Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
σε λιγεσ μερεσ δεν θα ειμαι μονη μου εκει για να το κανω τσιρκο την εισοδο  κ ουτε μπορω να βαλω σε ξενο κτιριο ταμπελεσ

fasy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0

[/quote]
το ξενοδοχειο απεναντι ιδι με παρακαλεσε να καλύψω το σεχ  κ θα το κανω γιατι τουσ κανουν οι  πελατεσ παραπονα

Τι μαλαμαμακες! Αντι να το συμπεριλαβουν στο site τους, στο λινκ "Αξιοθεατα της περιοχης μας" και να συζητησουν για συνεργασια, για εκλεκτους πελατες. Δηλ. ο φραγκατος γερομπαμπαλης που διαλεξε ξενοδοχειο σ'αυτη την περιοχη θα διαμαρτυρηθει επειδη διπλα του ακριβως μπορει να περασει ομορφα, με κοριτσια οπως η Μαρια? ... μηδεν στο μαρκετιγκ το ξενοδοχειο!
...
βασικα, μια που μπηκα, ας ρωτησω: απο βδομαδα θα τη βρουμε τη Μαρια και ποτε?

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ακριβως αυτο θα ελεγα , αρκετοι πελατες αν ξεραν που βρισκοντουσα  θα περνουσαν σαφως ποιο ευχαριστα το βραδυ τους :tooth:
Το να εχει το ξενοδοχειο 5-7 στουντιακια σε αποσταση βολης ειναι λογος να το επειλεξεις , οχι να το απορρηψεις  :idiot:

ααα ειδα φραξανε και εκεινη την αλλανα παραδιπλα , κακο αυτο χανονται θεσεις παρκινγκ  :rolleyes:

Οσο για τις ταμπελες Αννουσκα μου , ημουν σαφης και διακριτικοτατος , δε μιλησα για τσιρκο ουτε για βαφη της προσοψης , θα τους τοιχους στις σκαλες λεω ...
κατσε να στο ζωγραφισω γιατι δε περνεις απο λογια εσυ  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Lafamoporta.jpg
    Lafamoporta.jpg
    36,3 KB · Εμφανίσεις: 26

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ακριβως αυτο θα ελεγα , αρκετοι πελατες αν ξεραν που βρισκοντουσα  θα περνουσαν σαφως ποιο ευχαριστα το βραδυ τους :tooth:
Το να εχει το ξενοδοχειο 5-7 στουντιακια σε αποσταση βολης ειναι λογος να το επειλεξεις , οχι να το απορρηψεις  :idiot:

ααα ειδα φραξανε και εκεινη την αλλανα παραδιπλα , κακο αυτο χανονται θεσεις παρκινγκ  :rolleyes:

Οσο για τις ταμπελες Αννουσκα μου , ημουν σαφης και διακριτικοτατος , δε μιλησα για τσιρκο ουτε για βαφη της προσοψης , θα τους τοιχους στις σκαλες λεω ...
κατσε να στο ζωγραφισω γιατι δε περνεις απο λογια εσυ  :2funny: :2funny: :2funny:

Σωστός ο παίχτης και ωραίος ο καλλιτέχνης. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εξάλλου το ξενοδοχείο στην πλαϊνή του τη μεριά, έχει ένα πολύ ωραίο πλακόστρωτο πεζόδρομο, τον οποίο μόλις τον διαβείς βρίσκεσαι σε έναν δρόμο που έχει αυτή τη στιγμή 7 πρώτης τάξεως λειτουργούντα στούντιο, εκ των οποίων το ένα το κορυφαίο(La femme) και άλλα 2 έτοιμα προς λειτουργία όποτε κάνεις μία πρώτης τάξεως στουντιότσαρκα, αλλά που μυαλό. :idiot: :idiot:

Εγώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έχω γυρίσει όλη τη Β. Ελλάδα αλλά πουθενά δεν βρήκα τέτοιο ξενοδοχείο μπερεκέτι. :dunno: :dunno: :dunno:

Όσο για τις ταμπέλες για να διαφημιστεί το κατάστημα η γνώμη μου είναι να μπει  μεγάλη φωτεινή επιγραφή από την μια άκρη του κτιρίου ως την άλλη, να κάπως έτσι. :grin: :grin: :grin:

image upload

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Ακριβως αυτο θα ελεγα , αρκετοι πελατες αν ξεραν που βρισκοντουσα  θα περνουσαν σαφως ποιο ευχαριστα το βραδυ τους :tooth:
Το να εχει το ξενοδοχειο 5-7 στουντιακια σε αποσταση βολης ειναι λογος να το επειλεξεις , οχι να το απορρηψεις  :idiot:

