Stormbringer
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
ναι ναι! χαχαχαχαχ "γυρισε ο καιρος ,μια χαρα !! ορεα βγηκε και ηλιοσ για τουσ μηχανοβιουσ !!!!
θα γαμησει ο μηχανοβιος !! χαχχαχαχαχ
ναι ναι! χαχαχαχαχ "γυρισε ο καιρος ,μια χαρα !! ορεα βγηκε και ηλιοσ για τουσ μηχανοβιουσ !!!!
Mην μας ακουσει μονο ο Gameover που δεν του αρεσουν οι κολονες αλλα οιαπο αυτα εφαγε μαδονα κ εκανε κορμι κολωνα χαχαχαχαχαχα
αληθεια να λεγεταιMην μας ακουσει μονο ο Gameover που δεν του αρεσουν οι κολονες αλλα οι
γυναικαρες, που κανουν τα πεζοδρομια να τριζουν! (κι εμενα μ΄αρεσουν ;))
Φιλια Game
Eπιστροφη μολις απο επισκεψη στην Αλεξ!!! Θα συμφωνησω σε ολα με τον φιλο Gameover και εχω να πω οτι η ευχη του επειασε και την καλο απολαυσα!! Θα σταθω στο οτι η κοπελα εχει διαθεση και γνωση στο νατιμησει τα λεφτα που περνει και ειναι και κουκλιτσα!!!Εγω το χαρεικα ιδιαιτερως και την συνηστω ανεπιφυλακτα!!!!
καλη με τασεις deep throating!!!!(+karabaleaking αυθορμητως!!!)
αργο γλυκο χωρις τασεις αγχους!!!!(τελειωνε γιατι εχουμε κι αλλες δουλες!!)
δυναμης!!!Και χωρις χαζες κινησεις του τυπου ΑΧ!! ΜΗ!! Θα μου τα κατσιασεις!!
απο εκει και περα τι να ζητησεις αλλο!!!ΤΠΤ ολα καλα!
Ευγε Αννα! Γκολ απ'τ΄αποδητηρια! Θα ξανατιμηθει λιαν συντομως στο προγραμμα "γυμνο" μιας και θεωρω οτι το εχει!!
Να γραφεις αδερφε , να γραφεις και ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα τουΔεν συνηθιζω να γραφω λεπτομεριες στασεων κλπκλπκλπ μιας και τα γουστα ποικιλουν!
χαχαχχαχα Ολοι εχουμε αναγκη απο χαρα!!! Αλλα το πιο ωραιο ειναι που οσοι δεν ξερουνε λενε"μπουρδελιαριδες"!!! Αλλα για δες τι ωραια και πολιτισμενα εδω μεσα!!!Γαμας μια και με την ευχη σου θελεις να την γαμησει-απολαυσει κι αλλος, κι αλλος!!! εκει εξω αν γαμησεις μια φοβασαι μπας και την κοιταξει αλλος κι αν την κοιταξει τρελαινεσαι!!!!Μπουρδελιαριδεςς forever λοιπον!!Χαλαρα και χωρις αγχη! χαχαχχαχαχχαχχα Γαματε σαν να μην υπαρχει αυριο!
μια χαρα !! ορεα βγηκε και ηλιοσ για τουσ μηχανοβιουσ !!!!
Οπως ειναι το καραμπαλικινγκ δηλαδι Μια λεξη γεννημενη στο bou2ον καραμπαλικινγκ αργο μαλακο γαργαλιστικο και με αισθηση ετσι οπως μου αρεσει εμενα!!
Αυτο αυτο ορχεοκαβγας καμια σχεση με καραμπαλικινγκ(όχι σιγα μωρη θα μου ξηλωσεις τ'@ρχιδι@)
3on εξαιρετικο revers cow-girl!!!
και ενα κομματακι αφιερωμενο στο Καλο New entry της μπουρδελοκαταστασης στην πολη μας!!
Ρε το καυλάκι σας ρε....
Δε λέω για τώρα...γενικά έχει πλακώσει κόσμος,δεν έχει;;;εχει πορειες δεν κουνετε τπτ τωρα
Δε λέω για τώρα...γενικά έχει πλακώσει κόσμος,δεν έχει;;;
ε οχι και ετσι αν όμως γίνει έτσι (μακαρι δλδ) θα παρακαλεσω τον jo να κανει τον τροχονομοΔε λέω για τώρα...γενικά έχει πλακώσει κόσμος,δεν έχει;;;
αν την συμπληρωσης θα περασεις με αυτην....Εγω ειχα βγαλει ενα φεγγαρι μια καρτα μελους στο εν λογω μαγαζι αλλα παιζει να ξεχασα το νουμερακι μου, και ειχε λεει κατι δωρακια αν επερνα συνεχομενα... τι παιζει με αυτο?