Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
απο αυτα εφαγε μαδονα κ εκανε κορμι κολωνα χαχαχαχαχαχα
Mην μας ακουσει μονο ο Gameover που δεν του αρεσουν οι κολονες αλλα οι
γυναικαρες, που κανουν τα πεζοδρομια να τριζουν!  :2funny:  (κι εμενα μ΄αρεσουν  ;))
Φιλια Game  :rockon:

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
  Eπιστροφη μολις απο επισκεψη στην Αλεξ!!! Θα συμφωνησω σε ολα με τον φιλο Gameover και εχω να πω οτι η ευχη του επειασε και την καλο απολαυσα!! Δεν συνηθιζω να γραφω λεπτομεριες στασεων κλπκλπκλπ μιας και τα γουστα ποικιλουν!Θα σταθω στο οτι η κοπελα εχει διαθεση και γνωση στο νατιμησει τα λεφτα που περνει και ειναι και κουκλιτσα!!!Εγω το χαρεικα ιδιαιτερως και την συνηστω ανεπιφυλακτα!!!! 
:pipa1:  καλη με τασεις deep throating!!!!(+karabaleaking αυθορμητως!!!)
:knockinb:  αργο γλυκο χωρις τασεις αγχους!!!!(τελειωνε γιατι εχουμε κι αλλες δουλες!!)
:tits2:  :boobies: δυναμης!!!Και χωρις χαζες κινησεις του τυπου  ΑΧ!! ΜΗ!! Θα μου τα κατσιασεις!!
  απο εκει και περα τι να ζητησεις αλλο!!!ΤΠΤ ολα καλα!
  Ευγε Αννα! Γκολ απ'τ΄αποδητηρια!  Θα ξανατιμηθει λιαν συντομως στο προγραμμα "γυμνο" μιας και θεωρω οτι το εχει!!

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
 Eπιστροφη μολις απο επισκεψη στην Αλεξ!!! Θα συμφωνησω σε ολα με τον φιλο Gameover και εχω να πω οτι η ευχη του επειασε και την καλο απολαυσα!! Θα σταθω στο οτι η κοπελα εχει διαθεση και γνωση στο νατιμησει τα λεφτα που περνει και ειναι και κουκλιτσα!!!Εγω το χαρεικα ιδιαιτερως και την συνηστω ανεπιφυλακτα!!!!  
:pipa1:  καλη με τασεις deep throating!!!!(+karabaleaking αυθορμητως!!!)
:knockinb:  αργο γλυκο χωρις τασεις αγχους!!!!(τελειωνε γιατι εχουμε κι αλλες δουλες!!)
:tits2:  :boobies: δυναμης!!!Και χωρις χαζες κινησεις του τυπου  ΑΧ!! ΜΗ!! Θα μου τα κατσιασεις!!
 απο εκει και περα τι να ζητησεις αλλο!!!ΤΠΤ ολα καλα!
 Ευγε Αννα! Γκολ απ'τ΄αποδητηρια!  Θα ξανατιμηθει λιαν συντομως στο προγραμμα "γυμνο" μιας και θεωρω οτι το εχει!!

Θαντερ - Θαντερ Θαντερκατσ ! ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω  :rockon:

Δεν συνηθιζω να γραφω λεπτομεριες στασεων κλπκλπκλπ μιας και τα γουστα ποικιλουν!
Να γραφεις αδερφε , να γραφεις και ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του
το αν θα εππιρεαστουν ή  θα ξεγελαστουν ή θα διαφωνισουν καποιοι στα @@ σου τα φρεσκογιαλυσμενα  :cheesy:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
   χαχαχχαχα  Ολοι εχουμε αναγκη απο χαρα!!! Αλλα το πιο ωραιο ειναι που οσοι δεν ξερουνε λενε"μπουρδελιαριδες"!!!  Αλλα για δες τι ωραια και πολιτισμενα εδω μεσα!!!Γαμας μια και με την ευχη σου θελεις να την γαμησει-απολαυσει κι αλλος, κι αλλος!!! εκει εξω αν γαμησεις μια φοβασαι μπας και την κοιταξει αλλος κι αν την κοιταξει τρελαινεσαι!!!!Μπουρδελιαριδεςς forever λοιπον!!Χαλαρα και χωρις αγχη! χαχαχχαχαχχαχχα  Γαματε σαν να μην υπαρχει αυριο!

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

:grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Να κανω και 2 διευκρινησεις μιας και θελει ο φιλος μου και λεπτομεριες!!
1ον ηφλεβα στο βυζι δεν ειναι τοσο εντονη οσο στη φωτο που ανεβηκε νωριτερα!!!!(πραγμα που εμενα τουλαχιστον δεν θα μου αρεσε τοσο πολυ!!) αλλα πολυ πιο διακριτικα και ομορφα!!
2ον καραμπαλικινγκ αργο μαλακο γαργαλιστικο και οχι με αισθηση (σιγα μωρη θα μου ξηλωσεις τ'@ρχιδι@) ετσι οπως μου αρεσει εμενα!!
3on εξαιρετικο revers cow-girl!!!

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
2ον καραμπαλικινγκ αργο μαλακο γαργαλιστικο και  με αισθηση ετσι οπως μου αρεσει εμενα!!
Οπως ειναι το καραμπαλικινγκ δηλαδι  :dancing: Μια λεξη γεννημενη στο bou  :cheesy:
Λεξιπλασία εκ του καραμπαλίκια (= όρχεις) + licking (= γλείψιμο). Το γλείψιμο των όρχεων (ορχεολειξία ή ορχεολειχία). Καραμπα-licking.

(όχι σιγα μωρη θα μου ξηλωσεις τ'@ρχιδι@)
Αυτο αυτο ορχεοκαβγας  :2funny: καμια σχεση με καραμπαλικινγκ

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
:s&m_3:  axxaxaxxax  νωριτερα μπερδεψα το licking(γλυψιμο) με το leaking!!!(σταξιμο βρυσης κλπ!!)  αλλα δεν θεωρειται λαθος μιας και κατα την διαρκεια του καλου καραμπα-licking μπορει να παθεις και ενα καλο Πεο-leaking!!!!  xaxxaxaxxaxaxaxax  και ενα κομματακι αφιερωμενο στο Καλο New entry  της μπουρδελοκαταστασης στην πολη μας!!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

3on εξαιρετικο revers cow-girl!!!

Μμμμμ, πολύ ενδιαφέρον ακούγεται, το cow girl  πάντως τόχει και το διαπίστωσα ιδίοις όμασι, το reverce θα το δοκιμάσω στην επόμενη επίσκεψη μου. :zfuck:

και ενα κομματακι αφιερωμενο στο Καλο New entry  της μπουρδελοκαταστασης στην πολη μας!!

Πολύ καλό το κομματάκι των Eagles. ;)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
εχει πορειες δεν κουνετε τπτ τωρα :headbang:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Εγω ειχα βγαλει ενα φεγγαρι μια καρτα μελους στο εν λογω μαγαζι αλλα παιζει να ξεχασα το νουμερακι μου, και ειχε λεει κατι δωρακια αν επερνα συνεχομενα... τι παιζει με αυτο?

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Εγω ειχα βγαλει ενα φεγγαρι μια καρτα μελους στο εν λογω μαγαζι αλλα παιζει να ξεχασα το νουμερακι μου, και ειχε λεει κατι δωρακια αν επερνα συνεχομενα... τι παιζει με αυτο?
αν την συμπληρωσης θα περασεις με αυτην....

αλλα αν την εχασες δεν μπορω να κανω τπτ

sexgo

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
60
Πόντοι
0
αυριο σαββατο δουλευει αυτη η αλεξ?