gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
καμια φωτο της μαριας για να ερθω μεσημερακι?
δεν έχω :S ..είναι μια ψιλή ξανφία τσέχα orea κοπέλα με καλά πιασίματα κ μεγάλο στίφος φυσικό .....
καμια φωτο της μαριας για να ερθω μεσημερακι?
μην στεναχωριεσαι κυρα μου καποια λυση θα βρεθει ,δεν εχει κανεισ πουστησ το δικαιωμα να στερησει το ψωμακι κανενωσ.θα δειτε πωσ ολα θα παν καλα.
εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους πειραζουν τους κατοικους οι οικοι που λειουργουν νομιμα και ποσο μαλλον η περιοχη του μυλου... ημουν μαρτυς του περιστατικου χτες ..
και οσο για τη μεταφορα ολων των οικων εξω απο τη πολη αυτο ειναι αδυνατο να γινει προφανως...
σε ποσο στενομυαλη και συντηρητικη κοινωνια ζουμε ακομη
α ξεχασα κυρια μου να σα πω κατι αλλο.αν εσασ αυριο σασ κλεισουν και βγει αποφαση να παν τα σπιτακια καπου αλλου πχ.αν εσει ερυξεσ πχ300.000 ευρω λεω τωρα, για να φτιαξεισ αυτουσ τουσ πολυτελεστατουσ χωρουσ.τουλαχιστων εκει που θα ανοιξεισ επιδωτισαι αυτο το ποσο γιατι μιλαμε για δυνατα λεφτα δικα σου.
ειναι σιγουρο οτι το καινουργιο ειναι παρανομο? η αστυνομια γιατι δεν εμποδισε τη λειτουργια του ??
καλα μην βαρας μια γνωμη ειπα την εσβησα ολα οκ. !σβυσε κουκλακι αμεσωσ την παραθεση ενταξει.
α ξεχασα κυρια μου να σα πω κατι αλλο.αν εσασ αυριο σασ κλεισουν και βγει αποφαση να παν τα σπιτακια καπου αλλου πχ.αν εσει ερυξεσ πχ300.000 ευρω λεω τωρα, για να φτιαξεισ αυτουσ τουσ πολυτελεστατουσ χωρουσ.τουλαχιστων εκει που θα ανοιξεισ επιδωτισαι αυτο το ποσο γιατι μιλαμε για δυνατα λεφτα δικα σου.
τι λετε τωρα.και ολα αυτα τα λεφτα που ριξατε τι γινεται.