Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
λοιπον η νεαρα ετιμηθη σημερα το πρωι
πολλα υποσχομενο μωρο με πολυ καλα σωματικα προσοντα αλλα απειρο αρκετα ακομη
θα στρωσει σιγα σιγα και θα γινει μπομπα

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πλακα εχουμε παντως  :cheesy: ρωταμε την αννα οτι ναναι
αμα μας ελεγε απο μονη της , κανει το ενα , κανει το αλλο θα λεγαμε που ξερεις ? την πηδηξες ?  :2funny:

Το πιπινι κρινετε ακρως δοκιμασιμο ... αρκει να υπαρχει διαθεση ...  :rolleyes: η Τουμπανιεθ ακομη γελαει εμαθα
Αννα κοψε ενα παραβολο των 40-50 γιουορων , με καραμπαλινγκ και πιστιλημα σε περιπτωση αποτυχιας εξαγωγης σπερματος  με αλλη μεθοδο

Δε μου λες ? το κοπλο με τις καρτες υσχυει ?  :think: ( ειχες πει σε ολα εκτος απο τα 30ρια καποτε )

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Πες τι ώρα λες να πας(περίπου) να μην τρακάρουμε. :birdman:

Εκτός αν θες να την πάρουμε παρέα. :2on1: :grin:
 κατι μου το'λεγε στη φατσα της!!!χαχαχ εχω ενστικτο που μου επιβαιβεωσε ο gameover!!  Φιλαρακο την πρωτη φορα θα την απολαυσω ΜΟΝΟΣ! αχχαχααχΓια την 2η εδω ειμαστε!!!!  Δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!   :pipa1:   :zfuck:    :pipa2:    :fuck2:  

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
 κατι μου το'λεγε στη φατσα της!!!χαχαχ εχω ενστικτο που μου επιβαιβεωσε ο gameover!!  Φιλαρακο την πρωτη φορα θα την απολαυσω ΜΟΝΟΣ! αχχαχααχΓια την 2η εδω ειμαστε!!!!  Δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!   :pipa1:   :zfuck:    :pipa2:    :fuck2:  

Πράγματι μήτσο είναι πολύ καλή, σου εύχομαι να την καλοαπολαύσεις. :fuck2: :fuck2:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Θα παω κι εκει αν και την πρωτη φορα δεν ειχα δεχτει τετοια κολπα ... δε πειραζει ειχε κανει σε εναν φιλο μου που δε του αρεσει και τοσο  :cheesy:

Εμένα με τη  Μαριώ μου πήρε τρεις φορές για  καλοπεράσω μαζί της, αλλά τελικά τα κατάφερα, μακράν το καλύτερο καραμπαλίκινγκ που μου έχουν κάνει, και είμαι και αξύριστος :grin: :grin:

Ας είν΄ καλά ο karaman :rockon: :rockon:

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Πράγματι μήτσο είναι πολύ καλή, σου εύχομαι να την καλοαπολαύσεις. :fuck2: :fuck2:

:priest: :priest: :priest:  Με τις ευλογιες σου λοιπον να βολταρω!Ευχομαι να μην βρεχει παλι μιας και ειμαι και μοτο-fan!!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
  :priest: :priest: :priest:  Με τις ευλογιες σου λοιπον να βολταρω!Ευχομαι να μην βρεχει παλι μιας και ειμαι και μοτο-fan!!

Αύριο δεν θα βρέχει, και από το μεσημέρι και μετά θα έχει λιακάδα, άντε και καλά γαμήσια  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Να πας να της δώσεις και λίγο χαρά της κοπέλας :sunglasses: :sunglasses: όχι πως την έχει και ανάγκη  :grin:

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
  χαχαχχαχα  Ολοι εχουμε αναγκη απο χαρα!!! Αλλα το πιο ωραιο ειναι που οσοι δεν ξερουνε λενε"μπουρδελιαριδες"!!!  Αλλα για δες τι ωραια και πολιτισμενα εδω μεσα!!!Γαμας μια και με την ευχη σου θελεις να την γαμησει-απολαυσει κι αλλος, κι αλλος!!! εκει εξω αν γαμησεις μια φοβασαι μπας και την κοιταξει αλλος κι αν την κοιταξει τρελαινεσαι!!!!Μπουρδελιαριδεςς forever λοιπον!!Χαλαρα και χωρις αγχη! χαχαχχαχαχχαχχα  Γαματε σαν να μην υπαρχει αυριο!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
όπως την βλέπω πρεπει να κατεχει το κοριτσι, αλλα μην ξεχναμε θελει και το χρονο της μονο 2 μερες στην δουλεια..

εγω μονο την επισκεψη του καραμαν φοβαμαι :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

κρατα την ζεστην...εγω θα τον ακονιζω για παρτη της.!!!  :cum: :cum: ...μονο μην μου το κλαταρετε το κοριτσι γιατι βλεπω επεσε πολυ  :knockinb: :knockinb:

Οσο για Μαρια, αν ξερει να κανει κανα παστιτσιο και να τυλιγει ντολμαδακια, την παντρευομαι με παπα και με κουμπαρο.!!  :grin:

Gameover.! στο υψος και στα κυβικα σε σχεση με candy, πως την συγγρινεις.??? ...την candy δεν μπωρω να την κουμανταρω, με δυσκολευει στις μανουβρες, για αυτο.!!  :grin: :grin:

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
737
Πόντοι
96
η κοπελα η καινουργια ειναι αστερι ειδικα το βυζι αν και νεα παρα πολυ καλη θατην ξανατιμησω

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Gameover.! στο υψος και στα κυβικα σε σχεση με candy, πως την συγγρινεις.??? ...την candy δεν μπωρω να την κουμανταρω, με δυσκολευει στις μανουβρες, για αυτο.!!  :grin: :grin:

Όχι δεν έχει σχέση με την Κάντυ, εκείνη ήταν πιο θηριώδης, ειδικά όταν είχε πρωτοέρθει. Η Άλεξ είναι λίγο χαμηλότερη σε ύψος. Και εγώ είχα κάποιο  θέμα με την Κάντυ, η Άλεξ είναι αρκετά ανάλαφρη και κουμαντάρει με αριστοτεχνικό τρόπο το κορμί της ώστε να μην κουράζει. Και κάνει και τέλεια στησίματα. Ξαναεπαναλαμβάνω ότι δεν θέλω να καλλιεργώ προσδοκίες αλλά εγώ έτσι την έζησα. :)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
βροχα κ σημερα γμτ. >:(

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Xaxaxaxax  εδω δεν βρεχει και ειμαι και κοντα κια βλεπω το μεσημερι για καταδρομικη!!!!!!  :pipa1: :fuck1:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Καλημερα ομορφαντρες !!!!!!!!!1

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές