Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μαλάκα με έκαψες...θα πάω κ θα βρω ουρά...και δεν μπορώ τις ουρές. :birdman:

Έπρεπε να μου στείλεις pm,όχι δημόσια. :birdman:

Παλι μποτιλιαρισμα ειχε στην Α γεωργιου ?  :think:

Μπα σχετικά χαλαρά, περίμενα κάνα 10λεπτο να βγει από το δωμάτιο, πέρασα μέσα μιας που ήμουν ο επόμενος και όλα καλά. ;)

Βέβαια έξω έβρεχε με το τουλούμι, αύριο που θα βγει ήλιος δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. :grin:

Πάντως ότι και να γίνει το κορίτσι αξίζει με το παραπάνω, χωρίς να θέλω να δημιουργήσω προσδοκίες, και να σας φορτώσω με άγχος, είναι ότι καλύτερο έχω πρωτοδοκιμάσει τον τελευταίο καιρό. :fuck1:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Κατάθεση πριν από λίγο στην πολύ γλυκιά Άλεξ, πάρα πολύ όμορφο κορίτσι ακόμη πιο καλή από όσο φαίνεται στις φωτογραφίες, πολύ χαδιάρα, πάρα πολύ οικεία, νομίζεις ότι την έχεις επισκεφθεί καμιά δεκαριά φορές, πέρασα πάρα πολύ καλά και λεπτομέρειες θα μάθετε στην κριτική που θα ακολουθήσει. ;)

Ένα από τα καλύτερα New entry των τελευταίων ετών. Η κοπέλα έχει πάρα πολύ πλούσια προσόντα ,  :tits: :tits: :tits:Tommy και dokimazo, σπεύσατε, στους υπόλοιπους προτείνεται ανεπιφύλακτα. :cheesy: ;)
ναι από κοντά είναι πολύ πιο γλυκια, σημερα γελασα μόλις τhν είδε ένας έκανε το σταυρό του κ δου μεσα......bravo GAMEOVER !!!!!!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ναι από κοντά είναι πολύ πιο γλυκια, σημερα γελασα μόλις τhν είδε ένας έκανε το σταυρό του κ δου μεσα......bravo GAMEOVER !!!!!!

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έμεινα λίγο άγαλμα. :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ντάξει με γαμήσατε...πρέπει να βγάλω χαρτάκι με σειρά να πούμε. :birdman:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
μεσα θα αξιζει? ειναι και αυτο πολυ σημαντικο  ;)
όπως την βλέπω πρεπει να κατεχει το κοριτσι, αλλα μην ξεχναμε θελει και το χρονο της μονο 2 μερες στην δουλεια..

εγω μονο την επισκεψη του καραμαν φοβαμαι :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
όπως την βλέπω πρεπει να κατεχει το κοριτσι, αλλα μην ξεχναμε θελει και το χρονο της μονο 2 μερες στην δουλεια..

Πες στις τσατσαδες σου οποιον ψηλο γυμνασμενο ξανθο γαλανοματη δουν να τον διωχνουν
νταξυ μπορει να χασεις 3-4 παρομοιους πελατες , αλλα θα σωθεις απο την καταρα της μουμιας  :2funny: :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Να μην τον φοβάσαι τον Καραμάν μιας που η κοπέλα έχει κάτι που του αρέσει πολύ, συγκεκριμένα αν προσέξεις καλά, φαινονται οι φλέβες της στο ιδιαίτερα μεγάλο στήθος της, :tits: :tits:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πες στις τσατσαδες σου οποιον ψηλο γυμνασμενο ξανθο γαλανοματη δουν να τον διωχνουν
νταξυ μπορει να χασεις 3-4 παρομοιους πελατες , αλλα θα σωθεις απο την καταρα της μουμιας  :2funny: :2funny: :2funny:
xaxaxaxaxa :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Απο συνενοηση ?  :think:

απο καραμπαλικινγ ?  :rolleyes: :think:

Συννενόηση είχαμε πάρα πολύ καλή, μερικές φορές με νοήματα, αλλά ήταν πάρα πολύ συνεννοήσημη, αν και τα Ελληνικά της είναι πολύ φτωχά ακόμη.

Καραμπαλίκινγκ δεν είχαμε, αλλά δεν το ζήτησα κιόλας μιας που αλλού είχα το μυαλό μου  :grin: :tits: :tits:

Για δυνατό καραμπαλίκινγκ στην έταιρη κοπέλα του καταστήματος την Μαρία, να μην την ξεχνάμε και αυτήν :grin: :tits:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Να μην τον φοβάσαι τον Καραμάν μιας που η κοπέλα έχει κάτι που του αρέσει πολύ, συγκεκριμένα αν προσέξεις καλά, φαινονται οι φλέβες της στο ιδιαίτερα μεγάλο στήθος της, :tits: :tits:
aaaaaa γι αυτο το μαρακι μας δεν εφαγε κοκκινη καρτα απο αυτον :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
πουτσοτριψιματα κανει ή με το καλησπερα σας σου περναει την καποτα??

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
πουτσοτριψιματα κανει ή με το καλησπερα σας σου περναει την καποτα??

Κάνει και μάλιστα πολλά, της τον έτριβα πολλή ώρα στα κωλομάγουλα, αλλά φορούσε το στρινγκ, έτσι βέβαια το θέλω και εγω, καθώς αποφεύγω τα πουτσοτριψίματα σε γυμνό μουνί. :dunno:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Συννενόηση είχαμε πάρα πολύ καλή, μερικές φορές με νοήματα, αλλά ήταν πάρα πολύ συνεννοήσημη, αν και τα Ελληνικά της είναι πολύ φτωχά ακόμη.
Νταξυ .. εγω και ενα παλιο βιβλιαρακι ενως θειου μου .. " Ο ελλην εις Βουλγαριαν" γραφει, θα το παρω μαζι μου  :dancing:
Απο Βουλγαρια δεν ειπαμε ειναι  νεαρα ?  :think:

Καραμπαλίκινγκ δεν είχαμε, αλλά δεν το ζήτησα κιόλας μιας που αλλού είχα το μυαλό μου  :grin: :tits: :tits:
γαμωτο πως το λενε το καραμπαλικινγ στα Βουλγαρικα ?  :think:  топки licking αμα πω θα καταλαβει ?  :think:

Για δυνατό καραμπαλίκινγκ στην έταιρη κοπέλα του καταστήματος την Μαρία, να μην την ξεχνάμε και αυτήν :grin: :tits:
Θα παω κι εκει αν και την πρωτη φορα δεν ειχα δεχτει τετοια κολπα ... δε πειραζει ειχε κανει σε εναν φιλο μου που δε του αρεσει και τοσο  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom