Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.093
Πόντοι
13.755
αφροδιτι 7 χρονια στην δουλια , καντι 4, αδριανα 2 κ ανδριανα εχει ασχημες κριτικεσ..... αλλα πανω απο ολα ειναι γουστα , μερα ποσ θα πετιχισ τιν κοπελα ,η αλεξ χθες ηταν πολι κουρασμενοι γι αυτο κ κλεισαμε 8.30... εγω αγορια πως δλδ μιλαω μαζι τησ ?τα βασικα τα καταλαβαίνει και ελεοσ 2 μηνες στην ελλαδα η κοπελα
τι σχεση εχει η ηλικια?Αυτο ή το'χεις ή δεν το'χεις...Και το πιθανοτερο η δικια σου που ειναι και Βουλγαρα να την ξεσκιζανε απο τα 14 της.
Η Σιμονα που πρωτοεμφανιστηκε πριν 3 χρονια πως την ηξερε τη δουλεια?

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
τι σχεση εχει η ηλικια?Αυτο ή το'χεις ή δεν το'χεις...Και το πιθανοτερο η δικια σου που ειναι και Βουλγαρα να την ξεσκιζανε απο τα 14 της.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
αλ καλα τα λεσ αλλα υπαρχουν κοπελεσ που μαθαινουν και αλεσ οχι. κ εγω στα 19 μου ειμουνα στοκοσ μεχρι που ωρεφικε καλοσ δασκαλοσ κ εγινα αστερι , ειμουνα αστερι μαλον γιατι τορα ειμαι απλα μιλφ ..... :grin:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0

εγω αυτο το κοριτσι θα το κανο αστερι !!!!!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
ειμαι σιγουρη οτι καπιος που λεει οτι μερικοι πλιρονουντε για καλες κριτικες εκανε πλακιτσα k μονο,απο εκει και περα ολεσ κριτικεσ ειναι σευαστεσ,ειναι και καλο προσωπικα για μενα να ξερω που να διορφονο τιν κοπελα .

τωρα για τον φιλο μου το καραμαν εγω το λεω πολεσ μερεσ ειναι δισκολο το αγορι ποσ να το κανουμε απο τησ 10 που παει η 9 ειναι αχριστεσ να δο  μωρο μου ποτε θα σου αλακσω  εγω τα φοτα  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :2funny: :2funny:

...δηλαδη μονο εγω δεν περασα καλα με την αλεξ.??
και ναι οι 9/10 κοπελες που δουλευουν αυτην την στιγμη ειναι εντελως ασχετες, δεν ξερουν την δουλεια, και αν θες να σου βγαλω ονοματα να το σηζητισουμε... και γιατι.??? γιατι πανε να δουλεψουν ισως κατευθηνομενες απο καποιους οτι με 30€ θα παρεις αυτο που θα δωσεις, δηλ, για να περασεις καλα πρεπει να σταξεις ενα σκασμο λεφτα και παλι πεζετε αν θα περασεις καλα...δυστηχως.

Απο εκει και περα το να εισαι ιεροδολος ειναι ενα επαγκελμα που πρεπει να ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ, δεν γινετε διαφορετικα...

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Αννουλα πες αλευρι...

www.bourdela.com/stountio/thessaloniki/andreou-gewrgiou-34/#jr_review_30883]http://www.bourdela.com/stountio/thessaloniki/andreou-gewrgiou-34/#jr_review_30883[/url]

Τι γινεται?Πολυ γρηγορα αρχισε να γκρεμιζεται ο μυθος σου
5 καλες 2 + 1 του καραμαν οχι εχουμε μελλον ακομα.... κ οπως εγραψες πριν κ για τιν ευελινα ετσει θα παει κ εδω

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
καραμαν θα σου στειλω κατι στο πμ κατσε να το βρω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.093
Πόντοι
13.755
5 καλες 2 + 1 του καραμαν οχι εχουμε μελλον ακομα.... κ οπως εγραψες πριν κ για τιν ευελινα ετσει θα παει κ εδω
ενταξει...δε δοκιμασα δε μπορω να εχω προσωπικη γνωμη.Αλλα αν μεσα σε 3 μερες απο απολυτη σεξομηχανη μετατραπηκε σε πτωμα σημαινει οτι κατι δεν παει καλα.

Και μη μας πεις οτι δουλευε 10 ωρες παλι...
Και ο ανθρωπος που πεταξε τα 40ε μπορει να δουλεψε 10 ωρες για να τα βγαλει.Η διαφορα ειναι ομως οτι αυτος τα εβγαλε σε 10 ωρες ενω η δικια σου σε 10 λεπτα ;)

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
749
Πόντοι
96
αλ καλα τα λεσ αλλα υπαρχουν κοπελεσ που μαθαινουν και αλεσ οχι. κ εγω στα 19 μου ειμουνα στοκοσ μεχρι που ωρεφικε καλοσ δασκαλοσ κ εγινα αστερι , ειμουνα αστερι μαλον γιατι τορα ειμαι απλα μιλφ ..... :grin:
ετσι εμαθα και εγω και ειπα να σε γευτω εστω και τωρα  για να φυγει το απωθημενο μου αλλα εσυ τπτ

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585

5 καλες.???  :think: :think:  και γιατι την δικαι μου την εχεις χωρια.??  :think:

ας συγγρινουμε συμετοχη και σχεση αποδοσης...

gameover 9-10
Stormbringer 7-7
asianlover8 7-8
Midastouch 9-9
cosa nostra mafia 7-7
gagarin 7-5
batolis1 3-3
Karaman 7 3-2

αρα εγω βλεπω 2 καλες 4 μετριες και 2 κακες...
μεσος ορος 6,5 για συμετοχη και αποδοση...τωρα αν εισαι ευχαρηστημενη με το 6,5, εσυ ξερεις...

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
749
Πόντοι
96
θελουμε και εμεις να μας αλλαξεις τα φωτα κυρια αννουλα :knockinb:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
καραμαν κ μετα θα ανεβασει για σενα κριτικη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom