Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
1
Αυτο μαλιστα!ειναι προγραμμα! Καμμια φωτο απο Λιλη και Βικυ παιζει???

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
nai otan eitan sto 4 eitan 40 kl tora vlepeis pos tin kaname koukla einai

Οταν ηταν η Μαρια στο 4 εγω δεν ηξερα τι εχω στα βρακια μου  :2funny:
Τις βρηκα τις παλιοφωτο να τες καμια σχεση  :S

απο Λιλη δε βρηκα φωτο , πρεπει να βαλω ταξη στο πισι μου , της πουτ.. της ιεροδουλης γινετε εδω περα  :idiot:
Μητσο οπως ειπε και η αννα ο μεγας πουτανοληξιαρχος σιγουρα θα εχει φωτογραφιες , μαλλον τις εχει βαλει και στο θεμα
ψαξε αν εχεις ορεξη

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
1
κατι βρεικα

Συνημμένα

• Lili 08.jpg
    Lili 08.jpg
    127,9 KB · Εμφανίσεις: 44
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ωραια σεντονια .. τωρα τα ειδα  :rolleyes:

ναι καλα καταλαβατε , τραβαω την βραδυνη  :cum:
:2funny:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
την επομενη φορα που αυτο το αρρωστημενο αρχιδι τολμήσει να ξαναπατησει το ποδι του στο μαγαζι μου θα τον κανω να μετανιώσει για την ημερα που γεννηθηκε. ξερο ποιος εισαι εχω την φατσα σου κοντε κ αν δεν σε βαλω εγω τα καναλια να μη με λενε αννα

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
τι εγινε παλι βρε εκει στη θεσσαλονικη τι παιχτηκε.ερχονται κ τυποι κ κανουν μαλακιεσ στα σπιτακια.τουσ μπραβουσ τη τουσ ταιζετε κωνσερβεσ μονω να κανουν επιδερμιδα γαμω τα σπιτια τουσ γαμω.

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
1
την επομενη φορα που αυτο το αρρωστημενο αρχιδι τολμήσει να ξαναπατησει το ποδι του στο μαγαζι μου θα τον κανω να μετανιώσει για την ημερα που γεννηθηκε. ξερο ποιος εισαι εχω την φατσα σου κοντε κ αν δεν σε βαλω εγω τα καναλια να μη με λενε αννα

Ωπ!!Αννουλα τι εγινε??

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
τι εγινε παλι βρε εκει στη θεσσαλονικη τι παιχτηκε.ερχονται κ τυποι κ κανουν μαλακιεσ στα σπιτακια.τουσ μπραβουσ τη τουσ ταιζετε κωνσερβεσ μονω να κανουν επιδερμιδα γαμω τα σπιτια τουσ γαμω.
εγω δεν εχω μπραβους στο μαγαζί τι να τους κανω αυτη ειναι κ ποιο κοτες κ απο κοτες

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εννοειτε δικαιο εχεισ.παντοσ προσεχετε κ εσεισ λιγακι γιατι υπαρχουν κ καλα παιδια που παν στα σπιτακια για να περασουνε απλα ευχαριστα.αλλα οπωσ κ στην ολη κοινωνια υπαρχουν κ αλλοι που θα βγουν τη νυχτα ψαχνωντασ βρε αννα αλλα πραγματα ληστειεσ κτλ κτλ κτλ.αυτουσ λιωστε τουσ η μαλλον τελειωστε τουσ. :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
  Ωπ!!Αννουλα τι εγινε??
τι εγινε ?αυτο το κοντοστουπηκο παπαρι οταν τελειωσε με την κοπελα εκατσε κ εχεισε ολα τα χαλια στο δωματιο πασαλειψε το τζακουζι το δουζ τισ κουρτινεσ το στρωμα με το σκατο του .τα πεταξα ολα ασε που βρωμαει το μαγαζι χλωρινη τωρα για να τα καφαρισουμε ολα αλα αυτος αν νομιζει οτι εκανε μαγια θα τον κανω εγω να μι ξανα πλισιασει τα μαγαζια μασ εχω την φατσα του κ θα βγαλω φωτο να τα κολισουν ολη στα μαγαζια τουσ

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ερε με τη πουστιεσ την παλευετε κ εσεισ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom