gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
αl ήταν το πρώτο πράγμα που της ειπα να κανειπουτσοτριψιματα κανει ή με το καλησπερα σας σου περναει την καποτα??
αl ήταν το πρώτο πράγμα που της ειπα να κανειπουτσοτριψιματα κανει ή με το καλησπερα σας σου περναει την καποτα??
ω ρε μανα μουαl ήταν το πρώτο πράγμα που της ειπα να κανει
κατι μου το'λεγε στη φατσα της!!!χαχαχ εχω ενστικτο που μου επιβαιβεωσε ο gameover!! Φιλαρακο την πρωτη φορα θα την απολαυσω ΜΟΝΟΣ! αχχαχααχΓια την 2η εδω ειμαστε!!!! Δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!Πες τι ώρα λες να πας(περίπου) να μην τρακάρουμε.
Εκτός αν θες να την πάρουμε παρέα.
κατι μου το'λεγε στη φατσα της!!!χαχαχ εχω ενστικτο που μου επιβαιβεωσε ο gameover!! Φιλαρακο την πρωτη φορα θα την απολαυσω ΜΟΝΟΣ! αχχαχααχΓια την 2η εδω ειμαστε!!!! Δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
Θα παω κι εκει αν και την πρωτη φορα δεν ειχα δεχτει τετοια κολπα ... δε πειραζει ειχε κανει σε εναν φιλο μου που δε του αρεσει και τοσο
Πράγματι μήτσο είναι πολύ καλή, σου εύχομαι να την καλοαπολαύσεις.
Με τις ευλογιες σου λοιπον να βολταρω!Ευχομαι να μην βρεχει παλι μιας και ειμαι και μοτο-fan!!
όπως την βλέπω πρεπει να κατεχει το κοριτσι, αλλα μην ξεχναμε θελει και το χρονο της μονο 2 μερες στην δουλεια..
εγω μονο την επισκεψη του καραμαν φοβαμαι :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Gameover.! στο υψος και στα κυβικα σε σχεση με candy, πως την συγγρινεις.??? ...την candy δεν μπωρω να την κουμανταρω, με δυσκολευει στις μανουβρες, για αυτο.!!
Καλημερα στις αμαζονες!Καλημερα ομορφαντρες !!!!!!!!!1
μια χαρα !! ορεα βγηκε και ηλιοσ για τουσ μηχανοβιουσ !!!!Καλημεραααα!! Το μωρο καλα ειναι???
απο αυτα εφαγε μαδονα κ εκανε κορμι κολωνα χαχαχαχαχαχαΚαλημερα στις αμαζονες!