gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
naiαυριο σαββατο δουλευει αυτη η αλεξ?
naiαυριο σαββατο δουλευει αυτη η αλεξ?
τουλαχιστον για 5 μερες θα ειναι πρωιΚ την Κυριακη το πρωι θα 'ναι η Αλεξ..;
εχω μια απορια ενω το μαγαζι λάμπει από καθαριότητα γιατι εχω μονο 7.0 ? :'( :'( :'( :'(
κ το πιο χαλια μαγαζι στο βαρδαρη 6.3
εχω μια απορια ενω το μαγαζι λάμπει από καθαριότητα γιατι εχω μονο 7.0 ? :'( :'( :'( :'(
κ το πιο χαλια μαγαζι στο βαρδαρη 6.3
καλα ειναι δυνατον καποιος να μπει σε ενα μαγαζι που ειναι χαλια κ να δωσει 10,στης κοπελες οκ καταλαβαινω ειναι θεμα γουστου αλα αλα οταν κατι βρωμαει σαν λιμανι δεν το λες οτι εισαι σε καταστημα με κολωνες.....Είναι το σύστημα τέτοιο που δεν επιτρέπει σε κάποιον καινούργιο να βάλει πολύ μεγάλη βαθμολογία για ευνόητους λόγους. Από τους παλιούς όμως τώρα μάλιστα που άλλαξες και τα στρώματα το τσίμπησες το 10αρακι.
Πάντως χωρίς πλακά και χωρίς να θέλω να σε κάνω κομπλιμέντο , όση ώρα ήμουνα στο σαλόνι προχθές και ανέμενα να βγει η μικρούλα από το δωμάτιο κοιτούσα τους γρανίτες στο πάτωμα στο σαλόνι και λαμποκοπούσανε. :o :o :o
αυτο δεν το προσεξα καν ωραιααααΤον μέσο όρο θα κοιτάς που για το μαγαζί σου είναι 7,9 σε 113 ψηφίσαντες, από τους καλύτερους πανελλαδικά και μάλλον ο καλύτερος στη θεσσαλονίκη.
ρε παιδια, τι νιμου ειναι αυτο???
τιμες και προγραμματα? ωρες? δεν κρατιεμαι...
ρε παιδια, τι νιμου ειναι αυτο???
τιμες και προγραμματα? ωρες? δεν κρατιεμαι...
mages ? mipws iparxoun pouthena fotos tis neas kopelas sto en logo katastima ??? tis alex ????
ρε μάγκες μόνο εμένα μου γυφτίζει αυτή η Άλεξ; Τι σκατά σας αρέσει πάνω της;
κ για φανταστείτε για τη λούσι μονο ενα αρνητικο σχολιο ,απο ποιον αραγε