Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
τι σχεση εχει η ηλικια?Αυτο ή το'χεις ή δεν το'χεις...
Η Σιμονα που πρωτοεμφανιστηκε πριν 3 χρονια πως την ηξερε τη δουλεια?
Eβαλες πολυ ψηλα τον πηχη κι΄εσυ τωρα...Αστερια δεν γεννιουνται καθε μερα!

εγω αυτο το κοριτσι θα το κανο αστερι !!!!!!!

Μακαρι...

Επισκέπτης
Τι λέει το πρόγραμμα τής κοπέλας? Σκέφτομαι να έρθω για τεστ ντράιβ.

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
1
5 καλες.???  :think: :think:  και γιατι την δικαι μου την εχεις χωρια.??  :think:

ας συγγρινουμε συμετοχη και σχεση αποδοσης...

gameover 9-10
Stormbringer 7-7
asianlover8 7-8
Midastouch 9-9
cosa nostra mafia 7-7
gagarin 7-5
batolis1 3-3
Karaman 7 3-2

αρα εγω βλεπω 2 καλες 4 μετριες και 2 κακες...
μεσος ορος 6,5 για συμετοχη και αποδοση...τωρα αν εισαι ευχαρηστημενη με το 6,5, εσυ ξερεις...

Φιλε Καραμαν εγω κανοντας λογαριασμο κατι μπερδεψα και ενω εδω βγαινω MITSOS  otan anebazv kritikh me bgazei stormbringer!!! Δεν μου εδινε πανω απο 7 λογω  του οτι ειμαι νεος!!! Αρα ισως ειναι πλασματικο!

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
749
Πόντοι
96
λογικο ειναι νομιζω η κοπελα οση ορεξη και να εχει να συμπεριφερεται μαυτον τον τροπο διοτι προφανως ζαλιστηκε και κουραστηκε με 10 και 12 ωρες να παει απο τον ενα στον αλλο πιθανον και νυστικη μαλλον η απειρια της και ο ενθουσιασμος της απειρης να οδηγησαν εκει κατα την γνωμη μου δεν επρεπε να καει απο την αρχη μιας και ειναι το δυνατο χαρτι...πρεπει να προστατευθει απο την εμπειρη αννουλα  αυτα...γνωμη λεω οκ?

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ ένα έχω να πω. Άννα συνέχισε τη καλή δουλειά σου. Είναι με διαφορά ο καλύτερος χώρος και σε τιμή βαρδάρη. Είσαι η μόνη που έρχεσαι σε συχνή επικοινωνία με τους πελάτες και πολλές φορές θα ακούς και γκρίνιες. Αν μιλούσαν και με άλλους μαγαζάτορες να δεις τι θα τους σέρναν και αυτούς. Και όσο για τις κοπέλες γούστα είναι αυτά. Μη συγχύζεσαι με τον καθένα. Αν δε πέρασε καλά με μία ας πάει με άλλη δε μπορούν όλοι να ταιριάξουν. Αν περνούσαν με όλες χάλια ή αν η συμπεριφορά της τσατσάς είναι κακή τότε θα υπήρχε πρόβλημα. Μακάρι βέβαια να ρίξεις και άλλο τις τιμές  :)...

lousy

Ιερόδουλη
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Like
0
Κατσε να δοκιμασω και αλεξ, και την βλεπω και αυτην στην εδεσσα παρεα να κανει την λουτσι.!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman....ena pragma tha sou po mono,egw briskomai stin Edessa epidei mou aresi kai exw brei tin isixeia mou edw....oxi epeidi exeis grapsei esei mia arnitiki kritiki  ;) ;) ;) giati an itan etsi 8a efevga egw apo moni mou!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Κατσε να δοκιμασω και αλεξ, και την βλεπω και αυτην στην εδεσσα παρεα να κανει την λουτσι.!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman....ena pragma tha sou po mono,egw briskomai stin Edessa epidei mou aresi kai exw brei tin isixeia mou edw....oxi epeidi exeis grapsei esei mia arnitiki kritiki  ;) ;) ;) giati an itan etsi 8a efevga egw apo moni mou!!!

βαλε χιουμορ στην ζωη σου...παρατεινει τα γηρατεια λενε.!!  ;)

lousy

Ιερόδουλη
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Like
0
βαλε χιουμορ στην ζωη σου...παρατεινει τα γηρατεια λενε.!!  

xioumor iparxei para poli sti zoi mou...apla edw einai 8ema Sebasmo pragma pou esei den to exeis kai poli!!! I nomeizeis mipos oti esei eisai telios sto krebati kai oles trelenone na kanoune sex mazi sou????Den einai etsi 8a pragmata agapite mou Karaman  :-* :-* :-*

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
βαλε χιουμορ στην ζωη σου...παρατεινει τα γηρατεια λενε.!!  

xioumor iparxei para poli sti zoi mou...apla edw einai 8ema Sebasmo pragma pou esei den to exeis kai poli!!! I nomeizeis mipos oti esei eisai telios sto krebati kai oles trelenone na kanoune sex mazi sou????Den einai etsi 8a pragmata agapite mou Karaman  :-* :-* :-*

Μπηκες φουριοζα μαλλον και θες να μαλωσουμε, εχεις αποθυμενα μαλλον, και επειδη εχω σεβασμο δεν θελω να το συνεχισω, γιατι θα εκτεθεις απο την αποψη οτι σε γνωριζουν, δεν το συνεχιζω, αν νωμιζεις οτι θελεις να δωσεις συνεχεια υπαρχουν και πμ...

lousy

Ιερόδουλη
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Like
0
Μπηκες φουριοζα μαλλον και θες να μαλωσουμε, εχεις αποθυμενα μαλλον, και επειδη εχω σεβασμο δεν θελω να το συνεχισω, γιατι θα εκτεθεις απο την αποψη οτι σε γνωριζουν, δεν το συνεχιζω, αν νωμιζεις οτι θελεις να δωσεις συνεχεια υπαρχουν και πμ...

Karaman opios me gnoreizei kseri pia eimai .... apla mexrei tora apenanti mou den exei diksei katholou sebasmo...kai an thes na les kati pes den iparxei problima den exo tipota na kripso!!! kai kati allo den thelo na malono me kanenan apla thelo sebasmo etsi pos kai egw se exo sebasti mexri tora kai den exeis pei kai liga pragmata gia mena kai den milao gia tin kritiki sou afta einai 8a gousta tou katena... alla gia ti exeis grapsei alou  ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585

Karaman opios me gnoreizei kseri pia eimai .... apla mexrei tora apenanti mou den exei diksei katholou sebasmo...kai an thes na les kati pes den iparxei problima den exo tipota na kripso!!! kai kati allo den thelo na malono me kanenan apla thelo sebasmo etsi pos kai egw se exo sebasti mexri tora kai den exeis pei kai liga pragmata gia mena kai den milao gia tin kritiki sou afta einai 8a gousta tou katena... alla gia ti exeis grapsei alou  ;)

Για να μην ψαχνω τα μηνυματα μου το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ειχα πει για ενα σκυλι που το λενε Λουση, και νωμιζω απο τοτε με εχεις στην μπουκα, και το προχτεσινο σχολιο με την Αλεξ, για την κριτικη οτι ανεφερα δεν μπωρω να το παρω πισω, ειναι η εμπειρια μου μαζι σου, το μονο που μπωρω να σου ζητησω συγνωμη ειναι για το σχολιο με το σκυλο...απο εκει και περα ο καθενας εδω μεσα εχει την δικη του γνωμη ποια ειναι η Λουση, και δεν προσπαθησα να αλαξω κανενος την γνωμη.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ρε μαυρη Καραμανογατα , παλι τα καταφερες ?  :cheesy: Ελεος !  :S
Εχω και ενα σορο λειτουργιες μεγαλβδομαδιατικα , θα χω και σενα να σε λιβανιζω παλι ?  :idiot:
ευτηχος προνοησα και εφτιαξα υδραυλικο θυμιατηρι  :dancing:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=407355;image[/img[/URL]]

Προσχωμεεεεεεεεεν  :priest: :priest: :priest:
Φωτησον δεσποτα τα μελη του φορουμ τουτουουουου
Στριγκ ελεησον,  στρινγκ ελεησον , στρινγκ ελεησον

Αληλουια Αληλουια Αληλουια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χωρις να την εχω δοκιμασει παντως,σε μια απογευματινη βολτα χθες την ειδα λιγο να σερνεται στο σαλονι
επισης απο σωμα δεν ειναι το εντυπωσιακο που εχουν γραψει αρκετοι....
μεσα δεν ξερω τι λεει
κ για κακη μου τυχη θα συμφωνισω με τον αλ :birdman:(φιλικα)
τα βουλγαρακια σε σαντανσκι κ σοφια τον παιρνουν αβερτα απο τα 14,αν το ειχε θα το εδειχνε

lousy

Ιερόδουλη
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Like
0
Για να μην ψαχνω τα μηνυματα μου το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ειχα πει για ενα σκυλι που το λενε Λουση, και νωμιζω απο τοτε με εχεις στην μπουκα, και το προχτεσινο σχολιο με την Αλεξ, για την κριτικη οτι ανεφερα δεν μπωρω να το παρω πισω, ειναι η εμπειρια μου μαζι σου, το μονο που μπωρω να σου ζητησω συγνωμη ειναι για το σχολιο με το σκυλο...απο εκει και περα ο καθενας εδω μεσα εχει την δικη του γνωμη ποια ειναι η Λουση, και δεν προσπαθησα να αλαξω κανενος την γνωμη.

Wraia xeroume pou katalabes ti enousa....kai oso gia tin kritiki sou egw i idia egrapsa oti den exo tipota na po gia tin kritiki sou kai den milao giafto to pragma ....afti einai i gnomi sou kai teliose kai mporeis na grafeis oti thelis ;)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Το χρονικο διαστημα της "μπουρδελοκαριερας¨" μου  :2funny:
περασα σε περιπου 20+κατι  διαφορετικες κοπελες
η λουση ηταν μεσα στις 2 καλυτερες

ελπιζω να γυρισει συντομα απο εδεσσα για ενα παραστρατημα :knockinb:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Επειδή και οι διό σας είσαστε φιλαράκια μου, αφού διάβασα προσεκτικά τα γραφόμενα σας θα ήθελα να τοποθετηθώ επί αυτών.

Λούση,

ο karaman πιστεύω ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί σου, σε ξέρει πολύ παλαιότερα από ότι εγώ και όταν ακόμη ήσουν στα πρώτα σου βήματα ήταν αυτός που πρωτοέγραψε για σένα, και τηρούμενων των αναλογιών τα σχόλια του τα τότε, τα κρίνω επαρκώς θετικά . Ο καθένας μας έχει ένα προσωπικό στυλ που γράφει άλλος βλέπει το ποτήρι μισοάδειο, άλλος μισογεμάτο αλλά λίγο πολύ όλοι εμείς οι λίγοι και  γνώριμοι που γράφουμε και αφιερώνουμε πολύ από τον χρόνο μας εδώ μέσα, έχουμε πιστεύω καλή διάθεση. Από την στιγμή που ζήτησε συγνώμη για το ατυχές σχόλιο του με τον σκύλο, και το γεγονός ότι και εσύ η ίδια παραδέχεσαι ότι δεν μπορούν όλοι να γράφουν καλά για σένα, θεωρώ ότι δεν θα πρέπει να έχεις κάτι μαζί του.

Karaman7,

Έχω γράψει τα περισσότερα σχόλια για την Λούση από οποιονδήποτε άλλο, που είναι όλα τους πανηγυρικά, ευτύχησα βέβαια να την πρωτογνωρίσω στα καλύτερα της και όσα της έχω γράψει τα αξίζει με το παραπάνω όσο καμία άλλη κοπέλα. Από την στιγμή που κάνει σεβαστή τη γνώμη σου για όσα έγραψες για την εμπειρία σου μαζί της πιστεύω ότι δεν έχει μαζί σου απολύτως κανένα απωθημένο. Πέρα από πολύ καλή επαγγελματία πιστεύω ότι είναι και ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος και στο λέω μετά λόγου γνώσεως από την έως τώρα εμπειρία μου με τα κορίτσια. Η Έδεσσα δεν αποτελεί τόπο εξορίας, είναι ένα πολύ αξιόλογο και ποιοτικό κατάστημα που έχω επισκεφθεί, αλλά λόγω της επαρχίας λίγα κορίτσια θα μπορούσαν να κρατήσουν το μαγαζί σε αξιόλογα νούμερα. Θεωρώ ότι τα όποια σχόλια έχουν γίνει για σένα από μέρους της, είναι καλοπροαίρετα.  

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
egw briskomai stin Edessa epidei mou aresi kai exw brei tin isixeia mou edw....

Γεια σου Λουσιφερ  :cheesy:  :-* :-* :-*
ποτε θα παμε για ταβλακι στους καταραχτες ?  :dancing:

Συγνωμη που παρεμβαινω στο ερωτικο καβγαδακι σας  :P, :grin: αλλα θελω να πω οτι ο συντροφος καραμανοφ
δεν οσο κακος φαινετε  :rolleyes: πολλες φορες εχει αναφαιρθει  στην οχι πολυ καλη εμπειρια σας
αλλα το κανει αυτοσαρκαζομενος κοροιδευοντας τον εαυτο του και την ατυχια που τον κυνηγαει ...
Εστι το καταλαβαινω εγω τουλαχιστον ... Δεν πιστευω οτι ειναι κατι προσωπικο  :)
Peace  :dancing:

lousy

Ιερόδουλη
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Like
0
Pedeia sas milao me oli tin ilikrineia oti den exo tipota me ton filo mas....apla ton zitisa sebasmo prosopika gia pragmata ektos kritikes kai sxolia tis douleias...kai ton efxaristo poli pou katalabe gia pio pragma exo timosei mazi tou :-* :-* :-*

lousy

Ιερόδουλη
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Like
0
Jo stous kataraxtes kanoun anakenisei tora...8a katebo Saloniki tin Pemti kai pame gia ena tablaki :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom