονο αν περασουν τα κοριτσια,αλα ξεφτιλα θα τον κάνω

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
παρεμπιπτόντως ρώτησα σήμερα έναν πελάτη πως ηταν η νίκη μέσα κ μ ειπε σαν την σαρα,τωρα βενια ηταν η γνωμη του μη με παρετε πάλι από τα μούτρα :tickedoff:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
παρεμπιπτόντως ρώτησα σήμερα έναν πελάτη πως ηταν η νίκη μέσα κ μ ειπε σαν την σαρα,τωρα βενια ηταν η γνωμη του μη με παρετε πάλι από τα μούτρα :tickedoff:

ποια δουλευει τωρα.??

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Οι πελατες που λενε οτι ναναι στα σαλονια δε διαφερουν απο αυτους που λενε οτι ναναι στα πληκτρολογια  :2funny:
Κολοκυθοπιτες και λοιπα ζυμαροειδη ξερουμε που εχει ... στο Σεραικο  :grin:
κανεις δε σε πηρε απ μουτρα για τις επιδοσεις τον κοριτσιων , μονη σου αρπαζεσαι καμια φορα  :birdman:

Γιαυτο που θα σε παρω απ τα μουτρα ειναι γιατι δεν ειπες παλι τι παιζει στο μαγαζι  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Ποια ειναι η Νικη ? ποια ειναι η Σαρα ? ( πως τον λεγαν τον πελατη ?  :2funny: )
Ποτε δινει εξετασεις για το πτυχιο του γιατρου η Αλεξ ?  :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
καραμαν πριν παs ομως λεω να περασεις απο τον jo να σε διαβασει :2funny: :2funny: :2funny:

Πες μας τωρα τι αναλογιες στηθους, μεσης και περηφερειας εχει η Νικη, ηλικια, χρωμα μαλιων και νυχιων και απο που ειναι τα σογια της...του jo τα θυμιατηρια δεν δουλευουν ειναι κινεζικα.!!  :2funny:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Ποια ειναι αυτη η Νικη.??  :think: :think: εγω νωμιζα οτι η Βικη η μιλφαρα θα δουλευε...
ουπς λάθος ή βίκη,αλα τωρα χαλαρωσα  εσυ δεν περνας me milf ,ελα εδω που τα λεμε εχει σωμα που θα το ζήλευε καθε εικοσαχρονο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom