Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

lousy

Ιερόδουλη
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Like
0
Poli sosta 8a epeis ola GAME OVER!!!!Etsi akribos einai tha pragmata!!!!Polla filia :-* :-*

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Pedeia sas milao me oli tin ilikrineia oti den exo tipota me ton filo mas....apla ton zitisa sebasmo prosopika gia pragmata ektos kritikes kai sxolia tis douleias...kai ton efxaristo poli pou katalabe gia pio pragma exo timosei mazi tou :-* :-* :-*
αααχ ωραιο , το καινουριο μου υδραυλικο θυμιατηρι ξορκησε το κακο απ τις ψυχες των ανθρωπων  :cheesy:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=407355;image[/img[/URL]]
Αληλουιααααααααααααααα

[QUOTE="lousy, post: 3680059"]
Jo stous kataraxtes kanoun anakenisei tora...8a katebo Saloniki tin Pemti kai pame gia ena tablaki ;D
[/quote]

μεσα  :dancing:

Συνημμένα

• lousi tavli.jpg
    lousi tavli.jpg
    31 KB · Εμφανίσεις: 28
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το χρονικο διαστημα της "μπουρδελοκαριερας¨" μου   :2funny:
περασα σε περιπου 20+κατι  διαφορετικες κοπελες
η λουση ηταν μεσα στις 2 καλυτερες

ελπιζω να γυρισει συντομα απο εδεσσα για ενα παραστρατημα :knockinb:

η Λουση ειναι οι 2 καλυτερες ?  :think: ποσο μεθυσμενος ησουν ρε .. διπλη την εβλεπες ?  :2funny: :2funny: :2funny:
Που σε εσυ ρε ?  σε ψαχνουν τα κοριτσια , σε ψαχνουν οι τυροπιταδες , τα μιλκο ληξανε ... που χαθηκες ?

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Ρε μαυρη Καραμανογατα , παλι τα καταφερες ?  :cheesy: Ελεος !  :S
Εχω και ενα σορο λειτουργιες μεγαλβδομαδιατικα , θα χω και σενα να σε λιβανιζω παλι ?  :idiot:
ευτηχος προνοησα και εφτιαξα υδραυλικο θυμιατηρι  :dancing:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=407355;image[/img[/URL]]

Προσχωμεεεεεεεεεν  :priest: :priest: :priest:
Φωτησον δεσποτα τα μελη του φορουμ τουτουουουου
Στριγκ ελεησον,  στρινγκ ελεησον , στρινγκ ελεησον

Αληλουια Αληλουια Αληλουια

[/quote]

φίλε είσαι άπαιχτος

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Ρε μαυρη Καραμανογατα , παλι τα καταφερες ?  :cheesy: Ελεος !  :S
Εχω και ενα σορο λειτουργιες μεγαλβδομαδιατικα , θα χω και σενα να σε λιβανιζω παλι ?  :idiot:
ευτηχος προνοησα και εφτιαξα υδραυλικο θυμιατηρι  :dancing:

Προσχωμεεεεεεεεεν  :priest: :priest: :priest:
Φωτησον δεσποτα τα μελη του φορουμ τουτουουουου
Στριγκ ελεησον,  στρινγκ ελεησον , στρινγκ ελεησον

Αληλουια Αληλουια Αληλουια

[/quote]

Τι βαζεις μεσα στο θυμιατο.??? χυσαμολι.???  :tickedoff: :tickedoff:

:2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Για να μην ψαχνω τα μηνυματα μου το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ειχα πει για ενα σκυλι που το λενε Λουση, και νωμιζω απο τοτε με εχεις στην μπουκα, και το προχτεσινο σχολιο με την Αλεξ, για την κριτικη οτι ανεφερα δεν μπωρω να το παρω πισω, ειναι η εμπειρια μου μαζι σου, το μονο που μπωρω να σου ζητησω συγνωμη ειναι για το σχολιο με το σκυλο...απο εκει και περα ο καθενας εδω μεσα εχει την δικη του γνωμη ποια ειναι η Λουση, και δεν προσπαθησα να αλαξω κανενος την γνωμη.

Wraia xeroume pou katalabes ti enousa....kai oso gia tin kritiki sou egw i idia egrapsa oti den exo tipota na po gia tin kritiki sou kai den milao giafto to pragma ....afti einai i gnomi sou kai teliose kai mporeis na grafeis oti thelis ;)

Το θεμα ειναι οτι αφου σε ειχε πειραξει και το εδειξες τοτε, αλλα εγω για καποιο λογο χψ μπορει να το αγνοησα, θα μπορουσες να μου το πεις και να εληγε εκει το θεμα, τωρα οτιδηποτε σχολια εχω κανει για σενα απο εκει και περα, που να σου πω την αληθεια δεν τα εχω ψαξει, και δεν νωμιζω να ειναι τοσο χυδαια, γινανε σε κλιμα σατιρας οπως λεει και ο φιλος jo...τωρα αν δεχτηκες την συγνωμη μου θεωρω το θεμα ληξαν...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
φίλε είσαι άπαιχτος
Ευχαριστω μπρο  :grin:
Γενικα στην ηλεκτροκοληση , κανενας δε με φτα'ν

Λεω να του κανω και μετατροπη να μπορει αν χρησιμοποιηθει και ως αυνανηστηριο  :2funny:
θα βοηθησει κοσμο  :grin:

Τι βαζεις μεσα στο θυμιατο.??? χυσαμολι.???  :tickedoff: :tickedoff:

:2funny: :2funny: :2funny:

Ολοι εκτος απο σενα  :birdman: :birdman: :birdman:  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ξερω τι θες για να στρωσεις ... οχι τον Γερμανο σου , τον Πολωνο σου  :rolleyes:
Διαλεξε μια απ τις δυο , και σταματα να τρομοκτρατεις κοριτσια αλλων εθνωτητων

Σε ένδειξη συμφιλιωσης σε καλω και σενα μεθαυριο στο τουρνουα ταβλι ...

καποιος πρεπει να μαζευει τα ζαρια αλλωστε  :birdman: η Λουση εχω μαθει ολο εξω τα ριχνει  :2funny:

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
0
Τριτη πρωι γυρω στις 10:15 χτυπαω το κουδουνι κ μου ανοιγει η σθμπαθεστατη αδυνατη ξανθια κυρια με τα γυαλια κ οπως παντα ευγενεστατη με ενημερωνει πως η κοπελα δεν ηρθε ακομα κ να ξαναπερασω σε μια ωριτσα. Σε περιπου μιση ωρα ξαναπαω κ μολις μπαινω η κυρια με ενημερωνει οτι μολις ηρθε κ ετοιμαζεται οποτε πρεπει να περιμενω 5 λεπτακια. Οντως σε 5 λεπτακια η κοπελαρα βγαινει... πολυ γλυκια με ωραιο κορμι χωρις παραπανησια κιλα κ βεβαια με το φανταστικο, κατα το γουστο μου, στηθος-ΒΥΖΑΡΑ!!!

Επιλεγω το ντουζ μαζι με τη κοπελα (70ευρω) κ περιμενω. Σε 2 λεπτακια ερχεται ο κοριτσαρος κ μετα απο λιγα χαδακια στο κρεβατι παμε στο ντουζακι να χαμουρευτουμε λιγο περισσοτερο Smile. Στη συνεχεια βγαινουμε κ συνεχιζουμε το χαμουρεμα στο κρεβατι. Ακολουθει πιπα μετα γλυφομουνι κ μετα παλι πιπα κ μετα ισπανικο πριν ξεκινησει η δραση! Στο στοματικο η κοπελα δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο χωρις να ειναι κακια κ το καλο ειναι οτι ασχολειτε πολυ με τα μπαλακια κ στο χαμουρεμα με το χερι κ στη πιπα με τη γλωσσα Smile. Στο συγκεκριμενο προγραμμα το στοματικο ειναι χωρις προφυλακτικο. Πρωτη σταση ηταν να ερθει αυτη απο πανω μου. Εκει μπορω να πω πως θελει αρκετη βελτιωση καθως ηταν λιγο ατσαλη κ αν δεν ειχα τις ΒΥΖΑΡΕΣ της να ασχολουμε ισως κ να ειχα ξενερωσει. Στη συνεχεια πισωκολλητο με ωραιο στησιμο κ συμμετοχη της κοπελας κ στο τελος την απλη σταση οπου επισης ηταν καλη. Το τελος ηρθε χειρονακτικα κ χωρις προφυλακτικο πανω μου (αν ειχα δωσει +10 θα ηταν πανω της). Και στο χειρονακτικο θελει λιγο βελτιωση ως προς τον τροπο που πιανει το εργαλειο καθωτι ως προς την φραπεδοκινηση ειναι τελεια!

Συνολικος χρονος 30+ λεπτα! Η κοπελα δεν ειχε την συμμετοχη που θα επρεπε αλλα αυτο οφειλεται στο οτι ακομα ειναι νεα στο επαγγελμα κ δεν εχει παρει τον αερα... βεβαια οσο περνουσε η ωρα γινοταν ολο κ πιο ανετη κ με πιο καλη συμμετοχη! Η δεκτικοτητα της ηταν αριστη κ δεν ειπε σε τιποτα απολυτως οχι ουτε στα προκαταρκτικα που ηταν αρκετα αλλα ουτε κ στην πραξη! Η διαθεση της ηταν επισης τελεια κ παρεμεινε χαμογελαστη κ θετικη σε ολη τη διαρκεια που την ταλαιπωρησα Tongue. Επισης σε κανενα σημειο δεν ηταν βιαστικη κ μπορω να πω πως εγω ημουν πιο βιαστικος. Πιστευω πως σε λιγες μερες θα παρει τον αερα κ θα γινει αστερι! Επισης πιστευω πως αν παω δευτερη φορα κ με θυμηθει θα εχει σιγουρα αλλο αερα κ θα περασω ακομα καλυτερα!

Την συστηνω αφοβα ειδικα σε οσους ειναι λατρεις των μεγαλων φυσικων βυζιων σε αδυνατα κορμια Sunglasses

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Τοσα πολλα αντικρουομενα σχολια κ κριτικες για ενα νεοφερμενο κοριτσι στην πολη μας, καιρο ειχαμε να δουμε..!
Παρακινουμενος κι εγω απ' τα αρχικα θετικα σχολια, αλλα κ τις ακρως δελεαστικες φωτο της Αλεξ στο φορουμ, δεν μπορεσα ν' αντισταθω, κι αποφασισα να σπασω την πολυμηνη αποχη μου -για οικονομικους λογους κυριως- κ να παω να συναντησω την ομορφη Βουλγαρα..
Οποτε την Κυριακη το μεσημερακι βρεθηκα στο εν λογω στουντιο.. Ημουν ηδη ψημενος, κ με το που την ειδα στο σαλονι περασα κατευθειαν μεσα, δινοντας το 30αρι, παρολο που απ' την εκφραση της μου φανηκε καπως κουρασμενη..
Ηρθε σχεδον αμεσως στο δωματιο, πριν καλα-καλα προλαβω να ξεντυθω..
Ειναι ακριβως οπως φαινεται στις φωτο, κι οπως την περιγραφουν οι αλλοι συναγωνιστες.. Ενα γλυκο πιπινι, αρκετα ψηλο γυρω στο 1,70, με ωραιο σωμα, αν κι εχει οντως λιγο κοιλιτσα, κ πλουσιες καμπυλες..! Ωραιο, μεγαλο, φυσικο στηθος, αν κι οχι το ιδιο μεγαλο κ στητο, οσο της Μαιρουλας πχ.. Κι οντως, αν δεν το προσεξει κ κανει λιγο γυμναστικη για να το ενισχυσει, θα κρεμασει κι ειναι κριμα..
Συνεννοηση δυστυχως, οπως ειπαν κι οι προηγουμενοι, πολλη φτωχη, καθως δε μιλα παρα ελαχιστα ελληνικα κι ουτε ξερει αγγλικα.. Η τσατσα λεει οτι καταλαβαινει παντως ελληνικα, αν κι απ' τη δικη μου εντυπωση αμφιβαλλω.. Κι ετσι παρολο προσπαθησα να πω μερικες κουβεντες, εγκατελειψα την προσπαθεια, κι η συνεννοηση γινονταν κυριως με νοηματα κ καπως αμηχανα..
Μετριο περασμα της καποτας, κ μετρια πιπα, που κρατησε το πολυ ενα λεπτο..
Μετα ανεβηκε κατευθειαν απο πανω, οπου τουλαχιστον ειχα τη δυνατοτητα να χουφτωνω κ να πιπιλιζω τις βυζαρες της, χωρις αυτη να δυσανασχετει..
Οπως καταλαβαινετε, παρολο που το σερβις, ηταν επιπεδου αρχαριας, εγω επειδη το γουσταρα πολυ το πιπινακι, αλλα κι ισως λογω της μακρας αποχης απ' το σπορ, δεν αντεξα για πολυ ωρα, κ το τελος δεν αργησε να ερθει..
Οπως εβαζε τα εσωρουχα για να φυγει, παρατηρησα ποσο ωραιο κωλαρακι εχει, κι ουτε καν το ειχα ακουμπησει καλα-καλα..!
Συνολικα η συναντηση μας να κρατησε κανα δεκαλεπτο, οποτε εγω δεν μπορω ν απω οτι ηταν τοσο χαλαρη με το χρονο, οσο με καποιους αλλους συναγωνιστες..
Κατα τη γνωμη μου, με τις σημερινες συνθηκες, τα κοριτσια για να τιμουν το 30αρικο πρεπει να περνουν τουλαχιστον ενα 20-25λεπτο στο δωματιο..!
Παντως, αν κι ενιωσα οτι τελειωσε καπως πιο γρηγορα απ' οτι φανταζομουνα, κι ειχα σαφως μεγαλυτερες προσδοκιες για την Αλεξ, μπορω να πω οτι προσθεσα ακομα ενα ομορφο τεμαχιο στο παλμαρε μου..!
Δεν ξερω, μπορει να 'ταν κουρασμενη απ' το βαρυ προγραμμα, μπορει να 'ταν απειρια, παντως θα το σκεφτω αν θα την ξανατιμησω..
Καταρχας, πρεπει να μαθει λιγο τη γλωσσα για να υπαρχει ενα ελαχιστο επικοινωνιας, κ να προσπαθησει να βελτιωσει λιγο τις υπηρεσιες της, αν θελει ν' αποκτησει σταθερη πελατεια, κι οχι να 'ναι μια φουσκα που θα σκασει κ θα χαθει..
Γιατι τα φυσικα προσοντα τα εχει, κι αν προσεξει λιγο κι αυτη θα βγει κερδισμενη κι εμεις..

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
καλησπερα αγορακια !!!!
14/4
alex 10.00- 21.00 μετα κλειστα

15/4

μαρια απο 18.00 - 5.00

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :-*

μη φατε πολλα αυγα ανεβαζει την χοληστερινη ;)

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καλησπερα αγορακια !!!!
14/4
alex 10.00- 21.00 μετα κλειστα

15/4

μαρια απο 18.00 - 5.00

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :-*

μη φατε πολλα αυγα ανεβαζει την χοληστερινη ;)

Καλη Ανασταση Αννα και ευτηχησμενος ο νεος Πασχας  :cheesy:
Καλο Πασχα σε ολά τα κοριτσια  :-* :-* :-*

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Χρονια πολαααααααα  

Μαρια Veselé prežitie Veľkonočných sviatkov  :cheesy:
Λουσιφερ Paşte Fericit  :cheesy:
Αλεξανδρα Честит Великден (Čestit Velikden) :cheesy:

Τις καλυτερες Πασχαλινες μου ευχες σε προσωπικο και διευθηνση  :-*

index.php

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:zfuck:

Συνημμένα

• ok.jpg
    ok.jpg
    122,3 KB · Εμφανίσεις: 80

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παλι γαμησες;καλα εμεις οι δυο μαζι γαμαμε;τηλεπαθεια;

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ντάξει αφού υπάρχει υπογραφή τζο θα περάσω κ γω...το προϊόν πλέον είναι ελεγμένο. :sunglasses:

Ειναι και κοντα αυτο , αντε παλι  :cheesy:
Προσεχε μη φας βυζοσκαμπιλο μονο ... 2 κιλα το ενα πρεπει να ζυγιζει χωρια πλακα  :S
οπως τα ανασηκωνα απο πισω ξεχειληζαν μεσα απ τις χουφτες μου , απο νουμερα δε ξερω
παντως οι βυζολατρεις μαλλον εχετε δουλεια
Εμενα δε  μαρεσουν τοσο μεγαλα βυζια προτειμω μικροτερα και ποιο στητα  :tits:

Κατα τ αλλα γενικα καλα ηταν με το πιπινι , στην γλωσσα ( εποικοινωνιας) χανει , θελει τον χρονο της
στην αλλη γλωσσα καλα τα πηγε  :cheesy:
παντως σαν χαρακτηρας ηταν ευχαριστη

Ωραιο και το μαγαζι , κανα δυο ψιλο στραβα που ειδα δε τα λεω μη κλαιει η μικρη Αννουλα  :birdman: :birdman: :birdman:
καθαρα κι ωραια γενικα  :dancing:

Εβγαλα και κανα δυο φωτογραφιες απο το μαγαζι , οχι ομως κι απο το πιπινι  :idiot: τι μαλακας ειμαι ?  :jerking:

Συνημμένα

• Screen 00771.jpg
    Screen 00771.jpg
    291,3 KB · Εμφανίσεις: 85
  • Screen 00772.jpg
    Screen 00772.jpg
    299,3 KB · Εμφανίσεις: 50

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom