Stormbringer
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Αυτο μαλιστα!ειναι προγραμμα! Καμμια φωτο απο Λιλη και Βικυ παιζει???
Αυτο μαλιστα!ειναι προγραμμα! Καμμια φωτο απο Λιλη και Βικυ παιζει???
χαχαχχαχαχα ειναι αυτη που ητανε στο Ανδ.Γεωργιου 4 και ειχε φωτος με μαλι ραστα???αν πληρώσεις τον καραμαν θα σου δείξει την λιλι
ναιχαχαχχαχαχα ειναι αυτη που ητανε στο Ανδ.Γεωργιου 4 και ειχε φωτος με μαλι ραστα???
την εχω δει οποτε δεν πληρωνω κανεναν!!!!!!!!!!! παω να διαβασω κριτικες!!!
την εχω δει οποτε δεν πληρωνω κανεναν!!!!!!!!!!! παω να διαβασω κριτικες!!!
καραμαν το μαρακι σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!
nai otan eitan sto 4 eitan 40 kl tora vlepeis pos tin kaname koukla einai
το νεο λουκ ειναι η ... ακεφαλη μαρια
μη γινεσαι γκρινιαρηστρουμφ :-*το νεο λουκ ειναι η ... ακεφαλη μαρια
την επομενη φορα που αυτο το αρρωστημενο αρχιδι τολμήσει να ξαναπατησει το ποδι του στο μαγαζι μου θα τον κανω να μετανιώσει για την ημερα που γεννηθηκε. ξερο ποιος εισαι εχω την φατσα σου κοντε κ αν δεν σε βαλω εγω τα καναλια να μη με λενε αννα
εγω δεν εχω μπραβους στο μαγαζί τι να τους κανω αυτη ειναι κ ποιο κοτες κ απο κοτεςτι εγινε παλι βρε εκει στη θεσσαλονικη τι παιχτηκε.ερχονται κ τυποι κ κανουν μαλακιεσ στα σπιτακια.τουσ μπραβουσ τη τουσ ταιζετε κωνσερβεσ μονω να κανουν επιδερμιδα γαμω τα σπιτια τουσ γαμω.
τι εγινε ?αυτο το κοντοστουπηκο παπαρι οταν τελειωσε με την κοπελα εκατσε κ εχεισε ολα τα χαλια στο δωματιο πασαλειψε το τζακουζι το δουζ τισ κουρτινεσ το στρωμα με το σκατο του .τα πεταξα ολα ασε που βρωμαει το μαγαζι χλωρινη τωρα για να τα καφαρισουμε ολα αλα αυτος αν νομιζει οτι εκανε μαγια θα τον κανω εγω να μι ξανα πλισιασει τα μαγαζια μασ εχω την φατσα του κ θα βγαλω φωτο να τα κολισουν ολη στα μαγαζια τουσΩπ!!Αννουλα τι εγινε??