gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
αl ήταν το πρώτο πράγμα που της ειπα να κανειπουτσοτριψιματα κανει ή με το καλησπερα σας σου περναει την καποτα??
αl ήταν το πρώτο πράγμα που της ειπα να κανειπουτσοτριψιματα κανει ή με το καλησπερα σας σου περναει την καποτα??
ω ρε μανα μουαl ήταν το πρώτο πράγμα που της ειπα να κανει
κατι μου το'λεγε στη φατσα της!!!χαχαχ εχω ενστικτο που μου επιβαιβεωσε ο gameover!! Φιλαρακο την πρωτη φορα θα την απολαυσω ΜΟΝΟΣ! αχχαχααχΓια την 2η εδω ειμαστε!!!! Δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!Πες τι ώρα λες να πας(περίπου) να μην τρακάρουμε.
Εκτός αν θες να την πάρουμε παρέα.![]()
![]()
κατι μου το'λεγε στη φατσα της!!!χαχαχ εχω ενστικτο που μου επιβαιβεωσε ο gameover!! Φιλαρακο την πρωτη φορα θα την απολαυσω ΜΟΝΟΣ! αχχαχααχΓια την 2η εδω ειμαστε!!!! Δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Θα παω κι εκει αν και την πρωτη φορα δεν ειχα δεχτει τετοια κολπα ... δε πειραζει ειχε κανει σε εναν φιλο μου που δε του αρεσει και τοσο![]()
Πράγματι μήτσο είναι πολύ καλή, σου εύχομαι να την καλοαπολαύσεις.![]()
![]()
![]()
![]()
Με τις ευλογιες σου λοιπον να βολταρω!Ευχομαι να μην βρεχει παλι μιας και ειμαι και μοτο-fan!!
όπως την βλέπω πρεπει να κατεχει το κοριτσι, αλλα μην ξεχναμε θελει και το χρονο της μονο 2 μερες στην δουλεια..
εγω μονο την επισκεψη του καραμαν φοβαμαι :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Gameover.! στο υψος και στα κυβικα σε σχεση με candy, πως την συγγρινεις.??? ...την candy δεν μπωρω να την κουμανταρω, με δυσκολευει στις μανουβρες, για αυτο.!!![]()
![]()
Καλημερα στις αμαζονες!Καλημερα ομορφαντρες !!!!!!!!!1
μια χαρα !! ορεα βγηκε και ηλιοσ για τουσ μηχανοβιουσ !!!!Καλημεραααα!! Τομωρο καλα ειναι???
![]()
![]()
![]()
απο αυτα εφαγε μαδονα κ εκανε κορμι κολωνα χαχαχαχαχαχαΚαλημερα στις αμαζονες!