ααα ειδα φραξανε και εκεινη την αλλανα παραδιπλα , κακο αυτο χανονται θεσεις παρκινγκ  :rolleyes:

κατσε να στο ζωγραφισω γιατι δε περνεις απο λογια εσυ  :2funny: :2funny: :2funny:

μεσα σκεφτηκα να βαλω κοκκινη λαμπα θα δω ποτε.....

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
οσο για την μαρια δουλευει τα πρωινα

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Σωστός ο παίχτης και ωραίος ο καλλιτέχνης. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εξάλλου το ξενοδοχείο στην πλαϊνή του τη μεριά, έχει ένα πολύ ωραίο πλακόστρωτο πεζόδρομο, τον οποίο μόλις τον διαβείς βρίσκεσαι σε έναν δρόμο που έχει αυτή τη στιγμή 7 πρώτης τάξεως λειτουργούντα στούντιο, εκ των οποίων το ένα το κορυφαίο(La femme) και άλλα 2 έτοιμα προς λειτουργία όποτε κάνεις μία πρώτης τάξεως στουντιότσαρκα, αλλά που μυαλό. :idiot: :idiot:

Εγώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έχω γυρίσει όλη τη Β. Ελλάδα αλλά πουθενά δεν βρήκα τέτοιο ξενοδοχείο μπερεκέτι. :dunno: :dunno: :dunno:

Όσο για τις ταμπέλες για να διαφημιστεί το κατάστημα η γνώμη μου είναι να μπει  μεγάλη φωτεινή επιγραφή από την μια άκρη του κτιρίου ως την άλλη, να κάπως έτσι. :grin: :grin: :grin:

image upload

xaxaxaxaxaxaxaxaaxxaxaxaxa

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Ψαχνει λοιπον ενας για οδοντιατρο μιας και του ποναει το δοντι
πινακιδα , που γραφει Ιατρειο και εχει ενα μεγαλο δοντι και ανεβαινει
χυπαει του ανοιγουν , γεια σας λεει μου ποναει το δοντι ειναι εδω ο γιατρος ?
Εγω ειμαι ο γιατρος του απανταει ενας τυπος , αλλα ειμαι γυναικολος
Γυναικολος ? και τοτε γιατι εχετε κρεμασει ενα δοντι διπλα στην πινακιδα ?  :think:
Ε τι να κανω ? Παλιοτερα  ειχα βαλει ενα μουνι αλλα μου καναν μυνηση  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Μπαι δε γουει , παρατριχα μου την γλυτωσε η Μαρια σημερα  :zfuck:
Στο τηλεφωνημα που εκανα εγινε η εξης συνομιλα ....
Τζο )Γεια σας , η Μαρια ειναι εκει ?  :think:
Τσατσα ) Οχι στο δωματιο ειναι
Τζο )  :2funny: Ευχαριστω γεια σας

:2funny: :2funny: :2funny:

Τι μαλαμαμακες! Αντι να το συμπεριλαβουν στο site τους, στο λινκ "Αξιοθεατα της περιοχης μας" και να συζητησουν για συνεργασια, για εκλεκτους πελατες. Δηλ. ο φραγκατος γερομπαμπαλης που διαλεξε ξενοδοχειο σ'αυτη την περιοχη θα διαμαρτυρηθει επειδη διπλα του ακριβως μπορει να περασει ομορφα, με κοριτσια οπως η Μαρια? ... μηδεν στο μαρκετιγκ το ξενοδοχειο!

έλα ντε, την ίδια σκέψη έκανα και εγώ, πιστεύω πως για πολλούς πελάτες θα ήταν προσόν του ξενοδοχείου αυτό, παρά μειονέκτημα

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=106727.0;attach=416742;image[/img[/URL]]
[/quote]

κλαίω με την koloxartex.ae!  :2funny: :2funny: :2funny:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
μαρακη - λιλη  mexri k to sabbato meta viki- lili

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αυτο το ξανθο με τα αστερακια ταττου στην πλατη τι λεει?

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ποσο εχει η ταριφα για γαμισι με τη μαρια;  :tits:

Stories